91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jó a meglátásod. Vegyél joy-t hozzá. -
Sziasztok!
Nem rég néztem meg ezt a játékot kipróbálás céljából, egészen tetszik de azt nehezményeztem hogy ne tudok egérrel irányítani:/ -
Kilövöd és a bombairányzék gombjaival kell valamit cincogni, vagy valami ilyesmi. -
Kilövöd és a bombacélzó gombokkal irányítod. -
istikovacs76 #25031 Oké, köszi a véleményedet:) Csak azért kérdeztem, mert rémlett, hogy Te, hogy jártál. Én még leragadtam az egymagosoknál, és mikor már kétmagos, meg ddr2 vagy 3-as memória kell, akkor már csak nagyon laikusan tudom megállapítani, hogy most mi a jó:)
Bár gtx260-at nem nagyon találtam 30-40körül, inkább 41ezertől felfelé. -
Glo #25030 Kéne egy kis help.
Hogyan kell használni a németek levegő-levegő rakétáit? Amiket elvileg lehet irányítani is.. -
Dehogy lesz. Én azért javasoltam az AMD procit mert azért olcsóbb és játékok alatt szerintem nincs igazán különbség a két platform között. -
Na :) Akkor hajrá!! Egy biztos,egy GF el nagy problémáid nem lesznek.
Sok sikert hozzá.
-
istikovacs76 #25027 akkor végül is, amit az alant írtam, amd processzorosba is belemegy ez a nvidia gtx260-as kártya, és nem lesz "akadás" vagy probléma, hogy a kártya nvidia, a proci meg amd? VAgy egyáltalán nem szertik egymást.
Csak azért, mert ami most van, az egy p4 2.4-es, és a hd2600pro kártyát nem szerette, azt cseréltem le ami most va (7600 gt).
Akkor driver problémáim voltak az atival. -
istikovacs76 #25026 Egy intel core quad8300-at néztem, egy asus p5p43td pro alaplapot, ami 16 gigáig bővíthető, ebbe bele menne 4 giga ddr3-as 1600-as ram. És ehhez jönne akkor a gtx260.
Az ati fórumot olvasva, nem biztos, hogy jó az nekem, bár olcsóbb lenne azzal a konfigurációval. A driverrel szara...kodnak még mindíg, és a dx11-et sem tudnám kihasználni igazán szerintem. -
55manfred #25025 hali !
Engem érdekelne ez az "ir glove".
Köszi -
jól mondod, de ha hozzászólhatok, sztem a gtx275 nem éri meg annyira
erős kártya, de nem annyival, amennyivel drágább, gyakorlatilag az a néhány fps nem éri meg a többletpénzt
260-ast lehet kapni 33 körül garisat, a 275-ös min egy tizessel drágább
azt a pénzt viszont sztem érdemesebb a prociba fektetni
megaztán néhány nap és itt a fermi, a dx11-es nvidia... -
Ez pl négymagos
Az előbbit elszúrtam. -
Szia.
Nézd én nem merek mondani semmit.:)Biztos jók az Atik,de én már öreg vagyok a vele járó járulékos nyűgökhöz.
Magam nem fogok Ati kártyát venni még ha cigány gyerekek potyognak is az égből ez biztos:)
GTS 250 is jó GTX260 is.de a GTX275 az az igazán nyerő szerintem.
Az már nagyon komoly egy kártya. Ezekhez mind elég egy 3,3,5 gigás proci .
Én a helyedben egy AM3 as lapot vennék ,bele egy négymagos processzort
Vagy olcsóbban három magosat .Négy giga memória és kész.
Ha elég egy olcsóbb videó kártya akkor kb 100 ezerből ki is jössz.
Az nem sok egy új gépért szerintem.
Ati ban nem tudok neked mit mondani ,de majd biztos mások referálnak. -
bocs a belepofázásért
én gtx 260-al tolom, c2d e8400 3.6 ghz, 4gb ram, és 1920x1200 maxon van minden
szal a gtx 260 nem rossz ehhez a játékhoz -
istikovacs76 #25020 Szia herr laca!
Pc vásárlás előtt állok, invel úgy néz ki a mostani teljesen meg akar halni. Szóval, úgy emlékszem, Te vettél egy ati kártyát, és nem volt jó, azán becserélted egy nvidiára ugye?
Melyik ati volt az? Vagy mindegyikkel gáz volt? Tudom, hogy vannak itt olyan atisok, akiknek semmi gond nincs velük, az IL-2 alatt.
Én egy 5770-et néztem ki, vagy helyette egy gtx260-at. Persze a hozzá passzoló alaplapokkal, processzorokkal(4 magos) együtt. -
Igen,kb hatvan funkciót lehet gond nélkül ráaplikálni.
Az csak elég lesz egy motoros kütyühöz. -
Az enyém is jókat röhög, mikor repkedek ... főleg mikor még bézbólsapira voltak ledek applikálva a FT-hez ...
Meg mikor veszekszek a "wingman"-emmel, mert állandóan ráfekszik a pedálokra és nem tudok oldalkormányozni ... (wingman = kutya)
Ilyen gombos paneljei vannak a Thrustmaster-nek is, azok asszem olcsóbbak is ... Thrustmaster MFD pack
Mondjuk nekem az X-52 programozhatósága elég volt a DCS Black Shark legfontosabb funkcióihoz ... Szóval szvsz elég lesz a BOB-hoz is :) -
Dehogy is:)) Megértő a drágám. Múltkor amikor elromlott az előző Xem,csak rám nézett és mondta:)) "Tudom mész venni egyet."
De néha megfenyeget,ha túlzásba viszem:)) -
Glo #25016 Tudom, de ez már nagyon függőknek való. Amennyit ezek érnek abból már kijön egy PPL tanfolyam :)
Amúgy arra lettem figyelmes, hogy mindent az asszonytól válásra vezetsz vissza. Nagyon várod Te már a BOB-ot
-
Jelzem a saiteknek vannak ezek a külön Panelek.
Ezek nem butaságok ,ha ilyen komplex lesz a vezérlés. -
Glo #25014 Vagy egyik kezem a joy-on, a másik a klaviatúrán..
Gondolom full real-ben is lehet választani, hogy egérrel, vagy klaviatúrán akarod buzerálni a dolgokat. -
Glo #25013 Sőt, a BOB-hoz kijön majd 20-30 féle kabin is, a műszerfalakkal együtt. Nem lesz óccsó játék
-
Beöltözünk:)Kesztyű,pilótasapka azTR hez,okszigénmaszk gumicsővel csatlakoztatva a butéliához,pedál ,joy ,gázkar ,Wii, meg még három monitor.
Asszony rögtön elválna:) Már így is bolondnak néz.
-
Szólj, ha kell majd róla infó xD
Az eredeti neve PowerGlove, de egy Wiimote-al, egy script-el és egy Led-es kesztyűvel megoldható :)
DCS Black Sharkhoz építette a srác eredetileg :)
Én is elkezdtem, de ROF-hoz nem kell xD -
Mért? Ha egérrel lehet kattintgatni akkor csak annyi lesz ,hogy repülés közben nem a tájat hanem a műszer falat nézegeted:)))
Olyan kéne ,hogy az ujjunkkal lehetne a kapcsolókat cseszegetni:))
Valahol láttam ilyesmit ,valami házi buhera volt. Asszem helikoptert cseszegetett vele a gyerek. -
Glo #25009 Sőt, ha kijön, akkor sokan búcsút mondhatunk a jó kis együgyű Saitek3D joy-oknak, mert a sok bizgentyű, buzerálnivaló kapcsoló miatt szükség lesz az x50-re legalább :) -
Bizony ki fog domborodni az emberek közötti különbség!
Mert előnybe lesz az aki elméletben is otthon van. Lehet megtérül az a sok olvasással eltöltött idő:)) El lehet kezdeni tanulni aki még nem tette volna meg. A Puma oldalnak meg fog nőni a látogatottsága:))) -
Solt #25007 No igen... türelem és idő... ha ez nincs, akkor nem szimulátorozom... szerintem...
Nem látom értelmét úgy szimulátorozni, hogy butítok benne mindent, mert nincs időm és türelmem teljes pompájában begyakorolni és élvezni... akkor inkább ne legyek benne sikeres, de amit elérek, amit meg tudok valósítani benne, az segítség nélkül történjen...
Én úgy látom sokan azért nem szeretik a teljes szimulációkat, mert ott jobban kidomborodik az emberek közti tehetség különbség... minél komplexebb valami, annál jobban szűkül az a réteg aki kiemelkedően teljesít benne, és annál nagyobbak a játékosok közti különbségek... sokan pedig nem a játék öröméért, nem a kihívásért, nem a fejlődésért játszanak, hanem az azonnali sikerért... ha ez pedig nem sikerül, akkor vagy csal a másik, vagy szar maga a játék... gondolom ez ismerős mentalitás...
ArmA-ban például nem értem meg, miért célkereszttel játsszák legtöbben a vs-t. Adott egy katonai szimuláció, amiben van normális ballisztika, erre célkereszttel meg külső nézettel kergetik egymást... egyszerűen nem fér a fejembe mi értelme van... ha erre lenne szükségem, akkor codoznék, bf-eznék... azoknak a grafikája is jobb...
Szóval ez a bumm a közepébe és minél előbb lőjük egymást, lehetőleg csak a célzásra figyelve dolog nekem olyan, mintha a szexben kimaradna az előjáték... beverem, tolok párat, oszt feliratkoztunk a pont táblára... de jóóóóó... :D
RoF:
Na igen... jó darabig nem lesz benne komoly sikerélményem vs-ben, de egyszerűen akkora élmény a levegőben tartani azt a DVIII-t úgy, hogy lehetőleg se a szárnya ne törjön le, se a motor ne pörögjön túl, hogy önmagában már ez sikerélmény nekem... ha még be is tudok ülni valaki mögé az már kész gyönyör... ha el is találom, azt már fokozni sem lehet! :D De az is jól esik, ha túl élek egy összecsapást, és a végén épségben le tudok szállni... lehet, hogy meg sem húztam a ravaszt, de túléltem... bizony ez is jól tud esni... :)
-
Jelzem mostanában mióta intenzívebben repülök a ROF al ,az IL2 kezd egyre együgyűbbnek hatni. Mi több, már kedvem sincs sokszor (és aki ismer az tudja ,hogy ez nagy szó!!) elindítani a játékot.
Nem baj itt a nyár ,akkor úgyse a gép előtt ülünk ,utána meg jön az ősz és ha az Isten ránk tojik még az idén jön a BOB.
És birizgálhatunk ezerrel,max az asszony elválik:)) -
Alapvetően lesz egy réteg aki mint Sanyó ,avagy jómagam is csak a legrealisztikusabb beállításokat fogja preferálni.De lássuk be ehhez majd rengeteg időt "munkát" kell belefeccőlni ,hogy jól is csináld.
Ráadásul ha valóban jól csinálják meg akkor még ott lesz a német kontra szövi ellentét. Mire gondolok?
Arra ,hogy míg a német gépek aránylag a kor színvonalához mérten magas fokú automatizálással rendelkeztek (így a pilóta jobban tudott a harcra koncentrálni ugyi) addig pl az orosz vasakon kismillió dologra kellett figyelni ,állítgatni még a harc közben is. Na most képzeld el mi lesz ha a favorit lavor pusztán emiatt már nem tud annyira eredményes lenni:))
Nem lesz elég rángatni a botot (mint KV is írta) hanem ,csak komoly ,megfontolt rapüléssel tud az ember eredményes lenni. Ez nekem mondjuk nagyon tetszene.
És persze lesznek majd akiknek ,nem lesz annyi türelmük,idejük ,hogy mindent elsajátítsanak ők a könnyebb fokozatokon fognak vitézkedni.
Bár ha belegondolok,most is ez van hiszen a lobbyn van max 4 szerver aminek a beállításait a magam részéről jónak tartom, de a könnyített szervereken is jelentős társaság gyűlik össze. -
Solt #25004 És birizgálni a kapcsolókat.... :D -
Én is ezt gondolom. Azzal lehet sokat eladni, ha nem csak a fő "kőszimes" közösséget célozzák meg kizárólagosan, hanem a "pistikéket" is ...
Én is full realisztikán repkedek, ha tudok (Amivel tudok ...) de hangulatfüggő, van mikor be-be kapcsolok segítégeket, főleg tanulási célzattal :) -
Eszméletlenül várom ezt a szimulátort és végig gépészkedni akarok repülés közben. :) -
Szepy2884 #25001 Én meg nem hiszem. Biztos hogy lesz benne ki/be kapcsolgatható nehézségi fokozat ahogy az il2-ben is, hogy a 10 éves akcióra éhes vérpistike is jól érezze magát. Ha jobban megnézed a lobby ilyen serverekkel van tele.
Szóval nem eszik olyan forrón a kását
-
Lebowski #25000 monnyuk, lehet hogy titeket is le fog majd izzasztani dogolás közben a műszerek figyelése, különböző kapcsolók állítgatása :) mert most ugye, nyomod neki aztán ha overheat, motor 105% hűtő nyitva, lehűl és csóközön:) -
Solt #24999 Én is így gondolom, de vajon miért elrettentő ez? Számomra pont akkor van benne kihívás ( legyen az bármilyen szimulátor ), ha minél inkább közelít a valósághoz...
Azt mondjuk megértem, hogy valaki nem akar órákat repülni a cél felé... ezt adom, bár én ArmA-ban képes voltam órákat kúszni a fűben, hogy aztán lőjek egyet! :D
Szóval ezt a részét még meg is értem... de a többivel szerinted, szerintetek mi a baj?
-
ÓÓÓ, efelől nincs kétség. -
Én azt látom,gondolom ,hogy jóóól meg fogja osztani a mostani Il2 ős társadalmat.Szerintem sokakat el fog rettenteni a teljes realisztikus mód.
-
"....változatos repkedéseknek..." ezt akartam írni.