91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • readswift
    Na jó , hogy őszinte legyek , én meg utálom az lcd-t. Az tuti hogy mozgásban, feketében tuti jobb a DLP technológia.

Egyébkéntmeg arra is célozgathattam volna hogyha a haveroddal közösen vesztek DLP (szigorúan!) projektort akkor akár össze is lehet járni, mondjuk ahhoz akinél a jobb hangcucc / jobb gép van, és két projektort összetoldani. Hoppácska! :D
  • Her Laca
    "Nameg abban is lehet gondolkodni , hogy egy 3kg-s projektor hordtáskával bárhova odacipelhető és van egy jó fehér fal , az már tökéletesen megteszi, különböző eseményekkor te lehetsz a király :D ."

Bakker ezen majdnem bepisiltem:) Már meg ne haragudj:D
    Ez komoly érv a beszerzését megfontolandó ,így 43 évesen:DD

• Solt
    Örülök, ha otthon vagyok... eszem ágában nincs sehova cipelni semmit! :)) Alig várom az új kecót, lesz egy játék szobám... belakom, jön a cockpit, és belülről magamra zárom úgy 20-30 évre!!!! :D

Egyébként egyszerűen taszít a projektor... nem tudom neked megmondani miért, egyszerűen irritál... ( ráadásul tv-hez "picit" jobb áron tudok hozzájutni, mint ahogy a bóótba árulják... szóval minden más esélytelen! :D )

Ennek ellenére mondjuk valami ezer éves tv van otthon... nem is nézem... az sem izgat, hogy mutat a szobában... a led tv csak játék miatt kéne!!
  • readswift
    Nekem mindig az afrikai gyerek jut az lcd tévéről az eszembe, aki most még CRT-ket szerel szét, de nemsoká már hozzájut a szoba gyöngyéhez a wájdszkrin tévéhez :D.

Nameg abban is lehet gondolkodni , hogy egy 3kg-s projektor hordtáskával bárhova odacipelhető és van egy jó fehér fal , az már tökéletesen megteszi, különböző eseményekkor te lehetsz a király :D .
  • Her Laca
    OK:) Elhiszem neked.
    DE marad a TV:))

• Solt
    Én is a led TV-t részesítem előnyben... meg is kezdtem a spórolást rá... asszem orgazmus közeli állapot lesz úgy röpködni... :D
  • readswift
    17ezerért én építettem fix vásznat, fényzáró függönyből amit 4 oldalról kifeszítettünk. Ebben a nemkevés USA postaköltség is bennevan.

Nem tudják LCD-t a 120hz-t , tudom mert 120hz-es monitorom is van, hülyeség volt megvenni, de majd eladom mert própléjer monitorok kelendők.

Ha évente 40k -t rászántál akkor az napi 8 órát jelent ,és 2000 lumennel még mindig jobb fényes szobában mint az LCD . :))
  • Her Laca
    17 ezerért nem kapsz normális vásznat.
    Az új monitorok már tudják a 120 at.
    Évente plusz 40k az sok.
    És akkor még a sötét szobáról nem beszéltünk ugye ami jó ha van ,hogy élvezhető legyen a képe.
    Na mind 1 én nem preferálom mint mondtam,szerintem nem pc re mi több nem is TV zésre találták ki. De ha neked bejön akkor örülök:))
  • readswift
    Vászon , 17ezer ft. Lámpa 3/4 évente 30k , és akkor a monitort sem használtad soha. LCD még 120hz-t sem képes kibökni. A DLP simán tudja a 120-at, a késleltetése pedig microsec-ben mérhető.
  • Her Laca
    Én azt hittem hogy a 223 BW az majdnem ugyan az mint a 226BW.
    Bár ha jól emlékszem nem véletlen ezt vettem meg.
  • Her Laca
    Szerintem meg nem:) Az ára az egy dolog,de akkor ott a vászon még ami megint csak nem olcsó,és akkor még van az izzó amit néha azért cserélni kell.
    Na és persze a jó sötét szoba. Hugoméknak már több mint tíz éve van projektoruk már a fene se tudja hányadik garnitúra de engem nem győzött meg.
    De ezen nem veszünk össze,én maradok a led es TV nél.:)
  • Lacusch69
    Hmmm, mekkorák lesznek a képpontok 1280x720-ban ekkora képméretben?
    Milyen távolságról lesz átlátható a kép teljes felülete?
  • acidrain
    Simán. mielőtt felraktam a JSGME-ben inkatívvá tettem az összes Mod-ot, feltelepítettem az il2 könyvtárba, a végén pedig az 1 est választottam.
  • istikovacs76
    A mezei 4.09m-el megy, de az up2.0-nak mindíg valami gondja van. Hol ezt az effekteket hiányolja, hol a repülőgépet, amivel repülnék.
  • istikovacs76
    És, simán felment? Mert nekem offline valami baja van. "effect/smokes/Gun.eff" gondja van. Gondolom, simán az il2 könyvtárba kell megadni az utat neki. És, a client(1-es) vagy a dog fight(2-es)-ot kell beütni, mikor kász van?
  • readswift
    ... 2- 2.5 méteres képpel semmi nem versenyzik. Főleg nem az LCD, aminél a DLP mérföldekkel jobb tech.
  • readswift
    De épphogy olcsó monitort érdemes venni és 720p DLP projektort.
  • acidrain
    Én már feltettem
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Ti feltettétek már az up 2.0 "n" patchét?
    http://ultrapack.il2war.com/index.php?topic=1536.0
  • Nesu
    Bocs ,ha már volt
  • Lacusch69
    Sajnos azt kell mondanom: a 223BW és a 226BW közt ég és föld a különbség az utóbbi javára (utánhúzás és lag szempontjából).
    Mondjuk rá tudnám tenni a 106centis Pana plazmára az Il-2-t, de akkor sok mindent arrébb kellene pakolnom... :)
  • Her Laca
    Nekem 226BW-m van én nem észlelek után húzást.
    A színeivel el kellett babrálnom de miután beállítottam annó azóta nagyon szép.
    De csak átmenetnek szánom,a célom egy nagy Full HD tv-t beállítani.
    A BOB ra tartogatom a váltást.Na meg kell akkor egy Fermi is mellé!
    Fiam vett egy 120cm es Samut azon netezik ,filmet néz ,minimálisan játék,de nagyon meggyőző. Igaz csak egy passzív ati 4550 es kari van a gépében de amire használja azt full HD ban szépen viszi a dolog.
    Monitort már nem vennék többet szerintem értelmetlen.
  • Lacusch69
    bocsi, kink = link
  • Lacusch69
    Az a gond az olcsóbb TN paneles LCD monitorokkal, hogy szörnyű utánhúzást tudnak produkálni.
    Ikonos szervereken még csak-csak, de egy full real szerveren elég zavaró tud lenni az azonosításban.
    Nekem 5ms-os, TN paneles Samu 223BW-m van, anno drágán is vettem, de az Il-2 kivételével jónak mondható a használhatósága(na meg a színhűsége sem éppen világklasszis).
    Jelentős előnye, hogy nagyon kicsi helyet vesz el az asztalról.
    Hátránya az utánhúzás meg az input lag. Ezekkel tudomásul kell venni.

ITT egy kink, ahol különböző monitorokat lehet összehasonlítani.
    Kevés az igazán jó repszimes monitor...
  • Bucser
    Nekem 3 hete döglött meg a 12 éves 17"-os CRT-m. Egész eddig azt használtam.

Most vettem egy 22"-os LGwide-ot 40 ezer forintért.. ha nagyon utánakeresnék lehet lett volna 30 körül is.

Őszintén szólva nem cserélném vissza.

Ráadásul a nagyobb felbontás (1920*108) nem igényel annyival nagyobb gépigényt. egyel alacsonyabbra vettem az AA-t és nincs gond.
  • Her Laca
    Monitort csak ujjat garanciával!
    Semmi kompromisszum, ha kevés a pénz rá akkor várni kell és gyűjteni.
    Én annó amikor váltottam hosszas keresgélés,nézelődés után vettem meg a samut.
    Az eladók hülyének néztek már:) Bementem a médiába ,mivel ott ki van állítva majdnem minden márka és órákat töltöttem el nézelődéssel.
    Sőt amikor megvettem ,mondtam a srácoknak ,hogy szeretném kipróbálni ,volt egy kis huza-vona de aztán belátták,hogy ha kiadok közel 80 ropit akkor had ne kelljen sétálgatnom vele utólag.
  • bettly
    Nyugi nallam is igy van ,es az enyem csak 17-es----fo a jatek
  • bettly
    Kicsi baratom en is azt mondom ebben a szep korban fogyaszd a lovedekeidet a csajoknal is , ne csak az
    il-2-ben, ezt megkapod kesobb is, meglatod az a kicsi szoros valami minden bajodat helyre hozza.Ha en meg lennek egyszer 17 eves? Jomagam is kb 3 honapja vagyok itt online-n, minden kerdesre vallaszt kaptam, most mar csak tekerem a joyt es persze tanulok.En is eloszor a leg kemenyebb szerverekkel kezdtem, nem volt semmi eselyem, nem is lattam ki lott le,hidd el ott csak profik vannak.Egy ideig meg el tengek lengek a gyengebb szervereken Skies of fire---Valor; sima 4.09, de semmi esetre sem hasznalom a kinti nezest, mindamelett ,hogy engedve van, veszem ezt gyakorlasnak,es a masik meg , hogy itt vannak meg velem egy szintuek vagy gyengebbek persze erosebbek is.Vannak olyanok , hogy a hatuk moge kerulsz es eszre sem veszik---azt nincs hogy elszalaszd.Mondok egy peldat a 4.09 szerveren altalaban egy olyan 70-80-szazalekban kidob az admin es gondolom is hogy miert, itt egyszer egy felora alatt 5-ot lottem le, kettot kergettem itt mar volt egy tarsam is ,tehat kergettuk mig eszrevettem alattam egy La-5 -ost repult a repter fele , beertem , ahata moge kerultem ,es csak neztem hogy a fule botjat sem mozditja.Gondolom egy bravuros leszallasra keszult,dehat 200-300 meterren voltunk, a kerekeit sem engedte ki----en sokat nem vartam ,meg az elso sorozatnal is csak billegtette a szarnyait....elrobbant a levegoben.Keves ido utan kidobtak, aznap este kerdeztem is a fiukat itt , en sem tudtam pontosan mi lehetett.Szerintem a muki megjegyezte a nevem.Tenyleg ez igaz.
  • VO101Tom
    A crt és az lcd monitorok közt vannak pro és kontra tulajdonságok, de szerintem mindenképp megéri a lapos. Nekem egy síkképcsöves crt volt a mostani előtt, de egy pillanatig nem váltanék vissza, és nem csak a méret miatt. Ez előtt akármenynit ülhetek, nem kezd égni a szemem, nem fájdul meg a fejem a vibrálástól, rohadt éles képe van. Az összes crt homályosnak tűnik ez után :)
    Kétségtelen, hogy hátránya is van. Csak natív felbontásban ad éles képet (alacsony felbontásnál vagy homályos, vagy összehúzza a képet 1 képpont/pixelre). Windowsban, Il-2nél, filmeknél ez nem faktor, de néhány játék alá erős vas kell már ezeken a felbontásokon. Van még a mozgó alakok utánhúzása (a pixelek "tehetetlensége" miatt), illetve a kontrasztarányát is jobbank mondják a crt-nek (háttérvilágítás miatt). Ezek létező problémák, és érdemes utánanézni, vétel előtt kipróbálni (anélkül soha ne vegyél monitort), mert vannak jók, amiknél ezek alig észrevehetők, de sok szart is kapni. Keress teszteket és leírásokat a neten. Nem érdemes "bombaüzletbe" beleugrani tájékozódás nélkül, a monitor nagyon kényes téma, hiszen állandóan azt nézed. Pixelhibás, foltos, homályos cuccal utólag már nem tudsz kezdeni semmit. Még a boltban is necces, ha nem gyártáshibás, használtan meg teljesen esélytelen.
  • VO101Tom
    Nálam is előfordult néha. Szerencsére nem gyakori.
  • Richtofen
    Nekem is előjön hetente 1-2 alkalommal. Régi bug (4.08 vagy 4.09b1 óta van nekem). Ezeket is igazán javíthatná a Team Daidalos.
  • Her Laca
    Ez korrekt. Van egy haverom őt valószínű érdekli. Beszélek vele aztán szólok ,hogy mi a helyzet.
  • Zpogi
    25.000 Ft-ot szeretnék kapni értük,az alaplap 2009 decemberi és 3 év gari van rá,a prohardvare-n vettem Giannitól,a procihoz és a ramhoz nincs gar jegyem,nálam müködtek,de ha bármi probléma lenne velük,egy hónapig(ennyi idő alatt kiderül,ha van bajuk) vissza adom a pénzt.
  • tothgyorgy
    Az enyém is. Gondolkodom 1 lcd monitoron, még 1 ideig, hátha esik még az ára.
  • Szepy2884
    Csak nekem van ez vagy másnak is????
  • Richtofen
    Nekem egy 9 éves síkképernyős CRT-m van, 19"-es. Addig nem veszek másikat, amíg kielégítő a képe.
  • messerharcos
    jah, a mostani már néha néha összehúza a képet, és ütögetni kell. cseréljem lcd-re? anyira még nem zavar...
  • messerharcos
    sziasztok! nem akarok senkit untatni, csak nagyon vázlatosan ok okozat. sportoltam én sokat, kajakoznék, nagyon szeretem, csak az utobbbi egy évben egy csomó betegség rám szakadt, a sportnak lőttek, most fogják a mandulám kiszedni, áprilistól újrakezdek. ez életforma, és rengeteg dőt emészt fel. Szeretek makettezni, meg csináltam régen sok komoly siklórepcsiket papirból, meg jeteket is:)
    barátaim a való életben nincsenek, az emberekben magam körül szinte végképp csalodtam közös téma nincs. Csajozás? én? én? tényleg nem láttatok még, sztem 27 évesen is ugyanigy leszek, mint 17 évesen, cseszhetem... nyaranként nappal lent a dunán, és este minennap 8-tól 10 ig 11-ig akarok sturmovikozni, mert nagyon megszerettem.

ja, ujabb kérdés. Ti milyen monitort használtok? nekem régifajta öreg, 42 centi széles van, de láttam most leárazva 30 ezerért 20 colos lapos monitort. megéri? menyivel jbb a képminőség, és élvezetesebb a játék laposmonitoron? ti ilyen szándékból cseréltetek? megéri?
  • Her Laca
    Mennyire gondolsz?
  • Zpogi
    Igen 99%,hogy jövök,tényleg jó lenne már összefutni.