IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    Kicsi baratom en is azt mondom ebben a szep korban fogyaszd a lovedekeidet a csajoknal is , ne csak az
    il-2-ben, ezt megkapod kesobb is, meglatod az a kicsi szoros valami minden bajodat helyre hozza.Ha en meg lennek egyszer 17 eves? Jomagam is kb 3 honapja vagyok itt online-n, minden kerdesre vallaszt kaptam, most mar csak tekerem a joyt es persze tanulok.En is eloszor a leg kemenyebb szerverekkel kezdtem, nem volt semmi eselyem, nem is lattam ki lott le,hidd el ott csak profik vannak.Egy ideig meg el tengek lengek a gyengebb szervereken Skies of fire---Valor; sima 4.09, de semmi esetre sem hasznalom a kinti nezest, mindamelett ,hogy engedve van, veszem ezt gyakorlasnak,es a masik meg , hogy itt vannak meg velem egy szintuek vagy gyengebbek persze erosebbek is.Vannak olyanok , hogy a hatuk moge kerulsz es eszre sem veszik---azt nincs hogy elszalaszd.Mondok egy peldat a 4.09 szerveren altalaban egy olyan 70-80-szazalekban kidob az admin es gondolom is hogy miert, itt egyszer egy felora alatt 5-ot lottem le, kettot kergettem itt mar volt egy tarsam is ,tehat kergettuk mig eszrevettem alattam egy La-5 -ost repult a repter fele , beertem , ahata moge kerultem ,es csak neztem hogy a fule botjat sem mozditja.Gondolom egy bravuros leszallasra keszult,dehat 200-300 meterren voltunk, a kerekeit sem engedte ki----en sokat nem vartam ,meg az elso sorozatnal is csak billegtette a szarnyait....elrobbant a levegoben.Keves ido utan kidobtak, aznap este kerdeztem is a fiukat itt , en sem tudtam pontosan mi lehetett.Szerintem a muki megjegyezte a nevem.Tenyleg ez igaz.