IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #25358 sziasztok! nem akarok senkit untatni, csak nagyon vázlatosan ok okozat. sportoltam én sokat, kajakoznék, nagyon szeretem, csak az utobbbi egy évben egy csomó betegség rám szakadt, a sportnak lőttek, most fogják a mandulám kiszedni, áprilistól újrakezdek. ez életforma, és rengeteg dőt emészt fel. Szeretek makettezni, meg csináltam régen sok komoly siklórepcsiket papirból, meg jeteket is:)
barátaim a való életben nincsenek, az emberekben magam körül szinte végképp csalodtam közös téma nincs. Csajozás? én? én? tényleg nem láttatok még, sztem 27 évesen is ugyanigy leszek, mint 17 évesen, cseszhetem... nyaranként nappal lent a dunán, és este minennap 8-tól 10 ig 11-ig akarok sturmovikozni, mert nagyon megszerettem.
ja, ujabb kérdés. Ti milyen monitort használtok? nekem régifajta öreg, 42 centi széles van, de láttam most leárazva 30 ezerért 20 colos lapos monitort. megéri? menyivel jbb a képminőség, és élvezetesebb a játék laposmonitoron? ti ilyen szándékból cseréltetek? megéri?