91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #25435 NOD32 4.0 semmit sem jelzett. -
Lebowski #25434 mit hadználsz? -
Szepy2884 #25433 trójait jelzett most is, de nem kísérletezem tovább. -
Lebowski #25432 hát ez kegyetlen. kvajó ez a kép. semmi vírus nincs benne amúgy :) -
OK. Pár részlet, ami segíthet a döntésben.
Szombaton 14.00-lehet menni, és addig lesz nyitva, ameddig mi ott leszünk.
Egyszeri 300 Huf befizetése után korlátlan billiárd, darts és csocso használat.
Olcsó italok.
Ingyenes csócsálnivalók az asztalon és ha kell, akkor a comborám a büfés, így meleg kaja akár hajnalban is.
A hely zártkörű, vagyis csak annyian leszünk ahányan megyünk, nem kell osztozni senkivel semmin.
Ja, és az jön akinek kedve van. Ha ismer valakit akkor azért jöjjön, ha meg nem, akkor azért hogy végre megismerje a másikat. -
Szepy2884 #25430 kösz a vírust... -
Lassan meg kéne beszélni a részleteket a szombatra. Mikor és hol találkozzunk? És persze, hogy ki jön egyálltalán? -
asw27 #25428 F4U
http://album.reality.hu/panos/airrace09/f4u/ -
Po Lee #25427 Hali Mindenkinek!
Tud-e valaki jó felbontásban F4-U vagy P-47 gázkarról felülnézeti képet.
A Google sajnos nem segített :( -
Dehogynem!! Mikor az asszony kivet vele a tizedikről... -
Lebowski #25425 visszavontem. túl gyorsan kérdeztem :) -
Lebowski #25424 ha szétszerelitek az x52 joyát akkor előről ezt a "kézvédő" keretet le kell szedni?? -
Lacusch69 #25423 Jó. Jobb képe van, mint az LCD-knek.
Viszont csak 3 márkát érdemes venni: Pioneer (megfizethetetlen), Panasonic (remek ár-érték viszony), Samsung (csak 2008-as vagy újabb modellek)
Jelentős beégés csak a régebbieknél van, ha mégis van egy kicsi, akkor a Panáknál pár perc után elmúlik, a Samuknál meg van "fehérmosás" nevű menüpont ezek megszüntetésére.
A fogyasztásuk a képernyőtartalomtól függ: világosnál több, sötétnél kevesebb.
De ITT egy remek fórum erről a témáról, én is ezek alapján vettem Pana plazmát, és nem bántam meg! -
Ja hát kérem:)) Ha az igények magasak ugye :)) -
Lysandus #25421 Pár hiperben lehetett látni mostanság. Én személyesen egy hónapja láttam a budakalászi kórában. Akkor volt belőle egy stóc. -
Lysandus #25420 Nem rossz!
Csak az a baj, hogy 1G-nél nagyobb erőket nem tud szimulálni. :-PPP -
Ilyet kell építeni -
De az 5000 dolcsis az a fapados, abban se hang csak egy 19-es monitor semmi extra nincs benne. Olyat én is csinálok, s legalább környezetbarát lesz, gyalult, lakkozott fenyőbőé, persze tulipánmintás mert ugyebár mi székelyek tartunk a hagyományokhoz... szék megvan hozzá,
Az extrákkal majd 8000 dolcsi -
Solt #25417 :)))) armázni jó lenne... :) -
Aliendriver #25416 Köszönöm! -
ilyesmit? :)
-
Kiadták újra,tekintettel a nagy érdeklődésre.
Itt is megrendelheted:IL-2 1946 -
Aliendriver #25413 Sziasztok,jó estét!
Eredeti il-2 lemezt keresek,lehet ezt még kapni vhol? Nagyon szerettem ezt a játékot régen, és szeretnék újra "repülni"! Ha tudnátok segíteni...köszi! -
Solt #25412 Igen, de nem olyat mint te! :( Nem akarom, hogy típus specifikus legyen, mert elég sok mindennel reptetnek a gépek! :D Nem írom, hogy én repülök, mert sokszor csak utas vagyok, és lesek bambán! :D
Szóval műszerek nem lesznek, csak egy "vázat" szeretnék, ahol mindennek ( hotas, pedál, tv, 5.1, stb ) van helye, minden állítható, minden kézre esik... ott vagyok bajban, hogy én sokat játszok autós szimulátorokkal is ( szerebcsére azért az jobban megy ) és bizony a kettőt együtt kéne megoldani valahogy... valami olyan módon, hogy a tv, az 5.1 és az ülés fix, és ezek közé sínen keresztbe elmozgatható keret van, amin rajta van a pedál, és a hotas, illetve a G25, és annak a pedálja... így amikor amihez kedvem van, azt a kütyüt húzom be az ülés a tv, és az 5.1 közé... nem lesz egyszerű kivitelezni... kábelek, mozgathatóság, állíthatóság... és akkor még az ArmA-ról nem is beszéltem... valami olyan rész is kéne rá, ahol kényelmesen hozzáférek az egérhez és a billentyűzethez... :D
Ez a tervezett költözés utánra marad, elvileg az új kecóban lesz egy külön kis szobám, ami játék kuckónak lesz kinevezve... az ajtaján egy hatalmas behajtani tilos táblával!!! :D
Amíg ez realizálódik, addig megpróbálom megtervezni, és fából ( tetőlécből ) valami "látványtervet" csinálni... meglássuk, hogy sikerül... :) -
Te is akarsz kokpitet építeni?Én is ezt tervezem,de ahogy ismerem magamat jó ha nyár végére lesz belőle valami:)A bot alapja már megvan:egy törött fémből készült sétálóbot lesz amin még a markolat is hasonlít egy Messzeréhez.Csak gombok és felpattintós fedél kell rá+festés aztán be lehet kötni a helyére. -
Én azt olvastam róla, hogy rohadt sokat fogyaszt. Nem is lesz hosszú életű technológia, az lcd is, de főleg a led tv sokkal jobb nála. -
Aha, ok. Nekem 3-méterről vetít 2m képátlóval. Filmekhez teljesen jó, próbáltam játékra is, de nekem nem az igazi. Nem is kifejezetten a kép miatt, hanem a hotas, a klaviatura, az asztal miatt. Nincs külöön szobám erre, kabint meg nem építek a nappali közepére. A kanpéról úgysem lehet repülni. A monitor helyére betett HD TV sokkal jobban tetszett (ismerősnél próbáltam, állat nagyon). -
Számítógépezéshez nem az igazi mert beleéghet az állókép,úgytudom,bár elvileg van már beleépítve valamilyen védelem ennek kivédésére. -
Szepy2884 #25407 A plazma tv-kről mi a vélemény? Nem nézek tv-t se ilyet se olyat, csak kérdem. -
readswift #25406 ...merthát elsődlegesen a hangfalakat illik elhelyezni, amikhez ha túl közel ülsz nincsen basszus . Szóval közel faltól falig vetítek, ami jelen esetben 4.3 méter . -
readswift #25405 2méter széles és pont a fejem fölött van a projektor. Jövőhéten átrendezem a szobám. Nekem szempont hogy ne lógjon be a TV az arcomba / ezáltal ne takarja el a hangfalakat. -
Mekkora a projectorod kivetített képátlója? Miylen közel ülsz hozzá? Csak azért kérdem, mert ha egy 105cm-es TV előtt ülsz 1m-re, vagy egy 2,5m-es képátlót nézel három méterről, a látószög kb ugyanakkora. -
Én most láttam a pesti kirándulásomon fasza TV-t ...
Asszem Sharp volt a lelkem, fullhádé meg mindenavilágon, 6msec, bár papíron minden tehén fekete ...
A lényeg ... Képátmérőcentinként 128k HUF ... és volt belőle neki 274!!!
Mellesleg ez a monitor dolog ez kinek a pap kinek a papné ... Van aki soha nem ülne TN filmes LCD elé, van aki le sem szarja, csak menjen ... Ugyanez vonatkozik a projektorra is ... Vagy a CRT monitorokra ...
Mindenki olyat vesz amilyen neki tetszik, nem szabad arra figyelni hogy ez jobb vagy az jobb, mert mindegyik jobb valamiben mint a másik, és azt csak a vásárló tudja eldönteni, hogy neki melyik paraméter a fontos! -
Jól beszél kollega:) -
És el kell viselnem egy másik családot ha kedvük szottyan filmet nézni?:)))
Mennyé mán. Magamat se viselem már el nem hogy másokat.
De alant írtam ,hogy van tapasztalatom a projektorral kapcsolatban és én már csak olyan vagyok ,hogy a saját tapasztalataimnak jobban hiszek. Szerintem nem jó de ez szigorúan a saját véleményem.
Tehát LED TV:) És mehet a szim. -
readswift #25400 Hát , replayek visszanézésének meg lehet adni a módját , nem?
Na mindegy, samsung 2233rz vs acer h5360 közül egyértelmű győztes az utóbbi. -
Lacusch69 #25399 Megvan!
Akkor összejárunk Lacával meg Szepyvel, és mondjuk találkozunk Szolnokon, ahol csak ezért bérelünk egy lakást...
-
Solt #25398 No ezért akarok játék kuckót... cockpit + G940 + 5.1 + TrackIr + bazi nagy led tv = spontán ejakuláció!!! :D :D -
readswift #25397 ~hangfal, meg ~képfal. : )) -
Solt #25396 Mi van akkor? :D