IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #25412 Igen, de nem olyat mint te! :( Nem akarom, hogy típus specifikus legyen, mert elég sok mindennel reptetnek a gépek! :D Nem írom, hogy én repülök, mert sokszor csak utas vagyok, és lesek bambán! :D
Szóval műszerek nem lesznek, csak egy "vázat" szeretnék, ahol mindennek ( hotas, pedál, tv, 5.1, stb ) van helye, minden állítható, minden kézre esik... ott vagyok bajban, hogy én sokat játszok autós szimulátorokkal is ( szerebcsére azért az jobban megy ) és bizony a kettőt együtt kéne megoldani valahogy... valami olyan módon, hogy a tv, az 5.1 és az ülés fix, és ezek közé sínen keresztbe elmozgatható keret van, amin rajta van a pedál, és a hotas, illetve a G25, és annak a pedálja... így amikor amihez kedvem van, azt a kütyüt húzom be az ülés a tv, és az 5.1 közé... nem lesz egyszerű kivitelezni... kábelek, mozgathatóság, állíthatóság... és akkor még az ArmA-ról nem is beszéltem... valami olyan rész is kéne rá, ahol kényelmesen hozzáférek az egérhez és a billentyűzethez... :D
Ez a tervezett költözés utánra marad, elvileg az új kecóban lesz egy külön kis szobám, ami játék kuckónak lesz kinevezve... az ajtaján egy hatalmas behajtani tilos táblával!!! :D
Amíg ez realizálódik, addig megpróbálom megtervezni, és fából ( tetőlécből ) valami "látványtervet" csinálni... meglássuk, hogy sikerül... :)