91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #25795 Azt hiszem az maradt ki, hogy konkrétan megmondd, mit támadjanak. A támadó köteléket kijelölöd, és a waypoint fülön a Target résznél a Set gombot megnyomod, a zöld vonallal kiejlölöd hogy mit támadjanak (pl statikus repülőket rakhatsz ki előtte, vagy a saját gépedet is célpontnak jelölheted).
Nem vagyok FMB guru, de ezt most próbáltam ki (mod nélküli 4.09m, de szerintem modokkal is mehet). Ezt másold egy .mis fájlba és rakd valamelyik mission könyvtárba:
[MAIN]
MAP Balaton/load.ini
TIME 12.0
CloudType 0
CloudHeight 1000.0
player hu102VOhu00
army 2
playerNum 0
[Wing]
hu102VOhu00
RAF_No071SQN00
[hu102VOhu00]
Planes 2
Skill 2
Class air.BF_109G10
Fuel 100
weapons default
[hu102VOhu00_Way]
TAKEOFF 117571.88 80746.78 0 0 &0
[RAF_No071SQN00]
Planes 4
OnlyAI 1
Skill 2
Class air.P_47D27
Fuel 100
weapons 2x5006x45
[RAF_No071SQN00_Way]
NORMFLY 137114.78 91400.75 1500.00 300.00 &0
NORMFLY 126274.37 85396.83 1000.00 400.00 &0
NORMFLY 120309.60 82213.25 1500.00 300.00 hu102VOhu00 0 &0
[NStationary]
[Buildings]
[BornPlace]
2 3000 117772 81490 0
[Bridge]
[House]
(a bombákat valamiért ledobják, mondtam nem értek az FMB-hez :) ) -
Lebowski #25794 faq-ba valahogy mele kéne írni ezt a linket szerintem :) -
madmanic #25793 köszönöm! -
il2 verzió -
madmanic #25791 annyit beszéltetek róla elkezdtem újra feltelepíteni 
patchekkel most hogy áll? 1946, 4.08->09? vagy elég csak a 4.09? -
Vagyis offline-ban játszottam régen -
Én már régen játszottam online-ban de a kísérőknek lehet parancsokat adni ha te vagy az 1-es géppel,tehát a parancsnokival.Azt hiszem a tab a rádió menü.Amikor beállítod a Ground attackot látnod kell a bomba ikont a térképen is,ha ott van akkor pedig jól van beállítva,viszont lehet hogy túl magasra van az útvonalpont állítva nekik ott azt,nem tudom mi az ideális magasság.Az ellenséges oldal gépeivel akarsz bombáztatni amúgy?Mert saját oldalon álló gépek nem bombáznak saját bázist úgy emlékszem. -
bettly #25788 most ez jott ram, tavaly meg kapartam le magam hogy nem tudtam online-re bemenni,ez most megvan...de most egy par napja kinozom a FMB-t,hat nem hulye az ember, vagyis en? -
bettly #25787 Sziasztok.Remelem segitseget kapok ismet a FULL MISSION BUILDERHEZ.Tehat van egy HOME BASE-m, itt Fellszallasra allok meg 3 geppel[take off]. Messzebbre tettem 4 db zuhano bombazot,igy alitottam be oket: sebesseg:350, magassag:2500m, bombat tettem nekik , es a waypointot: G attackra allitottam,tehat azt akarom elerni hogy bombazzak a repteremet mi meg vedjuk.Ennyit allitottam,inditom a jatekot es a 4 bombazo csak kering nem dob egy fia bombat sem,egy par napja ezt meg kerdeztem es minden vallasz az volt hogy a waypointot g attackra tegyem, dehat ugy van,es ja a tobbi harom tarsam osszevissza repul ezt nem ertem ,en kell e oda vigyem oket a celponthoz?[4 bombazo], vagy lehet valami modon nekik parancsot adni.Lehet hogy meg vannak mas beallitasok is de ennyit ertettem eddig,azert is irtam le mindezt igy kibontakozva hogy jobban ertsetek milyen beallitasokat tettem, tudom hogy bombazhatnak de ez nallam meg nem jott be .Ha valaki jartas a FMB-be en kerem aldozzon egy kis idot es irjon egy kisse bovebben persze ha muszaj,mert itt tobb trukk van szerintem csak tobbet kell allitani mint amennyit en csinaltam.A google-ban nem nagyon kaptam semmit foleg magyarul.Koszonom a segitsegeket. -
Köszönöm, működik!
-
Tegnap Uk DED3, BoB pálya, 1 sráccal jócskán benn voltunk a vörös oldal felett. Megláttunk 2 Spitet kb 1500-al alattunk. E4 es Messzerrel beültem a Spit mögé, észre sem vett, de olyan közel mentem, hogy a nagykaliber, szépen elhúzott mellette jobbról, balról. Persze aztán kifogyott, a kicsi meg csak kopogott rajta mint a mogyoró. Végül csak lepottyant :) -
Amikor megnyitod a chat ablakot az egérrel menj a legaljához és mint egy windows ablakot húzd szét amennyire szeretnéd. -
Ha valaki tudja, hogy hogyan kell beállítani azt, hogy online a bal felső sarokban ne csak 1 sor jelenjen meg, akkor légyszi ossza meg velem. Köszi. -
Glo #25782 Oszt mennyiazannyi?
Egy mailt dobj légyszi a gabor.lovasi [kukac] gmail pont com címre. -
Azt én sem. A héten délutános, a jövő héten délelőttös vagyok. meg hát ugye a klubba is lenézhetnénk egyszer sokadmagunkal 
-
Rendben összehozhatjuk valamikor,bár még nem tudom,hogy mikor. -
Tom! Ez a legnagyobb duma...
"Pe-2 próbált bántani"

Azóta röhögök! Nagyon tetszik!!! -
A hang az BESZARÁS JÓ!!! Ha jól értem ez a messer hang benne van abban a sound mod- ban ugye? Mert ha igen, akkor valamikor átjönnél és segítenél technikai analfabéta ismerősödnek 
Persze csak ha van kedved hozzá. Úgy se jártál még nállam. -
...ja, dobozos, bontatlan. -
Ha valakinek kell egy 20" samsung Lcd Monitor, akkor jelezzen!
-BARÁTI ÁRON- -
Biztos csak kiélvezi a dogfight minden mozzanatát,pillanatát. 
De azért a hangok jók nem? -
Tegnam én is hasonlóan jártam. Sztálingrád map, G-2vel szállok fel, erre elkezd lőni a légvédelem pont felém. Ez az álmoskönyv szerint is rosszat jelent, és tényleg, 6 órában egy Pe-2 próbált bántani. Nem talált el, erre megpróbál lelépni. Rácsapok, beülök mögé, már nincs lövésze, füstöl mindkét motor, egyik csűrőjét is elhagyta, de addíg rángatta össze vissza, hogy elfogyott a 20-asom. Kiskaliberrel már hiába lőttem, controlt, pilótát célozva, nem hatotta meg. Széééégyen szemre haza kellett engednem, mert kifogytam mindenből :) Leszállásnál azért rommá törte, de az nem ugyanaz :) -
Egész jól nyomja a hutyutyut a srác
-
Helyzetet, helyzet után hagy ki. Tényleg elég béna. -
Arról nem is beszélve, hogy majdnem az összes skúlót elszórta 1 gépre :) -
És mint látszik emberünk nem kimondottan van a toppon:)
Mit el molyolt avval a mustanggal:) -
Szepy2884 #25769 Mezei SM kicsit döngetősen lejátszva. Nincs ebben semmi extra. -
Köszi Tom.
Igen azt én is ismerem,kimásolgattam a nekem tetsző fájlokat és azokat rakosgatom a samples könyvtárba ki-be. -
Konkrétan a videón lévő hangok nemtom milyen modban vannak, az UP2.0-án kívül egy hang-gyűjteményt ismerek, amit érdemes lenne felrakni: tiger33 nevű srác csinált egy feljavított sound-modot, de pár gond volt vele: ha nincs fent semmilyen MOD, akkor a hang install előtt fel kell tenni néhány kiegészítőt (install mellé részletes leírást ad, abban benne van, hogy miket). Ha fent van az Ultrapack, akkor ilyen gond nincs, elvileg a szükséges komponensek abban benne vannak (bombatér ajtó nyitás pl). Viszont az UP2.0 alá nem installálható. File-másolgatással felül lehet írni az UP hangjait, akkor működik is rendesen, fasza hangokkal, viszont ilyenkor meg a Spit vs 109 dob ki, mondván belepiszkáltál a fileokba :( Más szerveren lehet, hogy működik...
Egyszóval szívás.
Hogy mostanában adtak-e ki hozzá javítást, azt nem tudom. De király kis csomag lenne, sajnálom, hogy nem UP alá jött ki...
UV2 sound mod -
Ez vajon melyik soundmod?
Bf 109 -
Fürtös #25765 Mondhatom szép....
Mondjuk én csak a Spit vs 109 en repülök...
No ha lesz egy kis időm megcsinálom.
Köszönöm a segítséget! -
Ez az UP2.0n közvetlen a 4.09m verzióra is feltehető. Ha volt előtte más UP install, azt nem kell leszedni, de install előtt minden komponens legyen inaktív.
Ha a 00_WarbirdsOfPrey komponenst nem találod, akkor biztos, hogy nincs felétve a 2.0n. Ekkor is inkább azt javaslom, töltsd le egyben ezt a több mint három GB fileokat, és ezt tedd fel, ne az alap UP-t peccselgesd.
A Spit vs 109-hez csak az UP2.0n-ben lévő warbirdsofprey komponenst szabad engedélyezni, ez a szerver 'hivatalos' MOD-ja. Amit a jsgme kilistáz, azok a komponensek közt jópár átfedés vagy ütközés is van, ez a WoP komponens is tartalmazza ugyanúgy a 6DOF-ot, az új hangokat, a javított nyomjelzőt, stb mintha külön kapcsolnád be, viszont a szerver üzemeltetői ezt nem opcionálisan eldöntendő kérdésként, hanem kötelezően beállítandó setupként - egyenlőre nem túl elterjedt módon - egy külön név alatt betették a jsmge.exe listába. Ezért lehet, hogy ezzel beenged más szerver is (UK DED 3 pl igen), de az olyan szervereken már a komponensek beállításai eltérőek lehetnek a csatlakozó gépeken. -
Fürtös #25763 Elég ezt az up 2.0n patch filet felrakni?
Plusz még annyit,hogy lehet én vagyok balfék de én nem találtam a jsgm ben warbirds of prey modot.
Esetleg van valami mod lista ,hogy mi kell a serverhez?
Köszi előre is! -
madmanic #25762 legyen mivel fűbe harapni..? 
-
Azt most csináltattam meg :D remélem kihúzza a temetésemig:DD -
D -
Lebowski #25759 (bocs ez magas labda volt :P ) -
Lebowski #25758 meg a fogazatod állapota is :D:D:D -
Az UP2.0n MOD van fent? A Spit vs 109 -hez a JSGME.exe-ben csak a WarbirdsOfPray komponenst szabad engedélyezni, minden más legyen kikapcsolva. Más MOD sem lehet fent, akkor is hibával kidob (azonnal timeout). -
Fürtös #25756 Sziasztok!
Végre volt időm összerakni az il2 öt.
Up2 -ig fent van minden.
Mi kell még?
Mert a Spit vs 109 magyaráz valami mds modot...
Köszönöm előre is!