91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Nálam:
    -flaps: hüvelykujjas tekerő (a Messzer "csipog", ha a fékszárny kint van)
    -trimm: felső tekerő (középállás jelölve)
    -prop.pitch: csúszka
    -zoom: 4 állású hat switch.
  • Glo
    Volt egy haverom, még a régi, net előtti korszakban eladott egy másik haverjának egy szgépes játékot. Eladta neki 500 Ft-ért. Aztán jött a gyerek, hogy a serialt nem adta, adja oda neki.
    - Az egy másik 500 Ft lesz.

• Glo
    Akkor Te a sapkára fested a győzelmi jeleket?

A sok izzadás.. khm.. mennyi is a 30-nak a felének a fele? :)
  • galimatika
    Hát amatőr vagyok én? a sapka a harmadik tétel
    több száz légigyőzelmet izzadtam végig benne
  • Glo
    "Szánjatok meg! Két részletben is odaadom."

Van aki a vevőt, van aki a sapkát kapja?
  • galimatika
    A TrackIR még megvan.
    Szánjatok meg! Két részletben is odaadom. Nagyon kell a lóvé.
  • Glo
    Köszi, a legújabb már megvan, csak haza kéne mennem :)
  • Sanyo
    Előbb telepítsd fel a drivert és csak akkor dugd be az USB portba, ha a driver kifejezetten kéri. A legújabb drivert a Saitek oldaláról szedd le.
  • Glo
    Én még a gázkaron a mutatóujj görgőre tettem a nézetnél a közeli és távoli nézetet, de az meg néha beadja az unalmast és cseszik közelíteni, csinálhatok bármit. De lehet ez is driver hiba. Este reinstall.. hogy én mit fogok szívni :D
  • Glo
    Sokáig kevertem, mire sikerült úgy ahogy összeraknom a tengelyeket. Ez a 0-55% dolog még mindig buzerálja a fantáziámat, hogy mitől lehet. Lehet leszedem és felteszem újra a drivereket, mert elsőre valóban a gyári CD-ről tettem fel, oszt lehet az kevert be neki.

Sajnálom, hogy lemaradtam a küldetésről. TS-re is azért nem mentem vissza, mert kb 10 percenként nyomtam restart-ot.
  • PhantomAss
    én a flapset a gázkaron lévő 4-állású gombra raktam (le-föl)
    kipróbáltam régebben a csúszkán is, és igaz, hogy pl a spiten is tudod állítani így a flapset, de ahogy írtad nem írja ki az állást, és be tud ragadni ha nem figyelsz, másrészt úgysem kell a spithez, eléggé ufó így is :)
    én egyedül az elevator trimet használom, azt a gázkaron a hüvejkujjál lévő tekerőre raktam, mivel ott áll legjobban a kézre, és van érezhető középállása
    a prop pitc.et a felső nagy tekerőre raktam, mert az nem annyira fontos
  • Lebowski
    én arra a csúszkára a flapset raktam, pont azért mert abból nagyon könnyen következtetni tudsz, hogy éppen milyen állásban van.
  • TG Gida
    Nem hiszem,hogy zárt felhőzetnél bombáztak.El sem indultak.
  • Zpogi
    Még egy kérdés,véletlenül nem a gyári cd-ről raktad fel a drivert? Mert szerintem az nem Win7 kompatibilis és lehet,hogy az kavart be.
  • Zpogi
    Rendben átküldöm este. A flaps dolog szerintem egy bug,pont emiatt nem raktam tekerőre(viszont a spitfire-nél meg pont kapóra jön,mert nem csak két állásba tudod állítani a flapset,szerintem ezt a szövik ki is szokták használni),inkább a hatswitch-re tettem,fel ill. le. Jobbra,balra pedig a távoli és közeli nézetet raktam,de gondolom te ezzel nézelődsz,viszont akkor rakhatod a gázkar hatswitch-ére.

Egyébként kár,hogy nem jöttél vissza,tök jót repültünk Tomcsival és Rozsdival. Re 2000-vel fedeztünk Stukákat,Yak 1b-k ellen. Kicsit gázos volt,mert a tetű Ai kihasználta ,hogy gyorsabb egy kicsit és alig lehetett forgolódásra bírni őket,de azért sikerült lelőnünk 4-et. Én kettőre ellőttem az egész tárat,hihetettlen,hogy ez a 12.7-es mennyire fos. Az elsőt sikerült pk-ra lőni,de a másodikat,csak megfüstölni tudtam és csak később leszálláshoz készülődve kaptam meg.
  • Glo
    Ja, megvan a probléma oka. Elég amatőr hiba, de megoldottam. KEllett némi regedit művelet, ahol fel kellett cserélni 2 tengelyt (ezzel a Precision csúszka átkerült a Throttle-re), így a csúszka nem befolyásolja a gázkart. Illetve a fenéket nem, mert végállásban leveszi 0-ra, a másik oldalon meg 55%-ra teszi, de legalább már nem befolyásolja állandóan.. Még ezen lesz egy meccsem este.

Pogi, át tudnád küldeni a saját beállításodról a fájlodat? Valami .Pr0 kiterjesztése van asszem.

A Trimmet le fogom szedni a csúszkáról, mert iszonyat amit művelek vele. Annyira koncentrálok rá, hogy hol áll, hogy a másik kezemmel elfelejtek repülni. A G2 most egy tégla szerepébe bújt.. Szóval átteszem valamelyik tekerőre.

A másik kérdésem, hogy ha a Flaps-et is tekerőre rakom, akkor miért nem írja ki, hogy épp milyen állásnak megfelelő (vagy melyik kettő között van) a flaps? Szar lenne harc közben kint hagyni Landing-en, aztán meg Jammed Flaps-el küzdeni hazáig.. ha le nem lőnek miatta :)

• madmanic
    win reinstall... szerintem
  • Termi0nator
    Sziasztok! Nekem van egy nagy gondom az IL-2 1946-al. A minap megvettem a boltban, feltelepítettem, de mikor elkezdek játszani, egy 10-20 perc mulva, fekete képernyő, majd a gép újraindul, és miután XP felállt, egy súlyos rendszerhiba üzenetet kapok, és nem tudom mire vélni. Gép konfig: Intel Celeron 2,6 GHZ, 1,5 GB ram, Nvidia GeForce FX 5200 128mb. Ha valakinek van rá valami ötlete pls, help.
  • bettly
    ok es mi a gond?
  • Zpogi
    Na,mi lett Glo,sikerült végül megoldanod? Eltűntél,mint Petőfi :).

Egyébként nekem a trimm a gázkaron lévő nagy tekerőn van,azt legalább lehet pontosan középállásba tenni(igaz azzal még nincs kitrimmelve). A csúszkára meg én is a féket tettem mint Laca,tök jól lehet vele adagolni. A kissebbik tekerőre én a prop pitch-et raktam.
  • Lebowski
    igen, csak ne más döntse el, hogy ki magyar és ki nem.
  • Her Laca
    Add meg neki a trimmet oszt sannyi. Nekem nincs ilyen bajom ,bár nekem a fék van rajta. De ha szar a joy átveszem a felibe:) hihihi
  • Zpogi
    Ez a kedvenc részem:"Amiért száz és százezrek adták az életüket,amit nem lehetett elvenni fegyverrel! Azt majd meglehet venni pénzel..."
  • Glo
    Kis Ontopic :)

BEüzemeltem a vadiúj Joyt, köszönhetően Galibának. Na most az a kínom támadt, hogy alapállásból a gázkart a kis csúszka vezérli a gázkaron, és nem a gázkar. Már beállítottam a gázkart, hogy az adja a gázt, de a kis csúszka nem akarja elereszteni. Arra akarom rakni a trim-et, és elég szívó, hogy fel-le úszik vele együtt a gáz is..

Ötlet?
  • Vipon
    Kedvenc videóm: http://www.youtube.com/watch?v=Wuhx0iPZao0
  • Vipon
    Szevasztok! Olyan embert keresek aki az IL-2 ben nagyon vágja a "Full Mission Bilder"-t. Igazából egy Alpokon való átrepülést lenne b-17 , b-24 es bombázókkal. München lenne bombázva ,V2-es gyárak és földi harci egységek.A bombázókhoz csatlakoznak P-51 esek és spitfire-ek amik folyamatosan kísérik és védik őket. Természetesen Münchent egy halom vadászgép védi. Természetesen a felhők alatt vihar van :) . Félig megvagyok de elkélne egy kis segítség. ;) Légyszi írjatok.. Köszi
  • Solt
    Istenem! Szívemből szól Uram!!
  • galimatika

Meg kéne végre érteni mindenkinek, hogy a mai világban Magyarnak lenni kiváltság és nem hátrány, ne adjisten szégyen.
    Pénz az nincs. De erről nem a "magyar vér" tehet hanem az a kapzsiság ami a nyugatról jön. Pontosan az a káin és ábel féle gondolkodás.
    Megöllek, hogy érvényesüljek.
    Mint mond erre Hunor és Magor? Harcolunk, hogy a harctól megnemesedve és megerősödve segíthessük egymást. EZ a MI hagyományunk, vérünk.
  • Zpogi
    Itt van még kettő.

Usztics
  • TG Gida
  • Solt
    ( mind az 5 rész "kötelező" darab... )
  • Lacusch69
    Nézz szét a Pumák multimédiás menüjében, egyszer belinkeltem az eredeti Memphis Belle videót. Talán az elmond valamit.
  • Zpogi
    Egy kis off,de azért érdekes.Szerintem.
    Usztics Mátyás
  • Kferro
    Köszi!
  • Lysandus
    Az eredeti video az Otoko Tachi No Yamato - Battle Scene nevet viseli:

http://www.youtube.com/watch?v=CUl1mAjTTb0

Hogy az Otoko Tachi No Yamato azt jelenti, hogy "The Men of the Yamato", azaz a 2005-ös japán film a Yamato legénységének állított emléket.
  • Kferro
    A napokban újra megnéztem (immár sokadjára) a Memphis Belle-t. Gondoltam rákeresek a neten, s ott bizony azt találtam, hogy a 25., utolsó bevetése nem Bréma volt, hanem a franciaországi Lorient. Ti tudtok erről valamit?

Addig is, kedvcsinálónak íme 3 kép az eredeti gépről:

• Kferro
    :D
    Ez melyik filmből van?
  • DonZorro
  • Lysandus
    Volt már ez a film, most viszont a Yamato pusztulása egy kicsit másképp:

Szanyi kapitány
  • Glo
    Azért a 2-ben is vannak nagyon ütős poénok :)

Hiába, a magyar nyelv nem nélkülözi a szójátékokat..