91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #26956 No igen, de ha a shake-t nem veszem ki, épp úgy ráz és nem érsz vele semmit. Ez persze nem csak a fegyvertől van, hanem a gépet rázó lökésektől, de a fegyver is aktiválja. -
Szepy2884 #26955 Pantom, Tom, dánká :)))))
A shake, mortar és machinegun kitörölve. Van egy új joyom :))) Jó hogy nem vettem meg a FFB nélküli EVO-t! :))) -
Glo #26954 Mármint Pogi melóhelyén hány kliens :) Tudja fene..
Rigát meg este meglátjuk. TS-t Tom írta a #26949-en. -
mintha a Riga-n újabban 32 férőhely lenne.... -
Ma estére én is elkérezek az asszonykától az össznépi vadászatra, kellene egy közös TS cím amit adjunk le egymásnak itt priviben.
Nekem ezen a vacak logitechen az ffb a centráló erő is egyben, ha kikapcsolom akkor nincs centrálás, és olyan szar a mechanikája hogy akadozik a mechanika, érzem ahogy döcög a fogaskerekeken a kar, és akárhogy próbálkozom ugrásokkal megy a joy. Klasszikus eset, spit előttem, becélzom, még kell egy kicsi előretartás jobbra meg feléje, de a legfinomabb mozgással is egy jó két géptávollal eléje célzok és melléje meg amikor berezzen az ffb miatt akkor meg csak szórom a golyót, szépen körbelövöm vele az ellent, kap két kiskalit maxi és közben röhög rajtam hogy milyen bénán lövök -
Glo #26951 Éjszaka hány kliens van? Nem értem én ezt Pogi..
6 után felnézek én is. MA végre nem vagyok terepen.. ellenben holnap :) -
Lacusch69 #26950 Ne bénázz már, évekkel ezelőtt mondtam neked, hogy a "mortar" a 30-asok effektjét biztosítja. Ha kiveszed, akkor csak a kiskalibereket érzed. (Én is ezt csináltam. ameddig FFB-s Microsoftom volt) -
kuldtem pagereket. A TS kliens 2.0.32.60, tehát az új TS3 kliensekkel nem működik. Akinek ez nincs fent a pumaszállásról leszedhető. -
HubaHUN, de tervezem a leváltását. Ha lehet Do-335 (ez a gép egy Istennő), ellenkező esetben Fóka. -
7 filenak kell ott lenni: shake, bomb, spring, machinegun és ilyenek.
(mondjuk ha kigyalulod, akkor mindegy :) ) -
spargarepa #26946 lobbyn is spargarepa néven találsz meg -
TS IP-t lobbyn adok, ha megmondo a lobby neved, akkor el is küldöm most pageren. -
Ha nem másoltál semmit, akkor alapon van :) Az nem progi, csak fileok. Bemásolod, és indítás után erős vagy gyenge lesz az FFB.
Il-2 mappán belül a ForceFeedback mappában lévő .ffe fileok. A filenévben benne van, hoyg mit csinál, akár saját mixet is összeállíthatsz :) -
Szepy2884 #26943 benne vagyok csak férjünk is be. A WC-n tegnap bannoltak, mert nekimentem egy előttem lévő gépnek a reptéren és még 3-4 sajátot is sikerült ezzel kipusztítanom. Pedig olyan jó volt a statom. Remélem nem 3 napra bannoltak, különben marad a riga de arra lehet nem férünk be. Modos serverre nem tudok menni. -
spargarepa #26942 ez egy jó ötlet szerintem, mmint az össznépi vadászat :D olyanokat lehetne kérni hozzá, hogy TS ip meg hasonlók? meg lehetne h ne csak most az egyszer legyen, mert a mai játékomat eléggé beárnyékolná a holnapi érettségi :D -
hát igazából nem tudom, csak egy ötlet volt (most munkahelyen vagyok, nem tudom megnézni a játék könyvtárát)
csak arra gondoltam ha esetleg van bnne ffb mappa valahol onnan ki lehetne szedni a fegyverekhez tartozó fájlokat
de lehet hogy ez nem is ilyen egyszerű -
A héten éjszakás vagyok,csak szombattól érek rá este. -
Szepy2884 #26939 Hopp talán meg is van az FFB könyvtárban van 2 file: Mortar és machinegun.ffe kiterjesztéssel. Na ki is próbálom mingyá :))) -
Én benne vagyok, olyan 7-8 felé kb fent leszek. A TS-emre gyertek majd föl plíz, én nem tudok máshova belépni (router gond). -
Szepy2884 #26937 Fúú lehet, hogy te vagy az emberem? Hol és melyik fájlokat kell kiszedni?
Tom: Ne kérdezz ilyenek hogy milyen erősség mert passz. Ha Phantomass módszere nem válok be, akkor letöltöm azt a progit, de a kolléga tippje kényelmesebnek és 1xűbbnek tűnik. -
Este csaphatnánk egy nagy össznépi vadászatot valamelyik szerveren.
Mit szóltok hozzá? -
Nekem a full leszedett rugó az útvonalrepüléseknél volt zavaró (kitrimmelve sem lehet elnegedni a joyt), de célzásnál tényleg jó volt, hogy középen nem akadt meg. A mostani X52-nek fémre van az a mozgó rész kicserélve, ez nem akad, ezen nem is gyengítettem ki.
A FFB ereje neked miylen volt ilcvó alatt? A pumaszállás programletöltések alatt van FFB fileok, amikkel felülírva az eredeti fileokat Light, Medium és Original szintre állítható. -
lobbyn, mint savaseső /acidrain/, illetve néha mint olommadar vagyok fenn, de azt csak azért, mert bannoltak a Skies of Fire-n. -
én pont azért nem vettem FFB-joy-t, mert nem tudtam vele célozni, csak próbára volt nálam 1.
Én kötözöm a rugót, sokkal jobban érzem a gépet így. -
Kényszerleszállni? Egyenlőre kiugrani tanulok (az sem mindig sikerül).
-
és esetleg ha kiszednéd a fegyverek ffb fájljait a játék könyvtárából? a többi maradna, csak a fegyverek nem rúgnának vissza
vagy ezt így nem lehet?
lacus: hát igen, sindelnettel rengeteget repültem én is régen...nagyon jól nyomta ő is :D -
Jövő honapban én is visszacsatlakozok a véráramba.
Sanyót kérdezném, hogy tudna e nekem szerezmi egy TrackIR 4Pro-t, vagy egy 5--öst? -
Tudod meg vagyok elégedve magammal. Már észreveszem ha lőnek rám. De nem csak akkor mikor már mind1.
Meg hát a gyerek kapott a haverjaitól egy Cyborg Evo joyt, én meg lenyúltam és azzal próbálkozom. Nekem még minden újdonság a játékban, de tetszik a dolog. -
Nem aggódtam.......szeretem a kihívásokat. Végül is azért lőnek le mert odamegyek. De hát ezért megyek oda.
-
Glo #26927 Ne aggódj, eljutsz majd odáig is.
Először viszont szerintem is kényszerleszállni tanulj meg, kezdetben nekem is sokat kellett (meg ma is, ha hagynak.. ugye).. -
Na kipróbáltam a nettes játékot........
Nem kell nekem tanulni ezt a leszállás dolgot, majdnem 1 percet sikerült repülnöm.
De tényleg jobb a netten (érdekesebb), a leszállás tanulás elhalasztva.
-
Szepy2884 #26925 Olvastam itt egyesek perverzióiról, hogy feszültség mentesítik a joyukat. Ezt mechanikailag értem, magyarán felkötik a rugót, hogy minél kisebb ellenállása legyen a botnak. Hát nekem mint köztudott FFB-s a joyom. Nagyon szeretem és nagyon jó, de a némelyik gép pl messer, p-51, p-47-el lehetetlenség hosszú sorozatot lőni, mert a joy elindul felém. Ez persze enyhe, de elég zavaró ahhoz, hogy a célon tartsam huzamos ideig a revit.
Tegnap kipróbáltam, azaz simán kikapcsoltam a FFB-t. A teljesítményem csapnivaló lett. Olyan voltam mint amikor tanultam repülni évekkel ezelőtt. Nem találtam el semmit, de folyton átestem, mert a FFB nem jelezte hogy nincs felhajtó erő a szárnyakon. Szóval minden bajom volt és visszasírtam a kormány erőket. Aztán valami furcsát kezdtem tapasztalni. A vonat szerelvényt pl végig tudtam lőni a masinisztától egészen a krumplifejűpalacsintáig. Ez eddig lehetetlen volt. Eddig csak egyenkét pötyögtettem ki a szerelvényeket gondos becélzás útján rácsapások megannyi ismételgetésével.
A repülőket még mindíg nehezen találom el, de ha hozzászokok hogy nincs kormány erő, lehet hogy mégjobb találati arányokat is elérhetek mint FFB-vel. -
spargarepa #26924 szerintem mindenkinek attól függ, hogy mennyire ismeri az adott típust, mennyire a típusnak megfelelően harcol, mert aki a fókával leáll fordulózni annak nem lesz esélye, úgyanúgy mintha egy zeroval B&Z. Kinek az a stílus kinek a másik jön be :D Mi legalább választhatunk, nem úgy mint a rendes pilóták akiknek volt egy adott gép vagy megszokja és megtanulja vagy lelövik és kész. :D -
Zoli105 #26923 Sziasztok!
Hát nagyon durva a Skies of fire!!! Elöször azt se tudtam hova nézzek!:)
Elősször a felszállással volt baj ottánna meg becélzok valakit nagy nehezen ozt valaki hátbekap egy sunyi spitfirével!!!Szal az egész pályán én voltam a legbénább hiába probáltam kicselezni az ellent!De Herr Laca úgy küldte mint a pinty én csak néztem , szerencsére hogy ő velem volt nem pedig ellenem!!!:D -
Glo #26922 Rigán szoktam röhögni a La5-ösökön, mikor F4-essel meg G2-vel halálra szivatjuk őket. Azokon a mapokon tudnak megfogni miket ahol Spitjük van. De ott se sűrűn :)
Az a jó a Rigán, hogy közel vannak egymáshoz a repterek (15-30 km), tudsz egy kicsit emelkedni, de nem kell fél órát várni, hogy láss valakit. Pörgős kis szeró, csípem :) -
Tudtam hogy nem jól tudom!! :D -
Friedrich az F :) -
spargarepa #26919 nekem a türelmetlenség a hibám, ezért nemszeretek fókával repülni :D a La-* sorozatot szeretem mert ha van 1000 méter fölény akkor jol feltudok gyorsulni de nem fordul olyan lomhán mint a Fóka és utána is marad esély kifordulni. A zero-val is próbálkoztam, de azzal magasságból indulva se tudok felgyorsulni annyira hogyha valaki leborítással próbálkozik utánatudjak menni azzal csak fordulni lehet. Fókához hasonló stílusra a P-38 as is jó főleg a Late sorozat a 2*2 .50-es géppuskával a szárnyak alatt. legalábbis nekem még az jött be, és szerintem stabilabban repülhető a Fókánál -
Lacusch69 #26918 Leginkább a Dora9-et szeretem erre a célra. A WarCloudson sokat mentem úgy, hogy fel 8000-re, és a Napban bujkálva kerestem a túl magasra merészkedő ellenfeleket (főleg P47, P51).
Kb. 70-80%-os túlélési arányom volt fél éven keresztül. -
Glo #26917 A Fóka a türelemjátékosok gépe. A túlbuzgó "Egy rácsapásból leszedek mindent" pilóták az elsők a KIA listán, mert betépik a kiforduló gépre, és energia nélkül másodpercek vannak csak hátra.
Javaslom amúgy én is a Riga dogfight szerót, én is ott szoktam élvezkedni a többiekkel, csak most nincs rá időm sajna.