91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Offline kell elindítani, a főmenüben ott lesz egy input menü, abba belépve értelemszerűen tudod a joy-kitéréshez rendelni a játékban számolt kitérést (pitch - magassági, roll - csűrő, yaw -pedál), illetve filtert tehetsz rá, az lomhábbá teszi a joy mozgását.
  • mmonster
    Te már játszol akkor ?

Hol ?
  • mmonster
    OKS

Am azt hiszem tényleg állítani kéne a joystickom érzékenységén , mert sikerült vagy 5 percen át rátapadnom valakire, ment fel, le , jobbra ,balra mindig tudtam követni , jól tudtam szabályozni is a sebességet úgy 0,20-0,50 között voltam tőle, de mindig ha egy picit is mozdítottam a joystickot túl nagyot rántott ezért nem tudtam ellőni ....
    Mit és hol kéne beállítanom hogy ne legyen ennyire érzékeny ?
  • VO101Tom
    :D

Én itthon dolgozok, teljesen meg tudom érteni :)
  • VO101Tom
    Dehogynem (hozzáteszem, teljesen jogosan, hiszen elrontotta a géped). Játékon belül pontot kap, (ha van az szervernek) az online statisztikák azonban kiszűrik, ezt hazaérkezésnek veszi, amit nem igazolnak légigyőzelemnek a másik félnek.
  • mmonster
    na egyre jobban megy az IL , már 2 órája tolom , még ugyan csak egyszer sikerült valakit lelőnöm ,de már legalább ők nem tudnak engem lelőni , legalábbis vagy 10 percig kell szenvedniük azzal....

Legutóbb 15 percen át a nyomomban volt valaki , lőttem rá én is de nem hiszem hogy eltaláltam , ő is csak egyszer talált akkor el engem ,kilőtte a motort , de le tudtam tenni a gépet , igaza futóművek letörtek , de ki tudtam ugrani és elfutni...

Ezért most ő nem kapott pontot ugye ?
  • Nohab
    Azt akarja, hogy töltsd le újra, és azt rakd fel.
    Az meg nem baj, ha a tört fájlai befigyelnek. A játékot megvetted, így van jogod játszani vele. A multi meg tört játékkal is megy.
    Én se mentem a boltba, miután a BC2 DVD-je gyári hibás volt. Letöltöttem és szépen tudtam vele játszani.
  • Lebowski
    örülök, hogy segíthettem :D
  • Szepy2884
    LOL! Nem hiszitek el mi történt! Én marha, elővettem a laptopomat és elkezdtem dolgozni. Teljesen belemélyedtem! Olyannyira, hogy csak ez a fórum zökkentett ki, hogy néha néha belenézegettem. Aztán csináltam a dolgom és még az sem tűnt fel, hogy amúgy itthon vagyok :))))))))))

Tanulság: soha senki ne vigye haza a munkáját, mert aztán csak less, hogy elvitték az Ufók vagy mi?

Egyébként még nem történ velem ilyen...
  • Lebowski
    sabbath van :)
  • Szepy2884
    Elvtársak itt senki nem dolgozik????
  • mmonster
    Játszik most valaki , valamelyik szerón ?

Esetleg nem beszéltek ventrilon vagy ts-en ?

Csatlakoznék én is ha lehet
  • fischi
    4.09 patch a 30%nál kilép!!!

CRC failed in fb3do19.SFS Unexpected end of archive felirattal!!!!

És még egy ablak: Some installation file are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation!

Ez mi??
  • VO101Tom
    Ha uninstallálsz egy játékot, az nem minden adatot szed le a gépről, korábbi mentések, beállítások gyakran fent maradnak. Ha normális a progi installja, akkor újratelepítéskor sem írja ezeket felül, hiszen akkor mi értelme lenne meghagyni őket? Gondolom ugyanez történt most is, miután leszedted a crackelt játékot, nem gyomláltad ki a fent maradt néhány file-t, amit így visszamentettél ebbe a verzióba. (A conf.ini file és a Users mappa tartalmazza a beállításokat.)

Ha ezek után windowst akarsz újrarakni, én nem beszéllek le róla ;)

Az il-2 verzókat csak abban a sorrendben tedd fel, ahogy egymás után következnének. Akkor indításkor jó lesz a verziószám is. Ha rendben felmegy a patch install, a verzió nem változik, akkor a telepítési könyvtárral lesz a gond, nem ott frissít, ahonnan használod a játékot.
  • fischi
    Köszi!

Amikor leszedtem Uninstallal ami maradt az Ubi mappában mindentt kitöröltem belőel- ez is ott lett volna?? Mert akkor nem megy ez a dolog ahogy írtad!
  • Lacusch69
    Ha jól emlékszem, egy-két mappa megmarad uninstall után, pl. az "Users" is, ahol ezeket tárolja a program.
    Írd át, és nem foglalkozz vele tovább.
  • mmonster
    Am én steamen vettem meg , azon gondolom nem kell updatelni ?

Nekem minden gond nélkül megy a game
  • fischi
    Köszönöm a segítséget!

Sajna furcsaságok még most is előfordulnak. Második indításra előkerült" a régi crackelt verzió??? is mégpedig úgy hogy indításkor már nem a telepítéskor felrakott név alatt indult a játék- hanem megint John Mad Doe néven- benne voltak a crackelt verzió bill kiosztásai stb- pedig előtte full uninstall volt meg mindet amit találtam total commanderben kitöröltem, és csak utána telepítettem a bolti verziót!
    Még a végén ujra kell majd rakni a wint?? Nemááá!
    A 4.09- et most szedem lefelé kivi leszek ha ez is felmegy akkor is 4,07- el indul e majd a játék??
  • Lacusch69
    De az nagyon sz@r reptér...
  • Lacusch69
    4 körül felmegyek (ha addig nem jön közbe semmi, pl. az asszony...)
  • Lacusch69
    Melyik verziót töltötted le? Az új 4.2.3-at simán lehet indítani Vistában (eddig rendszergazdaként kellett)
  • mmonster
    Sziasztok !

Most próbáltam a Riga Dog Fighton Mon$ter néven , it is ott játszotok ? Csak mert köszöntem magyarul meg kérdeztem is , de csak angolul írt mindenki így aztán én is...

Am elég nehéz , még senkit se sikerült lelőnöm... valahogy nem tudom a célon tartani a célkeresztet, mindig dobálja , csak ha 1-2 pillanatra van a célon a gép akkor tudok rá lőni... lehet hogy a joystickon múlik ? Vagy nincs jól beállítva ? A hardware settingsben lehet valamit állítani rajta de nem értek hozzá...

Am repülőtérre most még nem próbáltam de réggebben amikor megvettem arra könnyen leszáltam... de akkor most ha valami van akkor útra teszem ha nincs más a közelben.... de egyáltalán ér valamit ha leteszem a gépet ?
  • Zpogi
    Az előbb a Rigán 5 felszállásból 7 gépet lőttem és nem haltam meg egyszer sem. Valószínűleg ez azért volt lehetséges,mert nem volt jelen a szokásos kemény mag :)
  • VO101Tom
    ezek kellenek neked:
    il-2 verziók
  • Lebowski
    futtasd rendszergazdaként
  • Glo
    Legyél Te a rendszergazda :)

AMúgy az install ikonjára jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként
  • fischi
    Most raktam fel a 4.08 patchet ami gond nélkül fel is települt- ám a játék az induláskor továbbra is csak 4.07- nek látja magát- ötletek??
  • fischi
    Letöltöttem a hyperlobbyt de a telepítés elején a rendszergazda letiltotta a telepítést - felirattal kiszáll Oprendszer win7- ötletek??
  • Szepy2884
    Esetleg próbáltad már a reptérre leszállást is? Ott mi a helyzet?
  • fischi
    Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre egyszer- épp csak kérdezgettem a játokhoz való patcheket, de mivel crackelt volt az Il nem is mentekm, így elkedvtelenedtem.
    Ma azonban meg tudtam a rendes verziót venni (1946) a helyi gazdaságosban 1990- ért így ujra kérdeznék! :)
    Mi az a patch amivel ME 210- meg még több féle játokot lehet a game- ba injektálni?? MEg még anno ha jól emlékszem voltak vmiféle hasznos átalaíktások- patchek amiket szinte kötelező volt felrakni a telepítés után- Jelenleg a 4. 08 számú patch van a játékon- ezt találtam az UBI.COm - on.

A válaszokat előre is köszönöm!
  • VO101Tom
    repülőtérre tudsz csak leszállni géptörés nélkül, a mezőn dobálni fog (az mindegy, hogy a valóságban nem ezt tenné, ráadásul minél lassabban mész, annál jobban pattog :/). A föld és betonutakra lehet még letenni így a gépet (vasútra nem). A Bothúzás ezen nem segít.

Reptéren leszállás után kiguruláskor csukd vissza az ívelőt, így nem emelkedik el a gép, ha hasrahúzod. Majd fékezz. Ha bólintani kezd, azonnal engedd fel a féket. A pedállal pedig tartsd irányban. Ha más irány nincs, amihez nézd, akkor nézz ki pályairányban egy felhőt, és ahoz tartsd az irányt (Útról felszállni lehet így, mert ott nagyon vékony a pálya, és nem is mindíg látod magad alatt).
  • VO101Tom
    de, van. Északra tőle. A Rigán minden mapon két-két reptér van.
  • mmonster
    Kösz a segítséget !

Am gyakoroltam belsőnézetben a fel és le szállást vadászrepcsikkel és minden simán ment , csak a landolásnál ha lettem a gépet először csak dobál de utána -hiába húzom hátra a kart- előreugrik és tönkre megy a motor ... ez azért van mert csak sima tisztásra teszem le vagy valami más gond van ?
  • Lebowski
    letöltöd a HyperLobby-t, majd a forgotten battles mellé rakod a pöttyöt és megadod neki a játék elérési útját. ezután választasz egy felhasználói nevet majd a jelszót beírva a connectre kattintasz. ezután a jelszavadat megerősíted a cset ablakban és megadsz egy email címet is. mindezek után jöhet a menet és soksok szervert látsz, meg pilótát. röviden ennyi.
  • mmonster
    Sziasztok !

Hogyan lehet online jácani ?

Rámegyek hogy multiplayer és oda lehet valami számokat beírni nem ? Vagy kell hozzá valami program külön ?

Pls segítsetek , előre is kösz !
  • Szepy2884
    Pont a rigán van egy É-afrikai térkép, ahol X alakú keskeny beton reptér van. Persze mindkét szárán föl meg leszállnak a gépek. Na ott aztán tényleg orosz rulet az élet és nincs másik reptér ahonnan indulhatnál. Nem tudom hogy ez csak nekünk kékeknek van-e így vagy a vörösöknek is, de biztos gondolta az agyamentje aki tervezte, hogy majd jó móka lesz.

• VO101Tom
    Ez egyértelműen annak a hibája, aki hátulról belédmegy, az nem ok, hogy nem lát előre, tessék féket nyomva, kis gázzal kifordulni, hogy és nézze meg, hogy vannak-e előtte (chaten el is magyarázhatod neki). Persze az is előfordul, hogy kinézett, nem volt ott senki, full gáz, már mozog és akkor rak elé valakit. Ez előfordul bárkivel.

Az ilyen spawn-nál segíthet az, ha refly-t nyomsz, átmész egy másik német reptérre (vagy akár oroszra is), ott kiválasztasz egy gépet, fly, majd mikor már ott állsz a reptér szélén, visszamész a sajátra. Ilyenkor lehet, hogy egy másik spawn-helyet oszt ki neked. Ha olyan a pályán van ez, ahol vékony betonreptérről szálltok fel, akkor érdemesebb átmenni egy távolabbira, ott sokszor belédmennek.

A játék -300 pontot ad, ha saját gépet lősz le. Az ütközések elég szarul vannak modellezve, az kapja a légigyőzelmet, akibe belementek. Mivel ez történetesen saját volt, és saját légigyőzelemért -300 jár, ennyit kaptál te is.

Egyébként találkoztam én már dogszerveren olyan kreténnel, aki pont ezzel szórakozott - levegőben mindíg belement a sajátba, hogy az - pontot kapjon. Szóltam az edminnak, az meg kirakta. A "könnyű" szervereken sokkal több ilyen barom van (a külső nézet hiánya, elég jól megszűri ezeket :) )
  • PhantomAss
    én a múltkor 700 ponton álltam, erre a hülye respawn berekott a reptére egy induló gép ELÉ, nekem jött, erre én kaptam -300-at, másodszorra is oda rakott, megint-300, harmadszorra vártam egy kicsit (persze másik reptér nem volt), respawn, megint-300
    mondtam oké srácok én ilyet nem játszok és kiléptem
    ebbe mi a jó? nem értem hogy hogyan számolja a gép a mínusz pontokat, pl csomószor volt már, hogy hátulról vki belémjött, és én kaptam a mínuszt, vagy repülés közben vki nekem jött és megint csak én kaptam érte...
  • GaBenc
    Lehetni lehet.
    Alul van egy ablak, abban vannak http elérések. Azt másolod a böngészőbe és ott töltesz. Persze csak ha van hozzáférésed. Ezeket keresd.
    http://d01.megashares.com/?d01=81AvTOl
    http://d01.megashares.com/?d01=1nxqVg4
    http://d01.megashares.com/?d01=pPkcwrm
    http://d01.megashares.com/?d01=wRV7wi1
    http://d01.megashares.com/?d01=zXpyl3M
  • GaBenc
    Köszönöm. Így már megy a dolog.