91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #27156 Délután volt nagy vita a Rigán Erkki meg néhány vörcsi között, a gépek teljesítménye (esetleges cheat?) miatt.
Engem sem nagyon díjaztak a vörösök a kedvenc "Oleg's Wonderful World" beszólásomért... (Oroszul olyasmit írtak, hogy ne merjem Oleget bántani)
Meg egy érdekes: Lelőttem _47 I-153-asát, letette a repterünkön, én még szétlőttem a levegőből az álló gépet, de nem adta meg a győzelmet... -
bettly #27155 mar nem kerdek semmit
-
Itt ír valamit:Hyperlobby -
nálam sem jó -
Eztet írja:
HyperLobby server is temporary unavailable. Please wait few minutes and try reconnect again. -
per pillanat nekem se megy.
Merénylet? :)
-
Másnak is meghalt a lobby vagy csak nekem?
-
Volt régebben az a harmincas sokkal erősebb is,csak valakik nagyon elkezdtek sírni miatta. -
Solt #27148 Nem az, csak tuti nem rendszergazda módban fut a TC... -
Solt #27147 No, ha pont ilyenek, azzal még nem lenne gond! Ugyanis nekem is ezt csinálta a 10.5-s driver előtt, de pár perc után helyre állt... ezért nem lenne szabad kikapcsolnia...
Ha a magra rakod a hőérzékelőt, akkor ott már gondok vannak! :D A lényeg, semmiből nem tart 50%, vagy e fölé fixálni a ventit, és így megpróbálni... egyszerűbb mint a méregetés, ráadásul sokkal tutibb...
Ami javasolni tudok, CCC AI off, illetve más játékokkal is próba... -
Írásvédett? -
majonur #27145 aha, pont ilyenek
sajnos a 10.5 se a 10.6 nem segitett
a windows is full ra updatelve
a homerseklet jo, a taphoz kepott hoerzekeloket tettem mindket magra es a memoriak feletti bordakra is 40-60 fokosak.
azert koszi a segitseget -
Solt #27144 Futtatás rendszergazda módban... -
fischi #27143 Nem engedi felülírni... :((( -
Solt #27142 A betűk ilyenek? Ha igen, akkor az open gl "hiba" a driverben, a 10.5-s kakaliszt ezt már orvosolja.
Más is lefagy, vagy csak az IL-2? Ha csak az IL-2, akkor kakaliszt ai off, és próbáld úgy. Ha nem, akkor a vga ventilátor szabályozását állítsd fixen 50%-ra, és próbáld úgy, hogy kizárhassuk a vram túlmelegedést...
De mindenek előtt érdemes a legújabb directx-t feltenni... ( és win telepítés után, ugye érdemes winfost is naprakész állapotig frissíteni! ) -
Meg ha jól tudom, az IL2 Stab-bal lehet még a videóbeállításokat módosítani. -
Anno 8600 GThez ezek voltak beállítva nálam a config.ini-ben :
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=2
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=0
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=3
Water=2
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
-
majonur #27139 mar megvolt, az ATI tobb mint egy eves termeset vegigprobaltam, de mint irtam eddig mukodott barmelyik Catalyst-tal, akar a gyari referencia meghajtoval, mint most eppen (Asus)
Sajna, valami mas lesz a baj. -
próbáld meg másik Catalyst-al -
fischi #27137 Kösz a tippet már sokkal jobb lett!
conf.iniben mit kellene még bűvölni?
-
majonur #27136 sziasztok!
windows 7 ujratelepites ota a Landscape detail/ perfect beallitas utan szetesik a kep, altalaban a betuk szogletes foltokka valnak, majd lefagy a jatek (nem valaszol)
az erdekes az, hogy mind a Windows, mind a videokartya driver ugyanaz mint elotte, amikor is tokeletesen mukodott (a kartya ATI 4870 X2 2Gb ram). -
fischi #27135 Jah nem csak beírtam egy nevet meg egy jelszót azt go már ment is csak nincs fent semmi rajt:)
És a ME 210?? -
a grafikai opcióknál állítsd a landscape detailt perfect-re, ezzel engedélyezed a pixel shaderes vizet, ezt még a conf. ini -ben tovább lehet bűvölni
a hyperlobbyban az il2 1946 van megadva a játéklistán? emailcímmel regisztrálál? -
fischi #27133 Hali!
Na végre fent van rendesen a játék meg a hyperlobby is! Beléptem rajta Il- 2 1946- de semmi szerver nem látszott.
Kérdések- némely vidin szép tükrös vízfelületet látni meg repkednek ME 210- el is pl. Ehhez hogy lehet hozzájutni??
Gép G701X MSi Lapos geforce 9600 GT 512 rammal- kevés?? -
hát, nekem a legfurcsább lelövésem egy a20 volt, amit az a5-ös fóka kiskaliberével szedtem le, méghozzá úgy, hogy a törzse kettétörött a levegőben egy sorozattól :) -
Nekem olyan volt, igaz h a lag is besegített, AW-n, hogy rámentem a Yak-ra, G6-latexel, 30 milis bele, szép nagy tűzijátékok, sehol semmi, pedig legalább 4-5 találat ült rajta, de még benzint se húz, felhúzom a gépet a következő rácsapásra, lecsapok, mikor vagy 500 méterre vagyok mögötte, észrevesz, kifordul jobbra, és egyszer csak szó nélkül felrobban, nekem meg enemy erkraft megadva, hát az érdekes volt, az első rácsapásból származő ráncok a homlokon kisimulnak, pilóta arcán széles mosoly, miközben töröm a fejem hogy ez hogy is van??
Mert a gép nem laggolt, velószínű a szerver még számolta a rongálódást mikor felhúztam gépet -
Glo #27130 Nyugi srácok, vannak peches szériák, meg vannak szerencsés lövések is. Lőttem én már kiskalával is Yak szárnyat. Meg 5 db 30-astól is fent maradt a La5FN, pedig mindegyikkel seggbelőttem a mocskot, mégse törött szét a törzse.
Azért az esetek többségében szépen leesnek :) -
Szepy2884 #27129 Én nem sértődnék meg, ha a .50-es kaliber erősebb lenne a mostaninál. Sőt igazából annak örülnék, ha a fegyverek ugyanolyan vagy legalább jó közelítéssel olyanok lennének, mint a valóságban voltak. És ehhez még párosulna a realisztikus sérülés modell is. De akkor már egy új játékról beszélünk és eljutottunk a SOW-hez. Remélem abban minden úgy lesz ahogy elképzeltük
-
Mindenféle driverrel, xp-n, 7-esen egyaránt ugyanaz, minden más maxon van sima 60-as Fps, ha bekapcs egyből 10-12, de csak ez az egy effektt-el. Nem támogatná a kártya a játékot? -
Nem tudom mi a csoda van, a videókarimmal, mióta megvan azóta piszkálja a csőrömet: Egy Nvidia EN200 1Giga memóriával, az il2-t nem bírja maxon, még mod nélkül se, a vizet fullra teszem csak 10-12 Fps-t tud, a régi AGP-s vacak Ati meg simán vitte. Vmi ötlet? -
Jaaa az...az más ;)
De nem értél el olyan szintű találatot,mint amit a Yak kapott nem? -
Lacusch69 #27125 Volt egy trackem még régen a WarCloudsról, hogy meglepek egy Pónit K4-gyel beleküldök 6-7db 30-ast (plusz a járulékos aprót), és akkor esik szét, amikor pár mp. múlva nagy sebességgel belerohanok. (Azt hittem, addigra pici darabokként zuhan le)
Egyébként azt hiszem, tegnap a Rigán a kubanyi térképen a Te Fókádat szegecseltem a Mustanggal; füstölt, de nem akart leesni... :) -
Azért ez a film sok mindent elárul a Yak 9-esről,hogy mit bír.
Megfüstöli a légvédelem,plusz 5-6db 20-as csattan rajta és a kiskaliberről már nem is beszélek,de nem sok baja származik belőle,de ez már lerágott csont.
Tegnap a rigán is felbasztam az agyamat,i-153p szemből nekem jön,de nem ám a fos nyírfa hullik szét,neeem,hanem az acél szárnyam szakad le,és mindezt kétszer megismétli,aztán vígan repül tovább. Kérdezte is a kolléga,hogy mi történt?? Erre írtam neki,hogy: germany steel vs russian wood 0-1,ő meg csak röhögött...
De azért volt pozitív élményem is. Fürtivel repültünk együtt szintén a rigán. Az egyik Mig 3-as egy rövid sorozattól először kigyulladt,majd néhány másodperc múlva felrobbant,és ugyan így járt egy I 16-os is. -
Lebowski #27123 milyen részletek érdekelnek? :) -
Megjött közben a másik sráctól is a válasz. Árat nem írt, de talán másnak érdekes lehet a levele, mert ezek szerint nagyüzemben nyomja.
"Szia!
Van még 7 db, ezen a számon elérsz ha érdekel esetleg: 06-20-662-8666."
...ha valakit érdekel csak hívja. -
Tegnap lerendeztem a dolgokat. A joy nálam van. Délutáni postával megy. -
Nemnem, az én feltöltéseim itt vannak. Ha az elejére tekersz, ott van néhány Il-2 videó.
A leszállás videónak kb. ma tudok nekiállni, hétvégén az oldalon dolgoztam. -
Ha jól látom, Sanyó tette ezeket fel, őt kell megkérdezni a részletekkel kapcsolatban -
Lebowski #27118 itt meg egy motorindítás + taxi, és ugyanez kívülről. -
Haning könyvégben tényleg ez van, a Horrido belső oldalán viszont illusztrátornak Thomas Abekinget írják, és utána ott van Galland engedélyező szövege. Trautloftról nem esik említés sehol (Horridoban). Illetve de, most nézem, a borító rajzon ott van, hogy "Trautloft 44". Na, akkor majd kijavítom az oldalon is, ne maradjon le a neve :)