IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért ez a film sok mindent elárul a Yak 9-esről,hogy mit bír.
Megfüstöli a légvédelem,plusz 5-6db 20-as csattan rajta és a kiskaliberről már nem is beszélek,de nem sok baja származik belőle,de ez már lerágott csont.
Tegnap a rigán is felbasztam az agyamat,i-153p szemből nekem jön,de nem ám a fos nyírfa hullik szét,neeem,hanem az acél szárnyam szakad le,és mindezt kétszer megismétli,aztán vígan repül tovább. Kérdezte is a kolléga,hogy mi történt?? Erre írtam neki,hogy: germany steel vs russian wood 0-1,ő meg csak röhögött...
De azért volt pozitív élményem is. Fürtivel repültünk együtt szintén a rigán. Az egyik Mig 3-as egy rövid sorozattól először kigyulladt,majd néhány másodperc múlva felrobbant,és ugyan így járt egy I 16-os is.