91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #27316 I16-os, nem I1-es:)
Mikor indulni karsz betonról, nem füves pályán, ott kell megnyomni a toggle chocks-ot. Meg a repülőgép hordozónál is kell. -
istikovacs76 #27315 A két vagy többhajtóművseket csak szeparált hajtóműindítással lehet. Magyarul, a beállításoknál, van olyan, hohy engine 1, engine2, és így tovább. ezekhez rendelsz egy-egy billentyűt, és kész. Külön tudod kezelni az egyes motorokat. De ne felejtsd el azt is, hogy van ott olyan is, hogy select all engines. Erre is tegyél egy billentyűt.
Tehát, először kiválasztod az egyes motort (azzal a billenytűvel amit hozzá rendeltél), majd akettes motort (azzal a billenytűvel amit hozzá rendeltél). Mikor mindkettő már stabilan jár, akko megnyomod a select all enginset (azzal a billenytűvel amit hozzá rendeltél). És kész.
A felszállásnál, meg az a gond, hogy a toggle chocks-hoz is kell egy billentyűt rendelni.
De ezek szerint lesz még meglepetés, mert pl az I1-osnak manuálisan kell behúzni a futóművét, és a bombázókhoz is a level stabilizátot is jobb ha használod. Hirtelen ennyi. -
Zoli105 #27314 Hát srácok lenne egy irtó fontos kérdésem!!Végre feltudtam menni a Jets 409 szerverre de van egy kis bibi sajnos!!Kiválasztom a ME262HGII (1946-os évjáratú és fecske fomályú a hátsó farok szárnya)megnyomom az I-t ami úgyebár beinditja a motort de semmi!!!:( nem readál semmire vagyis a hajtómű!Na mondom szép választok egy másik gépet az a HE162 lett(1945 évjáratú)Na megnyomom az I-t hát beindul a motor mondom hurrá adok rá gázt nem történik semmi a gép meg se moccan mondom ez mi ozt meguntam mert vagy még 3-szor probálkoztam de semmi!Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!:) -

-
Solt #27312 Szeressem az ilyen pillanatokat! Örülünk, hogy örülsz! ;) -
Félre van téve a 4 liter extrafinom házi szilvórium meg egy fél liter extra minőségű ugyancsak házi körte...
Vagy ti jösztök errefelé vagy valahogy jut az arrafelé velem együtt... -
zmok #27310 Jó leszállást!
-
Hát ő is meglepődött amikor kicsomagoltam a cuccot és feltettem az asztalra, sőt még egy próbarepülést is csinált vele. Úgy lehet bele fog törődni ebbe, sőt még biztatott is
-
...és az a szem amivel nézik, bizony ferde.
Közben eszembe jutott, hogy csábítóvá tegyem a fórumtalélkozón való részvételt, ösze tudnám szervezni a masszőrosztályal való bulival.
Ők 21-23 éves leányzók.
mondjuk így már nem fórumtalálkozó lenne hanem valami nagyon más

-
Szepy2884 #27307 Hát ennek én is nagyon örülök hogy örülsz, mert nagyon drukkoltam, hogy épségben megérkezzen.
Apropó! Az asszonykád mit szól hozzá? Remélem nem úgy tekinti a dolgot, hogy nemzetközi összefogással merénylet a nyugodt házaséletnek. Nem akarok negatív lenni, de a nők mindíg más szemmel nézik a férfiak világát...
-
Az örömöd a mienk is 
Az alkalom pedig eljön nemsoká, amikor személyesen is talizhatunk. -
MEGÉRKEZETT!!!!
Most kissé könnybe lábadt szemekkel csomagolom ki a pakkot még nem hiszek a szemenek de már kezdek belejönni. Hát nagyon köszönöm mindenkinek, remélem amint kicsit talpraállunk kiruccanunk egy hétvégére az anyaországba, akkor remélem élni tudok majd a lehetőséggel hogy személyesen is megköszönjem ezt Nektek!!!
Egyelőre csak konfigolom, de este fent leszek!!! No megálljatok, vörösök!!! -
Lebowski #27304 nálam szeptember óta van fent a 64bites win7 és azóta semmilyen szintű problémám nem volt. míg az xp-t általában fél évente újra kellett húznom. -
Szepy2884 #27303 amúgy én jetes szimeken nőttem fel. Nincs is velük semmi baj, de én mindig is olyan játékra vágytam mint az il2. Miért? Mert ez az időszak mindig is jobban izgatta a fantáziámat mint a mai modern gépek és mert egy gyönyörű dugattyús motor hangjátol a mai napig libabőrős leszek, míg a sugárhajtómű hangja csak bántja a fülem. Annak idején haver mindíg járatta a Top Gun-t. Őt a lökös gépek izgatták azt olvasta el, én meg azokon csak átsiklottam és csak a II vh-s cikkeket kerestem. Ott ismertem meg Tobak Tibibá írásait amik meghatározóak voltak. -
nem olyan egyszerű módosítani a fájlokat, mert védve vannak, egy speciális program kell hozzá
gyakorlatilag régebben vki "feltörte" a fájlok védelmét, és ez tette lehetővé, hogy ezek az új modok (ultrapack pl) megszülessenek
de ez nem "legális", tehát a játék fejlesztői által nem engedélyezett dolog, mert ha vki ért hozzá, akkor könnyen a saját kedve szerint módosíthatja a gépek repülési tulajdonságait = ufó lesz a gépből
egyébként a szerverre való csatlakozáskor látható "timeout1,2 a játék file-okat ellenőrzi, pont ezért, hogy nincsenek-e módosítva -
Szepy2884 #27301 hát nem is
-
Zoli105 #27300 Köszi a választ!
Hát a jetes szerohoz még mindig nincs szerencsém , ennyire nem szeretik az emberek a jetgépeket!?érdekes!És ezt az "UFO"-s modosítást a játék könyvtárán belül hol lehet végrehajtani , biztos vicces lehet, ez a modosítás a singler küldetésekre is kihat!? -
istikovacs76 #27299 Szia !
Tegnap csak sercegett a hang, újraraktam a hangkártya drivert, aztán már hang sem volt. Majd leszedni sem tudtam, mivel valamit hiányol. Úgyhogy valahogy fent sincs, és mégis fent van. A "programok telepítése törlée" látja, a program filesben is fent van, mégis ezt csinálja. Újraindításnál, a "D" meghajtót mostmár mindíg elemzi, és a videókártyával is gondjai vannak mostanra (nvcpl.dll hiányzik). Úgyhogy windows újrarak lesz pénteken. Lehet már aktuális, mert 4 éve nem nyúltam hozzá. -
Audigy-nek nem kéne zajosnak lennie.Az enyém akkor zajongott,amikor véletlenül félig kihúztam a dugót belőle. -
XP nekem azért nem volt elég, mert hiába van több RAM a gépemben, a 32 bites oprendszerek csak 3.2GB-ot látnak. Az XP 64 bites verziójához hiányoztak nekem fontos driverek, a Vista szar volt (OpenGL hiányosságok), maradt a Win7 64 bit.
Ha laggolsz, akkor a másik téged ugrálva, csúszkálva lát a levegőben. Ez csalásra ad lehetőséget, így támadást is kivédhetnél vele. A szerverek ezt tiltják, és ha szakadozik a hosttal a kapcsolatod, egyből kirak. Ha lövésnél szaggat az legtöbbször azért van, mert jobban fel van tolva a grafika, mint amit elbír a géped. Az "effects" vagy a víz pl ilyen, sok terhelést levehetsz a processzorról, ha ezeket lejebb veszed.
Nemtom, hogy most megy-e a Jets, de szoktam látni. Ott állt. minden jet repülhető.
UFOnak azt értem, hogy irreális paraméterekkel repülne, vagy nyilvánvalóan csalna az ellenfél. A MOD-ban elvileg ezt sokkal könnyebben lehetne, mivel ez már egy feltört játék innentől. A gépek paraméterei szerkeszthetők, akinek van egy kis programozói ismerete, könynen belenyúlhat. De én még nem találkoztam ilyen feltűnő és egyértelmű csalással, és már az Ultrapack legutolsó verziójában is van alap szintű csalás-védelem (csatlakozáskor ellenőrzi a mod filejait, ha eltérést talál, timeout hibával kilép). -
Zoli105 #27296 Áh értem köszönöm a választ!( de akkor egy vadiúj gépre win7 érdemes tenni!?)
A hostnál nem érten azt hogy miért dob ki!!!(de megfigyeltem mindig akkor mikor én lővök le valakit!):)Jah és hozzáfűzöm ilyenkor laggol akad,stb egyépként mikor simán repülök semmi baj nincs!xD
Na de azt a Jets 409 szerot nem találom!:((a miget meg az jenkis jeteket nem szeretem!)
Jah és az UFO-nek nevezett gép mit takar!??(melyik gép az vagy miért hívják annak!?) -
Behúzták a futót mondjuk...?
;) -
- Csak nagyon kevés pályán engedik össze a sugárhajtású gépeket a légcasvarosokkal, mert akkora a fölényük. És ott is mennyiségi limit van, egyszerre 2-4 lehet levegőben kb. Mondjuk ott is csak a 262-est lehet repülni, 163-assal online még nem repültem - kivéve a Jets 409 szervert, ott csak sugárhajtásúak vannak, illetve az UK-Ded3 szerón szokott lenni Korea map (Ultrapack gépei közt ugye Mig és Sabre is van már).
- A host = Akihez csatlakozol a játék során. Ahol nincs név, csak annyi a player listben, hogy "server", azt a játékot nem egy lobbyn repkedő pilóta indította, hanem il-2 szerver progival "üzemeltetik". Az éjjel nappal futó szerverek ilyenek.
- Nekem Win7 van, 64 bites, még a régi játékokkal sem volt gondom. A hardware-tól több függ, milyen régi cuccok vannak benne, azokhoz van-e rendes, frissített driver. Nem bántam meg, hogy XP-ről váltottam. -
fischi #27293 No repkedtem egy kicsit. Volt előttem 1/3 vszd_focke meg szintén 1/3vszd_nadir
felmentünk 7300 méterre- repkedtünk össze vissza a semmibe senki nem jött :)
Ja 300 nál jobban nm igen ment a masina a folyamatos emelkedés miatt- ők meg repkedtek össze vissza mint a mérgezett egerek! :) Hogy a rákba ment ilyen gyorsan a gépük??:) -
Zoli105 #27292 Lenne egy két kérdésem szal ha hülyén hangzik előre is bocsánatot kérek!
-1.Szervereken miért nem lehet repülni a Me262-est és annak variációit vagy a Me163 kometet!Pedig ezek a gépek szeritem elég jók nehéz útólérni őket csak nagyon kényes a motorjuk!
-2. Mi az a host!? enfgem mindig akkor dob ki a szerverről mikor leszedném az ellenfelet ez kicsit idegesít .
-3.Igaz nem idevág a téme de melyik op rendszer a jobb a win7 vagy a winxp!?(bár nekem winxp van és elég stabil rendszer!,a win 7-ről meg sok rosszat hallottam már(egyes játékok már nehezen futnak rajta!) -
fischi #27291 Ja hopp most elindult
:)
Nem tudtam hogy a chat részbe kell beírni a mailt meg a jelszót
Azt hittem hogy ott csak duma kell:)))
No most tölti az újat mindjárt próbálom!
Thanks!! -
Előtte keresi. A jelszó és az e-mail akkor kell neki, mikor a lobby elindult, és a chat ablakba dobja fel a belépési üzeneteket. -
Nekem is W7/64 van, teljesen jó.
Ha lobby csatlakozáskor nem kéri az il2fb.exe helyét, akkor ahol beírod a neved és a jelszót, amikor klikkelnél a connect-re, nyomd a Shift+Ctrl -t is. Akkor feldobja megint az exe kérő ablakot.
Csatlakozáskor az IL-2 Sturmovik 1946 előtt legyen a pötty (mert ugye az van meg, nem az alap il-2?) -
dehogy nem. A legújabb lobbyt kell letölteni. Mit csináltál? Chat ablakban lent nem kéri az emailt? meg a jelszót? Most nem emlékszem ,hogy előtte vagy utána keresi e az exe filet
-
Hello. Itt van összeszedve, hogy aktuálisan mivel megy az ilcvó. klikk
Az Ultrapack MOD tartalmazza -többek között- az új hangokat, gépeket.
Ez nem hivatalos kieg, gyakorlatilag egy törés a játékhoz, ezért a benne lévő gépek teljesítményadatai az alapjátékhoz képest eltérhetnek (bár megjegyzem, én még nem találkoztam UFO-kkal). Offline természetesen bármikor, online viszont a host beállításától függ, hogy repülhetsz-e moddal. Feltesz egy jsgme.exe-t, abban állíthatod be, hogy épp alapjátékkal, vagy tetszőlegesen kiválaszott komponensekkel indítod-e a játékot. -
fischi #27286 Próbálom én is a Hyperlobbyt ahogy írtátok, de csak odáig jutok, hogy connect kapcsolódás sucesfull, de semmilyen exe file lehetőséget nem ad ki -és minden üres.
Win7 64 bit nem szereti a Hypert? -
fischi #27285 Sziasztok!
Tegnap kérdeztem Sanyi youtube- os vidijére reagálva, hogy neki honna vna olyan jó hangja a messzernek??
Mit kell ehhez felrakni??
ÉS miért találok szintén itt olyan vidit, ahol pl. ME 210- el mennek?? -
istikovacs76 #27284
Szia Gida !
Aida32-velmegnéztem, és Creative SB0240 Audigy 2 Platinum Sound Card
Azt tudom, hogy soundblaster audigy2:)
Lehet valami "áthallás"? Esetleg a vinchester, De csak az il2-nél jelentkezik, és csak játék közben. -
A Spit vs 109 mod serverre sikerült valakinek bejutni?Engem folyton kidob. -
Milyen hangkártyád van? -
Na utána érdeklődtem mi a fene van a rigával.
Szakértő kollegák (már akik fent repkedtek) aszongyák,hogy instabil a cucc mindenkit kicsap meghatározhatatlan időnként. Ez az idő ahogy nézem egyre rövidebb. Mondták,hogy szólnak az üzemeltetőnek,hogy valamit herbákoljon össze mert így élvezhetetlen. -
Szepy2884 #27280 ok már azt hittem én vagyok hülye. Más server statja ebből a szempontból jobb, mert beírom a nevem és oda ugrik ahanyadik vagyok. Én a nevem szerint kerestem (ctrl+f) és úgy lépegetve megtaláltam magam. De akkor a tiéd is gyalog módszer :) -
Lacusch69 #27279 Te nyertél... :) -
Itten vagy ni.
59 kill az alapján megkerestelek -
Szepy2884 #27277 most vagy én vagyok láma vagy nem tudom mi, de ha beírom a nevem a keresőbe, akkor látom az egyéni statomat, de nekem nem az kell, hanem hogy hanyadik vagyok. Mire szűrjek rá?