91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Kezdjük azzal hogy 8 éve megvan de semmi baja nincs!xD
    van benne:-Pentium 4 Socket 478ATX alaplap
    -Intel Celeron 2,0GHZ mPGA processzor(ami hát nem a legjobb szerintem!)
    -2gb ram
    -AC97 hangkártya az alapban
    -Geforge Fx 5500(ami igaz hogy hibátlanul müködik de már kiöregedett!:()
  • Her Laca
    Értem.
    Milyen a géped?
  • Zoli105
    Mivel egy szűrreálíssan szar a gépem és csak 1/2 tudok normálisan repülni különben laggol ugrál mint a franc!És ez multin is megmutatkozik hiába veszem le a grafikai beállításokat!
  • Her Laca
    PL innen szedhetsz le

De mint szoktam volt mondani a google a barátod ,beírod hogy IL2 skin oszt láss csudát:)
  • Zoli105
    Bár hülye kérdés egy fotoshoppot honnét tudnék leszedni!?(és menni helyet eszik?)
  • Her Laca
    Mi az hogy ugrál? Nem kengurú az. Ezt nem értem. Meg időőőőőőőőőlassítás?
    Álljunk meg egy szóra. Jó hogy nem álló gépere lövöldözöl.
    Erről ha javasolhatom azonnal szokjál le. Mi több offline ban is csak fullreálban repülj,különben semmi sem lesz belőled.
  • Zoli105
    Köszi de ezeket mind leszedtem kivétel a Blenheim-est meg a FW190D-s skint ami miatt nagyon haragszom mert az szép skin!bár egy lángnyelves skin érdekelne!
  • Zoli105
    Hm érdekes mikor La7 mentem mindig leszedtek(persze a bénaságom miatt!xD) bár jobb felszállni vele mint a német gépekkel!kár hogy multin nem lehet használni az időlassítást mert nekem úgy ugrál a gép és azzal együtt a célkereszt hogy az csak na!:D De hogyan tudnám megszerkeszteni a skint az nagyon érdekelne!?
  • VO101Tom
    Mennyire ismered a Photoshoppot? Én csináltam pár skint, vannak layerezett sablonok is, de az nem árt, ha PS-ben kicsit képben vagy.
    Egyébként a pumaszállásról is letölthetők történelmi skinek, ha mondjuk nem egyedi festést akarsz magadnak (lángnyelvek, hello kitty, meg hasonlók), csak mást mint a default.
  • Her Laca
    Igazad van:)
  • VO101Tom
    Nem a szavahihetőségről írom, és értem azt is, hogy a te ötleted miről szól. Viszont én magamról tudom, hogy nagyon mellé tudok tippelni. Múltkor pl 15 napon keresztül nem haltam meg rigán (csak Ju88-ban), gondoltam mekkora király, azt' mikor megnéztem, teljes repidőben csak harmincvalahány felszállás, és 4-5 óra repidő volt (persze, nem repültem minden nap)... többnek gondoltam. Persze nem ültem stopperrel, jegyzetfüzettel a monitor mellett, de az mindíg jól jön, ha van egy olyan online statisztika, amit bármikor vissza tudsz nézni.
  • Her Laca
    A La7 mindent visz .Röviden. La7 el minden olyat lehet csinálni a játékban ami úgy mint fizikailag,úgy mint etikailag lehetetlen:)
    A la7 az maga az ufó . Az ismeretlen repülő tárgy. La7 el nincs ellenfél ,nincs lehetetlen ,nincs semmi ami megállíthatna. Kb ennyi. :)
    Skineket lehet csinálni ,de tölthetsz is le .
  • Zoli105
    Srácok a Dóra vagy a La7(3 agyúval) a jobb?
    Hát ez érdekes verseny hehe hát az én arányom egy lövés per nap!nem túl jó de jobb mint az elején, ozt köbö 20-leszednek de ebből köbö 5-ször a légvédelem 2-szer meg belém jönnek!:D vagy mielőtt felszállnék a reptérről rám dobnak egy két meglepetés csomagot 250kg formájában :D
    De lenne egy kérdésem : A Delta bravon játszok mostanában(a skies szero túl nehéz ott prök játszanak és egyből leszednek:D)na és ott láttam néhány egyedi festést hát nem semmik , megkérdem gyereket honnét van hát azt mondja fotoshoppal csinálta , hát kérdem én hogyan kell azt csinálni?Még nem volt dolgom ilyennel ,de egy egyedi skin jól jönne!:D
  • spargarepa
    lehet én is elkezdem húzni a strigulákat, repülések, győzelmek, KIA-k... :D bár nem hiszem, hogy olyan túl jó arányom lenne bennük, de talán jobb mint 1 hónapja mert kezdek türelmesebb lenni, és nem ész nélkül nekimenni mindenkinek :D
  • Glo
    Szerintem a MIA is lehet sorozat nullázó tényező, hiszen a játék is ad valamennyi sanszot a hazajutásra attól függően, hogy mennyire estél a frontvonal mögé. (A Riga még talán 10m pontosságra ki is írja, hogy mennyit kellett volna ép bőrrel megúsznod).
  • Her Laca
    Szerintem nem kell egy szerverre korlátozni,bár én mostanában csak a Rigán repkedek. Én még a capturedet sem venném bele hiszen sokan az ellenséges vonalak mögött estek le annó és hazakecmeregtek.
    Mondjuk 2-3 cap az megengedhető szerintem ,persze ennél több már nem reális. Aztán megnézzük,hogy összességében hány bevetést él túl az ember ha nagyon figyel,és persze mennyi győzelmet ér el emígyen.
    Én úgy ismertem meg az itt repkedő embereket,hogy adni lehet a szavukra ,bőven elfogadhatónak tartom ha mindenki maga mondja be az elért eredményt.
  • VO101Tom
    Jó az ötlet. KIA és Captured számít? Melyik szerveren? Csak Riga?
    (Rigán egyébként tudod statból is nézni a felszállási baleseteket, a Pilot Statistics lap alján az All Sorties alatt látod az eddigi összes felszállásod, látszik ha úgy volt KIA, hogy nem repültél egy percet sem.)
  • Her Laca
    Az idő mellékes. Mondjuk egy hónap alatt mire jutunk. Részeredményeket,persze be lehet írni ,megvitatjuk a tapasztalatokat satöbbi. Ha valaki meghal újrakezdi ,igazából arra vagyok kíváncsi ,hogy egy hónap alatt , lesz e fejlődés. Csak a harc közbeni kia számít a baleseteket azt ne vegyük bele,mert az kivédhetetlen.
  • messerharcos
    bocsi a kora reggeli helyesirásért:)
  • messerharcos
    Szia! szerintem nem rossz ötlet, bár ebben az én taktikámmal tuti utolsó vleszek. Tegnap zeroval is többször belementem 2vs1 3vs 1 harcba, és alapból nagyon agreszivan toltam szerintem:)
    zeróvval nehéz kivárni, zeróvaloda köl menni és frdulozni, ha jön mégegy, fordulozni azzal is, ha mégegy, azal is, aztán ha kifoy a lőszer, már nem tudsz elmenekülni és leszednek.
    Am ha az iidő per légigyőzelmem ráyát nézem, zeroval 5 percenként, e-4-el 9 percenként, f-4-el 11 percenként, g-6-al meg 23 percenkéntszedek le vkit. Az idő tehát nem fog ebbe bele számitani csak az eredmény és halál arány?
    nekem megfelel, papir ceruza itt lesz az asztalon és huzom a strigulákat:)
    Utsó leszek, de azért jelentkezem
  • Her Laca
    Na uraim!
    Van nekem egy ötletem. Nem tudom milyen fogadtatásra talál ,de majd jelzitek.
    Nos röviden,csináljunk egy kis háziversenyt (csak ,hogy neve legyen a gyereknek) ami abból állna,hogy az nyer aki tovább húzza egy élettel.
    Az apropót az adná,hogy többen panaszkodnak a kiák miatt,nos ez talán elősegítené a figyelmesebb harcot. Persze azt nem lehet kiszűrni,hogy a reptéren startnál összemegy az ember és hasonlók,de a harc közbeni kiák a fontosak. nem kell statisztika mindenki jegyezze fel hány túlélt bevetést tudott repülni,és mellékes is mennyi a győzelme.
    Próbáljuk ki a Hartman féle taktikát,csak a biztos ,vagy közel biztos támadásokba belekezdeni,nem utána menni az ellenségnek,kiválni a harcból vagy el se kezdeni ha nem biztos az előnyünk.Tudom ez kicsit unalmasnak tűnik ,de tapasztalatom szerint meg van ennek is a szépsége.
    Igazából kíváncsi vagyok mennyire is mennénk a nagy legendák taktikájával ,persze ehhez komoly önuralomra is szükség van.
    Röviden ennyi az ötlet ,jelezzétek ,hogy mi a véleményetek.

• acidrain
    én meg sz@r voltam, mint mindíg
  • messerharcos
    77.PX_Po
    ő szedett le hatszor én meg őt 2-szer háromszor ha jólemlékszem.
  • messerharcos
    azt is mondhatnám, igy egy nappal a névnapom előtt hogy ez igazi ajándék volt ma, és nagyon elégedett vagyok ezzel a teljesitményel:D
  • messerharcos
    no ma is királyul menta riga:D:D:D:D
    lelőttem vagy 17 gépet, meghalni legalább 10-szer meghalhattam ami nem túl szép, de szuper volt:D 900 pont:D
    a végén király volt a zerózás csak a legvégére fáradtam, és egy srác lőtt le 6 szor egymás után, senki más.
    holnap folytatom. Szeretem a zerót, és 109-essel is egész jól toltam:)
    Bár Laca leszedett pár gépet rólam:)
    most már csak azon köl dolgoznom hogy óvatosabb legyek és kevesebbszer haljak meg:)
  • Szepy2884
    Na ezért szeretem én a WC-t. Ott ha találok ilyen pilótát és még nem ismerem, azonnal megemlítem neki, hogy minden elismerésem és ilyen pilóták ellen élvezet harcolni (kimenettől független). Na ezt egyből szokta követni a kölcsönös adok kapok hizelgések és magasztalások. Sok ilyen barátságot kötöttem már az ellenkező oldalról. Pl: Yunus egyenes félelmetes ahogy a Spitet kezeli. Egyszerűen olyan dolgokat hoz ki abból a gépből, ami valami ördögi! Nem ész és értelem nélkül fordulózik, hanem B&Z-zik de úgy gazdálkodik az energiájával 6000 méteren is, hogy ha nem ismerném azt mondanám, hogy csítel. Persze erről szó sincsen. Már kölcsönösen felismerjük egymást. Múltkor meg is jegyezte miután jól megkergettem de sajnos nem tudtam lelőni, hogy 1 pillanat alatt leizzadt amint észrevette hogy én vagyok az. Ekkora bókot nem sűrűn kap az ember
  • Glo
    Semmi gond, nem azért írtam. Én is úgy vagyok vele, hogy a mieinktől nem sajnálom a killt :)

Csak meglepődtem mikor elsötétült a kép.. gondoltam valami osonós Spit lekapott, de Crashed lettem, szal a Lagg volt a bűnös :)
  • spargarepa
    Nagyon szivesen!
  • Gyikizom
    WAA SIKERÜLT!!! A Te tipped bejött :) Amúgy köszönöm mindenkinek még egyszer hogy próbált segíteni!!!
  • spargarepa
    egy tipp mert én is ugyanúgy jártam mint Te, hogy a 4.09 el nemindult. a folyamatok közé berakta magát indítás után aztán egy idő után eltűnt és nem csinált semmit. rakd fel az alapjátékot, majd a 4.08-at aztán a játék könyvtárából másold ki a .dll-eket, aztán 4.09 és ha nem indul akkor a kimásolt .dll-eket másold vissza, és írd felül a dolgokat. nekem így működött, ha jobb ötlet nincs egy próbát megér :D
  • Gyikizom
    Most el kell mennem ,majd később kipróbálom. Amúgy a 4.07 es van a dvd-n....
  • Her Laca
    Na ? Működik? Működik?
  • szekelyland
    én még a régi világba élek, akkor még 4.06 volt a csomagban
  • VO101Tom
    Az 1946 dvd az 4.07m verzió. A 4.08m és a 4.09m elég rá.
  • szekelyland
    s miután kicsomagoltad utána másold be a játék főnönyvtárába
  • szekelyland
    tipp 1 Próbáld a telepítési sorrendet úgy hogy a gyári 4,06 ra tedd rá először a 4.71m est majd úgy a 4.08m és utána a 4.09-et.

tipp 2 Van véletlen yahoo messengered? Nálam az il2 nem indul el ha el van indítva a messenger.
    tipp 3 próbáld meg kikapcsolni a vírusirtót
    tipp 4 a start menü ben a rendszereszközöknél van egy olyan hogy event viewer (eseményfigyelő), abban keresd meg h az il2 generál-e vmi hibát
    tipp 4 il2 könyvtárban is van ha jól tudom valami pid error log file, lehet hogy nem talál vmi fájlokat
    tipp 5 csomagold ki vhová máshová a 4,09 és a 4.09 skin csomagot. Apropó a skin csomagot töltötted-e le v véletlen nem-e a skin csomagot vetted le?
  • VO101Tom
    XP alatt nem szokott gond lenni vele. Akkor passz.
  • Gyikizom
    xp sp3
  • VO101Tom
    Laca. A patchet úgy értettem, hogy mindenképp az "m" vagyis "merged" legyen fönt, mert a simák a Pacific Fightershez valók.

Akkor azt nézd meg, hogy a futó programok között az il2fb.exe megjelenik-e? Nálam volt olyan gond, hogy nagyon sokat várt a program indításakor (fél, egy percet is akár), csak a feladatkezelőben láttam futni. Milyen windowst haszálsz egyébként?
  • Gyikizom
    Most csinálok egy újratelepítést és majd akkor megnézem. Amúgy köszönöm a segítséget!:)