91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Itt vannak linkek a játékhoz (CD Galaxis), a patchekhez, és itt pedig legfelül van link a Hyperlobbyhoz. -
kisfish #27835 Köszönöm a gyors választ.
Muszáj voltam az eredeti vagy tört kérdést felrakni :)Azt hittem valami régi résszel játszotok. :)
Csak nem akarok valamit feleslegesen keresni, megvenni ami nem is kell.
Igy legalább mar tudom mit keressek.remélem minél hamarabb hozzá jutok 1 példányhoz.Gondolom egér,billentyűzet felejtős ha élvezni akarom.:)
Igy kezdésnek irányitéshoz mit ajánlatok, és árban is baráti?
-
Szepy2884 #27834 "Melyik résszel játszatok?"
Il2 1946
"Tört játékkal megy online, vagy csak eredetivel?"
Mivel a gazdaságosban sem éri el a 2K HUF-ot, ezt a kérdés nem is illik felrakni.
"Milyen patchek szükségesek?"
4.09m. Az alap 1946 4.07m ha nem tévedek erre megy a 4.08m és csak erre a 4.09m
"Milyen szerver keresőt használtok?"
Hyper Lobby
"Egyenlőre ennyi elég, úgy is lesznek még ???"
Ezt csak rajtad múlik
-
Kojak23 #27833 Köszönöm a válaszokat kimentés ügyben! 
@kisfish: Il-2 1946-al játszunk; megy tört játékkal is, de az eredeti lemez ára sem akkora, hogy földhözvágjon (én is eredetivel nyomom); jelenleg 4.09 patch kell (reméljük mihamarabb jön a 4.10
); HyperLobbyt használunk szerverkeresőnek.
Egyéb kérdés?
-
kisfish #27832 Üdv mindenkinek!
Örömmel fedeztem fel ezt a fórumot.Jó olvasgatni amiket irtok,milyen feelingeket kaptok a légi ahrcok alatt.Régen játszottam az IL-2 vel, de akkor meg nem jutott volna eszembe online tolni.Pedig valódi ellenség ellen mindig jobb mint singleben MI-al az oldalmon.
lenne is egy jó pár kérdésem amivel megszeretnélek benneteket bombázni.
Melyik résszel játszatok?Tört játékkal megy online, vagy csak eredetivel?
Milyen patchek szükségesek?Milyen szerver keresőt használtok?
Egyenlőre ennyi elég, úgy is lesznek még ???
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Lebowski #27831 már nem először olvasom, hogy zavarnak az ikonok. mi halálért nem kapcsolod ki??? :) -
Zoli105 #27830 Ezt meg már leszedtem és vissza állítottam egy két dolgot de azért köszi! -
Zoli105 #27829 Hát tudom mivel 8 éves az egész cucc a videó kártya meg 5 de teljesen tökéletesen működik!!! Amúgy multin a Stukával való bombázás már jól megy!! -
Ok, most már figyelem itt is :) -
Szepy2884 #27827 Tom, küldtem privátot
-
Innen szedd le az Il-2 Manager progit, abban sokkal egyszerűbben tudod a 3D-s beállításokat kapcsolgatni, mintha a conf.iniben turkálnál. -
Lacusch69 #27825 Sajnos nem mai darabok...
Azt tudnám tanácsolni, hogy a videokártya beállításokban az élsimítást (AA) és az anizotropikus szűrést (AF) vedd a minimumra (0), ha eddig nem tetted (igen, csúnya lesz a kép), valamint kerüld el a városokat és az erős légvédelmi tevékenységet. -
Most értem haza melóból. :) Szieszta előtt még egy kis Storm of War hír (atmoszféra modell, Do 217 és Hurricane). -
Szia Sanyo. Te sem dolgozol? :D -
Na, meg persze leszállni is veszélyes, nem egyszer volt, hogy futó törés vagy légcsavar sérülés miatt 1 helyett 2-3 pilóta lett captured :) Ezért kellett pl útraszállásos trackeket is leadni (hah, régi szép időkben), különben puffogás volt, hogy hogy repülhet online wart az, aki nem tud biztonságban leszállni útra. :)
(A 262-es egyébként könnyű, előre nagyon jó a kilátás belőle, és orrfutós. A bombázó nehezebb a nyomtáv szélessége miatt) -
A war lehetőséget ad erre. Bármilyen géppel leszállhatsz, és ha nem töröd össze és nem lő szét az ellenség a földön, már csak épségben haza kell érni.
Amikor beüt a baj (vagy az ellenség találata), már akkor elkezdődik a kimentés megszervezése. Lehet, hogy a gép még repül, de a mentőcsapat már akcióba is lendült. Ha még biztonsággal irányítható a gép, akkor érdemes egy olyan helyre ledobni, ahonnan könnyen kihozhat egy másik gép. Ha nem, akkor egy hosszú egyenes út közelében kell kiugrani. A mentőcsapat előbb el takarítja az ellenséget földön és levegőben, a mentőpilóta kinéz egy hosszú egyenest, miközben a szerencsétlenül járt társunk a helyzetét próbálja meg minél pontosabban meghatározni. Egy de legalább két másik gép a légteret figyeli, hátha befut valami vagy valaki, mert a kimentést végzőnek a leszállásra kell koncentrálnia. Egyedül is meg lehet csinálni, de sokkal nagyobb a rizikó. Ha sikerül, hatalmas érzés.
A nehézségét inkább a szűk utak adják, mert ha letérsz róla, akkor az anyaföld elkezdi dobálni a gépet. Egy 109 vagy egy fóka gyorsan fel is borul. Ha így alakult, már két embert kell kimenteni. :) Popeye híres arról, hogy nem hagy el senkit, nem egy alkalommal háromszor is fordult, hogy mindenkit kihozzon.
Az én legextrémebb mentésem egy Stukával volt, hegynek felfelé szálltam le. Még a track is megvan, épp a hétvégén találtam rá. Felszállás után sajnos lelőtt a légvédelem. -
Ez a játéktól is függ meg a war megírásától is függ. Olegék többek közt az online játékokat is rendszeresen fejlesztették a kiadott patchekben, egyik ilyen dolog, hogy az online repüléseket úgymond valós időben logolja. Eleinte ha lelőttek de géped földbecspódása előtt resetet nyomtál a gépeden ("disco cheat" volt a neve), akkor nem biztos, hogy fogságba estél, vagy meghaltál, hanem disconnectet kaptál. Ma már ezt nem lehet megcsinálni, ami megtörténik a játékban, azt a koordinátákhoz rendelve azonnal elmenti.
Ezt felhasználva az Online háborúkban nem csak azt nézhetted meg, hogy ki kit lőtt le, hanem a térképen bejelölte azt is, hogy mi hol történt (A most futó Airforce War mondjuk pont nem mutatja ezt). Ugyanezt használták ki azzal, hogy ha egy gépből kiugranak, a gép földet ér, a pilóta tóléli, de fogságba esne (ezt logolja a gép), akkor kb. 5 km-en belül ha valaki leszáll, ott várakozik egy parcet, majd élve hazajut saját reptérre, akkor a kiugrott pilótát hazamenekíti. Ha több ugrás is volt a körzetben, akkor az online war szerinti magasabb rendfokozatúval kezdi. Aki megmenti a másikat, annak a neve mellett két "landing" lesz.
A szitut persze a progi nem tudja elemezni, csak a koordinátákat és a leszállásokat nézi. Volt, hogy a kiugráshoz közel a front túloldalán már ott volt a német reptér. Az első hazatérő csinált egy touch-and-go -t, és a fogságbaesett meg is lett mentve :) -
Zoli105 #27819 Intel Celeron 2,0GHZ mPGA processzor, és egy Geforge FX 5500 videokártya -
Tegnap elött este felmentem a rigára, ismeröst nem láttam a kék oldalon, vörösöknél a 77esek fenn voltak. Jópárszor lelőttek, magányos Mesza, ráharapva a magasságira 2-3 La5. De azért nem adtam olcsón a bőröm, lavor is pottyant le, és MIG is :) Jó volt. -
Lacusch69 #27817 Processzor és a videokártya pontosan milyen? -
messerharcos #27816 ha csak nincs különlegesen jó napom mert akkor...
-
messerharcos #27815 De király!:D
engem 5 percenként menthetne ki valaki
-
ennek mekkora fíligje lehet :D
tisztára mint valami háborús filmben
egyébként ezt a játék alapból tudja, vagy a war volt így "megírva"? -
Pontosan nem tudom a paramétereket,de le kell szállni (bármilyen géppel)
a kimentendő kollegától egy meghatározott sugarú körön belül és várni kell pár percet. Aztán felszállni és hazamenni. Persze mindezt ellenséges területen. Akkor a jó amikor enemi tüzérség is van a környéken és míg várakozol ,lövöldöznek lelkesen. Velem volt már olyan ,hogy felszállás közben találtak telibe. Szép hősi halál volt. -
Szerintem ,nincs olyan szobapilóta a régebbi arcok közt aki warozott és Popely nem mentette ki valamilyen szerkezettel. Én akkor döbbentem meg ,mikor Ju88 -assal leszállt egy szekérútra, jelzem szerintem egy veréb is meggondolta volna:) és kimentett. -
Kojak23 #27811 Mesélnél erről a "kimentésről"? Többször is hallottam már, de még sohasem láttam hogy hogyan is folyik, meg nem is tudom hogyan lehet végrehajtani...
-
Zoli105 #27810 van benne 2db 1024 Mb + a videó kártyában egy 256Mb nemória! -
Szepy2884 #27809 memórickát kell venni. -
Zoli105 #27808 Sziasztok!
Na kiderült hogy nem a grafikai beállítás miatt akadt meg laggolt a játék mulituban hanem azért mert ha egyszerre fent vannak 30-35-en akko rendesen beakadok!:( Ezzel mit lehet csinálni!? -
Gázkar 93%, fölötte füstöl. Sebességet 500 fölött tartani, a revit meg az ellenségen. :) Nagyon oda kell figyelni, de mindig jó móka. Popeye egyszer 262-essel szállt le értem egy útra kimenteni, miután a Do-335-ból ugranom kellett. -
Fürtös #27806 Tényleg Hanning írta bocs! -
zmok #27805 Eszméletlen, ismerve a japán mentalitást...
Nagyon "vizuális" vagyok, szinte magam előtt láttam.
-
Szepy2884 #27804 Örülök ha tetszett :))) -
Szepy2884 #27803 A háború után, a győztesek vitték a német technikát mint a cukrot. Túlajdonképpen versenyt futottak jenkik és angolok a szovjet hordával, ki kaparintja meg a tudósokat és a műszaki fejlesztéseket. Így történt, hogy az egyik angol pilótának lehetősége adódott kipróbálni a Me-163 Kometet. Azt hiszem valami olyat mondott, hogy a felszálástól a leszállásig, olyan érzése volt, hogy a gép előtte jár, ő csak lobog utána :))) -
Szepy2884 #27802 Az nem inkább Haning volt? Én úgy emlékszem legalább is.
Szerintem nincs sok baj a lemodellezésvél, mert a valóságban is kb. így viselkedett. Ha hirtelen adtak rá gázt, a hajtóművek tényleg kigyulladtak. Fel és leszálláskor tényleg nagyon kiszolgáltatott volt. A szüvetségesek (Jenkik) ezt ki is használták.
Amikor előszőr repültem vele, nekem is meghatározó élmény volt :)) Úgy hullottak előttem a B-17-ek mint a falevelek :)) -
Fürtös #27801 Mondjuk azért elég "fura" modellezés van itt is:S
Knocke írta a könyvében mikor stikában elvitték a Me262-őt ,hogy felszállásnál olyat tolt és olyan gyorsulása volt,hogy nem hitte el.
Ehhez képest az il2 ben úgy kell elimádkozni a földtől,meg fél órát sunnyogni mire eléri a 480 500 km\h t...
Mondjuk onnét már jó:D
Én nem vagyok egy jó pilóta de egyszer egy mapon be tudtam ülni egy Me 262 be...
Egy felszállás 5 lelövés és le is tudtam szállni,bár voltak a repterünk fölött ellenséges gépek de mikor behúztam sikitva menekültek.
Életem egyik meghatározó on-line repülése volt:D
Azt azért hozzáteszem,hogy szigorúan betartottam a 262 re vonatkozó légi harc szabályait. -
Kojak23 #27800 Próbálkozott nagy magassági fölényből meredek süllyedésből rámcsapni miközben felszállás után gyorsítottam, de olyan béna volt, hogy addig tétovázott amíg ismét gyorsabb voltam nála. Bár lehet csak beszürkült, és azért nem tudott leszedni. Arra esélyt sem adtam neki, hogy zuhanásból csapjon le rám, pár méterrel a fák felett mentem, mindenféleképp vízszintesbe kellett hoznia a gépét ahhoz hogy tüzelhessen, onnantól meg már csak idő kérdése hogy gyorsabb legyek nála. Egymás után 4-5 bombázást csináltam, aztán mivel teljesítettem a feladatot beültem egy Fókába. -
zmok #27799 Ez kééééééééééész!!!!
Könnyesre röhögtem magam!
-
Szepy2884 #27798 A második világháborúban a japán légierő parancsnoka behívja az egyik pilótájukat:
- Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az első kamikáze pilóta!
- Értettem!
- Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
- Értettem!
- Felszáll 7000 méter magasra és az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
- Értettem!
- Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
- Értettem!
- Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülőgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
- Értettem!
- Katona, van kérdése?
- Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
- Kérdezzen, katona!
- Teljesen meghülyültél, wazze? -
Meg lehet azt szívni Aradóval is, csak épp legyen egy P47 v Mustang vagy 2-3000 méterrel magasabban