91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mindig egy helyre kell célozni pl bal szárnytő, és akkor hamar leesik, még a B29 is. 6 órából, egy síkból sokszor még egy vadászt se lehet lelőni, mert a szárny élén robban a lövedék, minimális károsodást okozva, ez érvényes a bombázók törzsére is, azt is legtöbbször hiába lövöd.
Ja és német gépnek is van előnye: a bombázókban (Ju88 és a He111) ha a haslövész pozíciójába ülsz, sose kapsz pk-t. Ezt már sokszor kipróbáltam és bevált! Ju88 -ban leghamarább a hátsó lövész majd a pilóta hal meg. Engem ha megtámadnak, azonnal a haslövészállásba ülök, ott jó helyen vagyok, és ha a pilóta meghal attól még a trimmekkel (!!!) el lehet irányítani a gépet. -
Swarn #27875 Ez ingyenes? -
Lebowski #27874 szerintem szemből a pilótafülke is elég jó. persze ahhoz tudni kell célozni, amit én speciel nem tudok, csak lövésszel :) -
Szepy2884 #27873 Viszont ha hátúlról lövöm, akkor meglehet velük szenvedni ez nem kétséges. Az a titka, hogy kb 45°-ról kell kissé oldalról, de vagy felülről, vagy alulról megcsapni. A lényeg, hogy lapjával kell lőni a szárnytövet vagy a motort és akkor vagy leszakad, vagy kigyullad és előbb utóbb szétesik. -
Szepy2884 #27872 A8-as Fókával pláne ha még a két büntető is felvan csatolva, nem okozhat gondot a legtöbb bombázó. Pl: az a-20-at, b-25-öt egy rácsapással leszedem a pe-2-ről nem is beszélve, de a b-17-hez már 2 vagy neadj Isten 3 rácsapás is kell. A b-29 tényleg kemény dió, de olyannal nem sűrűn találkozok. DE Messerel bizony serencse is kell pláne ha csak 20-ok vannak. -
Lebowski #27871 nem tudom miért nem megy nektek, de nem olyan rég elmentünk ketten b29-essel és a japcsik szedtek le minket. nem mondom hogy nem szedtünk le párat magunk mögül, de azért ha egy zéró le tudja lőni a motort, akkor a 20+30 mili is. hozzátenném, szerintem a b29 az egyik legerősebb bombázó, nameg a halifax. -
Lacusch69 #27870 Az előbb a WarCloudson 1:1-ben megtámadtam egy B17-est A8 Fókával.
Pontosan 108db találatom volt rajta (13mm, 20mm, 30mm vegyesen), lelőtt, aztán hazament... (na jó, füstölt is) -
Lehet, Rigán engem Ju88-ban még nem szedett le vadász, csak légvédelem, és véletlen nullás késleltetésű bomba :) -
Kojak23 #27868 @Lacusch69: igen, én szoktam Kojak néven repkedni.
@Zoli105: mi az a motorkúp?
-
Lacusch69 #27867 Hogy biztosan ugyanarról beszéljünk. -
A maga idejében ez a sérülésmodell óriási előrelépés volt a korábbiakhoz képest. Mára már látjuk a korlátait is, ezen nincs mit tagadni. Azon, hogy a Ju 88 vagy a B-25 bírja tovább égő üzemanyagtartállyal, felesleges agyalni. Ennyit tud a sérülésmodell. Érzésem szerint Oleg kihozta belőle amit lehetett, mert még most is emlékszem arra, amikor kipróbáltam az első demót. Eldobtam az agyam, elképesztő volt. :)
Mostanra már túlhaladta a fejlődés és az elvárásaink is megnőttek. A mi Olegünk keményen dolgozik a Storm of War-on és nem kevesebbet várok tőle, hogy az asztal alá esek amikor először repülhetek vele. -
Zoli105 #27865 Igen miért!? -
Zoli105 #27864 Bocsi tényleg hülye vok!:(Tévedtem de hát emberek vagyunk!
-
Lacusch69 #27863 Ne haragudj, de tényleg menj el szemészhez...
Apropó: Dóri 9 = Focke-Wulf Fw-190D9? -
Zoli105 #27862 Hát akko bocsi hülye vagyok ,de vak csak nem a Dóri9-nek 5 ágyúja van és a kalapomat teszem rá hogy motorkúpban egy 30-as van!Bocsi hogy makacskodom de nem négyből lő hanem ötből , az nem lehet optikai csalódás ,mert akko elmegyek szemorvoshoz!
-
Szepy2884 #27861 Emberek kihalt a Lobby! Csak 16-an vannak chatben és 152-en game-ben de ennek kb fele host serverek. Mielőtt bárki is temetné a játékot, én azt mondom hogy globális jóidő van én is bringára pattanok és ágyő!
-
messerharcos #27860 Tom a bombázókról nem szeretnék vitatkozni de efelett nem tudok elsiklani. votl már nemegyszer hogy ju-88-al mentem, rámragadt pár mig, pár rata, és nagyon nagyon durvány soroztak, az egyik eltalálta a szárnytőt, és az elkezdett égni. megláttam, na gondoltam, akkor itt a vége, ugrok. de a szárny még azelőtt tőből letört mielőtt ugrottam volna. Ez minden alkalommal igy történt, égő szárnyl nem repültem tovább, ami szerintem nem is csoda. Normális jelenség. A csoda az, hogy másik mappin 109-el gunpodokkal vaásztam, a minket támdó bostonokra és b-25-ösökre. Belelőttem mindent a b-25-be ami természetesen megfüstölt rendesen, aztán eltaláltam a szárnytövét vagy szárnyát, nagy lángal ekzedett égni, gondoltam füstölő motorral kiskalával nem sorozom tobánn, és ennek elenére is az esetek 70%-ában repült égő szárnyal még 8-10 percet és visszatért a bázisra, esetleg kényszerlesált előtte.
Nem hiszem hogy a b-25 szárnyzerkezete és főtarója alamiféle tűzáló anyagból lett volna, amire az olvadás nem hat:) szét kelett volna esnie. -
Lacusch69 #27859 Te voltál a Rigán tegnap délután "Kojak" néven? -
20mm-es a motor fölött csak a Ta gépekben van (1 30-as, 4 20-as a Ta-152C-ben van). A "D" fókában két 13 mm-es van a motor fölött, és két 20 mm-es a szárnytőben. A két "Dóra" között a különbség a teljesítménynövelő berendezésben van, a '44-esben Erhöhte Notleistung, a '45-ösben MW-50 van.
Nem szeretem ennyiszer ismételni magam, de :) innen többek közt a Hardball's Aircraft viewer 4.09 verziója leszedhető, amiben a játékban szereplő gépekről részletes fegyverzet, teljesítmény és kiegészítő adatok vannak. Csak, ha bizonytalan vagy valamiben, rá lehet pillantani :)
A sérülésmodellen kár rugózni sokat, olyan amilyen, blokkokból rakja össze a gépet, és csak pár sérülési szintből áll. A kiegyensúlyozottságot már a játék készítésének elején a történelmi hűség alá rendelték. Hogy milyen levéltári adatokból dolgoztak, az fedi-e a valóságot, azon lehetne problémázni, de alapvetően semmi gond nincs a játékkal, különben nem élt volna meg ennyi évet. A bombázók mindig erősebbek, és nem csak azért mert szövetséges vagy nem. A Ju-88-ast pl kiskaliberrel nem lehet lelőni. Online warban ha P-40 vagy Jak jött, akkor csak a PK-tól meg az ütközéstől kell félni. A mesza vagy a fóka törzse meg elvisz pl a P39 nagykaliberéből is 1-2 darabot, ami - lévén egy 37 mm-esről van szó- ugyanúgy hülyeség :) Az egyébként mindegyik fegyverre elmondható, ha 1-2 lövedék talál be az nem sokat ér, ha sorozat, az szakít rendesen (az MG-131-essel is már fel lehet robbantani a spitet, le lehet szedni a Jak szárnyát, az már nem olyan rossz). Ami tényleg alul modellezett, az az MG-17-es és az olasz kiskaliber. Szerencsére olasz gépekben nem kell szenvedni, mindig van német vagy japán alternatíva. -
Uraim csigalom, nyugavér. :)
185-ösök, és lavorok a 6 órában? Ez nálam már megszokott dolog.:D
Ez mindíg is így volt, és így is lesz ha egyedül repül az ember.
Megoldás? Géppár, ha úgy sem megy, akkor 1 fél tucat géppár.
Csapatmunka, rádiózás, és onnantól kezdve már csak visítanak a vörösök.
(azt hogy mit szerintem azt az ide írók 90%-a tudja)
Máshogy nem megy sztem.
-
Zoli105 #27856 Na de a Dórinak két változata van az 1944-es aminek csak 4db 20-sa van , meg van a későbbi az 1945-ös fajtájú (2 20-as a szárnyban közel a motorhoz, 2 20-as a motortérben , és egy 30-as a motorkúpban!)
Am had legyen egy megjegyzésem!
A Ta-család közül a C sorozat jó mert X4 rakétákat lehet rájuk rakni , de egyébként 3000m alatt gyorsan vesztenek a sebességből nehéz velük fordulni és ekkor egyből jönnek a shitfireők és a musztángok .Viszont a H sorozat kiváló nagyjából megegyezik a Dórival(csak a törzs és a szárny hosszabb és csak 2 20 és 1 30-as van benne de stabil gyors erős gép!)
De viszont Oleg bácsit nem értem hogy miért nem fer play játékot csinált(szimulátor lévén!) Hogy az orosz és a szövetséges gépek irtó erősek a német gépek meg egy lövéstől szétesnek!(jó igaz hogy Oleg bá orosz és persze hogy az övéinek kedvez(pl:gondolok az említett B17vs Dóri vagy a sokak által csak "Ufónak" becézett La7-re amit szintén meg kell sorozni jó párszor hogy leessen az égről!)
Jah és elnézést kérek ha netalántán valami hülyeséget mondtam volna ez az én véleményem , persze mindenkinek más! -
Kojak23 #27855 Ugye milyen idegesítő? Én is otthagytam egy idő után 
Drebillel folyamatosan megtaláltuk egymást. Háromszor szedtem le (egyszer pont előttem emelkedett fel, én meg egy sorozattal levágtam a szárnyát, egyszer üldözött valakit, utánamentem, és egy jól irányzott sorozatom okán szublimált, egyszer pedig A-20-al került jó nagyot, de pont arra járőröztem géppárban messerharcossal, így ismét csővégre kaptam, de ha jól emlékszem volt pár alkalom amikor összekerültünk és én húztam a rövidebbet. -
Én azt hiszem le kell szoknom a Rigáról,mert csak szét idegelem magamat rajta. Anapa map volt és a 77-eseken kívűl(ők La5 F és Spit VIII-val) mindenki i-185-vel jött és még túlerőben is voltak. Sűrűn előfordult,hgy egy messzerre jutott 3-4 i-185-ös. Rohadtul unom már,hogy egyet ledogolok és máris ketten vannak a picsámban. Ha meg nekiállok csapkodni(meszával,semmi értelme),akkor is előbb utóbb valamelyik eléri az én energia szintem. Bezzeg az Island map-on rögtön eltakarodik a sok ketseg. -
+1 -
messerharcos #27852 gyerekek ma rigán szar sivatagi mappon egy spitfiret ami füstölt, meg akartam sorozni, észrevett csinált egy ollót, egyik szárny 20-as, másik szárny 20-as, láttam a találatot, 2 db huszas egy egy oldalon elkapta. Jó nagy lukak a szárnyban. És, tovább ment, igaz nem harcolt már inkább. ennél a lavor szélsőségesebb csak, az sokszor csak nyeli a lövedékeket és ugyanugy fordulózik, mintha semmit se számitana a szárny teherviselő elemeire nézve hogy fejnyi lukak vann benne és fél órája tépi a gépet.....
A b-17 és főleg b-24 hátsó ai lövésze is tud gyilkos lenni, mikor egy lövésből 700-nál motort talál....
az ellenálóság pedig tényleg túl nagy. Nagyon várom a 4.10-est ahol a g erők sokkal jobban lesznek szimulálva. -
Lacusch69 #27851 Üdv Oleg Csodálatos Világában! (Egyébként 3-4db 30-as mindent leszedett az égről a valóságban)
Biztosan D9 volt? (Ta 152C?) -
A dórikában csak 2db 20mm-es van s 2 15mm-es, ha jól tudom
A TA152-ben van a jóféle anyagból... -
Zoli105 #27849 Srácok hát feltennék egy kérdést! Egy B-17-be hány 30 milis lövedék kell!??
Mert én Dóri 9 mentem(aminek van 4 20-a meg 1 30-a!) és Hartmann taktikáját alkalmazva közelről megsorozni amennyire csak lehet!
Na én 2 rárepülésből összesen 6 db 30-ast használtam fel és 20 db 20-ast!De sajnos a a tető lövész megszedett és gyorsan haza kellet mennem !
Ő meg vígan ment bombázni és utána simán le is szállt!Pedig akkora lyukak voltak rajta hogy egy tehéncsorda is átmehetett volna rajta!

Pedig a lövések mind találtak!
Na ezt nem értem ennyire nem volt ellen álló a B-17-es vagy ez valamilyen új mod hogy erősebb páncélokat kap a gép!?Azért ez érdekelne! -
Lacusch69 #27848 Azért írok szebbet: Veronika Zemanova
-
Zsolt7411 #27847 Ennél szebbet jobbat nem is írhattál volna!
-
Lacusch69 #27846 Szerintem az nem igényel plusz kapacitást. -
Zsolt7411 #27845 A sima il-2 1946 nekem gyönyörüen fut,csak az ultrapackot fogja e vinni. -
Zoli105 #27844 Ne röhögtes!!!xD Nekem 8 éves öreg gépem van és elfut rajta igaz a multi egy kicsit akad!!!:D szóval menni fog azon! -
Zsolt7411 #27843 Még annyi hogy nekem nem túl izmos gépem van
Athlon 4800+x2
2.5giga ram
7600gt ddr3 256mb
ezen azért elfut majd?
-
Zsolt7411 #27842 Oké megpróbálok ügyes lenni!
köszi szépen!
-
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html
FULL verziót töltsd le (kb 4GB) ne az első linket ami útba kerül :) -
Zsolt7411 #27840 Értem most akkor már csak egy linket kérnék ahonnan ezt egyből letudnám tölteni de ne ilyen rapidshare linket légyszi.
előre is köszi. -
Fel. A mod-ban van egy jsgme.exe, amivel a komponenseket tudod aktiválni (szimpla file-másolgatás, csak van hozzá egy windowsos felület). Ha a Stock_409 "komponenst" aktíválod (és csak azt), akkor a játék eredeti fájljait másolja vissza. Nem csak szimulálja, hogy alap játék lenne, hanem az is. -
kisfish #27838 Köszönöm
Még szombatig várok.Megnézem, h az 576-ban lehet-e kapni, ha nem akkor CD galaxis. -
Zsolt7411 #27837 Sziasztok
Ha letöltöm az Ultrapack 2.1-et és felrakom,akkor ultrapack nélküli szerverre feltudok menni vagy nem?