IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #27856 Na de a Dórinak két változata van az 1944-es aminek csak 4db 20-sa van , meg van a későbbi az 1945-ös fajtájú (2 20-as a szárnyban közel a motorhoz, 2 20-as a motortérben , és egy 30-as a motorkúpban!)
Am had legyen egy megjegyzésem!
A Ta-család közül a C sorozat jó mert X4 rakétákat lehet rájuk rakni , de egyébként 3000m alatt gyorsan vesztenek a sebességből nehéz velük fordulni és ekkor egyből jönnek a shitfireők és a musztángok .Viszont a H sorozat kiváló nagyjából megegyezik a Dórival(csak a törzs és a szárny hosszabb és csak 2 20 és 1 30-as van benne de stabil gyors erős gép!)
De viszont Oleg bácsit nem értem hogy miért nem fer play játékot csinált(szimulátor lévén!) Hogy az orosz és a szövetséges gépek irtó erősek a német gépek meg egy lövéstől szétesnek!(jó igaz hogy Oleg bá orosz és persze hogy az övéinek kedvez(pl:gondolok az említett B17vs Dóri vagy a sokak által csak "Ufónak" becézett La7-re amit szintén meg kell sorozni jó párszor hogy leessen az égről!)
Jah és elnézést kérek ha netalántán valami hülyeséget mondtam volna ez az én véleményem , persze mindenkinek más!