91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #27996 Értem de akko honnét lehetne leszedni!? -
Ez a modtól függ. Ezeknek nincs olyan rendszerük, mint az Ultrapacknak, van amit lehet alá installálni, valami csak sima file-másolgatás. Az ilyen file másolgatósokat - ha visszateszed az összes eredeti file-t - akkor le lehet szedni. De mindenképp érdemes egy másolaton próbálkozni, kevesebb macera, és legrosszabb esetben sem kell újratelepítened nulláról, ha mondjuk online repkednél, csak letörlöd a másolt il2-t és kész. -
Az AllAircraftArcade.com már vagy egy hónapja megszűnt sajnos. -
Zoli105 #27993 ööö hát nem akarja behozni az oldalt!:(
Tom de ha inaktiválom őket akkor tudok menni online nem!? -
Ha innen leszedsz dolgokat, akkor csinálj egy biztonsági másolatot az il2-ből. Egyszerű másolás után az új mappából is indítható. Ezeket az innen-onnan összeszedett modokat nem szeretik az online szerverek, ezen a másolt il2-őn próbálgasd őket. -
Itt nézz körül! -
Zoli105 #27990 Szeretném megkérdezni tőletek hogy honnét lehet leszedni egyátalán ezt a módot: http://www.pcpilot.hu/il-2/il-2-nehany-erdekes-mod.html !? Mert érdekelne milyen lehet helikopterrel menni az IL2, meg az éjjellátó fw190-es is érdekelne! -
Water = 4 megoldotta a problémát 48xx-es havernál. Lehet directx vs opengl opciók kapcsolgatása segíthet. -
Kojak23 #27988 Keresek egy ügyes kezű topiktársat, aki készítene nekem egyedi skint Fókára. -
Nah meglesem ezt a progit, remélem sikerül valamit kihoznom belőle... Köszi a fáradozást, ha nem bírok vele, majd még jelentkezem! -
Vagy van ez a IL-2 STAB nevű progi,lehet ott van valami opció ere a problemára ,de jelzem csak találgatok. -
Igazad van. Most néztem át a config inimet.
Itten bemásolom az érintett részt,hátha okosabbak leszünk.
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=1
TexFlags.UsePaletteExt=1
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=2
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=2
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=4
Effects=2
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
-
Megnéztem, de a water=4 opcióval is ugyanolyan gyér a vízfelület...mindenképp a hardwareshader-t kéne erőltetni asszem...
-
:DDD
De jól ismersz:)
Nem mondok én már semmit:))Még vita kerekedne oszt meleg van ahhoz:)
De valami megoldás van rá asszem,,valaki herbákolta már meg a dolgot. -
Sapphire HD4850 512MB-GDDR3!!!
Asszem itten van a bibi. De a vizet nem avval kell átírni,hanem a Vater-t kell négyesre tenni az open GL nél. -
Lacusch69 #27981 Jellegzetes 48xx probléma.
Pár kollégának már volt hasonló gondja, biztosan segíteni fognak.
Bár szerintem Laca első mondata az lesz, hogy: "Vegyél Nvidiát!" -
Üdv Urak! Segítsetek! Feltettem szép sorrendben a patcheket egészen az UP 2.01-es patchig. Frankón megy a játék. De, ha a full részletességre szeretném beállítani, Perfect módba (opengl shader-ekkel turbósított vízfelületel), és emiatt a conf.inibe átírom a az opengl résznél a hardwareshaders=0 opciót -1-re, akkor a menüben a feliratok eltűnnek, a betűk helyett kockák és téglalapok lesznek, az egérmutató eltűnik...amúgy a játék fut szépen továbbra is, de a chat, illetve a menü használhatatlan, így kilépni sem lehet, csak ctrl+alt+del kombóval. Valami megoldás??? A gépem az aláírásban, a legújabb driverekkel, Windows7 x64-el... -
Majdnem minden gépnek a trimm alapbeállítása úgy van hogy az utazósebességnél minimális legyen a pilóta beavatkozása, a régebbi messzerek kb 65-70% gázzal 300-350 körül gyakorlatilag nem kell a kormányhoz nyúlni, nyílegyenesen megy és a csúszásjelző golyó is középen marad -
egyébként így van, ellen kell tartani a botot
próbáld ki pl mondjuk a jak 9-est, ott elengedett bottal nem nagyon tudsz repülni, mert elkezd orsózni a gép amint elengeded
a messzer pl elég jól repül magától is
viszont pl a p51-est teljesen ki tudod trimmelni minden sebességnél (mert ugye a trim a sebességtől is függ, állandóan változtatni kell a sebesség függvényében)
meg kell szokni, ha jó joyod van akkor nem gond -
Lacusch69 #27977 1.Ellentartasz a bottal.
2.Beléped a pedált ellentétes irányba (közel sem tökéletes, de használható megoldás, golyóra figyelj!)
2.a. A billentyűzeten, vagy ha Saiteked van, a profilozóban megoldod az oldalkormány trimmelését.
Ez gyakorlatilag a második megoldás kényelmesebb változata.
(Ebben az esetben, amint mozdítasz a pedálon és az visszatér alapállásba, a trimm semlegesbe áll, vagyis újra kell trimmelni.)
3.Gázzal játszol. -
Zair #27976 Nem teljesen világos, hogy balra forgáson a giró efektet érted-e.
Nálam a Saitek Cyborg Evo Force bot okoz hasonló hibajelenséget, amikor elindítom a játékot, elsőre mindig kitéríti az oldalkormányt. A megoldás az, hogy indítás előtt mindig meg kell kicsit mozgatni a kormányt, vagy a pont középső részre a profil editorban berakni egy deadzone-t.
Csak azért említem meg, mert én is elgyötrődtem vele az elején...
Magam részéről a magassági trimmeken kívül nem nagyon használom a többit, legfeljebb sérülés esetén, de igazi megoldást az sem nagyon nyújt, ha már egyszer lecsípett valaki a szárnyadból. -
Mért ne tudnád? A sebesség függvénye is a dolog. Nem kell csutka gázon közlekedni mindig ,légi harcnál meg úgyis folyamatosan rángatod a vasat.
A magasságit meg ki tudod minden gépen trimmelni. -
gyorgyo821 #27974 Tehát ha jól értem az aileron trimeket lehet a forgás ellen használni, ami nem minden gépen van, és az emelkedés/süllyedés ellen az elevator trimeket. Ez így német/orosz gépeknél eléggé gáz, így sosem fogom tudni őket egyenesbe hozni? Mindíg forogni fognak?
Benneteket nem zavart a joynál, hogy mikor megdöntöd, kicsit bele is forgatsz, és azzal állítod a függőlegs kormányt is?
Kösz a válaszokat -
Romeo One #27973 Na, tudom, hogy nektek nem nagy szám, de tegnap hosszú próbálkozás után sikerült lenyomni az első PE2-met, és most ennek örülök. Egy másodikat is rommá lőttem, mindkét függőlegest, az egyik vízszintest, egy szárnyvéget amortizáltam le, meg raktam néhány lyukat a szárnyába meg a törzsébe. Aztán elfogyott a lőszer, meg a jobb oldali vízszintesem...
Így hazafelé vettem az irányt.
Szemét kis dögök, hátulról visszalő, felülről leborít, alulról kifordul, szemből meg rámlő... -
a balra forgás ellen az aileron trimet tudod használni, de az csak nagyobb gépekben (pl bombázók), és általában az amcsi vadászokban (pl p39, p51, stb) van. A németm ruszki vadászokban nincs! Csak elevator trim ami van majdnem minden gépben, kivéve a háború eleji gépek, pl i-15, 16
a játék a trim állítását nem jelzi, de a pilótafülkében a trimek tányérjai forognak, abból le tudod olvasni a beállításokat
Fokozatosan is lehet állítani, nálam az x52-n tekerőgombon vannak -
nekem 2 olyan joyom volt, arra készülj fel, hogy kb egy évet bír, és utána a középállása kikopik, nagyon pontatlan lesz (a ffb hátránya sajnos) -
Romeo One #27970 A Force az L. Extreme FFB-s változata. Nekem a sima Extreme van. Én elégedett vagyok vele. Kb. 1,5 éve használom. Az egyetlen hibája, hogy a hat switch már kicsit kopott, és néha akkor is vesz "le" jelet, ha nem akarom. Többeknek volt gondja Logitech joyokkal, én nem bántam meg, hogy ezt vettem. -
gyorgyo821 #27969 Sziasztok.
Most kezdtem ezzel a játékkal játszani. Többek között a folyamatos balra forgással van problémám. Ez elvileg trimmeléssel orvosolható de nem megy. Próbáltam az eredeti billentyűzet kiosztással (és újra kiosztásával is) de nem veszek észre változást. Ha változtatom a trimeket, azt kiírja a gép mint a flaps-nél vagy a futómű leengedésénél, vagy csak csinálja? Csak egy állásban lehet a trimeket változtatni (-/+), vagy fokozatosan is?
Köszi előre is.
-
kisfish #27968 Köszi az infót :)
Tehát autós kormány pedáljára gondolsz? :)
Egy ilyen joy van már folyamatban (vagyis úton) LOGITECH Wingman Force 3D Pro.
Remélem, hogy ez jó lesz és nem feleslegesen dobtam ki a pénzt. :(
-
A légcsavar forgással ellentétes forgatónyomaték ébred a gépen, amit a sárkány aerodinamikai kialakításával többnyire kompenzálnak (meszának pl a függ vezérsíkja nem teljesen szimmetrikus), de ez nyomaték és sebesség függő, ellen kell korrigálni. Felszállásnál is megvan ugyanez az elhúzás, ott a pedállal ellene kell lépni! (Messerschmitten van egy olyan funkció, hogy a farokkereket -ami szabadon foroghat - egy rugós ékkel rögzíteni lehetett, mikor pont előre állt, bekattant, és többet jobbra-balra nem mozdult el. Ez segített irányban tartani a gépet, amíg el nem emelkedett a farok. A játékban asszem "tail gear lock", vagy valami hasonló nevű gombra tegyél billentyű parancsot. Ez azonban veszélyes is volt, ha nem óvatosan adták rá a hajtómű teljesítményt, akkor a farok elemelkedésekor "kitört" balra, és lefuthatott a felszálló pályáról. Szűk nyomtáv, kis kaszni, erős motor az veszélyes egyveleg :)
Ha veszel joyt, mindenképp olyat vegyél, amin van pedál funkció is. Vagy még jobb, vegyél valami gagyi autós kormányt, aminek egyformák a pedáljai, azt is lehet repülőhöz használni - igaz kicsit más elven működik, de végeredményben használható. Nem csak fel és leszálláskor fog kelleni a pedál, hanem repülés közben is, de leginkább légi harcban. Nem is lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire sokat ér. Sokkal vezethetőbb a gép, a kritikus repülési helyzeteket hamarabb tudod lekezelni, és célozni is sokkal könnyebb. És a jobbra-balra tekergetős joyt nagyon nem tudtam megszokni, az X45 "pedálja" meg inkább vicces mint használható. Szal ha nem tudsz (drága) repülős pedált venni, pár ezer forintos kormányt mindenképp ajánlok - ha komolyabban akarsz az online repkedéssel foglalkozni... -
Jó majd szólok a szomszédnak ,ő fotóművész .:)
Minek ide fotó?:)) Még ha valami komplikált valami lenne,de mint mondtam egyszerű mint a faék:)
Különben most lett kész nálunk a nagy házátalakítás,(nejem megvadult és nem hagyott békén,rommá döntöttem a 3 éves kecót:( azt se tudom hol a fotoapparát.:D -
kisfish #27965 Köszi mindent Tom,Pogi!Sikerült minden ami nem volt jó :)
Elkezdtem egy kicsit synglepleyert nyomni,mondom fő a gyakorlás még a joy nem érkezik.Persze billentyűzettel mit ne mondjak elég zaklatottnak éreztem magam mikor már a 15. felszállás próbálkozásánál.Nem tudom miért, de mindig balra húzott folyamatosan,persze korrigálás ezerrel :)
Remélem ez joynál már orvosolható probléma lesz és nem fogok szivni. -
Biza!
Jó kis egyűttműködés volt, Ukded3-ason, sok AI meg humán bánta a találkozást. Kicsit a végén paráztam, mert [Bf]Smurfy-t vagy 4 alkalommal segítettem ki udvariasan a gépéből, és gondoltam ennek már kick/ban szaga van, de nem így volt, a csávó szépen kilépett. A legjobb az volt amikor az orosz repteret támadó német bombázó kötelékbe beültem, oszt a humán ratát ledurrantottam, meg se próbált kifordulni, előre azt hittem AI... pedig ő gondolta rólam ugyanezt ("áá, ez csak egy vacak AI messzer, előbb lelövöm a bombázókat majd végzek vele is") oszt eccer csak lássa hogy az AI humán manőverekkel konfettit csinált a ratájából... Há én többet Rigára nem megyek, az tuti... Korrekt gépkiosztás, célpont százával, mikell többb -
szerintem időszerű lenne egy fotó.... -
A műanyag tányért kivettem ,elvittem apám haverjához aki esztergályos
és ő kb 5 perc alatt csinált egyet valamilyen acélnak látszó anyagból.
Szép fényes :) A csapágy az a haverom bringaboltjából való,a méretét ne kérdezd ,mérd meg. Annyit még,hogy megakadályozandó a kosár mozgását , a belső perembe egy gyűrűt tettem ami éppen csak annyira áll ki ,hogy ne érjen a golyók fölé.Tehát a dolog úgy néz ki ,hogy a tányér a golyókon csúszkál. A grafitos zsírt , autósboltban gondolom lehet kapni,nekem volt itthon és fogalmam sincs hol vettem annó. -
Lacusch69 #27961 Nekem sikerült. Egyébként tényleg jó könyvek vannak fent. -
Megkaptam az e-mailt, aktiváltam is akartam vele, csak bedobott egy üres oldalra. Amikor meg be akarok jelentkezni, azt írja, hogy még nincs aktiválva. Másik címre is csináltam accot, de oda meg még az e-mail se jött meg. -
Szepy2884 #27959 Na, a ma este is király volt! Pogi, Ata meg én rávertünk a ruszkik vörös s*gg*re
-
Kojak23 #27958 Ma offline repkedtem kicsit ász Yakok, P-39-ek meg Lavórok ellen. Élvezetes volt a motorhibás Fóka vs. motorhibás Yak harca, amikor a csúcssebesség 350 volt
Vagy amikor az előttem kalimpáló Yak szűkített fordulóját még szűkebbre vettem azzal, hogy levágtam a szárnyát (ha már ennyire fordulni akart
)
-
majonur #27957 Pedig erdemes regisztralni (szerintem csak a igazolo e-mailt nem vartad meg, vagy a spam-ba rakta a levelezod) mert nagyon jo konyvek vannak fent prc formatumban, amit Mobipocket Reader segitsegevel lehet megnyitni, es sokkal jobb mint Acrobat Readerben olvasni a pdf format.