91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka
    hello!

van egy olyan problémám, hogy a gyári il2 forgotten battles 1.22-re nem tudom rátelepíteni a kalóz ace expansion packet. valakinek van erre ötlete?
  • Romeo One
    Jó pár éve figyelmetlenül jöttem ki egy kereszteződésből és Lada1500S típusú harcjárművel beleálltam egy Golf1 jobb hátuljába. A Golfnak nem maradt hátulja, a kaszni úgy rászorult a kerékre, hogy még vontatni sem lehetett az autót. A "Pityjorkának" eltört a jobb külső lámpaburája... (Az égő már nem!)
    Kicsit eszik, ergonómia minimális, de Szergej rakott bele anyagot, és amíg olaj van, a blokk jár.
    A Mondeo kombi mellé ezért tartottam meg az 1200 kombimat is.
  • Her Laca
    Volt nekem(A legjobban őt szerettem) egy 22 éves Opel Rekord pont olyan volt a kinézete már mint az A Omegának. Na barátom az volt az autó. Amerikának gyártották olyan is volt a fölszereltsége,kombi volt amúgy.
    Az űlések mint az otthoni bőrfotelom,a lökhárítója krómozott acél.
    Belém rongyolt egy ford mondeo pár éves lehetett szegény ,éreztem a nagy csattanást ,na mondom ez igen. Kiszállok ,megyek hátra ugye az enemi autót látom először ,nem volt eleje. Hűha,mondom akkor a drágaság is megsínylette. A lényeg. A lökös beljebb csúszott 4cm-ert ,(a felfogatása olyan ovális likkal volt megoldva és az engedett) meg a gumidísz megkarcolódott rajta. No ott mondta a ficak,hogy biza a mostani autók már elnyelik az ütközési energiát,és ez biza nagyon jó. Röhögtem,mondtam is neki ,hogy az tényleg elnyelte mert hála az égnek nekem semmi bajom nem lett.
  • Zpogi
    Fürti,te mész a repnapra? Esetleg mehetnénk együtt,mert a család nem akar jönni:(
  • szekelyland
    Off:
    Hát akkor erre nem tudok mit mondani, láttam egy E34-es dízel 525 öst frontálisan egy nexiával. Lehet biztonságosabb, de az NCAP tesztekkel az a baj hogy a kocsit mindig egy megadott tömegű vassal vagy betonfalnak nyomják neki. DE ezt nem tesztelték, hogy milyen, amikor egy gyakorlatilag hullamerev alvázas 1800 kilós vas puszikálja szembe a koreaiak gyöngyszemét. Én a felnikből és a hátuljából állapítottam meg a kocsit mert az a hátsó üléstől eléfelé gyakorlatilag megszűnt létezni, a bömbikének valszeg a hűtője sérült meg, meg a lámpák összetörte. Ami a biztonságot illeti, a 3 db fekete nejlonzsák kissé rácáfolt a dolgokra.....

Mondom én neked, jó öreg B4-es audi a tuti(csak mert audibolond vagyok...) vagy ugyancsak B4-es passat - én még mostani középkategóriás kocsiban nem láttam ekkora helyet hátul.
    On
  • acidrain
    Most jövök az UK ded3 ról, komolyan mondom ilyen jót már régen repültem.
    Fenn voltak a 77 esek is, néha össze is találkoztunk a virtuális égbolton, persze én húztam a rövidebbet, de nagyon jó volt.
    Volt Orosz map, azután Tobruk felett kergetteük egymást.
    Utána indítottak egy teljesen új mapot, ami igen jóra sikeredett. Heinkel 111-eseket, és Ju88 asokat kísértünk, hajók voltak a célpontok, csak sajna egyszercsak kidobott mindenkit a szerver.
  • VO101Tom
    Ha hibára vársz megoldást, írd le azt is mi a hibaüzenet.

Amit Laca linkelt oldalt, nemtom már mi volt, ha küldetések, vagy single missionok azok, az abban használt térképeknek is meg kell lenni, ha új gépek vannak belerakva, azoknak is. Ezek hiánya okozhat hibaüzenetet (megoldás: ultrapack). A fileokat egyébként a többi single vagy coop mission mappába kell másolni, és multiplayer missionként indítani. Dogszervernél nem tesz be AI-kat, coop missionnél igen.

Amit a Bob oldalrül le lehet tölteni "British Channel Maps”, azok sima jpg-k. Kinyomtatod, és nem kell térképet nyitni a játékban.

Olyan mapokat, amin repkedni is lehet, külön nem szoktunk letölteni. Ami az Ultrapackban benne van, azon mennek az online repkedések.
  • acidrain
    Hidd el én nagyon szívesen segítenék, de sajnos nem tudom hogyan lehet megoldani a problémád. Csak online repülök.
  • Zoli105
    Tudtok válaszolni a kérdésemre , persze ha nem veszitek tolakodásnak,mert jó lenne megoldani a problémát!
  • Sanyo
    Egy régebbi írásom a videó készítésről. Ha van kérdésed, csak nyugodtan.
  • Fürtös
    Nincs ebben semmi varázslat:D
    Csak épp 20 éve még 200 mérnök reszelt évekig azon ,hogy elmenjen 500ezret gond nélkül,ma meg 2000 mérnök reszel azon,hogy 3 év vagy 100ezer:D

De elismerem,hogy a mai gépek biztonságosabbak egy ütközésnél mint a régiek,ez tény.
  • zmok
    Én is "kamikazéztam" 83m/sec Hayabusa....
  • Lacusch69
    Eddig a pontig igazad van, csak a kisautókkal az a bajom, hogy ha karambolozol nem kell mentőt hívni.
    Kamikazéztam én vagy 20 évig sportmotorokkal, de meguntam a temetésekre járkálást. (Meg összetörtem magamat is és a GSXR-emet is)
    Inkább egy öregebb, min. középkategóriás autó. (Most van egy Sierra kombim is a Saab mellett)
  • Her Laca
    A saxomat fél évesen vettem erős nyolcszázezerért. Banki ismeretség:)
    8 évig semmi baja nem volt. Utána kuplung ez meg az ami kopik. Persze fékek azok meg olaj cserélve voltak. Ahogy a 10 évet elérte elindult a szétesés útján:)) ez van
  • Szepy2884
    18 éves Peugeot 309. olajcsere + ződkártya / év. Ennyi.
  • PhantomAss
    jó kis 8 éves suzuki :DDDD
    de még sosem hagyott cserben
    de most komolyan, négy éve hogy megvettem, de csak az olajat cserélem...
    csak mosolygok hogy másoknak mennyi baja van az autójával
    persze ha lenne pénzem lecserélném egy nagyobbra
  • Her Laca
    Na bakker:) Akkor megtartom az öreg vasat:) Elkedvtelenítettetek:D
  • acidrain
    Pl: Volkswagen benzinesek. Gondolok itt az új Polo-ra + Golf 4 től felfelé. Alu blokk nikosil-lal, ami elvileg nem kopik, olajat zabálja, ha kinyomták a szemét, akkor médin dobdel.
    Skoda Fabia 1.2 MPI dettó.
    VW Caddy SDI Pumpen Duse motor, 1 porlasztó behányt, telelocsolta anyaggal a hengert, porlasztó, hengerfej dobdel.(persze szervízlámpa fel sem villant)
    A másik, hogy vízhőfokmérőt minek egy autóba rakni manapság? Maximum lámpa jelzi ha már forr a víz.
    Sok autót lehet látni, hogy a hegytető után áll, és vakarássza a fejét a tulaj. "megy ez erős motor" és kinyomja a szemét felfelé, azt ugye nem látja hogy a vize meg melegszik, átér a púpon(ha szerencséje van) azután megbuggyan a víz.
    Arról már nem is akarok sokat beszélni, hogy 0,3mm-es kábeleket használnak egy 12 voltos rendszernél pl az első fényszórókhoz. Vicc.
  • Szepy2884
    A tervezéssel/összeépítéssel nincsen baj az már régi jólkiforrott gyakorlat szerint megy. És itt most nem a franciákra/olaszokra/spanyolokra gondolok mert azok katasztrófa, hanem a német és japán kocsikat veszem alapúl. De minden jót ellehet baxni megfelelő mennyiségű elektronikával ami felülakarja írni a jól bevált mechanikát. Na itt a baj.

Kicsit olyan mint a dos vs. wondows esete. tudom, hogy hülye példa volt, de most csak ennyi telt ki tőlem Megittam egy doboz sört és már fejbebaxott. megyek is szt kialszom
  • Szepy2884
    Bakker egész nap motorokat látok ahová csak megyek; a gépemen, a fékpadon, a soron. Erre hazajövök, fáradtan benyomom a gépet hogy kikapcsoljak, erre ti is ezzel jöttök! Mi ez összeesküvés???

• Her Laca
    Igazad van de ha betartanánk ezeket az intelmeket ,még mindig lóval járnánk:)
  • acidrain
    Csipázzuk az AC/DC-t :)
  • acidrain
    Az enyém címszavakban:
    olasz, büdös, füstös, hangos, öreg, csúnya, családtag, igénytelen igásló, tágas, kényelmes, mínusz 20-ban izzíts-indíts, 1.9 dízel-fütty. :D
  • Fürtös
    Ha gépjárművet veszel aranyszabály:
    Üveglámpa,gázbowden!
    Most itthon vagyok egy kis szabadságon mert pár hét mire fix lesz az uj melóm.
    Ma épp egy 2008 as Lancert kuplungoztam meg mert széttört benne a szerkezet,kint áll az udvaron egy boxer 6 éves darabokra hullot a váltója,a Golf 4 et meg sem merem említeni:D

Én úgy tartom legyen inkább egy jó állapotú öreg vasam mint bármi amit 94 után gyártottak.
    Nem szarok az mostani gépek csak más szempontok szerint építik\tervezik őket:D
  • VO101Tom
    Sanyo csinált sok videót, ő majd megmondja a tutit.
    Egy trükkre emlékszem: fraps felvételkor lelassítja a játékot, majd a video készítő progiban visszagyorsítja. Így szép sima lesz a futása (ha a vas nem bírja az ilcvó+fraps kombót :), nem akad semennyire.
    A hang gondolom normál felvételről van leszedve, így kalapálja össze.
  • Her Laca
    Tegnap előtti BOB kaland.

Nem volt ellenfél! Mielőtt visítás lesz!
  • Her Laca
    A tracket a játékban játszom le. Vagy lehet mással is? Okosítsatok:))
  • Zoli105
    Valaki tudja hogy amit a Bob-s oldalról leszedhető csatorna pályát és amit Laca linket letöltös oldalon levő pályákat hova kell tenni!? Mert amit Laca linket van ott is egy Angliai csatás singler mission bemásolom a helyére látom van jó pár pálya de mikor rámegyek az egyikre de nincs térkép csak a küldetés szövege!(itt már gyanús a dolog!)elindítom majd és kilép egyhiba üzenettel!:( Hát ezt nem értem mitől van ez!? És a bobs cuccot hova kell tenni !??
  • Solt
    Octavia jó választás... ár/érték arányban szerintem kitűnő! Ráadásul olcsó hozzá az alkatrész is...

Francia autó:

• szekelyland
    Úgy értem, hogy a tracket amikor lejátszod akkor tedd nagyra pl 1600*1200 v ami van (van aki 1024-en nyomja hogy lásson messze)
    A kódoló progiban (egyesekben van opció a videó tömörítés fokára is, pl hogy 600kbps v 1200 v mittoménmennyi
    minél nagyobb, annál részletesebb marad a film tömörítés után
  • Lacusch69
    Nem, csak az adatokat menti el. Felbontásfüggetlen.
  • Lacusch69
    [URL=http://nepitelet.hu/autok/renault/5_1984/francia_black-jack/]Itt az én "élményem" (R5)[/URL]
  • Her Laca
    Ezt hogy érted? A tracket azt felveszi a játék azon nem tudok változtatni.
    A legtöbb a 640 x480 van a kódoló progiban .
  • szekelyland
    A tracket a lehető legnagyobb felbontáson nyomd, AVI-ban maradhat, de minimális tömörítést alkalmazz, mert amikor tömörítesz veszít a kép a tisztaságból és mivel juhtúb is tömörít, így egy nagy fo$ lesz belőle.
  • Her Laca
    Milyen formátumba érdemes ezeket konvertálni? Már hogy szép éles kép legyen.
  • Her Laca
    Ugyanaz feketében.
  • Her Laca
    Kicsit feljavítottam,így élvezetesebb:)
  • Her Laca
    Érdekes a benzineseket köpködik. Mondom nekem több barátomnak van,(dizelek) és semmi bajuk vele. Pedig van olyan ami három éves oszt 180.000 km van benne.
  • szekelyland
    Itt sokat lehet olvasni különféle Renault gazdák élményiről az autójukkal kapcsolatban
  • Her Laca
    A renault mocik jók. Van belőle 1,9 es is,de a tapasztalat az ,hogy ezek jól fogyasztanak 5lityi maksz 6 városban. Ha nem túrom szét elmegy az sokat,de a terv az a skoda 1,9 ese. Az baromi jó kocsi és lehet másfélért hozzájutok egy 4 éves ,fullosan felszerelt darabhoz. Ismerős az egyik skoda szervíz főfő szerelője. Majd meglátom. Különben a renault kényelmes egy szekér,talán a francia autók közt ők csnálják a legjobbakat.
    A mocival az a baj,hogy a turbó megeszi őket,de ha kíméletesen hajtod nincs annak baja.