91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Eddig vagy 20 szór újraindítottam és semmi baja nincs. KOP KOP:)
    Majd elválik. Minden esetre vettem egy 500gigás vinyót kemény 11500forint ért.
    15 ért terrás volt,de akkor nem maradt volna cigire:)
    Meg úgy vagyok vele ,inkább több legyen benne mint egy nagy ,mert ha gebasz van akkor van hova nyúlni. De hogy így megszo.asson.
  • majonur
    valszeg csak kontakthibas volt valamelyik csatlakozo, az gond a sata csatlakozokkal, hogy nincs olyan tartasuk mint az 80 eres IDE szalag csatlakozonak-nak volt.
    (bar letezik olyan sata kabel amelyik 1 kis fem nyelvel van szerelve, az kicsit jobban beszorul a helyere.
  • TG Gida
    Derüljetek!Ugandai szuperprodukció
  • mijki
    mé ne?
  • Her Laca
    Létezik,hogy egy sata kábel megkettyen? Most kicseréltem mindet és jó.
    Sorba mentem minden vinyón oszt jó lett.
  • Her Laca
    Disc Boot failure,insert sistem disk and press enter.
    Most lehúztam minden vinyót és indul.
    A cd nek semmi köze hozzá ,mert anélkül is csinálta.
    Most megnézem az összes kábelt satások de hála az égnek abból van egy raklap itthon.
  • istikovacs76
    Nem tudom neked mit ír ki, de nekei is hasonló volt.
    Először minor bejön a win előtt az üdvözlőképernyő kiírta, hogy érvénytelen boot.ini file. Utána, elkezdett kattogni a winchester. (nekem kettő van benne, egy 80-as, és egy 120-as) A 80-as csinálta, azon vol t a "c" meghajtó is. Viszont, vaolt még egy aktív 3,5-es lemezmeghajtó, aminek lehúztam a vezetékét, és kicsit jobb lett. Nem tudom mi az összefüggés, de egy dvd meghajtó is meghalt ebben a műveletben. (kettő volt benne, még régebbről)
    Sajna nekem csak a c reinstall segített. Azóta nem kattog semmi. A c, de a d meghajtót is teljesen újraformáztam, azóta jó, és nics semmi gond.
    Szóval egy 3,5-es lemezmeghajtóval, egy dvd meghajtóval szegényebben, és c reinstallal jó lett.
    Nem éretm mi lehetett, de most jó kopp-kopp-kopp
  • Amery
    Hali!

Én az alapoktól kezdeném.
    Először is kábel csere, egyszer 1 hónapig szoptam miatta, azóta ez az első, ha vinyó gondjaim vannak.
    Aztán próbáld meg átdugni másik slotra a lapon.
  • Her Laca
    Na ez se jött be.
    Megint ugyanaz.
    Ellenben ha berakom a win lemezt de nem nyomok billt ,hogy elinduljon ,akkor betölt a winfos, ha ezt nem teszem akkor valami bot ot keres.
  • mijki
    Olyat csináltam amit nem hittem volna hogy tudom. 10 percen belül 1 élettel lelőttem 2 gépet, aztán lezuhantam. :(

De a lényeg sikerült óvatosan ráhúzni a célkeresztet a P39-esre majd megnyomtam a tűz gombot, a géppuskák felhörögtek, a 39-es elejét megnyaldosták a lángok, majd tűz emésztette fel a gépet...
  • Sanyo
    Ha valamiért beszart az elektronika rajta, megfoghatja a rendszert ugyanúgy, mint egy fos ide cdrom.
  • Her Laca
    Gyerekek. Létezik hogy a flopi meghajtó hibát tud generálni?
    Mert az ujj vinyóval is megcsinálta,de lehúztam a flopit aztán újra jó lett.
    Ha most vettem egy vinyót habókra megőrülök.
    A flopi néha felkerregett azért lett gyanús.
  • Her Laca
    Na urak ,hogy jártam.
    Már két napja vacakolt a gépem,le le fagyott. Újra indítottam erre azt a vinyót amin a rendszer van nem látja,kicsit matatok látja de nem találja a bot cuccost. Kicsit később megtalálja ,el is indúl a gép,rá két napra ugyanez. Ma megint. Megnéztem a vinyót nem hibás(elméletileg) ,de aztán inkább elmentem venni egyet ,a fene akar küszködni,a régi talán jó lesz tárolni ezt meg azt.
    Ti találkoztatok hasonlóval? Én az elektronikára gyanakszom,bár lehet nem az a baja.
  • szekelyland
    privi ment..
  • VO101Tom
    HOTAS CONTROL menü alatt tudod a joy tengelyeit álligatni, a többi csak gombot fogad el.

aileron - csűrő
    elevator - magassági (elevator trim-re tedd az egyik gázkart, a másikat hagyd a poweren)
    rudder - oldalkormány
  • mijki
    A Controls ba van egy csomo ... Trim melyik az oldal trimm és melyik a magassági trim?
  • VO101Tom
    A gázkarokat külön-külön érzékeli az il-2? Mert ha igen, akkor az egyikre teheted a magassági trimm-et is, ha szűken kell fordulni, vagy nehéz géppel felszállni, esetleg hosszan útvonalat repülni, ott nagyon jól jön.
    Pedál van a joystickon? Lehet forgatni jobbra-balra?
  • Zoli105
    Köszi Mijki majd megpróbálok beszerezni egy ilyen szép darabot!
    Amúgy ha nem veszi senki se tolakodásnak kell valakinek Bithorlora meghívó??(olyan letöltős oldal hasonlít az ncore-ra)De csak gmailre tudom a meghívót küldeni ! Akinek kell szóljon!
  • mijki
    Köszönöm a segítésget, és a támogatást, és még egyszer senkit se akartam megbántani ilyesmi.

Zoli105: Az iPon egy hardver, szoftver árusító, minden fajta teszteket, és híreket írnak stb. Van egy telephelyük Pesten, de házhoz szálítással is lehet az árút megkapni.

Ui.: A joy megérte nagyon cool ;P
    iPon
    SAITEK Cyborg X
  • Her Laca
    Figyeljétek meg ,Mijki (bakker ezt a nevet hogy találtad ki,beletörik a klaviatúrám) az iskola kezdésre ügyes kis játékos lesz.
    Tanácsolom ,hogy a játékban a hardvarre setupban az input gombra kattintva nézd meg azokat a csúszkákat. Azokon lehet a joy -t a neked tetsző módon beállítani.
  • Beni521
    elnézést látom már páran leírták ezt előttem
  • V Domino #29055
    Persze,hogy leszel,csak ne add fel és gyakorolj sokat,akár offline is.

Amúgy a korod ellenére én azt mondom,beleillesz a csapatba.Ezt nehogy bántásnak vedd,csak láttunk mi már itt jónéhány fiatal csikót,akik elég gyorsan feladták és kikoptak.

Úgyhogy kitartás,az eredmények majd jönnek és sok sikert az új joyodhoz.
  • Beni521
    offf

biztos h replika, már majdnem azthittem h igazi de a T34 -es lánctalp végül kiszúrta a szemem. Igazi működő Tigris Bovingonba van [szintén Anglia] amit volt is szerencsém látni menet közbe 1-2 éve Bovington Tank Fest -en :) Meg régebben nézelődtem RC tankok után, itt Magyarországon az 1:16 -os az elterjedt. Angliába 1:4 -el tolják :D:D
  • VO101Tom
    Kevés az esély rá. Ha a hostnak is megvan és a térképen engedi, akkor tudsz csak. Ami nicns benne ultrapackban, azzal nem fogsz tudni - hacsak nem te hosztolsz egyet.
  • Zoli105
    Értem mijki és gondoltam hogy viccből írtad de nagyon megfogott és nem bírtam ki főleg mert itt volt mellettem egy sajtos pogácsa!
    Viszont Pogi ellen még nem repültem biztos jó pilóta de Drebil elé még egyszer nem szeretnék kerülni(max ha egy oldalon vagyunk!
    iPon az mi ? világosíts fel ez ügyben kérlek!(azért van ára a joynak, de gondolom megérte nem!?)
  • Zoli105
    Hálás köszönet Tom hogy segítettél!!!! Végre tudok repülni ME262 ÉJJELI VADÁSSZAL kiprobáltam állat egy gép !!!Mégegyszer hálás köszönet a segítségért!!!Remélem neten lehet ezzel a géppel menni!
  • messerharcos
    no lőttem 4 gépet kb ma,ha nem számolom az egymásba repüléseket és meghaltam milliószor. De anyira nem volt xar nap.
    örülök hogy Drebilék csináltak külön küldit, és egy kis BoBféleségből nekünk felregisztrálni képtelen emberkéknek is jutott
  • mijki
    Amúgy iPon-on és 8.338 Ft
  • mijki
    1. Nem becsültem le senkit, csak poénból írtam, tudom hogy mind Pogi, mind Drebilék sokkal jobb pilóták mint én. Remélem, egyszer majd leszek olyan jó mint ők.

2. Drága volt ez a joy, és nem azért vettem mert felakartam vágni, hanem azért mert szart nem akartam, azt mondták jobb mint az evo, bár igaz drágább is, plusz 2-3 hetet kellett volna várnom a SAITEK Cyborg evo-ra. Nekem meg nem volt türelmem.
  • Zoli105
    Hát ez mekkora "sajtosat meg pogisat!XD Épp a Balatoni borfesztiválról jövök és mikor ezt elolvastam épp egy sajtos pogácsát ettem jó kis házi pogit!
    Amúgy Pogi ezzel nem akartam neked beszólni félre ne értsd csak már megittam fél üveg diópálinkát(+2 db sajtos pogit!) és iszonyú vicces kedvem van szóval bocsi ha netán megbántottalak!
    Amúgy mijki! Szép kis joyod van meg kell hagyni , de hát aki megengedheti magának , mert ugyebár nem mindenki pénzben fürdik mint te!Amúgy Drebiléket ne becsüld le mert van egy frankó joyod ,nekem volt szerencsém hozzájuk és hát hogy is mondjam örülök hogy engedte hogy kiugorjak a gépből!(amúgy mennyibe került a joy és holvetted!??)
  • mijki
    ok pogi ;)
  • Zpogi
    Laca mottója rád nem vonatkozik és vigyázz nehogy valaki megfeküdje a gyomrocskádat
  • Her Laca
    Szerénységet! Szerénységet! Nehogy magadra haragíts valakit ,oszt majd jól elveszik a kedved az ilkettőzéstől:)
  • mijki
    amúgy jó a joyom miii?
  • mijki
    Pogi, ilyeneket lövök reggelire, sajtosat meg pogisat :D
  • acidrain
    Nekem naggyyyooon tekszik!
  • Zpogi
    Mármint te nekik :)
  • mijki
    Én is pont ezt akartam gyakorolni, agyag galambnak jók lesznek
  • Zpogi
    Drebilék a célzást akarják gyakorolni,de remélem azért minket is beengednek :)
  • mijki
    Joy1