91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    ITTEN!!!

De neked is mondom, A GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGLE a haverod:)
    Nem volt 10 másodperc.
  • Matthew Baker
    mint ahogy ígértem* bocsánat kicsit fáradt vagyok
  • bettly
    az x-52 saiteknek megmondana valaki mennyi is az ara? Itt nallunk tobb mint 200 euro....joval. lehet hogy rendelek vagy tudja fene mar meguntam a sok logitech vagy genius szarokat , ha 20.000 vagy max 25.000 ft akkor rakapok. Koszonom a vallaszokat
  • Her Laca
    Ez kérlek fogalmazási és értelmezési probléma ,nem pediglen helyesírási .
  • mijki
    Bocs, mindenkinek, ez a helyesírási hiba nekem fájt.
  • Her Laca
    """18:30-kor indítom a szobát, aztán 18:00-kor indulunk """

Én erre értettem,ti értelmeztétek?
  • Her Laca
    Kollega! Ezt én már évtizedek óta gyakorlom,csak nem lehet sűrűn:) mert állítólag ártalmas a sejtekre:D De a tudomány erre is talál megoldást majd, ezt hiszem ,és akkor mindennapossá teszem:)
  • Fürtös
    Az fluxuskondenzátor.
    De elbújhattok mert én már rég feltaláltam a teleportálást.
    Elárulom a módszert mert rendes vagyok:
    Amikor olyan részeg vagy ,hogy nem tudod hogyan fogsz hazajutni...
    Ekkor kell még bedobni 3 fél jófajta pálinkát és máris otthon ébredsz!
  • Matthew Baker
    Üdv. emberek megjöttünk a nyaralásból és mint ahogy itt hever az asztalomon egy eredeti IL-2 1946 a Debreceni média markt-ból
  • Lebowski
    nem tér-idő kondenzátorra gondolsz? mert az vissza a jövőbe-ben volt :)
  • acidrain
    Vagy az a Vissza a jövőben-be volt?
  • acidrain
    Úgy látom van Star-Trek rajongó a köreinkben :)
  • mijki
    Kemény lesz :P
  • Her Laca
    Ok:) Ha nálad nyerünk fél órát a tér idő contíniumban én benne vagyok. Eljátszogatok ,oszt mire végzek ismét húsz leszek:))
  • mijki
    18:30-kor indítom a szobát, aztán 18:00-kor indulunk ok?
  • mijki
    BoB-os :)
  • mijki
    Csináltam egy Coop mapot, majd délután valamikor lobbyn végig visszük?
  • V Domino #29499
    "Onnan lehet észrevenni,hogy futóval felfele landoltál,hogy teljes gázzal se jutsz el a hangárig."
  • Her Laca
    Gyere fel a lobbyra keress meg csinálok egy pályát megmutatom és el is magyarázom miközben csinálod.
    Kb 20 perc múlva tökéletesen le fogsz szállni.
  • megyer11
    Igen, tudtommal mindent használok. Azért fordultam hozzátok, mert kifogytam az ötletekből. De lehet egyszerűen még gyakorolnom kell.
  • szekelyland
    Ívelőt (flaps) használsz?
    figyeld félszemmel a sebességed, ha siklás közben igen leesik, pl 150 alá, adj rá egy kis gázt
  • szekelyland
    Úgy mondják, az a jó leszállás, amikor a pilóta a saját lábán megy tovább.
    ha a gépet még használni is lehet utána, akkor a leszállás tökéletes volt.

Két alkalommal sikerült a fókát letennem csűrő és magassági nélkül, oldalkormányból-ívelőből és a gázból állítva
  • megyer11
    Nagyon sokszor megnéztem Sanyo videóját és az a legszembetűnöbb különbség az ő és az én landolásom között - a végeredményt kivéve persze - hogy az én gépem sokkal labilisabban viselkedik alacsony sebességnél és alig tudom egyenesen tartani. Az őve meg szinte meg sem moccan, le sem tér a pályáról. Pedig figyelek a sebességre, mindenre... A repüléselmélet 7. képe mellett írják a kilebegtetést. Na én ott szoktam elbukni, fölágaskodok, majd visszaejtem a gépet és törik a futó.
  • acidrain
    Erre most bukkantam rá: Me 262, Bf109 G4 repülése 2010 Berlin.
  • acidrain
    Múltkor sikerült hazavinnem a Messzert csűrő nélkül, és még le is tudtam szállni (természetesen a reptérre).
  • acidrain
    Pumaszállás repüléselméleti részt olvasgasd, részletesen le van írva, amire szükség van.
  • acidrain
    "Mindíg hasra sikerül leszállnom,tehát valamit nem jól csinálok."

-engedd ki a futót.

Ismét belinkelem Sanyo videóját, hátha ez segít: Leszállás gyakorlás.
  • megyer11
    Sziasztok, bőszen gyakorlom a leszállást és eddig elég gyenge eredményt produkálok. Most már betonon kb 10-ből kétszer sikerül, de füvön ennél is gyengébb az eredmény... Mindíg hasra sikerül leszállnom,tehát valamit nem jól csinálok.
  • Lysandus
    Nekik azért lényegesen korlátozottabb lehetőségük volt refly-t nyomni...
  • mijki
    Fóka in action

focke wulf
  • Vogel
    Az összes század/évfolyam ott van ilyenkor.
  • Szepy2884
    Volt már. Vagy a diszkón vagy a hisztin, már nem emléxem

Meglehetett nézni. Viszont az utóbbin, pont tegnap este volt a Harcálláspontok című műsor. Az amerikai bombázó legénység szerepét mutatta be. Ugyan ebben a műsorban mutatták be a jenki vadászpilóták világát is. Na, azt azóta is vadászom, mert nagyon jó és korrekt volt. És ami a legszebb, hogy nagyon sok vonatkoztatást találtam benne magamra nézve is, csak annyi lényegi külömbséggel, hogy ők akkor ott annó a való világban, míg én itt és most a való szobámban él(t)em át mindet.
  • Her Laca
    Érdemes megnézni mind a 3 részt
  • Zpogi
    Kár.
    Ti is mentek a tisztavatásra?
  • Vogel
    Szívesen jönnék, csak nagyon későn van, ahogy láttam. 2100ig akarok ráérni max. Kikészít a napi 4-6 óra alaki aug20-ra.
  • Zpogi
    Alapból csak 2DOF működik még az UP2.01-nél is,ahhoz,hogy mind a hat működjön be kell kapcsolni a JSGME mod-váltóban a 6DOF 2.0 shr-t mondjuk.
  • 55manfred
    Bocsi a kérdésért....
    Alap "IL-2 1946 -ban lehet-e használni 6DOF-t freetrack progival ?
    És ha nem, akkor a modolt verziok alapból tudják ?
  • Zpogi
    Szívesen,örülök,hogy megoldódott. VBOB-ra nem jössz este?
  • Vogel
    Köszönöm! Segített.
  • Zpogi
    Amikor feltelepítetted az UP 2.01-et kirakott az asztalra két ikont,egy mod switcher-t ami az UP és a HSFX között vált,meg egy másikat-azthiszem ez a neve-Ultrapack 2.01 Update&Restore. Ezt elindítod és ott ki kell választani a menüből,hogy visszaállítsa a 2.0-ra,aztán megint elindítod és akkor meg vissza a 2.01-re.