91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
ITTEN!!!
De neked is mondom, A GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGLE a haverod:)
Nem volt 10 másodperc. -
mint ahogy ígértem* bocsánat kicsit fáradt vagyok -
bettly #29514 az x-52 saiteknek megmondana valaki mennyi is az ara? Itt nallunk tobb mint 200 euro....joval. lehet hogy rendelek vagy tudja fene mar meguntam a sok logitech vagy genius szarokat , ha 20.000 vagy max 25.000 ft akkor rakapok. Koszonom a vallaszokat -
Ez kérlek fogalmazási és értelmezési probléma ,nem pediglen helyesírási .
-
Bocs, mindenkinek, ez a helyesírási hiba nekem fájt. -
"""18:30-kor indítom a szobát, aztán 18:00-kor indulunk """
Én erre értettem,ti értelmeztétek? -
Kollega! Ezt én már évtizedek óta gyakorlom,csak nem lehet sűrűn:) mert állítólag ártalmas a sejtekre:D De a tudomány erre is talál megoldást majd, ezt hiszem ,és akkor mindennapossá teszem:) -
Fürtös #29509 Az fluxuskondenzátor.
De elbújhattok mert én már rég feltaláltam a teleportálást.
Elárulom a módszert mert rendes vagyok:
Amikor olyan részeg vagy ,hogy nem tudod hogyan fogsz hazajutni...
Ekkor kell még bedobni 3 fél jófajta pálinkát és máris otthon ébredsz!
-
Üdv. emberek megjöttünk a nyaralásból és mint ahogy itt hever az asztalomon egy eredeti IL-2 1946 a Debreceni média markt-ból -
Lebowski #29507 nem tér-idő kondenzátorra gondolsz? mert az vissza a jövőbe-ben volt :) -
Vagy az a Vissza a jövőben-be volt?
-
Úgy látom van Star-Trek rajongó a köreinkben :) -
Kemény lesz :P -
Ok:) Ha nálad nyerünk fél órát a tér idő contíniumban én benne vagyok. Eljátszogatok ,oszt mire végzek ismét húsz leszek:)) -
18:30-kor indítom a szobát, aztán 18:00-kor indulunk ok? -
BoB-os :) -
Csináltam egy Coop mapot, majd délután valamikor lobbyn végig visszük? -
"Onnan lehet észrevenni,hogy futóval felfele landoltál,hogy teljes gázzal se jutsz el a hangárig."
-
Gyere fel a lobbyra keress meg csinálok egy pályát megmutatom és el is magyarázom miközben csinálod.
Kb 20 perc múlva tökéletesen le fogsz szállni. -
megyer11 #29497 Igen, tudtommal mindent használok. Azért fordultam hozzátok, mert kifogytam az ötletekből. De lehet egyszerűen még gyakorolnom kell. -
Ívelőt (flaps) használsz?
figyeld félszemmel a sebességed, ha siklás közben igen leesik, pl 150 alá, adj rá egy kis gázt -
Úgy mondják, az a jó leszállás, amikor a pilóta a saját lábán megy tovább.
ha a gépet még használni is lehet utána, akkor a leszállás tökéletes volt.
Két alkalommal sikerült a fókát letennem csűrő és magassági nélkül, oldalkormányból-ívelőből és a gázból állítva -
megyer11 #29494 Nagyon sokszor megnéztem Sanyo videóját és az a legszembetűnöbb különbség az ő és az én landolásom között - a végeredményt kivéve persze - hogy az én gépem sokkal labilisabban viselkedik alacsony sebességnél és alig tudom egyenesen tartani. Az őve meg szinte meg sem moccan, le sem tér a pályáról. Pedig figyelek a sebességre, mindenre... A repüléselmélet 7. képe mellett írják a kilebegtetést. Na én ott szoktam elbukni, fölágaskodok, majd visszaejtem a gépet és törik a futó. -
Erre most bukkantam rá: Me 262, Bf109 G4 repülése 2010 Berlin. -
Múltkor sikerült hazavinnem a Messzert csűrő nélkül, és még le is tudtam szállni (természetesen a reptérre). -
Pumaszállás repüléselméleti részt olvasgasd, részletesen le van írva, amire szükség van. 
-
"Mindíg hasra sikerül leszállnom,tehát valamit nem jól csinálok."
-engedd ki a futót.
Ismét belinkelem Sanyo videóját, hátha ez segít: Leszállás gyakorlás. -
megyer11 #29489 Sziasztok, bőszen gyakorlom a leszállást és eddig elég gyenge eredményt produkálok. Most már betonon kb 10-ből kétszer sikerül, de füvön ennél is gyengébb az eredmény...
Mindíg hasra sikerül leszállnom,tehát valamit nem jól csinálok.
-
Lysandus #29488 Nekik azért lényegesen korlátozottabb lehetőségük volt refly-t nyomni... -
Fóka in action
focke wulf -
Az összes század/évfolyam ott van ilyenkor. -
Szepy2884 #29485 Volt már. Vagy a diszkón vagy a hisztin, már nem emléxem 
Meglehetett nézni. Viszont az utóbbin, pont tegnap este volt a Harcálláspontok című műsor. Az amerikai bombázó legénység szerepét mutatta be. Ugyan ebben a műsorban mutatták be a jenki vadászpilóták világát is. Na, azt azóta is vadászom, mert nagyon jó és korrekt volt. És ami a legszebb, hogy nagyon sok vonatkoztatást találtam benne magamra nézve is, csak annyi lényegi külömbséggel, hogy ők akkor ott annó a való világban, míg én itt és most a való szobámban él(t)em át mindet. -
Érdemes megnézni mind a 3 részt -
Kár.
Ti is mentek a tisztavatásra? -
Szívesen jönnék, csak nagyon későn van, ahogy láttam. 2100ig akarok ráérni max. Kikészít a napi 4-6 óra alaki aug20-ra. -
Alapból csak 2DOF működik még az UP2.01-nél is,ahhoz,hogy mind a hat működjön be kell kapcsolni a JSGME mod-váltóban a 6DOF 2.0 shr-t mondjuk. -
55manfred #29480 Bocsi a kérdésért....
Alap "IL-2 1946 -ban lehet-e használni 6DOF-t freetrack progival ?
És ha nem, akkor a modolt verziok alapból tudják ? -
Szívesen,örülök,hogy megoldódott. VBOB-ra nem jössz este? -
Köszönöm! Segített. -
Amikor feltelepítetted az UP 2.01-et kirakott az asztalra két ikont,egy mod switcher-t ami az UP és a HSFX között vált,meg egy másikat-azthiszem ez a neve-Ultrapack 2.01 Update&Restore. Ezt elindítod és ott ki kell választani a menüből,hogy visszaállítsa a 2.0-ra,aztán megint elindítod és akkor meg vissza a 2.01-re.