91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem értem . Mekkora mi?
    A rammkommandó akik belerepültek a géppel a bomberekbe,ha jól tudom.
    Nem voltak a legképzettebb pilóták ,és akkor finom voltam.
    45 ben a német pilóta képzés nagyon gyenge volt (rengeteg okból kifolyólag)
    az ami pilóták sokkal képzettebbek voltak,mire egyáltalán bevetésre mentek.
  • mijki
    Most olvastam a Regimentbe, hogy a szemét amcsik több mint 50 németet lőttek le a Rammkommando egyetlen bevetésén 1945-ben. Mekkora g****!
  • Lacusch69
    Nem feltétlenül. Szóljunk Olegnek, hogy a magyar Messzerekbe ILYET kérünk...
  • VO101Tom
    :)
  • Her Laca
    Persze én vagyok a hülye) Gida a múltkor megmondta hogy ha valami csőből kilő valamit és még jó is az Rheinmetall.
  • VO101Tom
    Persze, ahogy az angolszászok is használják a Browningot a mai napig. A NATO szabványosítás miatt 7.62-es lőszer való bele, ezért elnevezték MG-3 -nak, de a szerkezete gyakorlatilag megegyezik az MG42-essel. A videón 0.50-nél és 1.16-nál 1.23-nál is ezt látod.
  • Lacusch69
    ITT
  • Lacusch69
    Majdnem, MG1 MG2 MG3 közül valamelyik. (Végül is MG42 7.62x51 NATO lőszerrel)
  • Her Laca
    0.27 nél az nem egy MG?

A németek még használják?
  • Zpogi
    1.37-nél van egy csoportkép Me 210-es előtt,az ugye nehéz-vadász/vadász-bombázó lehet,hogy ott látta.
  • Lacusch69
    Szerintem véletlenül a videó hosszát adta meg.
    Írtam neki egy privátot jútyúbon, hátha válaszol...
  • Her Laca
    Na én nézegettem a 47 másodperceknél,de 2.47 nél az tuti nem a nagybácsi pl.
  • acidrain
    Pont ezt akartam írni én is.
  • Zpogi
    3.47 hosszú a videó,a végén nincs jól látható arckép csak egy felirat "Jaj a legyőzötteknek". Nem világos nekem,hogy kire gondol.
  • Her Laca
    Mondjuk 3.47 nél pont nincs senki
  • Her Laca
    Ezt mindenki ismeri DE

#
    Monika131000
    1 hónappal ezelőtt

Szia! 3.47 mp-nél egy nagyon ismerős alakot látok!! Nincs a képről infó? A nagybátyám vadászbombázó százados volt, s mintha őt látnám?

Háry Mónika

Ez egy hozzászólás a videóhoz. Megakadt rajta a szemem.
  • acidrain
    Nincs mit :)
  • Her Laca
    Bakker :) Most esett le mi az Nagyon köszke:)
  • V Domino #30138
    Akkor lehet én voltam félreérthető,mint maga a szitu.:)
  • Lacusch69
    Az a része tetszett, amikor romániát bombázták...
  • Szepy2884
    Cső Lacusch, ha már úgy is itt vagy, ez biztosan tetszeni fog neked
  • VO101Tom
    Mit kezdjek én azzal a trekkel? :) Ha dogolt és lövöldözött a repterük felett, az nem leszálló gép. Dominó mást írt reggel, én arra válaszoltam.
  • Zpogi
    Mindegyik! :)
  • Her Laca
    Különben meg,én speciel 77PX PO kollegával vagyok így:) egy régebbi afférunk után úgy döntöttem,hogy mindig lövök rá:D Mondjuk ő is. Én még a víz alatt is lövöm ,ha netán kényszer leszáll a hullámokra.De hál istennek poénnak vesszük mindketten.Egy biztos, olyan nincs ,hogy valamelyikünk leszálljon,ott mindig kia a vége.
  • Lacusch69
    Acid: igaz, hogy nem "war"-on hanem egy népes orosz dogszerveren vagyok mostanában gyakori vendég, de ott teljesen normális a felszállni készülő, felszálló, sérült, navi fényt használó vagy éppen leszálló, kiguruló gép szétlövése.
    Soha senkit sem hallottam még az oroszok közül (ezen a szerveren) emiatt reklamálni. (Ettől függetlenül én továbbra is lovagias magyar pilóta vagyok, nem vulcholok, nem lopok killt ott sem)
  • V Domino #30131
    Szerintem is hagyd a fenébe,mi láttuk mi történt,nem egy final-en lévőt csaptál le orvul hátulról.Az a poén,hogy ő egy rossz szót nem szólt,és tisztelgett a végén,mikor megköszöntük a hostot...
  • Her Laca
    Hagyd a dolgot a fenébe. Van ilyen ,mindenkivel megesik.
    Mi van ha felülről csap az ember oszt nem is látja a futót?
    Bár velem ilyen nem történhet meg ,mert ellenséges reptér közelibe sem megyek:)

Phantomass:)

Ja ez nagy élmény :) Azt a szerkezetet úgy csinálták meg,hogy öregasszonyok is vezethessék. Usában meg Ausziknál szokták is:D
  • Matthew Baker
    ááá őőő szörintöm áz izé ázá böton
  • acidrain
    Este felrakom a tracket TS3 ra az SG szobába akit érdekel az megnézi, sztem eléggé vitatható helyzet volt. Nem ragozom tovább, nézzétek meg, az észrevételeket szeretettel várom ide a fórumra.
  • Nohab
    Jó, akkor azt mond meg nekem, hogy ezek közül melyik magyar találmány.

1. kategória:
    1. Áttetsző beton
    2. Holográfia
    3. Gyufa
    4. Golyóstoll

2. kategória: (Ha esetleg kifogásolnád, hogy nem járműveket mutatok)
    1. 411-es sorozat
    2. 520-as sorozat
    3. Heves
    4. M61-es sorozat

Google most tabu. A választ privátban is elküldheted, és akkor nem hozom nyilvánosságra a megfejtéseid (így elkerülöd az esetleges leégést).
  • Lebowski
    héééé ízi. ha kidobja a futót és tényleg van esélye leszállni akkor már tényleg nem szokás rálőni. és itt nem a 400 méteren nyitott futóra gondolok, hanem az 50-100 akár még belefér. lehet hogy így akart életet menteni. na mindegy. amit Tom írt az 10 éve így van, és jól van ez így. nem kell egyből mellreszívni. persze tudom kibicnek kuss a neve.. :)
  • acidrain
    Hát igen Peso lelövődött. Én lőttem le. A szituáció: Hurrikán 0 méteren dogol. Messzerek csapkodják. Berepül a reptér fölé, a rajta túlhaladó német gépekre rálő, a maradék egy géppuskájával ami még működik. Rárepültem, mikor elkezdtem lőni kiengedte a futót. Eldönthetné hogy dogol, vagy leszáll. Navit nem rakott. Ha én voltam paraszt akkor is megtörtént, ez van. Nem szoktam vulcholni. Tom: ha gondolod átküldöm a tracket, hogy megnyugodjál.
  • V Domino #30124
    Konkrétan én csak tanú voltam,meg elég vitatott helyzet volt,látatlanba én nem itélkeznék senki felett.
  • szekelyland
    forrás
  • szekelyland
    Régi poén, de a melóba könnyesre röhögtem magam: fordítás
  • VO101Tom
    Leszálló gépre parasztság lőni. Ahogy ernyőn lógóra is. Persze, mindeki azt csinál amit akar, csak szólok, hogy könnyen közutálat tárgya lehet, aki rendszeresen csinál ilyet...
  • PhantomAss
    nézd meg a Band of Brothers-t, vagy a The pacific-et, ha még nem láttad
    főleg ez utóbbi, na az kegyetlen, legalábbis az utolsó részek
    igaz, hogy abban is hős amcsik vannak, de nagyon realisztikusan ábrázolják az egész háború értelmetlenségét, a japcsik elszántságát, a katonák félelmét,stb
    nekem nagyon tetszett

más:
    hétvégén volt szerencsém kipróbálni egy cessna 172-t (vezethettem egy kicsit)
    33 éves gép, 4 személyes, egy pilóta ismerősöm felvitt minket
    hát nagyon meglepődtem:
    kb kisujjal vezethető, a csűrő-magassági nagyon érzékeny, az oldalkormány is, jól csúsztatható
    a golyót egyszerű középen tartani, gyakorlatilag szinte nincs is holtjátéka a kormányoknak, szinte azonnal reagál mindenre
    a pilóta is kb egy kézzel, vagy elengedett kézzel repült :)
    és a 3g-s fordulónál már alig lehet mozogni, szóval eddig csak gondoltam, most már tudom is, hogy az il2 nem egyéb, mint nagyon-nagyon durván leegyszerűsített légi quake 3 szintű repszim (persze ettől még jó)
    gondolom itt a fórumon is vannak olyanok akikpilóták, vagy repültek már kisgéppel
    nekem hatalmas élmény volt, hogy csak a repszimes gyakorlatomra támaszkodva teljesen átláttam a dolgokat...
  • V Domino #30119
    Á,csak irigykedik.Szeretne egyszer ő is leszállni,csak valaki mindig levadássza.

Tegnap például leszállás közben lőtte le valaki,ki is volt,ki is volt,nem jut eszembe.:)
  • acidrain
    Gépet is lőttünk, haza is értünk.
    Peso ha tudná, hogy mi még bohóckodunk a sztárfotók miatt...:)
  • acidrain
    Sikeres küldetések az esti VBob-on!

A második kissé trükkös volt, Domino beszólt rádión, hogy leszállt, de nem találja a zászlót. Kiderült, hogy Audembert-nél szállt le, én pedig Calais-nál.
    Tehát felszálltam, és irány az audemberti reptér, hogy meglegyen a közös fotó.
    Zászló híján csak a tanya jutott.

A következőnél már meglett a calais-i zászló. :))