91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-

Dehogynem

-
Ne félj:) nem fogunk levelekkel bombázni:D -
sry ez priv akart lenni messzernek 

-
Szia!
Jössz ma repülni?
msn: [email protected] -
Elegem lett a killopokból. Éppen az imént akarta másodszor elorozni a jogos lelövésem az egyik Lelv es gyerkőc. Szétlőttem. Írkálja a kérdőjeleket de szerintem csak rá jön magától is :)) -
messerharcos #30431 na ez tényleg kegyetlen..... 
-
Én mennék veled Tom de órákat nem vagyok hajlandó a slotban üldögélni.:)
Mindig csak várni ,várni,restart ,várni , balfasz nem tud felszállni ,várni,restart ,mégegybalfasz ütközik,,restart, stb:))) -
Ja ja, jókat repültünk. Sajnos rövid volt, nemtom ez a virtualbattlefront mennyire lesz pörgős, most megint megjött a kedvem az online warokhoz :) -
De talán ez a legdurvább.
Állítólag egy huszonegynéhány éves hőlgy volt az FO,ő próbálta letenni a jobb egyből,a tapasztalt captain az utolsó pillanatban vette át a gépet.0:42-nél látszik is,ahogy rátolja a gázt,de a szárnyvég így is leért,épphogy megúszták. -
Itt van még egy pár:TOP 10 Crosswind landing -
messerharcos #30426 jaj nem kell csóri krapekot bántani, énse csinálom jobban sturmovikban 

-
Lebowski #30425 ne viccelj. hülyéskedésből defektet kockáztatni több száz ember élettel a kezedben? kicsit furcsa lenne :) bár mondjuk hallottam olyat, hogy ferihegyen egy pilóta megizzasztotta a tornyot, úgy hogy berepült radar alá, azok meg fél percen keresztül nem látták, hogy merre van :)de ez közel sem azonos szitu :) -
hadtjuk #30424 Én úgy tudom, hogy az "oldalszél" nincs lemodellezve az il 2-ben (csak haladás szempontjából). Még szerencse, mert e nélkül is darabokba, „rakom le”. De azért, a valós életben, nincs valami limit, ami szélsebesség fölött, már az adott reptérre nem adnak ki leszállási (felszállási) engedélyt? Vagy, hogy van ez? Bemondják a szél adatokat, azt te meg döntsd el, hogy itt szállsz-e le vagy máshol? -
majonur #30423 jaja, erre emlekszem, volt valamelyik musorban a Discoveryn talan, jo regen.
Nagyon durva, orkanszeru oldalszel volt, de csillagos otosre megoldottak a pilotak. -
hadtjuk #30422 Most nem tudom eldönteni, hogy hülyéskedik és emiat fog ferdén talajt, vagy ilyen nagy az oldalszél? -
Ő is az univerzális repülőrzékszervével érezte a besiklást?? (univerzális repülőrzékszerv- lásd. T. Tibor műveiben )
Egyik legjobb beszólás sztem:And yes - that is some REALLY cheap property - under the landing zone!!!!!
Lefordítva: És igen, a landoló zóna mellett rengeteg NAGYON olcsó eladó ingatlan van!
-
Ez a pilóta tud ! -
Jó-jó, tudom, hát-tal nem szokás mondatot kezdeni. -
Ezt majd megnézem ha haza jöttem a suliból :) -
Nagyon jó videó,olyan mintha nem is az IL-2 lenne.Milyen grafikai beállításokkal lehet ezt a látványt elérni? -
Hát ma este véget ért a Virtual Battle of Britain, az angliai csata hetvenedik évfordulója alkalmából indított war.
Ez volt az első war-om, és kicsit sajnálom hogy vége lett.
Minden résztvevőnek szeretném megköszönni, hogy segített, és elviselt, mivel én sehol nem vagyok századtag, és reptudásban sem vagyok a toppon.
Lacának külön köszönetet szeretnék mondani, hogy felhívta a figyelmünket erre az eseményre.
Nagyon jó társaság gyűlt össze, mindíg izgatottan vártam a missziók kezdetét.
Soha nem felejtem el ezeket a közös repüléseket, a zászlók előtti "pózolást", és persze mijki akcióit, a Bessenyei figurát, és a Stallos trükk kifejezés is eme alkalomból született az egyik gyakorló dogfight alatt, amit Domino hostolt.
Jókat nevettünk (időnként folyt a könnyem úgy röhögtem), és izgatottan figyeltük a légteret, amikor valamelyik társunk beszólt rádión, hogy bajban van.
Végszó hiányában nézzétek meg Tuckie videóját:
Battle of Britain's 70th anniversary -
Viszont a kátyúkat gyorsan tudja kerülgetni :) -
:D Elképzelem ,hogy Pesten kergetik a rendőrök:) Sose kapnák el:) -
Tele a BoB szerver nincs hely.Újabban alig van 1940-es pálya,ennek nem örülök :/ -
Fürtös #30412 Na asszem reggel kihegyezem flexxel a bütyköket a calibra vezértengelyén:D
Építettem pár erős gépet, de ennek a kölöknek nem csak a járgánya brutális hanem a vezetési tudása is.
-
Nem tudom Én csak a 1.13 at aktiválom és jó,neked is menni kell ha nem akkor nem tudom mit nem csinálsz jól:) -
de hamár battleofbritain mi az az RRR? -
még nem gondoltam rá de lehet megtanulok sakkozni :) -
Ne repülj:) Sakkozz:) -
csak a Zuti van aktiválva -
a 28 . másodpercnél!
Azért nem karlendítést használ! -
mod nélkül felenged -
Ez tetszik :) -
Menj a BattleofBritainra.
Ahoz a zuti mds v1.13 kell -
Zoli105 #30402 Vagy mod nélkül menjél! -
Zoli105 #30401 Érdekes ezek szerint neked fel kéne tudni menni mivel a "modok engedélyezve" vannak! -
nem írja hogy valamilyen mód kéne neki annyit ír hogy mods allowed -
Zoli105 #30399 de mit kér,melyik modokat!?? azokat aktiváld a többit húzd ki! -
ez nagyon kaki: NE KATT IDE :P -
A mod aktivátornál tüntess el mindent a JOBB oldalról majd azt tedd csak oda amit a szerver kér.