91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Dehogynem
  • Her Laca
    Ne félj:) nem fogunk levelekkel bombázni:D
  • mijki
    sry ez priv akart lenni messzernek
  • mijki
    Szia!

Jössz ma repülni?

msn: [email protected]
  • Her Laca
    Elegem lett a killopokból. Éppen az imént akarta másodszor elorozni a jogos lelövésem az egyik Lelv es gyerkőc. Szétlőttem. Írkálja a kérdőjeleket de szerintem csak rá jön magától is :))
  • messerharcos
    na ez tényleg kegyetlen.....
  • Her Laca
    Én mennék veled Tom de órákat nem vagyok hajlandó a slotban üldögélni.:)
    Mindig csak várni ,várni,restart ,várni , balfasz nem tud felszállni ,várni,restart ,mégegybalfasz ütközik,,restart, stb:)))
  • VO101Tom
    Ja ja, jókat repültünk. Sajnos rövid volt, nemtom ez a virtualbattlefront mennyire lesz pörgős, most megint megjött a kedvem az online warokhoz :)
  • V Domino #30428
    De talán ez a legdurvább.

Állítólag egy huszonegynéhány éves hőlgy volt az FO,ő próbálta letenni a jobb egyből,a tapasztalt captain az utolsó pillanatban vette át a gépet.0:42-nél látszik is,ahogy rátolja a gázt,de a szárnyvég így is leért,épphogy megúszták.
  • Zpogi
    Itt van még egy pár:TOP 10 Crosswind landing
  • messerharcos
    jaj nem kell csóri krapekot bántani, énse csinálom jobban sturmovikban
  • Lebowski
    ne viccelj. hülyéskedésből defektet kockáztatni több száz ember élettel a kezedben? kicsit furcsa lenne :) bár mondjuk hallottam olyat, hogy ferihegyen egy pilóta megizzasztotta a tornyot, úgy hogy berepült radar alá, azok meg fél percen keresztül nem látták, hogy merre van :)de ez közel sem azonos szitu :)
  • hadtjuk
    Én úgy tudom, hogy az "oldalszél" nincs lemodellezve az il 2-ben (csak haladás szempontjából). Még szerencse, mert e nélkül is darabokba, „rakom le”. De azért, a valós életben, nincs valami limit, ami szélsebesség fölött, már az adott reptérre nem adnak ki leszállási (felszállási) engedélyt? Vagy, hogy van ez? Bemondják a szél adatokat, azt te meg döntsd el, hogy itt szállsz-e le vagy máshol?
  • majonur
    jaja, erre emlekszem, volt valamelyik musorban a Discoveryn talan, jo regen.
    Nagyon durva, orkanszeru oldalszel volt, de csillagos otosre megoldottak a pilotak.
  • hadtjuk
    Most nem tudom eldönteni, hogy hülyéskedik és emiat fog ferdén talajt, vagy ilyen nagy az oldalszél?
  • szekelyland
    Ő is az univerzális repülőrzékszervével érezte a besiklást?? (univerzális repülőrzékszerv- lásd. T. Tibor műveiben )

Egyik legjobb beszólás sztem:
    And yes - that is some REALLY cheap property - under the landing zone!!!!!

Lefordítva: És igen, a landoló zóna mellett rengeteg NAGYON olcsó eladó ingatlan van!
  • Her Laca
    Ez a pilóta tud !
  • acidrain
    Jó-jó, tudom, hát-tal nem szokás mondatot kezdeni.
  • mijki
    Ezt majd megnézem ha haza jöttem a suliból :)
  • Willenbrock
    Nagyon jó videó,olyan mintha nem is az IL-2 lenne.Milyen grafikai beállításokkal lehet ezt a látványt elérni?
  • acidrain
    Hát ma este véget ért a Virtual Battle of Britain, az angliai csata hetvenedik évfordulója alkalmából indított war.

Ez volt az első war-om, és kicsit sajnálom hogy vége lett.
    Minden résztvevőnek szeretném megköszönni, hogy segített, és elviselt, mivel én sehol nem vagyok századtag, és reptudásban sem vagyok a toppon.
    Lacának külön köszönetet szeretnék mondani, hogy felhívta a figyelmünket erre az eseményre.
    Nagyon jó társaság gyűlt össze, mindíg izgatottan vártam a missziók kezdetét.
    Soha nem felejtem el ezeket a közös repüléseket, a zászlók előtti "pózolást", és persze mijki akcióit, a Bessenyei figurát, és a Stallos trükk kifejezés is eme alkalomból született az egyik gyakorló dogfight alatt, amit Domino hostolt.
    Jókat nevettünk (időnként folyt a könnyem úgy röhögtem), és izgatottan figyeltük a légteret, amikor valamelyik társunk beszólt rádión, hogy bajban van.

Végszó hiányában nézzétek meg Tuckie videóját:

Battle of Britain's 70th anniversary
  • VO101Tom
    Viszont a kátyúkat gyorsan tudja kerülgetni :)
  • Her Laca
    :D Elképzelem ,hogy Pesten kergetik a rendőrök:) Sose kapnák el:)
  • Willenbrock
    Tele a BoB szerver nincs hely.Újabban alig van 1940-es pálya,ennek nem örülök :/
  • Fürtös
    Na asszem reggel kihegyezem flexxel a bütyköket a calibra vezértengelyén:D
    Építettem pár erős gépet, de ennek a kölöknek nem csak a járgánya brutális hanem a vezetési tudása is.
  • Her Laca
    Nem tudom Én csak a 1.13 at aktiválom és jó,neked is menni kell ha nem akkor nem tudom mit nem csinálsz jól:)
  • Matthew Baker
    de hamár battleofbritain mi az az RRR?
  • Matthew Baker
    még nem gondoltam rá de lehet megtanulok sakkozni :)
  • Her Laca
    Ne repülj:) Sakkozz:)
  • Matthew Baker
    csak a Zuti van aktiválva
  • Her Laca
    a 28 . másodpercnél!

Azért nem karlendítést használ!
  • Matthew Baker
    mod nélkül felenged
  • mijki
    Ez tetszik :)
  • Her Laca
    Menj a BattleofBritainra.
    Ahoz a zuti mds v1.13 kell
  • Zoli105
    Vagy mod nélkül menjél!
  • Zoli105
    Érdekes ezek szerint neked fel kéne tudni menni mivel a "modok engedélyezve" vannak!
  • Matthew Baker
    nem írja hogy valamilyen mód kéne neki annyit ír hogy mods allowed
  • Zoli105
    de mit kér,melyik modokat!?? azokat aktiváld a többit húzd ki!
  • mijki
    ez nagyon kaki: NE KATT IDE :P
  • Her Laca
    A mod aktivátornál tüntess el mindent a JOBB oldalról majd azt tedd csak oda amit a szerver kér.