91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zsolt7411 #30556 Minden tuti frankó lett müködik minden rendesen köszi:)
-
messerharcos #30555 Köszi, ezt se tudtam
íííí
-
Solt #30554 Én csak mostanában ( 1-2 éve ) kezdek oda lenni érte... most, hogy van klasszik rádió, egyenes az út! :)
A 2. rapszódia nem zongorára íródott? -
messerharcos #30553 Kétségtelen igaza volt hogy a "békeszerződés" csak ujabb konfliktusokat fog szülni.
Szerintem nem csak én vagyok egyedül, aki felkoncoltatná azokat akik képesek még mindig egyetérteni azzal a mocsokkal, amit békeszerződések neveznek, és még emléket is álitanak a mi elrabolt földünkön ennek. Száradjon le a kezük! Rohadt népség
-
Nem vagyok biztos benne de mintha ez Liszt Ferenc 2. Magyar rapszódiája lenne.
Hú de nagyon rég hallgattam komolyzenét.
Na ennek utána kell néznem. -
Ezen ne múljon :)
AltGr + i = Í
AltGr + j = í -
Solt #30550 Ugyan... szeretek ellenkezni... részemről ennyi! :) Bőven az érzékenységi küszöbömön belül vagy! ;) -
messerharcos #30549 Jaja, a kutyaszarok és a rágógumi
-
messerharcos #30548 De mondom:) angol a billentyűzet kiosztás, ami miatt nagyrészt fejbő tudom már mi hol van, de némely helyen más van irva mint ami a billentyűzet. és eléggé szét is van verve, elég régi is, pusz tele van kosszal amit sehogy se tudtam kiverni belőe, igy eég sokszor nem reagál a leütésre. A hosszú betük pedig nem nincsenek rajta, más irásjelek vannak rajta helyette, ezeket én felcinkésztem, de már jórészük lekopott. És pl hosszú i sincs rajta, azt csak alt+i-vel tudok irni, és csak nagyban, ugy mint itt: Í. Ezért mindenhol röviddel irom az i-t.
De kétségtelen van benne igazság hogy mindemeé kapkodva is irok, úgyhogy rajtam is bukik a dolog, és családi örökség mellessleg hogy papiron se tudok se túl szépen, se túl helyesen irni, helyesirásom olyan 3-as jóesetben, szépirásról ne beszéljünk.
Amennyiben bárki óhajtja készitek képeket a bizonyitványomról meg a billentyűzetemről. -
Ez is nagyon jó. -
Solt #30546 Ha esetleg valaki tudná, hogy milyen zene megy alatta... -
Tom linkelt a múltkor egy Speedtest-elő oldalt,ott is lehet ezekről a sajnálatos és felháborító dolgokról olvasni.
LINK -
Solt #30544 Ettől a hegedűtől össze szorul a gyomrom... :(( ( az anyagról már hallottam ) -
Ez a legjobb háborús repülős dal eddig amit hallottam. -
Ti ezt láttátok már!
-
Azt ne felejtsd el, hogy a Hyperlobby viszont nem fogja tudni, hogy te kettőt tettél a gépre, ha online akarsz játszani az új másolattal, akkor a hyperlobbyban a játék elérési útját át kell állítani. -
Lacusch69 #30540 Ha elfogadsz egy tanácsot: ne a winfos partíciójára telepítsd/másold őket, hanem valamelyik másik meghajtóra.
Így új winfos telepítése után is a régi Il-2 lesz a gépeden. -
Lebowski #30539 hajrá-hajrá :) -
Zsolt7411 #30538 OKé köszi már csinálom is!
-
Lebowski #30537 lemásolod a simát, és utána az egyiket fel modolod. -
Zsolt7411 #30536 Sziasztok.
S.O.S van!Mondjátok meg légyszi hogy az il-2-őt hogyan lehet felrakni egy merevlemezre 2x.Mert egy modoltat akarnék meg egy sima 4.09-est.Válaszokat előre is köszönöm. -
van benne főellenség? -
Csak jönne akkorra ki,teljesen elégedett lennék azzal az időponttal is. -
Apropó, gyerekek, Galiba merre van eltűnve?? Sok-sok topic oldal óta nem láttam már. Vmi hír róla? -
Solt #30532 Személyeskedés? Hol látsz olyat? Arról nem beszélve, hogy hatalmas smile virít a végén... Eszem ágában nem volt személyeskedni! -
Szepy2884 #30531 Na na azért ne személyeskedjünk ennyire. Én ismerem Messerharcost, beszéltem már vele ha nem is négyszemközt csak TS-en, de egy értelmes intelligens embernek ismertem meg. Épp ezért borított ki és állok értetlenül a dolog előtt, hogy írásban mi okoz gondot? "A stílus maga az ember" ahogy mondani szokás és az idegből, vagy a játék hevében szétvert billentyűzet nem lehet mentség.
Glo: nem értek veled egyet, és nem is mosnám így össze a dolgokat. -
Glo #30530 Azé' Szepy, fórumokon helyesírás miatt flémelni elég utolsó dolog ám :)
Nem születhet mindenki Kazinczynak.
Legközelebb elővesszük Atát is, mert van arca erdélyi akcentussal beszélni TS-en
-
Solt #30529 Nem mondod... valaki összekeverte rajta gombokat és nem azt "üti" ami rá van írva? Vagy esetleg a billentyűzeted fogalmaz helyetted? Ne adj Isten hiányzik róla a vessző? :D -
messerharcos #30528 tudom hogy szar de ebben a billentyűzetemnek is van szerepe. -
Kojak23 #30527 Segítség, Messerharcos bekattant! 
-
Bakker,ezen most jót kacagtam.
-
Szepy2884 #30525 Bakker a helyesíró szimulátort nem akarod kitalálni végre???????
Belefáradtam már, hogy bogarásszam mit akarsz... Bocs, de ezt meg kellett mondanom, remélem nincs harag. -
messerharcos #30524 xD meg fogok gazdagodni, ez lesz a Lábtörlő 3000.
Lábtörő 3000, a világ első lábtörlő szimulátora, csekély 15000 HuF áronxD -
messerharcos #30523 3d-s bocsánat:) -
messerharcos #30522 ha ilyen sok foglalkozásnak van szimulátor, akkor miért nincs colagyárban üvegpeleckra kupakot rakó, meg palackot cinkéző meg stb gyári berendezésnek szimulátora? miért halál jó lenne názni ahogy a végtelen futószallagon egymás utámn érkeznek a nap 20 órájában egyformábnál egyformább üvegek, és neked csak anyi dolgot legyen
hogy megnyomod reggel a gombot, elkezd dolgozni és kinyomod este:)
de lehetne csináni ilyen alapon lábtoorő szimulátort, ahol küönböző fantasztikusan élethű 2d-s kapuk előtt kell minél tisztábbr törölnöd a cipőd mielőtt belépsz, és ha elég tiszta cipővel mész be, léphetsz a következő küdire, ahol már egy sokkal sznobkodosabbb helyre teheted be koszos lábadat és kipróbálhatod az angoranyúl szőrből készült lábtörlőt. Az utolsó pálya az angol királynő szobaje előtt evő lábtörlő. Töröld tisztára a lábad több mint 200 izgalmas kampányon át, és próbáld ki a világ különböző lábtörlői, majd juss be a világ különböző házainak előszobájába ahol megcsodálhatod magad a világ különböző padlozatain magad, kezdve a döngöld földtől a márványpadlóig.
ezt a lehetőséget ne hagyd ki! Comming 2011 március.
-
Megvan mi a baj a 4 es metró építésével!!!! Nem gyakoroltak a fúrópajzs szimmel!
Erre ,hogy rá jöttem bakker. -
mtz 82 zts #30520 az a pecázós szimulátor szerintem is hülyeség -
Most méé? Ha létezik Misrosoft Farming Simulator, meg targonca szilmulátor, meg fúrópajzs szimulátor (ezdebeteg
), meg daru szimulátor akkor simán elhiszem, hogy van piaca az építkezős cuccoknak is. Lejáccod a diszkoverit élőbe' :)
(de a legnagyobb faszság a fishing szimulátor, hiszen pont azt veszi el, ami a lényege. Mert mint tudjuk a halász halat fogni megy a vízre, a pecás meg, hogy ne legyen otthon
)
-
-
messerharcos #30517 még egy kicsit OFFolok mert ezt a kincset még meg kell mutatnom ezen is besz@rtam:Dez még nekem is fájt xD