91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Azt írják a VRVB-n, hogy sok a nullás SUM mostanában.
  • Zpogi
    Én RC modelleztem robbanós gépekkel régebben,csak meguntam a folyamatos pénzköltést és eladtam mindenemet. Azt tanácsolom neked,hogy szerezz be egy gyakorló programot(Aerofly Professional DELUXE) meg egy joy-t és gyakorolj nagyon-nagyon sokat,aztán,ha ott már jól megy,csak akkor ruházz be komolyabb gépbe.
    Azt a kitet amit 20.000-ért megveszel egy kalap szart nem ér.
    Mondjuk én szimulátorról egyből egy balsa építésű 7ccm-es Acapulco trénerre váltottam,ezt tudom ajánlani.
    Itt egy oldal ajánlom figyelmedbe:LINK
  • VO101Tom
    Max a kasznit töröd össze, a motort, szervókat, távirányítót nem, az meg nem 60k.
  • Relax99
    Hát részemről csak ott a gond, hogy nincs rá akkora keretem, a 20 is már nagyon visítva férne bele, meg azért egy 60ks géppel kicsit félve repülnék főlek úgy, hogy tudom az első alkalommal crash teszt lenne belőle.
  • VO101Tom
    20k? Egy távirányító kerül annyiba nem?
    Egyébként épp minap beszéltem Totoval (többen biztos ismerik, 102.VO-s volt, meg sokat Condorozott), mondta, hogy a kínaiak gyártanak könnyű habból élethű RC maketteket, mesza, thunderbolt, stb, cakkpakk 70-80k-ból összerakhatók. Most vesz egy-két ismerőse épp ilyet.
  • VO101Tom
    21000-es portot használ az ilcvó és a lobby, ha van routered, ezt nyitsd meg.
  • Romeo One
    ...
    Ötlet senkinek?
  • Relax99
    Látom sokan modellezgettetek, én csak citroen 15-öst rakosgattam még régen, nemt udom van e köztetek, olyan aki rc gépekkel is tolja, ha igen tudna segíteni, hogy abszolút kezdőként, (távirányítót is csak kb a tv-jét fogtam eddig) milyen gépet tudna ajánlani, 20k-nál többet semmiféleképpen nem akarok rá áldozni
  • Vogel
    Makettezést bírtam én is míg volt rá időm. Van 32 darab. Csináltam neki üvegvitrint, rá az il-2ös kupákat, plaketteket. Gépek közé Dongós jelvények és egyéb felvarrók. Majd csinálok képet róla valamikor, ha nem felejtem el.
  • szekelyland
    Szepy, ma este megürítsük az Ukded3 vörös állományát??
  • Szepy2884
    privát ment
  • Lebowski
    UK-Ded server

itt lehet böngészni. én igazából azért kerestem, hogy a statokat megnézzem, de azt csak a támogatók és az adminok láthatják, a sok statfüggő barom miatt :)
  • Szepy2884
    privát ment
  • szekelyland
    esetleg.... megosztanád????...
  • Lebowski
    hopsz. mégis rábukkantam valamire :)
  • Lebowski
    a UK-Dedicated szervereknek, nem tudjátok véletlenül, hogy van-e honlapjuk??? mert gúgliban nem igazán találom...
  • Romeo One
    Sajnos én is azok táborát erősítem, akik valaha maketteztek. Anno több tucat gép, amely a költözködések során egyre amortizáltabb lett. Most dobozban pihennek, 43 m2-en csak pár darab van kint, újakról nem is álmodom. Erre időm se nagyon lenne.
  • Szepy2884
    Bakker az eszem megáll! Nem elég, hogy megtalálom a tecsőn a majd 20 éve kapott legó modellemet, de még abban is megelőztek, hogy ez az oldalon helyettem lemodellezték az építő elemeket amiket letöltve én összerakhatom a saját masinámat.
  • acidrain
    Végignéztem a képeket, komolyan csak ámuldoztam, hogy milyen szépen megcsinálta a srác.
  • Szepy2884
    OFF

Nekem sosem voltak makettjeim a repülés iránti érdeklődésemet a szimulátorok teljes mértékben kielégítették. Ha esetleg valami összerakhatós cuccra vágytam, akkor arra ott volt a Technik Legó.

Ezt pl 13 évesen kaptam, és emléxem annyi ezresbe került ahány éves voltam 13.000 Ft-ba ami akkor olyan volt mint ma kb. 31.000 Ft. Szóval nem olcsó :(((

Erre is átalakítható. Sokat terveztem, hogy újra összerakom.
  • Romeo One
    C64, Ace of Aces. Imádtam...
  • Romeo One
    Na, tegnap óta van otthon net....
    Első kérdésem, HL mijé jelez mindenre timeoutot?
    Net: DIGI 20/10, AvastAV+SygateFW ON.
    Gondolom valami beállítási hiba.
  • Willenbrock
    Itt látszik a méretbeli különbség az 1/48-hoz képest.(A műszerfalat milyen szépen megcsinálta az illető)
  • Willenbrock
    Találtam egy fórumot is az 1/24-es Airfix emilről.A Trumpeter pedig a G-6-ost és a G-10-est is gyártja ugyanebben a méretarányben,szép nagydarab makettek :)
  • Her Laca
    Na ezt nem tudtam:) Airfixet sosem nézegettem:)
  • Her Laca
    Az én kedvencem:)
  • Willenbrock
    Ha az 1/24-es Emilről van szó azt az Airfix gyártja még,nekem megvan de még csak a pilótafülkével készültem el-évek óta leálltam vele mert most a Lusitaniát akarom megcsinálni.
  • Her Laca
    Eleinte összerakja az ember,aztán látja ,hogy más miket ki tud hozni ezekből.
    Persze idővel jobb eszközöket is megvesz az egyszeri makettező,már szépen tud festeni,lassan az ecsetet is elfelejti:) szóval egyre nagyobb gyakorlat aztán egyre jobb és szebb makettek. No meg sok idő kell. Nem szabad kapkodni,volt olyan gépem ami 5-6 hónapig készült. Sokszor kutya sétáltatás közben jött az ihlet ,hogy mit hogyan csinálhatnék meg.
  • Szepy2884
    Ez nekem is megvolt. Ennél vérszegényebb szimulátorral még sosem találkoztam. Se fű se fa, csak a fakó primitív grafika. Már akkor is az volt. Ha ez lett volna az első szimem, most valószínűleg nem lennék itt.

Engem ez indított el és évekig szórakoztam vele

Aztán ez volt még ami igazi katarzis volt

Volt még pár, de azokat nem érdemes megemlíteni, mert tettek rám akkora benyomást na meg a gépem is igencsak elavult a magam 1 mega memóriájával (386 sx)
  • NorBear
    Yak-9

http://www.youtube.com/watch?v=h4uu9W_SAeQ&feature=related

Na ettől a hangtól libabőrös leszek :D
  • Szepy2884
    Semmit... lemertem volna fogadni :)))
  • Her Laca
    Én személy szerint bírom Barney-t:) Jó karakter .
  • Lebowski
    De, a csávó meleg a civil életben :) miért, mit befolyásol ez?:D
  • acidrain
    Tegnap a slotban üldögélés közben eszembe jutott egy régi játék, amivel nagyon sokat repültem.
    Rákerestem, le is töltöttem, kemény 5,2 Mbájt kicsomagolva.
    Microprose Dogfight 1993-ból.
    Hardcore!

pár kép:

• Szepy2884
    Nekem is utána kellett néznem de a látvány úgy elborzasztott hogy nem bírtam utána olvasni :D. Azért megkérdezem: a csávó nem buzi véletlenül?
  • messerharcos
    bakker tényleg minőségiket alkotsz:) nekem eddig 4 teljesen kész makettem van, kevés az időm.
  • messerharcos
    nekem ezek vannak, a bt-7 saját tervezés-épités, papirból van:)
    A párduc revell 1/72, és a spit revell 1/48
  • Her Laca
    1:48 Hasegawa.
    Revellel sosem foglalkoztam. Csak Dragon ,Hasegawa,Tamiya,egy két cseh makett,na meg Academi még. Volt olyan messám aminek a futóit rugósra csináltam,mondjuk ennek a fókának is olyan. Minden nyílik,csukódik,moci is benne van.
    Ezt tartottam csa meg a költözéskor a többi 40-50 et elajándékoztam.
  • messerharcos
  • messerharcos

[IMG] http://noob.hu/2010/10/03/IMG_0045.JPG [/IMG]