91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    A Valor kizárólag stock 4.09m-mel megy.
  • acidrain
    Küldtem mailt.
  • szekelyland
    Az IL2 egy nagyon stabil felület ágyúknak, nomeg érdekes módon több mint egy kilométer után se nagyon konyul le a lövedék röppályája. (még régebb linkeltem vmi screenshotokat ezzel kapcs)
    A legtutibb, miután rácsapsz, hogy ne húzd fel a gépet előtte, hanem maradj vízszintesben, esetleg enyhe siklásban és enyhén kanyarodva távolodj el tőle és utána húzd fel a gépet. Hiába van 200km/h előnyöd, ah emelkedőbe húzod, ez rohamosan csökken és ha van pofája utánad húzni, akkor a 37mm-es ágyúiból egy skuló is elég a messzer repképességének drasztikus lerontására.
    Másik tipp: lődd le a szárnyát elsőből, akkor nem húzza utánad annyira...
  • NorBear
    Srácok tegnap a DED-3-on igen csak nagy meglepetés ért.Egy Il-2 lőttem hátulról olyan jó 610 km/h-s sebesség mellett.Úgy gondoltam hogy nem veszek vissza hanem inkább boom and zoomolok hiszen a 109-eshez inkább ez a taktika illik.Az hagyján hogy 560-600 km/h-s sebességgel sem tudtam otthagyni 2 perc alatt de emelkedőben is követni tudott és végül le is lőtt.3-ik hónapja repülök online és azért sikerült összefutnom legalább egy tucatnyi Il-2-vel de azoknál könnyelműen jártam el mégis le tudtam szedni őket.Az utóbbi időben pedig elég jó arányban el tudtam menekülni az üldözőim elöl.Röhej hogy a P-51-esek,Yakok és spitfirek jó ideig nem tudtak lelőni erre egy Il-2 simán kinyír... LOL :D
  • szekelyland
    Na srácok, ma este ha minden ok, indul a szerver.
    Egyelőre mod nélkül, sima 4,09 -el mert nem volt időm az ultrapackot odavinni telepítésre
    Stat nincs egyelőre. Este 8 -9 körül indítok, a szerver neve magyar_szarnyak. Egyelőri nincsenek mapjaim, ha van vmi jó mapotok, zagoniattilakukacgémailpontkom ra küldjétek.
    Kössz előre is.
  • szekelyland
    Véletlen a Zuti-t nem felejtetted el bekapcsolva?
  • Romeo One
    Segííccség plíz. A Valor azt írta ki nekem, hogy nem mehetek rá, mert minimum 4.09m kell. No de az én játékom is pont annyi! Kell még hozzá valami?
  • V Domino #31269
    Al Bundy megoldja:))
  • Szepy2884
    - Mit csinálsz, ha már huszadszor fagy Le a rendszer?
    - Control Alt cipőtalp...
  • Vogel
    Shift+F1. F9 az a Track IR ki/be kapcs by default.
  • acidrain

• acidrain
    A 6 dof benne van a Warbirds of Prey mod-ban, a Zuti 1.13-mellé engedélyezni kell a 00_DOF_Tracker_2_0_shr-t ha mind a 6 tengelyt használni akarod.
    Ha egy mod nem kompatibilis egy másikkal, akkor figyelmeztető üzenetet ad a JSGME, tehát elrontani a modolást szinte lehetetlen.

Ha minden beállítva, Track IR programjában engedélyezve a 6 tengely, mod is bekapcsolva, és még mindíg csak 4 dolgozik, akkor váltani kell a Snap/Pan view között (ha jól emlékszem alapértelmezésben az F9-en van), és úgy működni fog mind a 6.
  • szekelyland
    na sikerült, 11ik szint :)
  • szekelyland
    gyakorlás a melóban, hazamenés előtt...

Nem tudok a 6ik szint bombázósánál továbbjutni....
  • Lysandus
    Nemcsak az első online repülés kezdődik így, hanem a hardvercserét vagy rendszer újratelepítést követő első is... :-)
  • szekelyland
    itt kaptam megoldást
  • Romeo One
    ...na mindenki a számítógéppel oralizál...? Én tegnap este életem első onlány repülése helyett 4x raktam föl az alaplapi drivereket, meg háromszor a zil2-t. Nem akart megszólalni. A végén azért sikerült, de addigra már hajnal lett, és eltettem magam vízszintesbe.
  • Kferro
    Közben olvasom a Hartmann könyvet, s rendkivül hasznosnak tűnik a mi szempontunkból is, mert elég jól leírja azokat a harceljárásokat, amiket alkalmazott.
  • Kferro
    Köszi ezt is. :)
    Én már korábban nézegettem, hogy mennyi mod van a 2.01-ben, s vajon lehet e ezekből többet egyszerre használni. De aztán nem volt hozzá merszem, így mindig "csak" a Zuti modot indítottam.
  • VO101Tom
    Hogy oldottad meg? Milyen progival?
  • VO101Tom
    Igen, indítható Zuti mellett, de nem szükséges hozzá (csak az, hogy a stock 4.09 ne legyen aktív). Ha a MOD komponens összeakadna a már kijelöltekkel, akkor küld egy hibaüzenetet, szal. nyugodtan válogathatsz a közöttük, ha valami gáz van, arról tudni fogsz. Ha egérrel megállsz a név fölött, röviden kiírja, hogy mit is csinál. A hasonlók akadhatnak össze - pl effects high meg az uranium effects. (A warbirdsofprey egy komplett gyűjtemény, azt csak magában kell engedélyezni, ha a szerver azt kéri).
  • szekelyland
    már megoldottam :)
    kicsit nehéz volt, de a vista-t megfenyegettem hogy ne szórakozzon má velem (megmutattam neki a debian DVD-t, oszt megszeppent... )
    már kipróbáltam, egyet reppentem már :)
  • Kferro
    Köszi az ötletet!
  • VO101Tom
    Régebben én is keresgéltem a témában, találtam egy ilyen oldalt:
    http://personne.newmail.ru/JoyTester2-MouseJoystick/
    howto txt-t olvasd el. Felinstallálod a progit, game contorllers alatt létrehozol egy új joyt, bekonfigolod, és -elvileg- már reppenhetsz is. Sajnos a Win7 nem támogatja a game portos vezérlőket, ami USB-s, az meg bejelentkezik maga -gondolják-, ezért W7 alatt ezt nem tudtam kipróbálni (nem tudok létrehozni "x tengelyes x gombos játékvezérlőt" a joyok mellett).
  • VO101Tom
    Melyik TrackIR szoftver van a gépen? Ha felismeri, hogy milyen játékot indítasz, ahoz előre beállított preset-eket tárolhat, amiben letiltja a játékban nem használt tengelyeket. Nézzétek meg, hogy az Il-2 indításakor mind a hat tengely engedélyezve legyen.
  • szekelyland
    bosszankodok magamban hogy a csóró geforce 7600-as a melós gépemen jobban viszi grafikailag az il2-t mint otthon az 1 gigás EN 210-es, ami v 3 generációval újabb és perfect waterr-al csak 10-15 fps-t tud vmi inkompatibilitás miatt
  • Kferro
    Köszi!

S ezeket lehet indítani a Zuti mod mellett?
  • Fürtös
    Mondjuk van egy ötletem:
    Rakd szét az irányizás billentyüit random módon a klaviturán,nyiss egy dokumentumot,és ha jön valaki csak kitaskolsz.
    Simán meg fogják enni,hogy csak egy dokumentumot gépelsz.
  • Vogel
    warbirdsofprey, vagy 6dof tracker 2.0shr például.
  • Fürtös
  • Kferro
    Ahhoz, hogy az IL2 menjen 6DOF-ban, melyik modot kell felrakni? Úgy rémlett, hogy a Zuti 1.13 tudja ezt. Az egyik barátom próbálgatja mostanában az IL2-őt, s neki ezzel a moddal csak 4DOF-os a TrackIR-je.
  • szekelyland
    Hogyan lehet egeret használni joystick helyett?
    sikerült az irodában a gépre az il2-t feltenni, csak épp nem akarok feltűnést kelteni.....
  • Szepy2884
    Előlehet venni a régi sérelmeket, de felesleges. Különösen akkor ha eszembe jut pár dolog még ma is felbaszom magam pedig az egész annyira szánalmas volt így utólag.
  • Proview
    A legendás Puma
    Vendégünk Ifj. Szentgyörgyi Dezső, a legendás "Puma" vadászpilóta, Vitéz Szentgyörgyi Dezső zászlós fia. A vele készült beszélgetést - annak terjedelmére és téma fontosságára való tekintettel - két adásban közöljük.

Az első adásban megismerhetjük a család történetét, a "postatiszti tanfolyam" elvégzése után az ifjú pilóta szárnyainak első csapásait. Külön foglalkozunk a Második világháború magyar katonai repülős korszakával, a szlovák-magyar konfliktustól kezdődően az 1942-es doni arcvonalon repült bevetéseken át egészen az 1945-ös amerikai hadifogságig.
    Szót ejtünk a korabeli repülőgép-típusokról, légigyőzelmekről, harceljárásokról, vitézségről és a Pumák legendás bajtársiasságról. Kitérünk vitéz Horthy István repülőgép-katasztrófájának körülményeire is. Természetesen az 1944-es "amerikai szezon" és azt követő frontharcok is terítékre kerülnek.
  • VO101Tom
    Nem publikus fórumokon, inkább privátban ment az egész marhaság.
  • mijki
    Az én kabalám :)
  • TG Gida
    Erről nem is hallottam!Ez mekkora diktátor:)
  • baalika
    De de csak én is nosztalgiáztam egy kicsit :)
  • VO101Tom
    Mé, nem úgy hívták? :)
  • baalika
    Daam :D