IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • NorBear
    Srácok tegnap a DED-3-on igen csak nagy meglepetés ért.Egy Il-2 lőttem hátulról olyan jó 610 km/h-s sebesség mellett.Úgy gondoltam hogy nem veszek vissza hanem inkább boom and zoomolok hiszen a 109-eshez inkább ez a taktika illik.Az hagyján hogy 560-600 km/h-s sebességgel sem tudtam otthagyni 2 perc alatt de emelkedőben is követni tudott és végül le is lőtt.3-ik hónapja repülök online és azért sikerült összefutnom legalább egy tucatnyi Il-2-vel de azoknál könnyelműen jártam el mégis le tudtam szedni őket.Az utóbbi időben pedig elég jó arányban el tudtam menekülni az üldözőim elöl.Röhej hogy a P-51-esek,Yakok és spitfirek jó ideig nem tudtak lelőni erre egy Il-2 simán kinyír... LOL :D