91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    na megvan a dedikált szerver, ma este ha minden ok beindítom, mindenkinek kössz a mapokért. egyelőre fingom sincs hogy kell zuti tenni dedikált szerverre de a héten munka közben kitanulmányozom
  • spargarepa
    grat a modellekhez nagyon szépek. Főleg a Blackbird meg a Thunderbolt II. (Warthog) tetszik nekem, de ezmár csak részletkérdés :D énnekem sajnos nincs ilyen kézügyességem, csodálkozom h a joy még kibírta eddig... :D
  • messerharcos
    Gyerekek, ez a Rise of Flight egy isteni játék, tegnap vette meg Mijki is, tegnap felmentünk rá, aztán találkoztunk a Rise of Flightos kollégákkal, akik sokmindenben segitettek, és egész este albából egymást henteltük:)
  • mijki
    Simán!
  • VO101Tom
    Szepy. Amiről beszéltem az esti reppenés alatt:
    Bf 109 ablaktisztító rajz (qrva jó oldal egyébként is, mentsd el :), kép.
  • Romeo One
    A sky of fire-n tényleg lelőnek ernyőn lógva???
  • Romeo One
    kössz...
  • VO101Tom
    kerékbakot ki kell szedni repgéphordozókon és ideiglenes reptereken.
    Chocks néven van a controlsban...
  • Romeo One
    Újabb láma kérdés. Valoron miért nem akart felszállni a KI100-asom? Teljes gáznál meg sem moccant.
  • Romeo One
    Ok, én voltam a hülye, a lobbynak a másik partíción lévő IL2 volt megadva, ami még tényleg csak 4.07
  • szekelyland
    észrevettem, csak nincs törlési lehetőségem, "kérdezés helyett", drága Pistikém...

tudd meg hogy tudok olvasni, csak nem voltam olyan biztos hogy a Drebilé
  • istikovacs76
    Olvass vissza néhány sort, kérdezés helyett.
  • szekelyland

ez meik 77-es?
    A lentebbi filmb[l van
  • Romeo One
    Bocsi, most jutottam megint net elé.
    Ati: Zuti nem maradhatott bekapcsolva, mert nincs fent.
    Lacish: stock alatt gondolom a sima 4.09m -et kell értenem.
    Nos, felment az 1946, a gyári lemez 4.07m-et ad. Megpróbáltam belépni, kiírta, hogy nem jó a verzió, 4.09 kell neki. Ok, feltoltam a 4.08m-et, utána a 4.09m-et. Se mod, se más nincs fent. De még mindig azt írja ki, hogy nem jó.
  • Lacusch69
    Én is privit küldtem, légy szíves jelezz vissza, hogy a csatolmány átment-e?
  • Szepy2884
    privát ment
  • Lacusch69
    Szepy, kérném privátban az aktuális mail címedet. Küldök valamit... :)
  • acidrain
    Szépek.
  • acidrain
    Nekem az A-7-es Corsair nagyon tetszik. Szerintem egyáltalán nem csúnya gép.
  • Po Lee
    Igen az. Méghozzá Drebil ha jól látom a gép festését. Jó régen készülhetett ez a jelenet mert nincsenek rajta a légi győzelmi jelek .
  • TG Gida
    0:10-nél az nem egy 77-es P-40?
  • VO101Tom
  • Zoli105
    Szépek!:D Gratulálok!
  • Vogel
    Ígértem a hét elején pár makettes képet, amiket magam raktam össze:
    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
    Kép5

A por még vaku nélkül nem látszott, nézzétek el.
  • VO101Tom
    Nemtom ismeritek-e, új online war, Észak-Afrika hadszíntérrel.
    http://front.315sq.pl/index.php
    Lobbyn a GHOST SKIES slotokból indul.
  • Vogel
    Szerintem a H.P. Victor és a A-7-es jól néz ki.
  • Vogel
    Mai napig 0 AA-val tolom il-2t :D
  • Richtofen
    Legrandább repülőgépek
    Nekem a Beluga azért tetszik :)
  • Po Lee
    Megfelelően erős gép + nagy felbontású felvételek + egy két szín szűrő + videó vágó/effektező program .Na meg szakértelem, hogy meg tudd csinálni.
  • VO101Tom
    A Perfect_Map_Textures biztos rá van tolva, az effects high is, és szerintem a bullets intermittent smoketrail is. Persze ehhez az il-2ben is fel kell tolni a textúra és a modell részletességet.
  • VO101Tom
    A kommentben írja a gyerek hogy melyik UP komponenseket rakta rá. landscape textúrák, effektek, stb. A szín, kontraszt viszont a videó készítő progiban van rátolva.
  • messerharcos
    Elsősorban a talajra gondolok, és a gépek kontúrjára, élességére, mert nekem szerintem rosszabbak ezek. Pedig nem rosz videokarim van állitólag.
    Nagyon tetszenek ezek a képek, nekem nem tudom miért nem ilyen
  • messerharcos
    Jaja nagyon jó repülőnapot tartottunk:)
    gyerekek, ez még mindig il-2 1946? hogy néz ez ilyen jól ki?
    Valami mod kell hozzá hogy ez ilyen legyen?
    il-2?
  • Lebowski
    szépség avagy hatékonyság ? :) ez itt a kérdés :)
  • Lebowski
    igen-igen. A nem-rece nekem is feltűnt :)
  • VO101Tom
    ...és ha ráteszed, onnantól földháttérben nem látsz sz*rt sem :)
  • Vogel
    A kételkedőknek mondom, hogy a storm of war eheti képregénye között van egy nem recés kép is. Egyébként tök8, hogy recés lesz e, akik aggódnak azok is tudják játékon kívül AA-t rátenni VGA driverből úgy ahogy Il-2re is megy.
  • Po Lee
    Kösz a segítséget.
    A megadott linket én is néztem de nem volt jó az ott lévő telepítő .
    Később találtam win98-hoz való telepítőt, ami kezelte az eszközt.Sajna közben megbolondult a TS . Nem érzékeli a mikrofont pedig a rendszer látja ott működik, valamint az adáshoz rendelt gombot se érzékeli. Lehet nem szereti egymást a Logitech és a Saitek joystick és ez kavar be a dologba.
  • Zoli105
    oké köszi
  • Zpogi
    Egy kis érdekesség a német géppuskákról(és még sok minden másról) a II. VH-ból.
    LINK