91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem lesz látható a pilóta karja,lába?Csak azért kérdem,mert a számlapok üvegén tükröződik egy vigyorgó pilóta. -
Romeo One #31715 Reméltem...
:)))
-
Romeo One #31714 Blazing Angelt próbálta valaki? Tapasztalat?
-
Nemtom mennyire emlékszel, ezen az ominózus eseten nem azon akadtak ki sokan, hogy fegyvereseket lőttek (újságírók ígyjártak), hanem hogy a sebesültek mentésére odasiető civileket is bedarálták. Hallani a lövész szövegelésén is, hogy remeg az újja, "hagy lőjjek, hagy lőjjek". Aki az engedélyt megadja, nem az néz az irányzékba, az csak az alapján dönt, amit a pilóta, lövész mond. "- Sok fegyveres, céloznak ránk". "- persze ecsém, csapj oda". De ha a lövész faszságot beszél, amikor leírja a szitut, ne jöjjön azzal, hogy "megengedték vazze".
Egyébként tegnap Armáztunk Tibivel, neki is volt 2-3 friendly killje, Apacheban kicsit nyugtalan volt :) -
Storm of War - Bf 109 és Hurricane pilótafülkék. -
Értjük egymást, semmi gond. :) -
Romeo One #31710 Minden hadseregben vannak idióták, és minden népben vannak rendes emberek. Éppen ezért szándékosan nem az összes amerikairól beszéltem, hanem egy többé-kevésbé politikai fogalomról. Azt pedig nem mentesíti sem Sztálingrád, sem Berlin.
Önálló döntéssel kanadai katonákat bombáznak, írányítóival meg esküvői menetet. És továbbra sem arról van szó, hogy 1 csúnya katona önállóan lelőtt néhány civilt, vagy hogy mennyire lehet éles helyzetben utólag is helyes döntést hozni. Én nem tudnék megkülönböztetni harc közben egy civilt egy katonától, csak hát én nem is vagyok kiképzett hajózó...
Nem egyedül gondolom úgy, hogy a demokrácia, meg az emberi jogok védelme azt jelenti, hogy Amerika odaküldi a hadseregét, ahová gazdasági érdekek fűzik, aztán ott lő mindenkire. És ez megint NEM minden amerikait minősít, szóval bőven lehet, hogy egy csomót ismersz, és mind rendes arc. -
Az indexes videót néztem meg.
3:40-től a fehér pólós madárnál RPG -nek látszó tárgy van, a csíkos pólósnál AK (vagy hevedert lóbál), amit 3:56-nál eldug a háta mögé. 4:08-nál a ficak legugolva a sarok mögül kidug valamit , ami lehet teleobjektív, és RPG is. 4:19-nél cépba is veszi az Apach-ot.
A pilóták jelentik, hogy mit láttak, engedélyt is kérnek a tüzeléshez.
Fotósok kavarnak feltételezhető fegyveresek között, a pilótáknak nem voltak kis nyilakkal megjelölve, hogy ki kicsoda.
A jelöletlen fekete furgonos résznél odadurrantanak megint, a gyerekeket nem hiszem hogy látták, sajnálatos dolog.
Egyébként mit keresnek gyerekek egy furgonban, ami olyan helyre megy, ahol nemsokkal azelőtt folyt szét a paradicsomlé?
Jah, és tegnap előtt a harc hevében lelőttem Pogit, pedig még össze is voltunk rádiózva. -
Elküldtem privátban. -
Glo #31707 De hol tudom megnézni? :)
Ha tudsz küldj egy pagert Lobby-n a nevemre, az a biztos. -
Glo #31706 Aha, privát még megvan, asszem. -
Hány amerikait ismersz személyesen? Mert én jónéhányat és mind rendes emberek. Minden hadseregben vannak idióták, az amerikai sem kivétel.
De ha már itt tartunk:
- mit kerestek a németek Sztálingrádnál?
- a szövetségesek Berlinnél?
Tegye fel az a kezét, aki még soha nem lőtt le saját repülőgépet, lőtt ki teherautót, légvédelmi állást? Valós helyzetben nem a ping a legfontosabb dolog. :) Egyetlen hiba elég lehet ahhoz, hogy lezuhanjon egy helikopter vagy egy repülőgép.
Akinek kétségei vannak, rengeteg pilóták, specops katonák által írt könyv létezik, amik bárki számára (angol nyelven) elérhetőek. Egy harctéren feladatot teljesítő pilóta semmilyen körülmények között nem dönthet önállóan egy támadásról. Amikor mégis ezt teszik, akkor bombázzák le F-16-ok a lőtéren gyakorló kanadai katonákat... Ezért van a FAC/JTAC, az jelöli ki a célokat, az engedélyezi vagy éppen tiltja a tűzmegnyitást. A wikileaks videón egyetlen helikopter tevékenységét láthatjuk, amiben folyamatosan engedélyt kér (és kap) az előretolt irányítótól. A hosszabb verzión az is látszik, hogy a gépágyúzás után új feladatot kapott, folyamatos harcban volt.
Az újságírók semmilyen azonosítót nem viseltek, pedig szerintem egy PRESS felirat megmenthette volna őket. Ja hogy ők fegyveresekkel császkáltak egy jó sztori miatt, hát istenem. Most nem jött össze. Rettenetesen sajnálom, hogy életüket vesztették, de nekem pl. nem jutna eszembe, hogy egy olyan kiélezett helyzetben mint az iraki, olyanokkal flangáljak, akik nem csak a más, hanem a saját egészségükre is veszélyesek. -
Itthon leszek igen, megvan még a számom? -
Romeo One #31703 A partizánok gyakran likvidáltak civileket. Az ellenséggel való együttműködésért. Vagy azért, mert pont ott voltak, amikor az ellenséget gyilkolták. Vagy másért. -
megyer11 #31702 Terroristákkal az a baj, hogy legtöbbször civil áldozatokra "hajtanak", míg a partizánokról ez kevésbé mondható el. -
Romeo One #31701 ?
-
Rue East #31700 mondjuk ez a hozzászólásod is legalább olyan demagóg mint amiről szól :D -
Romeo One #31699 WOW? Szerintem inkább Diablo... -
Romeo One #31698 - Lépj be az amerikai hadseregbe, utazdd be a világot, ismerj meg egy csomó embert, ...aztán lődd le őket.
- Kedves jelölt! Ön tudja, hogyan néz ki egy szövetséges repülőgép? Ismeri az azonosítási jeleket? Nem? Akkor Isten hozta az amerikai légvédelmi erőknél.
Hánynom kell a pax americana-tól.
És nem azért, mert az a pilóta pont látta, vagy tudta, hogy az kamera vagy RPG, vagy látta-e a gyerekeket az autóban. Hanem azért, mert nem is érdekli. Amerika odamegy, lelő mindenkit, aztán kész. Előtte-utána ideológia, meg demagógia. A civilek számíthattak volna rá, hogy lőnek rájuk? Akkor a jenkik is...
Az amerikai vizsgálat szabályosnak találta? Persze, My Lai vagy My Khe is az volt...
Egyébként valóban megbüntettek valakit a helikopteres eset miatt. Egy tisztet börtönbe zártak, mert őt gyanúsítják a felvétel kiszivárogtatásával.
A terrorista és a partizán között pedig csak egyetlen különbség van. Hogy a győztes, vagy a vesztes oldalon van... -
Glo #31697 Nem rossz :)
Van benne pár ütős poén :)
(Pl a Bruce Willis - Sly - Schwarzi trió beszélgetése)
Még VanDamme hiányzott belőle a nagy öregek közül :) -
NorBear #31696 Üdv! :)
Ki látta az expendables című filmet? (vagy inkább úgy kéne kérdeznem hogy ki nem? :)
A héten néztem meg a film magyar nyelvű verzióját és így is nagyon tetszett.A magyar szinkron színészek ügyesek voltak ha bár az angol verziót elég nehéz lett volna überelni.Azért nem semmi hogy az öregek milyen ütős akciófilmet hoztak össze :D
-
WOW világban élünk és van aki hisz is benne:
A komment a legalján a csúcs:
"vettem egyet haldokló nagyapámnak, de nem jött helre tőle..." -
off
idióta
-
Hát igen, játszik vele rendesen, rángatja a kormányt is rendesen, a proppitchet is tekergeti rendesen, szét is lőné a seggét egy gyenge közepes humán rendesen....
Ilyen taktikával egy kezdő humán La-7 es is lelövi, főleg hogy ki van kapcsolva a stall, zörög a fóka de nem esik át...... -
Na és a PropPitch??? Azzal is játszik ám... :) -
Zoli105 #31691 Üdv mindenkinek csinálok egy hostot akinek van kedve nevetni az jöjjön!:D -
Érdekesen csinálja.Eszembe nem jutna levenni a gázt egy fókában. -
Mr Bull #31689 Köszi. -
megyer11 #31688 Ha nem is verték nálunk nagydobra, azért az Index közölt róla egy cikket. És érdemes megnézni a videót is ami az oldalon van.
Index cikk -
FW190 vs 4 ACE... -
Lacusch69 #31686 Beállítások - HOTAS control- klikk a "Power"-re - gázkar mozgatása - örül a sikernek... -
Egy kis videó:LINK -
Mr Bull #31684 Sziasztok! A gázadagolást, hogy lehet a joysticra beállítani? -
messerharcos #31683 ez a black 6-os. Külön filmet láttam jópár éve róla, hogy újjitottákk fel, 18 éven keresztül dolgoztak rajta hogy ismét repülőképes legyen, az angolok a sivatagban zsákmányolták szétőve rádió nélkül egy elfoglalt repteren, aztán megjavitgatták, kipróbálták majd rohasztották aztán pár amatőr "felujitotta" pár hónap alatt olyan szarul hogy rosszabat tettek mintha hozzá se nyultak volna, aztán lelkes rajongók komolyabb csapata dolgozott 18 évet rajta. Ha az ember látja hogy csinálják és menyi munka, és milyen nehéz beszerezni alkatrészeket egy ilyen mára ritka géphez, csak akkor jö rá, miért akkora érték. -
Zoli105 #31682 ÁÁÁÁÁ ezek az Oroszok rendesen húzzák az ember idegét! 

-
messerharcos #31681 két hétig mint a storm of waron 
-
Zoli105 #31680 köszi!(ezt eddig nem tudtam bocsi!):DxD Jah és a 4.10 patch-vel mi van meddig ülnek rajta a fejlesztők !? -
Fel kell húzni rendesen, messzire megy 
Azért kell "kurbli", mert egy 35000 cm3-es hajtóművet kell beindítanod, amihez az indítómotor egy lendkerekes súllyal pörgött be. Ezt lehet akkuról is, de ha az nincs, lemerült, vagy mittudomén, akkor ezt a lendkereket kézzel is be tudod pörgetni (Az olaj átmozgatása miatt gyújtás nélkül párszor ráindítanak, mielőtt gyújtással beindítja a motort).
A pumaszállásról letölthető a 109 G-2 üzemeltetési utasítás, abban lépésről lépésre le van írva, hogy hogyan indíthatod be a hajtóművet (valóságban persze).
Ugyanitt van -szintén magyar nyelvű- leírás a DB 605 hajtómű üzemeltetéséről, karbantartásáról (ezt Me 210-eshez adták, de a hajtómű ugyanaz mint a 109-esben), abban rahedli röntgenrajz, kapcsrajz, magyarázat. -
Zoli105 #31678 Hát ez egy gyönyörű videó gyönyörű géppel! 
Csak két dolog tűnt fel lehet hogy én vagyok hülye és kulturálatlan vagy nem tudom ,de a Messzert miért húzzák fel kurblival!??Azt úgy tudtam hogy a Ruszki repcsik és tankok igényelték meg a japó tankok!
A másik meg a motorhang! szerintem nem ilyennek kéne lenni de lehet hogy itt is tévedek!
De mindegy ez a gép örök legenda,sok más német találmánnyal együtt!:D
http://www.youtube.com/watch?v=_a_TETqe1Cg&feature=related -
Glo #31677 Szombaton délelőtt otthon leszel?
Arrafelé megyek haza Vp.-be, beugrok vele. Ha nem, akkor marad a postaládád :)