91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Itt van még egy pár kép:
    LINK
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Csak legalább már a polcomon lennének ezek a finomságok!
    Mikor lesz már végre valami ezekből!
  • szekelyland
    Már csomagolom a sonkászsemlét az útra....
  • Glo
    Kiment valaki megnézni, kipróbálni? :)
  • szekelyland
    mondjuk nekem úgy tűnik, volt egy kőkerítés is, amibe beletörött a futó.... Hanem sima landolás lett volna, mert ez simábbnak tűnik, mint a közelemben levő Vidombáki reptér lucernása, ami tele van vakondtúrással, de ennek ellenére az Extrák, NX-ek, Yak-52 esek simán landoltak rajta
  • Zpogi
    Néhány kép a november 4-én kezdődő három napos,Igromir-i játékkiállításról és az IL-2 Battle of Britain plussz IL-2 Battle for Moscow-ról(legalábbis plakáton):
    LINK

• Glo
    Meg a földön csúszott táv is hosszabb. Itt elég gyorsan tette le a srác (il2-ben tuti robbanás), és kb 50m alatt meg is állt...
  • szekelyland
    És térképtől függően vörös - fehér vagy zöld nyomjelzők jobbról balról....
    És valahogy a torony se tud segíteni infókkal....
  • acidrain
    Én is így szoktam a meszával, két apró különbséggel.

Nem kesztyűben repülök, és nálam általában olajos a szélvédő.
  • Zpogi
    Sanyó by Pumaszállás

• Lebowski
    nagyfaternek (sajnos már meghalt) voltak valami bődületes fotói 56-ról. egész életemben nem emlékszem, hogy mesélt volna bármit is, sőt anyám is hatalmas szemekkel nézett amikor 2006-ban elkezdett sztorizgatni. negatívokkal együtt tartotta meg a képeket. ha jól tudom akkor a nemzeti-ben az állandó kiállításon ki is van rakva pár képe, de ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy csak tervbe volt véve, hogy odaadjuk nekik. majd megkérdezem.
  • VO101Tom
    Biztos lehet, de én nem állnék neki, az is biztos :) Qrvasok meló :/
  • messerharcos
    Nem nagy beruházás, mintha vki azt mondta volna, 1000-ből is meguszod?
  • messerharcos
    ez nagyon érdekes volt
  • Lebowski
    hát ez zseniális! vajon pesten is lehetne csinálni hasonlót? :)
  • Glo
    Szia!

FB-s már nincs, mindenki a legújabbal repül.

Azért van az ellenségnek több gépe, mert azokhoz nincs pilótafülke meg egyebek, szóval azok nem repülhetőek. (De ha megveszed az új game-t és letöltöd a modokat akkor egy hét alatt se tudod végigrepülni az összes típust).
  • mustang08
    És forgotten battles-es szerverek nincsenek is?
    Az miért van, hogy az ellenségnek több repülőgéptípusa van mint nekem,pedig az ACE is megvan.(A mission builder-ben)
  • VO101Tom
    Nemtom ezt láttátok-e már: berlin 65 éve és most
    (lap alján lehet lapozni is)
  • messerharcos
    Pogi ez kegyetlen!
  • szekelyland
    hát a legfontosabb hogy legyen forgotten battles 1946, minim 4.09m esre felpatchelve esetleg az Ultr@Pack 2,01 modpack, internet, hyperlobby, egy joystick és esetleg teamspeak Na meg persze sok-sok türelem.... (mert az ember rájön hogy a humán ellenfél nem AI és az offline tapasztalt légigyőzelmek egy darabig kimaradnak...)
  • mustang08
    Hol tud egy középkezdő multiban játszani?
    Mik a feltételek?
  • Solt
    Hát baszod alássan, kurva rég röhögtem ekkorát!!! :D

( tegyük hozzá, ebben a korban a kakas komoly ellenfél! :D )
  • Zpogi
    Karatekölyök:

• Szepy2884
    Meg talán még Gallandnak is van egy story-ja hogy egy spit lelőhette volna, ha akarta volna, de mégsem tette. Bár az is lehet, hogy csak a skullója fogyott ki...
  • Lebowski
    azért ezen mosolyogtam, hogy két spiti három tankot vitt magával :)
  • Lacusch69
    Ő volt az a bizonyos "fehér 13". A szövik "lucky 13"-nak hívták, mert többször is nagyon lovagiasan viselkedett.
    (Egyébként Rudorffernek is volt ilyen sztorija, oda-vissza alapon az angliai csatában)
  • mustang08
    Le sikerült töltenem a forgotten battlest,de nem működik. Megvan rá a megoldás, csak nem értem, mivel nem tudok angolul:
    The Crack folder is on CD2. There is a text file in Spanish which I have translated into English:

Here there is the best Flight Simulator of all time! You will enjoy the communications with each other for the incredible realism that it conveys.

Once you have the installed game, run the patch patch122_over10 that will update to the most recent version 06/02/2004. Lastly, replace the original file rts.dll with the crack and you will be able to enjoy of the best flight simulator without any type of restrictions.

To install the combat dialogue texts you have to replace the original file with the "texts traduccidos" file, to the directory
    C:/program files/ubisoft/il-2sturmovik/i18n.

Note: The cracked rts.dll is contained in the file Crack IL2 Sturmovik Forgotten Battles.exe Crack folder. If you are unable to run this for any reason, extract manually with 7-Zip and copy into your game folder. If you have any problems with this installation, send email.

Kérem v.ki magyarázza el hogyan kell.
    http://isohunt.com/torrent_details/15297515/%22Il-2%22+Sturmovik%3A+Forgotten+Battles?tab=comments
  • Sanyo
    "Not my time to die" Első és második rész.
  • Amery
    off

ArmA2+Arrowhead+Frontlines mod kell hozzá
    Frontlines innen tölthető. Hétről hétre kisebb módosítások előfordulnak. Ezek a játékmenetet nem befolyásolják.

on
  • Glo
    Volt egy ilyen film a Spektrumon, amit szintén amerikaiak csináltak amerikaiaknak, ahol egy Fóka nyúzott szitává egy amcsi gépet, aztán elfogyott a lőszere és hősiesen hazakísérte (a frontig?).
    Asszem az animációt pont az il2-ből vették.
  • V Domino #31967
    Valamelyik könyvben olvastam,hogy egy fehér 13-as jelzésű messzer több alkalommal is hazakísért sérült angol gépet a csatornán.Nem tudom,igaz-e,vagy csak legenda,mindenesetre jól hangzik.

Egy ilyet megreptetnék.Működő futómű,fékszárny.
  • Glo
    Ezekkel a Shitekkel jól lehet szórakozni.. Múltkor BoB-on nyomta egy Stuka kb 1m-en hazafele a hajóktól, 3 shit üldözte. Na, srácunk fogta magát, ívelő ki, Stuka 130-cal vígan halad hazafele, hátsó lövész lődözi körbe a Shiteket. Na a 3-ból 2 megpróbált beülni a Stuka mögé, de mindkettő felefordult a tengerbe.. a harmadik próbálta csapkodni, de sztem túlzottan belemerült a célzásba, mert az ív alján ő is beletépte a tengerbe a gépet. Én is jól szórakoztam, pedig csak felülről figyeltem :)
  • szekelyland
    Jó buli volt az este, kissé fáradt voltam meg ki is estem a gyakrolatból, de jól összehangolódtunk TSen, csak valahogy a csapatos repülés nem akart összejönni, és kaptunk is a pofánkba rendesen emiatt.

KEdvenc helyzetem a tegnap: lyukas szárnyú fókával, magasság 50 méter, shitfire a hátamban, valahogy elszakadtam a haveroktól, gatya telik rendesen, nyomjelzők jobbról, balról....
    Kétségbessetten gázt 0-ra, fékszárny ki, oldalkormány tökig jobbra, csűrő balra hátra, 300 ról 150 re 2 mp alatt, spit hátam mögött palástorsózik, túlszalad mint részeg mozdonyvezető az állomáson, felrántja, hullóóóó falevéél manőver, loccs előttem az erdőbe. Vmi 303_nagydumájú. Hát vígan mentem aludni...
  • mijki
    On:
  • mijki
    Off:

Ha csak az Arrowhead van meg, attól még lehet jelenzkezni arma.hu-n frontlines-ra?
  • acidrain
    Viharfelhők az erdő felett :)

War Clouds szerver, Dominoval géppárban.

• VO101Tom
    Ebben igazad van, de a korábbi idézetet én így sem tartom sértőnek, inkább viccesnek, ironikusnak pont az miatt amit te is írsz itt legutóbb.
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    Ja, ezt már pár napja nézegetem, csak még nem installáltam fel. A héten meglesz :)
  • VO101Tom
    Hát, ez jó kérdés, nem tudom a pontos választ. Azt tudni lehet, hogy az amerikai szezon alatt már használták ezt is, azt is, de az nagyon tág idő intervallum. Elvileg az MK-108-ast használhatták hamarabb, azt már 1943 őszétől kezdték a német gépekbe szerelni. Viszont a magyar gépek még sokáig 20-asokkal készültek, az biztos, legalábbis az ország német megszállása után, 44 márciusában még MG-151/20-asokkal szerelték a győri meszákat. Hogy a G-6-osokban mikortól használtak MW-50-et, azt sem tudni, mert bármelyik DB 605-re installálható a rendszer, de a németeknél is csak 44 elejétől volt. Ezt a reptéren is felszerelhették, ennek fennmaradt dokumentálása még a gyártósorokénál is kevesebb (és azokban is sok a hiányosság). Viszont még egy érdekes adat, 1944 augusztusban kaptak a magyarok pár G-14-et -később győrben gyártották is-, majd G-10-eseket (ez már nagyon 44 vége). Mindezek ellenére 1945 áprilisban a pumásoknak volt még 2db G-6 osuk a 13db G-14-es és 16db G-10-es mellett (ez már nagyon a vég, április 23-án volt az utolsó bevetése a 101. vadász ezrednek, és május 5-én adták meg magukat). Hogy bevetést is repültek-e velük, azt már ne kérdezd :)