91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Mi az ördög? Eltört a bokám, három hétig nem vagyok és kijött a SOW? :-))) Egyébként a régi láng és füst effektek nekem is jobban tetszenek...
  • Zair #32156
    Kártyázáshoz kell, a haverok előtt akarok frenkizni :-D
    De kösz a tippet, ha a nyomdász azt mondja legyártják, megcsinálom magam a lapokat.
  • hadtjuk
    Ez kártyázáshoz úgy ahogy jó, de ha ez alapján akarsz azonosítani gépeket nagyon ráfázhatsz. Kezdetbe nem találtam a german-ok között a Messerschmitt Bf 109-est azt, amikor végigolvastam a betüket derült ki, hogy mégis csak benne van (betű szerint). Én ezt a szárnyak kialakítása miatt inkább néztem henselnek (bocs ha nem így írják). Meg a vizszintes vezérsikja sosem volt ilyen gömböjű. Vááá, és ez csak egy gép, rajz. Elsőre nekem is tetszet, de szigoruan csak kártyázáshoz. SzVSz saját magad is jobbat csinálhatsz, max a nyomdászt kell megfizetni. Kb egy-két honapja linkelt valaki egy oldalt ahol az árnyképek vannak fent, azzal többet érsz.
  • Zair #32154
    Jajajaja szerintem is többe fog kerülni a leves, mint a hús.
    Mindegy, felvettem egy magyar egyedi kártyákat gyártó céggel a kapcsolatot, de szerintem az sem lesz olcsó mulatság...
  • VO101Tom
    Ilyet már én is kerestem régebben, ha googleba beírod hogy "Aircraft Spotter Playing Cards", akor kiad pár találatot, e-bay pl, de hogy a posta dij mennyi lenne, nemtom. Gondolom a többszöröse...
  • Zair #32152
    Sziasztok, tudom, hogy nagyon off, de ha valaki esetleg tudna nekem efféléből akár után gyártottat is szerezni, azért nagyon hálás volnék.

WWII AIRCRAFT SPOTTING CARDS
  • Lacusch69
    A valóságban a B17/24-est 5 db 30-as konkrétan lesöpörte az égről. (Szerencsés esetben kevesebb is)
    A játékban volt egy trackem, ahol a Póni a 7. 30-as találat után azért robbant szét, mert nekirepültem. (Azt hittem, mire odaérek rég nem lesz ott)
  • Glo
    Valljuk be azért itt-ott el vannak túlozva ezek az effektek. Nem lézerágyúval lövöldöztek annak idején se, a guncam-eket ha megnézitek még a 30mm-es se robbantotta le a B29-est a levegőből. A gépek farka meg úgy párolog el, mintha csak egy nyócas anyával lenne odafogatva.
  • Zpogi
    Te Szepy,szerintem ezt tudja a H&P_Uraniumeffects is.

Egyébként úgy tudod aktiválni,hogy hozz létre egy MODS könyvtárat és abba másold be. Nekem egy javított messzer modom van az is csak így működik,viszont nem enged be vele mindenhova,olyankor meg kimásolom mods könyvtárastól.
  • Willenbrock
    Hátizsákos bolsevikok azok...
  • Szepy2884
    JSGME! Bakker most már tényleg megyek csucsukálni
  • Szepy2884
    Leszedtem a modot de nem működik. Betettem a JDGM könyvtárba és aktiváltam, de akkor sem megy. Most fáradt vagyok agyalni hogy miért nem, de ha valakinek tetszik, akkor a video alatt ott a link ahonnan könnyen leszedhető. Ha sikerült életre kelteni, vki elárulhatná a trükköt ha addig nem jönnék rá.
  • V Domino #32145
    Ez rohadt jó.
  • V Domino #32144

Tényleg szépen villognak a találatok.Mármint a jó videóban.:)
  • acidrain
    Diszkóóóó! Szkúúúter!

• Szepy2884
    Talán most sikerül:

• Szepy2884
    Ez meg mi a foss? Én nem ezt linkeltem!
  • Szepy2884
    Az egyetlen mod ami nekem is nagyon tetszik:

Gyönyörű, ahogy villannak a találatok!!
  • Her Laca
    Sanyo!

Majd két hét múlva:) Az a biztos:D
  • Sanyo
    Nagy kiállítás volt, amin először szerepelt nyilvánosan a SoW. Lesz egy Oleg interjú a SimHQ jóvoltából, igyekszem gyorsan lefordítani. Itt-itt rebesgetik a 2011 tavaszt, de én már semmit sem hiszek el. Nagyon bíztam a mostani október-novemberben... :(
  • Her Laca
    Megsérteni ENGEM?:))) Na majd pont Oleg nevű fog :) Igazság az ,hogy várom ezt a nyüves játékot ,de ha majd két év múlva jelenik meg ,hát azért nem fogok a kardomba dőlni. Mostanában mások lettek a prioritások nálam ,nem pont a szimulátorozás.Sőt jobbat mondok. Az sem érdekel ha ki sem adják.
    Csak jó néha puffogni ,meg hőbörögni:D
  • Szepy2884
    Mittodomén nem is érdekel. De azzal, hogy nem adott ki egy bétaverzsönt tesztelésre épp azokat sértette meg akik 2 heteken keresztül szívrepesve várták pl te is (én ugyan nem). Jó lenne tudni, hogy az a nagy cécó csak a Bob-nak szólt, vagy valami általános játék kiállítás, ahol a video csak a Bob-ra öszpontosított? Csak mert elnézve azt a sok jóképességű hülyegyereket meg azt a pár ágról szakadt k*rvát nem hinném, hogy a fun club képviseltette magát.
  • Glo
    Nem nem.. rosszul látjátok.. ez a kép azután készült, hogy a csávó véletlenül nekiment egy ejtőernyősnek..
  • Her Laca
    Mért? Ki a búbánatos öreganyám lenne a célközönsége? Az Il 2 őt is mi tartjuk életben asszem ,nem a halfi lajfi ,meg cod cunter stb-s srácok.
    Nem akarok itt állást foglalni így előre ,de azon kívül ,hogy a kabinok szépek és a belső nézetes repülés jónak tűnik ,nem látok érdemleges változást egyelőre.
    Mint alant említettem az az égő hurri lehangoló volt számomra ,ennél többet vártam volna el tőlük. Na de majd meglássuk.
  • Sanyo
    A piros akár a repülőbenzin is lehet, a hányás pedig a hűtőből jöhet. :) Mindenesetre elég ronda, nem hinném hogy ennyire élesek a színek. A nemrég linkelt Jak-50 hasraszállás videón is alig látszik a motorból kifolyó olaj.
  • VO101Tom
    1942 márciusi Bf 109 G-2-höz kiadott Ersatzteilliste-ben még nincs róla szó. G-6-hoz nincs ilyen doksim, de azokon már használták.
  • Lacusch69
    Nem gyullad ki! A Zsiguliknál a porlasztó túlfolyója a kipufogócsonkra csöpögtette a benzint, és nem gyulladt meg.
  • VO101Tom
    Nem fröccsen :)
  • Willenbrock
    Epés-véres róka
  • TG Gida
    Nem azért ilyenek a színek,mert rossz szögből nézik az LCD monitort?
  • acidrain
    Ez úgy néz ki, mintha a Doom-ból valamelyik szörny szétkenődött volna a szélvédőn.

Ennél sztem a layer-es olajfolt is élethűbb.
  • Vogel
    Tény, hogy csak standard repülés közben kell alkalmazni és nem dugóhúzóban. Igazán nem lehet olyan erőforrásigényes ezt megcsinálni a játékban, no meg a több féle olajfoltot és kabindekk lyukat.
  • Vogel
    Azt is mondta, hogy ha ráfröccsen a motorburkolatra vagy melegebb darabra, akkor kigyullad? :)
  • 55manfred
    Sziasztok !
    Bocsi a buta kérdésért de : most vettem egy X52 Flight joyt.
    Látom hogy a karon elhelyezett alsó ravasz (pinkie swich) segítségével, más gyors funkciókat is adhatok a gomboknak, de sehogy nem akar müködni.
    Hiába állítom be, és elöbb azt rántom be, aztán egy más funkcióval felruházott tűzgombot nyomok, nem teljesíti a betáplált beállítást...
    Segitsetek!
  • Willenbrock
    Az Emilen még nem biztos hogy volt.
  • Zpogi
    A múltkor mondta Tom,hogy a messzereken volt egy binzincső vezetve a szélvédő köré és amikor olajos vagy netán glikolos lett az üveg akkor csak ráspricceltek vele és voilá már láttál is előre.
    Nem értem ezt Olegék miért nem modellezik le.
    LINK; KÉP
  • messerharcos
    Hát, a videó alapján énse mondanám hogy ez a 21. század legeslegjobb szimulátora, ami csillagászati ugrá az il-2-höz képet. A benyomásom az ottani emberek játékaés arca alapján a képekről az volt, oda küldtek pár wowos gyereket akik nem igazán a repülésért rajonganak de kipróbálják hamán odarakták. aztán lehet tévedek.
    De nem kedvtelenedtem el igysem, nagyon örülnék egy gyönyörű grafikának, de még azzal is beérném ha a graf "csak" mondjuk a mostani il szintjén áll, viszont a fizika, a sérülésmodell, repmodell, nagyon jók. Ebbő a videóból nem sokat tudhattunk meg erről, kéne olegéknek vmi ütősebb videót csinálniuk ami bemutatja a szim valódi képsségeit. A képes ablakos repülőválasztást én is abszolút feleslegesnek tartom, szerintem aki megvesz egy ilyen szimulátort, enyi pizért és ilyen reálisan akarrepülni, annak biztos nem kell ábrákat mutogatni hogy a hurricane igy néz ki a messer pedig igy....
    Bár ez is csak saját vélemény. Lényeg ami lényeg azért ne kedvetlenedjünk el egyből, bár enegema gépiugény kedvetlenitett el leginkább, várjuk ki hátha valami jófélébb videót is feltesznek. Esetleg pár képregényképet
  • Glo
    Mivel az olajplecsni egy layer, rakhatnának bele többfélét is. Nemár mindig ugyanoda follyon az a rohadt olaj a szélvédőre.. Mint ahogy a repesz ütötte lyukak is mindig úgy vannak a kabinon, hogy feszt kitakarják a reviben a célkeresztet..
  • acidrain
    Elsőként én is arra gondoltam, hogy fagyálló lehet az a zöld trutyi. Mondjuk nem nevezném egy hú de nagy durranásnak, ahogyan megoldották.

Nagy paca a szélvédőn, és annyi.

Évekkel ezelőtt még az AAA-s időszakban szebben megcsinálták:

• Lacusch69
    Ha a századjelzés is stimmelne, azt mondanám, hogy Franz von Werra kényszerleszállása.
    Így azt mondom, hogy annak alapján készült fantáziarajz.