91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Valami hülye naptárat kell összerakjak egy cégnek a tegnap későig fotoboltoztam, 10 re kész volt de fáradt voltam és inkább egyet tértem a Farcry2 - ben lefekvés előtt. Bocsi
  • messerharcos
    Akkor tudja mi az igazán jó:D:D:D Zerofighterpower forever!
  • VO101Tom
    Jah, vagy úgy :). Ő Molnár Tibor őrnagy, Gripen pilótaként az egyik legképzetteb VO101-es ("Popeye" repül még An-2-esen, "Mate" pedig most tanul Kanadában). Jó fej, sokat lehet tanulni tőle, ha fent van TS-en, nyugodtan zaklassátok csak, ő is szereti, ha van kis szervezettség a repülésben, ha össze tud dolgozni a többiekkel. A kedvenc gépe egyébként a Zero, ha az nincs, akkor Spit . Hát ja... mindenkinek vannak hibái
  • acidrain
    TS-en nem voltam fenn, chat-en köszöntem Neki, semmi válasz.
    Próbáltam megtudni, hogy egyáltalán magyar-e, a reakció nulla.

Mindegy is igazából, nem láttam ezelőtt fenn még a Lobbyn sem, kíváncsi voltam kiféle-miféle. Furcsálltam, hogy VO101-es, és vörös oldalon repül.
  • VO101Tom
    Tibi TS-en, vagy chaten nem válaszolt? Múltkor beléptem utána, írok neki, jöjjön Ts-re. Semmi. Írok megint, semmi. Messengeren ráköszönök, visszaír, hogy mindjárt válaszol, épp repül. Pffhhh :) Egyébként hétvégén elcsábította a sötét oldal, mondta, hogy talált egy fasza szervert, tök jó gépkiosztás, izgalmas dogfightok, La-Manche map, valami Bob a neve. Mondom, király, menjünk. Erre nem beül Spitbe? Kérdeztem "te meg mit csinálsz ott? dobod el, pfulj, nem szabad" De ááá, Spiteztünk kb egy órát, meghaltam ötvenszer, életem leghosszabb fél órája volt, sohatöbbet :) De ahogy elnézem neki bejött.
  • VO101Tom
    ehh, sorry a http kimaradt a linkből
  • acidrain
    Repültem kicsit a BoB-on, két érdekes momentumot megemlítenék:

Repült egy VO101_TB nevezetű srác, aki nem szószátyár az már biztos:)

1941-es map volt, 25 vörös, 16 kék.
    Ilyet még nem láttam. A csatorna közepén 5000 méter tájékán vészesen megnőtt a Spitek száma. Ha nem volt 15 darab akkor egy sem. Komoly Boom&Zoom gyakorlás vette kezdetét.
    Spit kiszúrva, a látszólag megfelelő alkalomnál leborítok, próbálom legalább meglőni, de persze hogy eltépi előttem, és már húztam is fel 6000 fölé mielőtt seggbedurrantanak.
    Komoly volt.

• Lebowski
    404 Not Found
  • VO101Tom
    Megnéztem ezt az UP-s Re2000-et, felvettem két leszállást, három pontosra nekem sem sikerült. Másodikon látszik, hogy hosszabb kilebegtetéskor, koppig hasrahúzott bottal sem ér le a farokfutó, csak amikor már kigurul . track
  • Zpogi
  • GálTomi
    Teljesen hivatalos forrásból tudom. (két hete) Hogy már csak két hét és megjelenik. Már csak 94597412348149817 bugot kell kijavítaniuk és közkincsé teszik. A következő Patch 4.11m (2014 április 1.) A 4.10m hibáit fogja javítani.
  • spargarepa
    a Héjával a való életben is nagyon nehéz volt repülni, nem egy balesetet okozott a gép rossz repülési tulajdonsága, de ez nem zárja ki, hogy a játékban a repmodell miatt még nehezebb vele repülni:D majd a 4.10 után meglátjuk... :D lassan már úgy várjuk, úgy emlegetjük a híres-neves 4.10-et mint a messiást :D:D
  • Zpogi
    Az elmúlt három napban legalább 40-szer szálltam le Héjával,de nem mindig sikerült,hárompontosra egyszer sem. 120 Km/h alatt kezd el átesni,130-nál landing flaps-vel még képes emelni,ennél a sebességnél,ha leteszem akkor elpattan,de mivel 120 alá esik a sebesség egyből átesik és le akar fordulni,ezt még az oldalkormány intenzív belépésével meglehet fogni,de eléggé érdekessé válik így a leszállás. Gyorsabb sebességnél ugyan úgy elpattan,vagy nem akar leszállni :).
    Remélem a 4.10-es patch-ben rendesen megírják a repmodelljét,mert ez a patch-elt nagyon gáz. Nem hiszem el,hogy a való életben ilyen nehéz lett volna leszállni vele.
  • acidrain
    Off:

Motörhead - Mad Max

On:
  • istikovacs76
    Azt hittem csak nálam rossz a macchi.
    (a 205-ös még úgy ahogy jó, bár a 44-es gépekkel szemben az is elég gatya) A cr42-essel csak a ded1-en tudtam lelőni vele aviat. (ott van egy szlovák map, ahol cr42 és gladiator van magyar oldalon, és a szlovákoknál avia meg még valami).De ez az olasz fegyverzet egy vicc. Egyedül az sm79 essel lehet valamit leoperálni, persze csak évjáraton belül.
  • TG Gida
    :)
  • Lebowski
    hoppá. kicsit görbe volt az est és most látom kicsit félre ment a poszt:D:D:D ezúttal is elnézést az offért :) éreztem ám, hogy valami nem stimmol :D
  • Szepy2884
    Én mióta IL-2-zök egyszer sem emlékszem olyanra, hogy egy macchi lelőtt egy másik gépet vezesse akár én, akár más.

Én is csak és kizárólag kényszerből vagyok hajlandó beleülni pl war-okon ha egyszerűen nincs más, de még sosem szedtem le vele semmit. Egyszer Lacusch kollégával csináltunk egy 1vs.1-et vele, de előbb fogyott ki a lőszerünk, semmint lelőttük volna egymást. És ugyan ez igaz a CR-ekre is.

Este War Clouds?
  • szekelyland
    Az olasz gépekben a Macchi 205-öst leszámítva a fegyverzetet rühelltem, azok a papírgalacsinok teljesen hatástalanok, még egy benzinnel átitatott szalmakazalra is fél tárat bele kell lőni hogy meggyúljon. Kiváncsi vagyok, a Bob-ban egyáltalán lesz-e lőszer a macchiban, vagy csak felderítő lesz...
  • Vogel
    De jó benne LaGG-3-akat szögelni
  • V Domino #32297
    Én is várom már a Héját,nem is tudom miért,az egész gép egy nagy foshalmaz,mégiscsak ezen repültek dicső eleink,én sem akarom alábbadni.:))

A Macchi széria az egyik legszebb a játékban szerintem,a műszerfal nagyon szép,igazi olaszos trehányság érződik rajta,de mindenképp egyedi.
  • VO101Tom
    [URL=http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html]"...m" patch kell, nem a sima[/URL]
  • bettly
    Szevasztok. Most teszem ujra a jatekot, tehat alap jatek ,4.08, 4.09 , UP 2.01 mod, es ennyi ?
  • Lebowski
    miért van az, hogy a css-beta sokkal jobb mint a sima, és nem cserélik vagy frissítik, vagy valami. amúgy nem azért csinálták meg a bétát, hogy ha valami jól működik, akkor azt belerakják a simába???
  • acidrain
    Oké.
  • Lacusch69
    Köszi, működik Vistán is!
  • Zpogi
    Még ma meg holnap éjszakás vagyok,de kedden már leszek. Aztán mehet a !
  • acidrain
    Működik a Battle of Britain Stat oldala!
  • acidrain
    Este vadászhatnánk egyet-kettőt. :)
  • acidrain
    Win XP-nél:

C:\Documents and settings\Név\Application Data\Hyperlobby
  • Zpogi
    Köszönöm kipróbálom.
  • VO101Tom
    Nálam Win7-nél itt (Appdata rejtett mappa):
    C:\Users\-Név-\AppData\Roaming\HyperLobby\hyperlobby.fls
    Ugyanitt a hyperlobby.ign az ignore lista, a hyperlobby.inb pedig a pager üzenetek.
  • Lacusch69
    Uraim, a Lobby hol tárolja a barátok adatait?
  • repvez
    probáld ki ezt a progit :playclaw
    Ha müködik vele akkor kiválthatja a frapsot, söt akár lehetne egy kis online akciot is felvenni vele ts rádiozással is :)
  • Vogel
    A mai értelmezésben a jelre szállás a T-től jobbra van egy szárnyfesztávnyi távolságra. 'T (té vessző) esetén balra egy fesztávnyi. A gumi nem hálálja meg, ha a jel rögzítésére szolgáló fémre/fára megy ez a magyarázata.
  • VO101Tom
    Kb április óta nem változott az UP :)
  • Willenbrock
    Kösz,azt már várom mostanában nem követem az UP-k számát nem is tudom hányas a legújabb verzió,de a Héjára rá fogok mozdulni :)
  • Zpogi
    Szerintem a második,de ha majd kijön a 4.10-es patch,abban lesz a hivatalos Héja. Csak győzzük kivárni...
  • V Domino #32279
    Az eredeti kabin a 4.10-ben lesz.
  • Willenbrock
    A Héja egy újabb ultrapack verzióban van-saját fülkével vagy a régi Macci-fülkés Héjáról van szó?