91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
:D -
No igen :) Nem volta pontos. Arra gondolta,hogy mire lesz BOB én már csak pl ilyennel fogok játszani:)) -
Lysandus #32636 Killed in Action? :-) -
Na én lassan ezzel fogok játszani.
-
Szerintem a videó kártya ,meg a ram lesz kevés. De ki lát a jövőbe ,kérdem én,főleg a távoli jövő homályos:) -
Nálam egy Phenom II X4 940 számolgat 4 Giga RAM, és egy HD 4850 1GB OC társaságában, Gigabyte deszkán.
Nem mai konfiguráció, de a funkcióját tökéletesen ellátja.
Ha nem fog futni rajta normálisan a SOW, akkor az Oleg féle fejlesztőcsoport mehet a levesbe a többéves programozgatásukkal együtt.
-
Solt #32632 Pedig szívesen olvasom... a zrika kedvéért "jár neki"! :D -
:D Már nem terhelem vele Sanyó mestert. -
Fürtös #32630 Armat meg ne baxtasd nem egy kategória!
Mi is tudjuk,hogy van benne hiba bőven meg nincs túl optimalizálva de olyan mint az il2,Jelenleg a legjobb a maga műfajában.
Azt a fajta szabadságérzetet nem adja meg semmilyen játék ami az armaban van.
Legalábbis nem hiszem,hogy lenne e bármely más játékban szükség Anti Fürti Defense scriptre.
Ez komoly,tényleg megírták a srácok,ha a script érzékeli hogy több mint 2 kilóméterre eltávolodom a kijelölt zónától és elsütöm a fegyveremet akkor autómatikusan az ellenfél bázisára teleportál ahol vigyázállásban 2 percig állok:D
Nem szerették,hogy elbóklásztam BMP vel és távolról szedegettem a tankjaikat Konkurs rakétával,vagy mikor keresztülzötyögtem 5 kilómétert és beálltam a javítóbázisuk mellé kipakolni a BMP rakteréből az aknákat az útra.
Gondolj bele: túléli a csatát füstölő motorral döcög haza javítani,löveg csoffadt páncélzat darabokban,és a bázis előtt hirtelen diszkrét dörrenés és killed by Fürti felirat
Na ezt nem tudja a crysis. -
Solt #32629 Hogy: "Sanyo! Ez szép meg jó, de mikor játszhatunk vele?"! :D -
Mit?:) -
Solt #32627 Valamit kihagytál! :D -
Fürtös #32626 Pogi mester ne izgulj:D
Külföldön minden olcsóbb mint nálunk.
Ez saját tapasztalat,volt szerencsém bejárni jó pár országot a versenyeken.
Ott mindig mi vettük a kaját,ellátmányt,üzemanyagot.
Az elmúlt 7 évben nem voltam olyan országban ahol ne lenne olcsóbb az üzemanyag,kaja,ruhanemű,tartós fogyasztási cikk.
Ez még nem lenne akkora baj de a fizetések is jóval magasabbak.
Igen még az Oroszoknál is!
A románoknál is!
De valahogy ezt senki nem hiszi el nekem.
-
AZTAAAAAAA:) Meg hú,meg ha
Micsoda képek megint. eszem megáll,de komolyan. Ez igen ,ez már valami, nohát ,nohát.
-
Már félve teszem be a friss Storm of War képeket. :) A múlt heti motormizéria folytatása. -
Lysandus #32623 Hm... Lehet, hogy mégse lesz nekem ilyen... -
Valami ilyesmi. -
Médiarákban az Örsvezér térnél van egy samu szimulátor monitor ,három részből áll,a két szélső meg van döntve ,na azt adják fél milláért:) Nem is értem a dolgot ,hiszen három 22 " os monitor nincs 200 ezer. Jó plusz egy 100 huf a videó kártya az akkor is 300,ami ugye nem 500. -
Lysandus #32620 Ha már a videókártyáknál tartunk: valaki(k) itt három képernyővel nyomják. Annak milyen költségvonzata van? Tavasszal hátha össze tudok rakatni egyet... -
Solt #32619
-
Értem. Köszi a tanácsot,meg is fogadom. Majd győzzön a jobbik elvét követem. Addig meg elkaristolok a mostanival.
-
Solt #32617 Hát azért ArmA2-ben van ballisztika... azért az eszi az erőforrást... :) Crysisban lősz egyet, oszt a következő pillanatban megjelenik a lövedék a célnál! :)
( össze ne hasonlítsd nekem még egyszer, mert sikító frászt kapok! :D ) -
Solt #32616 Játék alatt nem fogod. Ha csak játszol, nincs köztük különbség. Illetve nagyon-nagyon minimális pár játékban... Még mindig főleg a MHZ számít... tehát mondjuk egy 4GHZ-s PhenomII, és egy 4GHZ-s i7 között játék alatt nem lesz különbség... maximum fps-ben ( az egyik 150, a másik 140 ) lehet, de minimumban nem, és ez a lényeg.
Már én is bánom, hogy Q9550-t vettem anno... egy phenomII x4 bőven elég lett volna, és még pénzem is marad... ráadásul az alaplap is olcsóbb hozzá...
Én azt javaslom várd meg mit ügyködnek ki ezek tavasszal, és azt kell venni, amelyik ár/érték arányban jobb. :) -
Fizika meg az Arma?Még köszönő viszonyban sincsenek egymással..=)Még a crysisban is jobb! :D -
Ráérek,csak fogalmam sincs inteléknél mi micsoda mostanában.
Régóta AMD procim van ,mincs is különösebb bajom velük, de ha új gépet rakok össze eldöntöttem intel lesz. Aztán lehet észre sem veszem a különbséget. -
Solt #32613 Platform váltás lesz mindkét nagynál, úgyhogy szerintem most nem érdemes cpu-t cserélni.
De, ha mindenképpen akarsz, és újban gondolkozol hosszú távon, akkor i7 930. -
Ha már itt tartunk.
Nézegetem a procikat, szerinted melyik a jó választás intel platformon?
-
Solt #32611 Tudod mi erről a véleményem! :) Nekem sem az NV-vel, sem az ATI-val nem voltak komoly nyűgjeim driver terén. Beraktam, használtam mindkettőt. Én úgy látom, hogy nagyon sokan egyáltalán nincsenek tisztában alapvető dolgokkal, és egyből megy a bélyeg, hogy ez így szar, ez úgy szar... Vannak hibák ez tény, de ez igaz mindkét félre. Az NV kiadott olyan drivert, amitől majdnem megsültek kártyák, mert belepiszkált a venti vezérlésbe... AMD meg hónapokig kiadott olyat, amiből driveresen nem volt AF...
Aki ért a gépéhez, tudja mi miért van, nincs tele minden szar buhera programmal a gépe, nem ész nélkül tuningol, annál mindkettő normálisan fog működni. Vannak kivételek, de közel sem olyan vészes a helyzet, mint ami a sok hisztiből következne...
Ezen kívül az NV rengeteg pénzt szán(t) arra, hogy sumákoljon... nekem főleg ez nem tetszik. -
""tavasszal jön az új CCC""
Ettől félek én is:)))Bár lehet megtanulták a szoftveres részt is ,ki tudja:)
Nekem nem az árával van bajom a radeonoknak ,de tudod te ezt:)
Most olvastam valahol.hogy a koma vett egy 580 at (tán a prohardver fórumán) előtte valami Veres csúcsa volt . Csak megjegyezte,szerényen,hogy nem bánta meg:))Nagyon nem:) -
Solt #32609 Ebben az esetben meg kell várni az Intel meg az AMD új cuccait... inkább ezen új cpu-k közül kell majd választani... :) A tavasszal jönnek elvileg, ha jól tudom...
A HD6970 jó lesz... már esett közel egy tízest az ára... tavasszal jön az új CCC, addig bemegy 100ezer alá, és akkor jó választás lesz! :) Fenntartás nélkül! :D -
Gondolkoztam a 460 ason is különben,de nem vitt rá a lélek:)
-
Annyira nem sürgős:) Asszem ráérek január ,február környékén venni,karácsonykor még sose vettem hardvert,mert hülye azért nem vagyok.:) Azt az örömöt meghagyom másoknak:D
Meg még kíváncsi vagyok az új radeonokra is mit muzsikálnak. Persze komoly fent tartásokkal:DDD
Aztán lehet egy teljesen ujj gépet kéne venni I5,vagy I7 alapokon.
A mostani X4 3ghz es nem hiszem ,hogy kiszolgálna egy ilyen kártyát.
No meg az alaplapom is már vagy két éves. Szóval ezt még el kell döntenem.
A BOB ig úgyis van időm:D -
Solt #32606 Ebben az esetben mire vársz még? :)) -
Solt #32605 Jól optimalizált vagy sem, ez a lényegen nem változtat sajnos! :) Ahhoz képest, hogy mekkora a látótáv, milyen a grafika, és milyen szintű a fizika, nem rossz az ArmA2 optimalizálása, bár lehetne sokkal jobb is, ez tény.
Nincs gond a RoF alatt, csak nem lehet teljes pompájában élvezni! :) Ahhoz, hogy a shimmering ( ilyen gány textúra remegés az élsimítás hiánya miatt ) megszűnjön 4x-s SSAA kell, ami kinyírja ezt a kártyát. Kisebb SSAA esetén is, ha lejjebb ereszkedsz, akkor bizony 20 körülire esik az fps... :((
Szóval a teljes pompához kevés a GTX460... :( -
Volt egy gtx280 asom,nemrég túladtam rajta ,most betettem a gts250 esem ami Il2 alatt hibátlan ,ámde rof ot nagyon nagy kompromisszumokkal viszi.
A 280 as bitang egy kártya volt ,nem is tudom,hogy mennyivel lassabb a mostani élmezőnynél,de jó árat kaptam érte így megérte eladni.
Nem kell sokat hozzátennem és megvan a 570 es.
A 250 es marad tartaléknak,mert az mindig kell:) -
Bár én nem játszok az Arma 2-vel,úgy tudom az nem valami jól optimalizált program,talán itt nem hardwer oldalon kell keresni a bajt.
Kb mint az FSX,ami hírhedten procigyilkos,addonokkal még a húzott i7-es is megfekszik alatta.:)
Rof alatt egyébként mi a gond?Komolyan érdekel,mert megvan,csak nem repülök vele. -
Solt #32602 Legalább őszinték... -
Solt #32601 Mennyivel gyorsabb az mint a mostani kártyád? Ha megvan legalább az 50%, akkor érdemes cserélni... -
Bocs az OFF-ért
Már a retekklub is felszámolta kis hazánkat...
No comment
-
Értem. Magam a GTX570 re szavazok,száz körül van és abban látom azt a potenciált ami kb két évre megoldást kínál.