91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #32919 A gép általi maximum beállítás közel sem a maximum! Még a renderelt ( vagy mi ) képet is a natív felbontás alá rakja...
A kampány elején még oké, de, ahogy beérsz a városba, vége... nekem [email protected] + GTX460@800MHz normál beállításon hoz stabil 30fps-t! Igaz, ez 1920x1080, de akkor is... Fullon a városban játszhatatlan! Majd meglátod... Ha pedig te állítasz mindent maximumra úgy, hogy a natív felbontás azonos a renderelt képpel, akkor csókolom... diafilm! :D -
1680x1050 ez a monitorom natív felbontása.
Grafikai beállításoknál aszt hiszem a maximum a legnagyobb érték ,de ha nem akkor is az utolsóra tettem. 4XAA 8X ani. Nem tudom még mit lehet feljebb állítani.
De a kampányt néztem. Simán ment.
Tom!.
Karácsonyra kaptam,most próbálgatom. -
Glo #32917 Nekem is ilyenem lesz majdan.. áprilisban :) -
Nocsak. Armázol te is? :) -
Solt #32915 Milyen felbontásban, és mi az a full beállítás? No meg hol? Mert, hogy kampány alatt nem, az fix! :D -
Na huzogattam egy kicsit ezt a 460 gtx et,asszem marad egy ideig.
800 on hiba nélkül működik ,az ARMA 2 vel néztem,full beállítással röcc nélkül ment. Jó kis kártya ez. -
Lysandus #32913 Nekem ez két AI spitnek tűnik. 1*2-es felosztásban. -
hm, van külső nézet is: http://www.youtube.com/watch?v=RCqY6XCKz4U&feature=watch_response
lehet hogy mégis ikonokkal meg külső nézettel játszik,csak a track belső nézetes? -
:D balfasz voltam és meglepett a két konnektoros VGA. -
Hát csalóka a cikk képei. Minimál grafikát tettek be. -
Csak olvastam a prohardveren:) -
Biztos volt már, de megörültem hogy végre találtam egy olyan videót ami nem címkés, meg unrealistic:
Gondolom ezt is valami fejmozgáskövető cumóval játszotta, e mellett a hat switch olyan sutának tűnik.
-
Igen, volt. Már megoldottam. -
Na, ma este hostolok egy héjásat, légyszíves gyertek el, köszönöm. A várható indulás: 20:00(nem biztos), 21:00(BIZTOS INDULÁS).
köszönöm.
Ui.: Mester, msn-en írj rám, thx. -
messerharcos #32905 jeszus, tényleg igy nézett ki az első sturmovik? -
Urak!
Lett egy felesleges GTS250 es videó kártyám. Ja Inno 512 es, hőcsöves hűtéssel,tökéletes állapotban.dobozzal van valami játék is benne (fogalmam sincs mi) .
Ha érdekel valakit ocsón eladnám. -
Igen, az Avia B-534 is az ő munkája. Az írásra lassan ráfér egy frissítés, nincs benne sem a Wings of Prey, sem a SoW. :) -
Utána én is így jártam a Viharmadárral.Kb. 650-el süllyedtem enyhén,mikor lenyomtam az orrát,és a negatív(!) G letépte a bal szárnyam. 
Szóval erre is figyelni kell.Ma letesztelem a torpedókat,mert tegnap bedöglöttek oldás után pedig a sebesség jó volt.Talán ennek is kell bizonyos idő,míg élesedik,sok finomság van ebben az új pecsben. -
Neked van problemád a gtx460 elindításával? -
No meg ahogy csavarodtak a szárnyak,úgy lett pontatlan az a hispano:) -
Megjegyzendő, hogy nagy g-nél a spit fegyverei szerettek beragadni. Volt a hispanonak súlya is rendesen, kétszerese a Mauserének. -
Lacusch69 #32898 Én 100% üzemanyaggal, ahogy a QMB adja. -
messerharcos #32897 Énmeg ugykezdtem tegnap 2 szerón is hogy egy repülésből két lövé, aztán spit vs 109 egyre full bénább voltam, mig végül sajátot lőttem le. Nem ha érzem hogy nem akar menni vagy bombzázgatni kell vagy abbahagyni, de nem erőltetni a vadászást mert ugyse lesz belőle semmi. -
Ú, valamelyik nap majd jövök, kipróbálom élesben én is, csak megint rámszakadt kis meló, amit ebbe a pár napba kell sűrítenem
-
Hello. A játék főkönyvtárában lévő conf.ini-t is elég asszem átírni, a felbontást írd igény szerint, a többi kapcsoló legyen 0 vagy 1, ahogy ide bemásoltam. Nemtom melyik szedi le a fekete csíkot a szélén, melyik engedi a wide screent, ha valaki tudja, pontosít majd.
[window]
width=1680
height=1050
...
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0 -
Hali!
Most jövök a Spit vs 109-ről.
Az utolsó felszállásom K4-es meszával volt.
Domino 262-vel, Albert Fókával vette fel a harcot.
Két mozzanat ami nagyon tetszett:
Jó nagy map volt 4500 on értem el a frontvonalat.
Spit IX. felettem jó 1000 méterrel. Leborított valaki után, én pedig utánaeredtem. Nem tudom mennyivel ment, de a K4 es 650 km/h-t mutatott.
A Spit megpróbálta felhúzni, és abban a pillanatban le is repült a bal szárnya. Itt kezdtem kuncogni.
Visszaemeltem 4000-re, Tempest húz fel előttem. Rádurrantok, csak úgy dörög az MK 108, erre elkezdi nyomni lefelé, én pedig utána.
Lemegyünk 0 méterig, a Tempest-es kolléga felhúz(ná), de neki is leszakad a szárnya. Itt már hangosan röhögtem.
-
Po Lee #32893 Szekelyland mint megjegyeztem az üzemanyag meggyisége, ill a fegyverzet sokat számít ezután.
Waron egy feltöltött, felfegyverzett, bombákkal megrakott géppel már nem lehet ész nélkül repkedni, és ez mind a két oldalra igaz .
-
abbiza, G2 messzer 40% benzinnel 500 nal hasrahuzva semmi baj, 100-nal trimmel meghuzod akkor leromlik a gep.
A foka meg 500 nal negativ G manovernel szarny nelkul marad, semmir recseges vagy egyebb elojel nelkul, de ez sztem vmi bug lehet -
kellemes unnepeket, Bettly!
Igen kellene az il2stab progi, abban be tudod allitani az ilyen szelesvasznu felbontast is. Sajna nekem mar nincs meg, de vkinek tuti megvan. -
Po Lee #32890 Üdv Mindenkinek!
Boldog és békés Ünnepeket!
Lenne egy kérdésem. Mennyi üzemagyaggal próbálgatjátok a gépeket ?
Mivel a G hatás számításnál sokat számít a gép súlya, amit meg kibír 20% üzemanyaggal az nem-biztos hogy menne 80% al. Ill számít az hogy sérült-e vagy sem... -
Zoli105 #32889 na ez már döfi csúcs gép jól meg lett modellezve !:D -
bettly #32888 sziasztok. hogy tudok nagyobb rezoluciot elerni a jateknal pl 1600x900, egyaltalan lehetis? kosz -
GálTomi #32887 Úgy tudom anno a MÁVAG Héja 3d-s modelljét is elkészítette Jutocsa. Gondolom abból tudnak majd kiindulni. -
Igen arra. Úgy tűnik, hogy a külső nem probléma, csak a pilótafülkéről nincs anyaguk. -
Gyúrunk egy kicsit:) Egyébként már csak anekdotázni tudunk il-2-ről, hiába, jön a következő generáció. De kéne egy verseny... -
Lacusch69 #32884 Kicsit teszteltem a 4.10-et. Nagy picsogás lesz vörcsi oldalon...
Teszt eljárás: leborítás 1000m körüli magasságból, kb. 550-nél koppig hasra húzott bottal emelkedés.
-Messzer (F,G,K) nagyon jól bírja, nem törik, nem dugózik be. (Külön teszt: K4 650(!!!) + full trimmeléses felhúzásnál tört)
-Fóka: jól bírja, de dugózik.
-Orosz + lend lease gépek: általában jók, MiG lustán reagál felhúzáskor.
-Shitfire: koraiak törnek vagy dugóznak, újabbak nehezebben törnek.
-Póni D: nem törik, de dugózik.
A 109K4 félelmetesen jól emelkedik.
A Shitek fékszárnya ismét kétállású, ha tengelyen van, akkor is.
Kivételesen felénk hajlott a szentek keze... :)
-
messerharcos #32883 Kétségtelen 42-ben sem az 530 km-es sebességet, se a 2 12,7-es és 2 8mm-es éppuskából álló fegyverzetet nem lehetett jónak evezni. De mindehez csak egy 1030 lóerős motor járt. Lehet felesleges foglalkozni a "mi lett volna ha"-val, de szerintem egy németektől licenszben átvett 1600-1800 lóerős motorral obban muzsikált volna. Ez persze jelentős áttervezést igényelt volna és nem vagyok repülőmérnök hogy megállapitsam a sárkánynak mennyi lett volna a terhelhetsége erősebb motorral, fegvertettel, nagyobb sebességgel. Lehet nincs igazam, de szerintem egy jobb motor jobb gépet eredményezett volna ebből a konstrukcióból, és emelett a Héja se volt jó gép mégis örülök hogy bekerült a játékba, ugyanigy örülnék az ezüst nyílnak is:)
Az elnézést kérést viszont nem értem:) -
GálTomi #32882 Kicsit nyögvenyelős lett elnézést. -
GálTomi #32881 A WM-23 ezüst nyilat már a tervezési stádiumban is csak jóindulattal lehetett korszerűnek nevezni. Ha más nem nézel csak kortárs gépek teljesítmény mutatóit akkor látható hogy jó esetben is csak mire sorozatgyártásra kerül csak mint gyakorló gép jöhetett volna számításba.
-
GálTomi #32880 A MÁVAG Héjára gondolsz ami WM-14B motorral GEP Danuvia rendszerű géppuskákkal,olasz helyett Angol Hamilton légcsavarokkal? Vagy a programban is szereplő Re 2001 re? A MÁVAG Héja külsőre is sokban különbözött az eredeti olasz verziótól (belül még többen).