91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
No de az asszonynak is van meg a lányomnak is laptopja ,őket had ne korlátozzam:)))
Jó bort ,meg pálinkát.D -
ha nemsikerül, priviben küldd át az ip címed meg ami még kell oszt megoldjuk
Amúgy újévkor sert??? XD -
De minek 2,3, 18 rúúter???
egy nem elég??
Itt a doksija, elég vilisen benne van a leírás:
http://www.tp-link.com/english/soft/20101264520814.pdf
A Wlan -on benyomsz egy 512kb-es sávot, netezni meg iwiwre elég, te meg a lan porton nyomulsz korlátozás nélkül -
bettly #33116 Kosz Tom , kosz Laca kosz mindenkinek mar csinalom is
-
És tudni kell:)))) ,hogy ha az én routeremet az ő szintén T-Plink jével összekötöm,nincs neki net,de ha (ez most is úgy van) a régi SMC-routeremet közélyük teszem akkor van net. Nem kiröhögni :) három eszközzel oldottam meg :D -
Ezt az oldalt már megtaláltam ,meg próbálkoztam is ,de nem sok sikerrel. -
TP-Link TL-WR941ND -
Dobd be gyorsan a rútered modelljét
-
Urak.
Ki van itt informatikai szakember.
A problemám a következő.
Annó szomszédasszonynak megengedtem,hogy használja a netem ,(férj elhagyta,gyerekkel egyedül maradt stb) . Hozott egy wifis routert
,semmi gond nem is volt levelezett,olvasgatott.DE! Jött egy új férj aki (nagyon rendes a srác amúgy) megszállottan filmeket tölt le.
Szóltam neki már párszor ,meg ki is húztam a routerét amikor már ideges lettem,hogy a saját netem nem tudtam rendesen használni.
Igazság az ,hogy em akarok összeveszni velük,ezért tegnap vettem egy wifis routert ,be is üzemeltem ,hibátlan a dolog .
Nos úgy néz ki ,hogy az én routeremhez csatlakoztattam az övéket ,
de le akarom korlátozni a letöltési sebességüket ,kb annyira,hogy netezni még tudjanak ,de egy film az minimum 1,5 3 napig töltődjön le.
A routerem tudja ezt a Bandwidth Control rule dolgot ahol elméletileg le tudom korlátozni a sebességet,de mivel tök
vagyok ehhez így fogalmam sincs mit ,és hogyan állítsak be.
Ha valaki segít vendégem egy serre. na jó több serre. -
Ezekkel akkor kell foglalkozni, ha a joy kezd tönkremenni. A dead band azt a területet növeli meg, ahol a joy "középállásban" van. Ha növeled, akkor ez a "holttér" nagyobb lesz, viszont a finom joy mozgást sem érzékeli. A Filtering akkor kell, ha a joy potija kezd tönkremenni, és ugrál, remeg a joy. Ez egy kis késleltetést tesz a mozgásra, amivel ezek a rángások kiszűrhetők, viszont a hirtelen kormánymozdulatokat is lassítja. Ha növeled, akkor lomhább lesz a gép.
Én 22-es vide monitoron játszom 1680x1050-ben, nálam az anti aliasing nincs bekapcsolva, így földháttérben is jó a gépek láthatósága, nem mossa össze a talajjal. Felbontáshoz amit belinkeltem conf.ini beállítás, annak jónak kellene lennie. Ha nem működik, próbáld meg azt, hogy innen letöltöd az IL2 Stab progit, abban be tudsz állítani a szabványtól eltérő felbontást (ez is csak a conf.init írja át, ha jó, mentsd el és később is bármikor bemásolhatod azokat a sorokat). -
Töltsd le az IL2 sturmovik stab progit. Az beállítja neked ,ha megadod a felbontásod ,tehát beállítod benne a 1680x1050 wildescreent. -
bettly #33108 Koszonom ezt nem tudtam, akkor valtoztatok legyen 1024 ...stb,,elvegre mi a fasz is ez a dead filter meg filtering , mit kell allitani ezeken, jobb lessz a joy kezelese ? -
spargarepa #33107 én általában 1024*768-ba játszóm 32"-on kb 1 méterről :D nem széthúzva szélesvásznúba hanem jobb és bal oldalt lehagyva, engem zavart az hha széthúzta, meg azis amikor fentről lentről elvett a progi segítségével. jó ez így :D -
Én a 22-esemen csak 1024-ben használom a gamet, egyrészt mert ez a natív felbontása, másrészt mert az Il2 nem támogat wide felbontást, hanem az ilyen felbontásoknál egyszerűen kivág a kép alsó meg felső részéből.
Nagyobb felbontáson nehezebben látom meg az enemyt is.. Van egy román srác a D13-ból, aki 800*600on tolja........ ugyancsak 22 esen....
-
bettly #33105 Helo. Egy erdekes kerdes > Nallam a joy beallitasnal a Dead band meg a Filtering egyaltalan nincs beallitva, oszinten nem is tudom be is kell-e egyaltalan ? Mi a szerepuk? Koszonom az infokat a rezolutio beallitasnal de meg mindig ott a szellen afekete csik pedig a save asp. 0 es az Enable resize is 1 de megelegszem az alap bealitassal fo hogy az angyal hozott Lg"22 monitort 1680x1050 beallitassal,,,,,,,,ez van. -
Glo #33104 Ne vessz el a részletekben :) -
Sorry, adat hiba-->nem módosított pálya, hanem ÚJ pálya! -
Ok, mind1. Későn szóltam...nem jött senki.
Akk holnap, 19:00. 1. Balaton Air Race v2.0-->módosított pálya.
-
Ma 20:00-kor 1.Balaton Air Race Cup--> módosított pályával!!! -
Szepy2884 #33100 igen. sőt olvastam is. -
Elvileg jó küldetések vannak benne :) szeretném végig játszani -
Előfordul... -
messerharcos #33097 én igen nélha a 3-al -
messerharcos #33096 Üdv! minek az neked? senki se azzal tolja -
Glo #33095 Ezt láttátok már?
Il2 + Bluebox technika :) -
Fürtös #33094 Régebben elég sokat foglalkoztam vele, ha segítség kell írj! -
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy az "IL-2 STURMOVIK: BATTLE OVER EUROPE" kiegészítést honnan tudnám megszerezni? -
Richtofen #33092 OFF:
Silent Hunter szériával játszik valaki közületek? -
B.Ú.É.K mindenkinek, végre hazakerültem.
amint jobban leszek, megpróbálok egyenesen ülni a gép előtt, és lehet hogy még repüni is fogok, egyelőre a szoba G centrifuga jellegű effekteket produkál....
Újévi csujogató:
A messzerünk szépen szálljon,
az Mk 108 betaláljon!
SOW jőjjön má ki,
hadd örvendjen mindenki!
Az új évben sok-sok repülést,
sok gonosz spit lelövést,
tovább részegen nem dumálok,
Boldog új évet kivánok!!!!
-
Lebowski #33090 ok. kösz. -
STOCK 4.10 -
Lebowski #33088 milyen mod-ban fogod hostolni? -
Beírtam lobbyra az Air Race-t, erre egy gyerek rögtön kérdezi, ha repülök, kapok pénzt? Mondom: nem
-
Szepy2884 #33086 Köszöntsük vidáman az új évet :)
-
Szepy2884 #33085 NE B******Z MÁÁÁÁ' !!!!!!!!!!
Sadman a kötelék parancsnoka ennek a légi cirkusznak????

Ismerem a srácot! Virtuálisan. Óriási haverok vagyunk, ha meglátjuk egymást a lobby-n vagy valamelyik (ált. War Clouds) szerveren, mindíg egymás nyelvén köszöntjük egymást. Régen ismertem a TS címüket és gyakran repültem vele géppárban a WC-n ha éppen Ata nem volt, és bár jól repült a srác, de eléggé forró fejű és szinte folyton bajbakerült és nem győztem kiszedegetni az ellent a seggéből. De azt sosem gondoltam volna, hogy ilyen jól repül. -
Hivatalos logó(2 perc):
-
Jelenleg a pályán minden gépet lehet használni. De ez változhat, ha a versenybíró(jelen esetben én), ezt felül írhatom, és csak 1 fajta géppel lehet repülni.
DE JELENLEG MINDEN GÉP ENGEDÉLYEZETT!
1.Balatoni Air Race Cup
Start: 19:00-->lobbyn -
Na sikerült mobilról ide írni. -
Zoli105 #33081 Bocsi hát késni fog a magyarázat, mert van sok dolgom bőven :S de a mai nap még megpróbálom leírni -
Köszönöm!