91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #33280 Sziasztok.
Én is pár napja vettem egy Medusa NX 5.1-et.
Il-2 alatt nektek hogy megy az 5.1? Amikor játékon belül átállítom Surroundra (előtte Headphones-ra volt), nagyon hangosak lettek bizonyos effektek; fülke motorhang, találatok (na ettől mindig befosok, ha váratlanul ér). Csatornánkénti hangerővel nem tudok egyelőre okos lenni, mert ha leveszem a Front hangerőt akkor minden más hang alig hallható más gépek, légvédelem, stb.
Mi a titok? :) -
-
messerharcos #33278 Hát, azzal kezdeném én is amivel Laca, ezt nem lehet egy óra alatt megtanulni, és jóideig agyaggalamb is maradsz. Én most csinálom online olyan 8 hónapja, majd minden nap, és nagyjából belerázodtam de még nekem is van sokmindent tanulni-jobban csinálni. A ts használatát szintén javaslom, rengeteget tudnbak a srácok segiteni. Alapvetően a repülésről, első,, joyyal repülsz? Mert lehet nélküle csak nem érdemes mert ég és föld. Ha nincs joyod, javaslom beszerezni a saitek cyborgot, én nagyon megszerettem majdnem mindent benne, és fél éve 1500 ért vettem a médiamarktban.
Ha szerveren kezdesz, javaslom kezdésnek a skies os firet, skies of valort, rcaf fb-t, ezek ilyen kezdő szerók, én is egyből war cloudson akartam de aztán mégis ezeken 2 hónapot eltöltöttem mert hamarabb hozott sikert és aztán amugy is továbbtudtam lépni. Persze ha hostol valamelyikünk és feljösz ts-re az a legjobb. Szóval lassú sikerre számits, és gyakran kell hozzá játszani, nem kéthetente, szerintem heti 2-3 szoor minimum de legjobb minél több:D No akkor gyakorlati tanács, ami nagyon fontos szerintem dognál, hogy az ember figyelje a helyzetet, szitut, és ne pazarolja az energiáját. Nekem hibám volt hogy forrófejüségemben rácsaptam az első előttem megjelenő kontaktra, szemből rázuhantam, aztán 180 fokos fordulóval visszatéptem, elkoptattam minden sebességem és már jöttk a társaik, mert többen voltak, ahelyett hogy megvártam volna mire elrepülnek alattam, kicsit mgéjük kerülök s onnan zuhanok, lehetőleg azt is kivárva hogy a társai elfoglaltak legyenek. Tehát szerintem nagyon fontos mikor kezdi meg a támadást az ember, hogy kivárja a legmegfelelőbb pillanatot, és várja ki hogy a legjobb pozicióbol támadhasson. Ez természetesen akkor igaz ha magassági előnyöd van, ha egy szinten vagytok és megtámadnak, nem tudsz mit tenni muszály harcolni.Nemtudom tengelyhatalmi vagy szövetséges oldalhoz vonzódsz-e inkább, lényeges kérdés, mert kicsit máshogy kell repülni a két oldalt. Ha 109-essel mész mindig az energiádra vigyázz, emelkedj mindig az ellen fölé és csapkodd. De ne tépegsd utána max ha egyedül vagytok nincs ellen a közelben és nagyon sebesült, vagy mig-3-ról, p-40-rőlvagy estleg buta fordulozni akaro musdtangról, thudról van szó.
Offline azt gyakorold sokat messerrel hogy beálitod oldalt hogy legyen 1000 méteres magassági előnyöd, indulástól kezdve emelkedsz emelé, és beraksz egy ai vadászt magad ellen, de lehet akár bomber vagy szállitógép is először, kivárod a pillanatot, és mikor jó helyzetben vagy a térben hozzá képest, elkezdesz zuhanni fele, és zuhanásból lövöd meg. Ehez a következő pont a célzás kell, figyelned kell a lövedékeid hova mennek a célkereszthez képest, és a gép sebességét is oda kell számolnod vagyis mindig a célpont elé kell célozni zuhanás közben. Erre majd ráérzel. Ha pedig mégis fordulóharcba kerülsz, ügyelj rá hogy lehetőleg ne koptasd el jobban a sebességed mint az ellen, és nem kell mindig mindent leutánozni. Lőni kiskalával kezdj, ha messziről lősz, de a legjobb ha olyan 200 méterről, vagy 300ról lősz max, ennél messzebbről már csak szerencse kérdése, vagyis próbálj minél közelebb kerülni, és addig nem pazarolni a lőszerrel, miko viszont jó a poziciód, közelről szórd meg rendesen:)Aztán később majd változik a tüznyitási távolság kérdése, de egyenlőre kerülj közel, töltse ki lehetőleg a célkeresztet. És mégegy rendkivűl fontos dolog: A légteret mindig figsyeld, repülés közbe sose bambulj mindig nézz körbe körbe, ne csak előre mindenfele, és kutasd hol vaqn leendő célpontod vagy hol van hozzádképest veszélyesen magasan levő ellenfeled. Ha egyik szemed mindig magasan meg a 6-odon an, kevesebbszer fognak lelőni:)
tehát az észlelés is nagyn fontos. Lehetőleg offline a mostani pathel és annak g erő-pilóta nehezitéseivel, róbáld ki a legtöbbet repült gépeid, ha tengely hatalmi vagy fóka, messer, zero, hol szakad, zuhanásban, hol maxja, hogy emelkedik, mikor sül be a motor, ccsak ugy ellenfél nélkü repülgess, aztán ugyanezt tedd meg a spittel, mustangal, p-39-el, miggel, laggal, yakkal, lavorral, stb, és ha ismered jól a saját géped határait és az ellenfelét, az sokat segithet.
És még valami: Nem vagy béna, csak most kezdted, ne a sikerben mérd magad, és várj türelemmel:)
No elsőre ennyi, remélem tudtam valamit segiteni, Üdv!
-
messerharcos #33277 köszi! -
Alapvetőeen erre az a jellemző'hogy nem a gyors sikerek játéka. Van egy tanulási fojamat amire időt kell szánni'de utána a siker sokkal édesebb. Ha van ktart.ásod akkor remek élményekben lesz részed a későbbiekben 'ezt garantálhatom. Milyen számító géped van? Azért nem kell ide erőmű ,okos beállításokkal szépen lehet futtatni ezt a játékot régebbi gépeken is. -
Köszi a linket, végigolvasom. Elég régi a gépem, így neten játszva kicsit darabosabb a repkedés, de majd azért megnézem merre járnak a honi légi lovagok ;)
messerharcos, várom a tapasztalatokat :) -
Az Aranysasok-nak(Dumbo, Sting, Po, Nohab, Mester és jómagam): A skineink TS-en az SG szobában, az "Aranysasok skinei" nevű mappában találhatóak, név szerint...További szép estét! -
messerharcos #33273 hú:) holnap irok én is többet, 1 éve ugyanebben a cipőben jártam, most egy árnyalattal jobb, ha nem árasztanak el az üzenetek holnap én is megosztom tapasztalataim:) -
Hej kollega :) ez nem egy egyszerű kérdés és a válasz sem lesz az.
Elcsépelt lesz de kb ez fedi a valóságot. Gyakorlás,meg gyakorlás ,meg még mindig gyakorlás.
De ,hogy érdemben is mondjak valamit. A Pumák oldalán ,rengeteg elméleti anyagot találsz ,ezeket érdemes elolvasnod.
PUMASZÁLLÁS
Videókat is találsz ott de a youtube is tele van Il2 es videókkal.
A legegyszerűbb viszont az ,ha az itt repkedő arcokkal ismeretséget kötsz és esténként együtt repülsz velük.
Mi több ts en is tudsz értekezni ,és bizton állíthatom,hogy segítőkész emberekre találsz körükben:) -
Hali, a kérdésem egyszerű:
hogy kell repülni? :)
Lassan tele van a hócipőm azzal, hogy milyen béna vagyok. Bementem egy szerverre, gyakorlatilag agyaggalambnak, általában két rálövésből már szana meg széjjel szakadtam. Még ha gépi ellenfél ellen repülök is, mindig az van, hogy átver, mögémkerül, vagy elmenekül, sosem érem utol, látszólag enyhén felfelé száll, majd hirtelen még meredekebben tesz egy hurkot és mögém kerül, nekem meg elcsorog az energiám, átesem, és mire összeszedem magam, addigra megint 1000 méterrel felettem van. Ha nagy nehezen sikerül vele maradni, üldözni, minden fordulóban meg kanyarban mögötte is vagyok, akkor meg kilövöm az összes skulót, és csak egy halvány füstcsík az eredmény...
Nincs valami videó, vagy leírás arról, hogy mit és hogy kell csinálni a levegőben? Angolul is jó. Köszi előre is. -
Gyerekek:) Már vagy 4-5 éve 5.1 es fülesem van:)
Én preferálom ezt a dolgot, jó a hangzás ,jó a térhatás,és nem zavarok vele senkit. előtte egy Ozakim volt az is tökéletes volt a számomra ,csak már széthullott.
n. -
spargarepa #33269 nekem egy olcsóbbféle 10k alatti trust 5.1 es fejhallgatóm van azis nagyon jó hangzással bír. basszus magashang mindegyikk bennevan. az ilyeneknél arra kell figyelni h ne csak 1 hangszórós legyen térhatással hanem a több hangszóró meglegyen benne -
Solt #33268 És milyen az 5.1 így? -
Én az évvégi vásárolgatások során néztem ki ezt magamnak, ha már lecserlem a mostanit, kipróbálom ezt az 5.1 dolgot. speedlink medusa nx 51 -
Vettem egy ilyet. Ajánlom mindenkinek,kiváló hangzás. -
Igen van róla hír,hogy lesz,de hogy mikor...
LINK -
"integrálhatnák már 4.10-re"
Erről van bármilyen info? UP-t készítő srácok foglalkoznak vele egyátalán? (interjúkban olvasni, hogy többen Olegéknek dolgoznak már azok közül, akik az Up-t is csinálták. Tudom, hogy nem egy ember műve ez sem, de frissítés, bővítés is elég rég jött ki az UPhez (leszámítva, hogy belerakták a stock_4.10-et), konkrétan tavaly áprilisban... -
Találtam két videót a hamarosan elkészülő Tunézia kampányról(AXIS VS ALLIES).
Axis videó:
Allied videó:
Ezeket a videókat elnézve szinte kedvet kaptam ehhez a war-hoz,majd,ha kijön kipróbálhatnánk.
És rájöttem,hogy hiányzik az UP képi és hangzás világa,integrálhatnák már a 4.10-re. -
Ok. Köszönöm,megnézem. Közben találtam egyet én is azt is felrakom. -
Pogi: felraktam TS-en az SG szoba tárhelyére a prototípus skint meszára. 3 fajta van, csak a szöveg különbözik rajta... -
brendon566 #33260 ok, megvan köszi. Csak az "enhance"-val próbáltam meg az volt a gond. -
Mi nem megy?
Az NV vezérlő pultban a 3D beállításoknál alulrol a második élsimítási mód na azon a bármely alkalmazás beállítás felülírása..
Utána alulról az 5. az élsimítási beállításoknál beállítasz mondjuk 4X est. -
brendon566 #33258 jaj, a másik accom...szóval én voltam az elsimítással. -
brendon566 #33257 Esküszöm nemmegy, a régi ati-m még kente-vágta. De sebaj.
-
fridrich #33256 talán "Az Enola Gay pilótái" (1980) cimű filmre gondolsz? -
A miniegér funkcióit axis ra teszed majd a POV hat 1 et mausra.És voala
-
Már hogy a pitlibe ne tudná?
Kapcsold be . -
mtz 82 zts #33253 Mert régebben láttam egy filmet ami erről szólt és abba rendesen a film végén mutatták,hogy a B-29-es ledobta a bombát meg minden. -
mtz 82 zts #33252 Meg akarom nézni!! -
Ja, meg eszembe jutott még egy: Discoveryn volt egy ilyen: hajsza a hidrogénbomba előállításáért. Ebben is mutatják a két ledobott atomot az elején.
Ha viszont a manhattan terv érdekel, arról készült mozifilm is, "fat man, little boy" néven. De ebben csak a kísérleti robbantást játsszák el, Hiroshima és Nagaszaki lebombázását csak a film végén írják ki, amolyan mellékesen megjegyzett következményként :/ -
Bocsánat, tényleg... -
Hát azt nem csodálom. Ne akard, hogy részletezzem, gondolkodj! -
Ezt nem értem...
-
Mozifilmet nem tudok. Legalábbis olyat, amiben nem csak szó van róla, hanem mutatnák is. Ismeretterjesztő sorozatokban viszont benne van, pl History Channel - WWII in colour sorozata, annak a 13. részében a háború végső szakaszáról van szó, vannak benne eredeti felvételek is. Mihez kellene egyébként? Google, youtube-on is biztos fent van minden video és adat róla... -
Miki Te IQ fájter vagy? Ne válaszolj, úgy látom igen. Gratulálok! 

-
mtz 82 zts #33245 Tudtok nekem olyan filmcímet mondani amiben Hirosimára és Nagaszakira ledobják az atombombákat? -
nemigen tudok kis és nagybetűvel írott számokról...
-
Hát, ezek után gondolom már nem sokáig... -
ok jó lett :) -
messerharcos #33241 nálam is jó. Ja Num lock?