91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
de mért csak spiti kézikönyv van benne? Ha lenne mesza is akkor megvenném :) -
Ha már látom, akkor beleírom a hírbe. Egyébként teljesen mindegy, akkor is kell ha 100 dolcsi a collectors edition. :) -
Árat még nem tudunk? -
Azt írta Ilja, hogy a saját "crappy" gépén vették fel egy korai bétával. Hát nem tudom, egy bejelentésre csak összedobhattak volna egy jobbat. Azért én így is örülök neki, már csak "2 hónap". :D -
JEEEEEEEEE ISTENEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM!!!!! MONDTAM 2011 JANUÁR 1-JÉN MEGMONDTAM, IDÉG JÖN KI A BOB! NA KI A KIRÁLY....SANNYYYIIIIIIIIIIII :P -
Valaki a fórumba benyögte, hogy mostmár nem two weeks, hanem two months... ajjajj
-
Solt #33634 Hogy laggol az a videó, te jó ég... remélem csak a fraps miatt! :)) -
Navégre. 
Látszik az alagút vége!! :)
Erre a hírre fel is szisszentek egy söritalt (egyébként is megtettem volna). -
Így van, nem is hiszem el, hogy megértem ezt a napot. :) -
Nocsak ,nocsak:))
-
Lebowski #33630 háromszor két hét múlva... :) -
Solt #33629 Hát nem is tudom... ez olyan izgi... nem merem elhinni! :D -
asztaja #33628 Sziasztok!
Megszületett a nagy bejelentés a BoB-bal kapcsolatban. 2011 március a "take off":
1C Forum -
mustangdc35 #33627 jó oké jogos -
A 33624 es pont a te előtted lévő hozzászólásban Tom kollega ha jól értelmezem éppen erre az általad felvetett problémára adott egy szép és kerek megoldást:)
Nem olvastad? Kb 20 perccel előtted írta:) egy gondolatolvasó:D -
mustangdc35 #33625 azt nem lehet megcsinálni hogy különböző modokat importálok és azokal megyek fel a hálóra
úgy h ne dobjanak ki a szerverekről? (jobb hangokat szeretnék berakni) -
Az UP-n kívüli modok eléggé bekavarhatnak, ezért javasolt -mivel az il-2 install nélkül is másolható, sokszorosítható a winyón- egy másik játék másolatban próbálgatni őket - neten a legtöbb úgysem használható, de ha kell a lobbyt is át lehet állítani egyik vagy másik könyvtárra. -
mustangdc35 #33623 részelgesen megoldotta a gondot a javaslat
úgy tettem ahogy írtad és észrevettem hogy írt egy olyan sort h van vmi mods mappa az il 2 főkönyvtárban amire az ultrapacknak nincs szüksége
azt kivettem
és most megy -
Az IL2 főkönyvtárában van egy UPupdate nevű mappa azon belül pedig egy UPupdate.exe,ezt futtasd le,de előtte vegyél ki minden modot a JSGME mod-váltóból. Majd három menüpont közül választhatsz,neked az 1-est kell,ha még nem csináltál ilyet akkor eltart majd egy darabig,de elvileg ezzel kellett feltelepítened a 4.10-es patch-et.
Én hogyha ilyen jellegű problémába ütközöm,mindig ezzel kezdek általában megoldja a problémámat,még nem kellett újra telepítenem ilyen miatt. -
mustangdc35 #33621 Sziasztok
Pjotar néven ismernek itt páran
segítségre lenne szükségem jsgme-vel van gondom bobra nem tudod felmenni de csak azzal van baj stock 4.09 és 10 indul de 4.09 + zuti már nem
ha nincs 1 mod sem aktiválva 60 % ig tölt a játék és kilép próbáltam reinstallt (csak a jsgme) más ötletem nincs miért nem jó csak az
van vkinek ötlete?
előre is köszönöm -
MiG man #33620 Értem és köszönöm. Délután megyek és megveszem. Így legalább mehetek valós emberekkel. A single hadjáratok már nagyon snasszak... még1szer köszönöm!
-
Meg kell venni hozzá. Max 2000 forint. Az alap 1946nak 4.07 a verziója. A 4.08as patch a FAQ-ban van. A 4.09-et innen tudod letölteni. A 4.10-es telepítését pedig alant taglaltuk mtz-nek. -
MiG man #33618 Ok. tehát megvenni, peccselni oszt mehet a háló... köszönöm. -
Szia. Én úgy tudom,hogy a 46 ot tudod csak hálón használni.
-
MiG man #33616 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nekem az IL-2 ultimate pack van meg eredetiben (V4.04). Ezt fel lehet peccselni 4.10-re vagy meg kell vennem az 1946-ot, hogy tudjam hálón is játszani? Ha peccselhető akkor hol lehet megtalálni ( V4.05-06-07-stb.) ezeket? Sok oldalon kerestem (ubin is) de nem jártam sikerrel. Üdv. -
Po és Én, avagy merre forognak Sting géppuskái
-
Előnyös szitu koleszben :P -
Áhh lol. :DDD -
Solt #33612 Jaj... ehhez túl vizuális vagyok! :D -

Ez hatalmas:)
-
Ha valaki tud kéz és láb nélkül, szájjal festeni, akkor neked a gépvezetéshez mi kell még...? :) Á... inkább felejtsd el... nehéz lett volna kimagyarázni, ha rádnyitnak :D -
Szerintetek hogy éltem meg azt, hogy 4.10 release és friss GTX460 vétel előtt eltörtem két ujjam? Nem kívánom senkinek ezt az egy hónapos kínt és földön-ragadtságot. -
Levették a gipszet :O Rehabilitáció a gázkaron ;) -
Szepy2884 #33607 Hát ez nagyon ott van! Köszönet érte
-
*olvastam! -
Sascha az német név, egy német az író könyvében olvastam? Eddig hányan olvastátok el a művemet? :D -
istikovacs76 #33604 Kicsit off, de csak második világháborús.
Mosonmagyaróvári makett kiállítás.
http://www.netlabor.hu/roncskutatas/node/2410 -
istikovacs76 #33603 Jó lesz ez. -
istikovacs76 #33602 Köszi szépen, de már megcsinálták. Elvittem a Bécsi körút 25-be, a pcbontóba. Ott az ember kb 20 perc alatt kicserélte a 2 púpos kondit, 600ft-ért. (az egyik ki volt nyílva, a másik meg "csak" púpos volt) -