91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    semmilyen lendület nem volt bennem. és nem mondtam azt sem, hogy ne mondd ki a véleményed, de ezzel az erővel had fejtsem már ki olyan lendülettel amilyennel szeretném. érdekes nem? a lényege az volt a mondanivalómnak, hogy még kint sincs és már megy a csomókeresés, mindenféle megalapozott háttér nélkül. ezt mondam, hogy ez a gáz. ez meg az én véleményem. akár tetszik, akár nem.

písz
  • zmok
    ....ja, sehol egy életveszélyes vakondtúrás a kifutón, nem lesz ez így jó!
  • messerharcos
    no nem kapjatok össze:)
  • Zpogi
    Szerintem nyugodtan vissza vehetsz a lendületből,senki nem dohog egyenlőre(Szepyt kivéve ;),bocs Szepy),csak azt mondtam érdekes ez a kép!
    Egyébként meg ez a fórum azért van,hogy leírjuk a véleményünket,akár tetszik neked,akár nem!
  • VO101Tom
    6dof-al eddig is megcsináltad ezt, ha nem láttál előre, kicsit fölegyenesedsz az ülésben, és egyből látsz magad elé...
  • messerharcos
    gyerekek nem furcsa nagyon a messa kabin? nem láttam élőben de a mostani szimeshezképest más célkereszt lesz? és feljebb fog ülni a pilóta?nem zavar csak furi az eddigihez képest
  • Lysandus
    Nem látszik a csúszásnyom a fűben!
  • VO101Tom
    Ez nagyon silány Photoshop barkácsolás. A mesza ablaka is gáz, de majd másfél kilométerről hol látnál ilyen becsapódás nyomokat a Spit körül? Össze van ollózva az egész kép :)
  • Lebowski
    ezzel így vagyok én is :)
  • Kferro
    Szerencsére én elég pozitívan látom a dolgot, s már attól orgazmusom van, hogy ha meglátom a mozgó árnyékot a kabinban. :)
  • Lebowski
    én úgy gondolom, hogy jó graffal fog bírni, és így is elég kevés lesz a mostani gépünk ahhoz, hogy olyan szinten tudod futtatni az égést, amitől lefosod a bokád. hozzáteszem, amikor elkezdték modolgatni az il2őt attól is lepetéztem, ahogy a vízpartot megcsináltak (nem egyből vége van, hanem bekúszik a víz alá). és ez már túl megy a "kritikus"ságon szerintem. nagy többségnek mindig kell valamin keseregni, nem értem miért nem lehet pozitívan várni egy régóta beígért, valószínű kedvencet. persze az sincs kizárva, hogy én látom fordítva a dolgokat...
  • zorrobomber

• Kferro
    Igazad van. De hát mi magyarok már csak ilyen kritikusak vagyunk. :)
    Amúgy azon gondolkoztam nemrég, hogy amikor kijött az első pár kép a Il2: CoD-ból (akkor ugye még SoW volt a neve), akkor nagyon pofásnak tűnt a grafikája. Csakhogy azóta eltelt pár év, s a technika és vele együtt a számítógépes játékok grafikája annyit fejlődött, hogy emiatt is sokan gondoljuk úgy, hogy lehetne ennél szebb.
    De francba a grafikával (ami azért nagy előrelépés lesz az Il2-höz képest), a lényeg hogy hangulata legyen, s némileg komplexebb legyen, mint a nagy előd.
  • Kferro
    Igen, ezt én is néztem:

A láng és a füst azonban teljesen rendben van a fotó alapján, s ez kép meg gyönyörű:

• Lebowski
    előre látom, mikor kijön és az itteni többség is beszerzi, azzal lesz tele ez a fórum, hogy most ezért szar, meg ez is szar, meg ennyi idő után csinálhattak volna jobbat is blablablablabla. bazeg mozog a kabinban az árnyék, a felhők dinamikusan változnak, kézi motorindítás lesz, bombázókban a lövésszel át tudsz mászni máshova, és még sok sok más olyan dolog ami kurvajóvá teheti ezt a szimet. máris azon dohogtok hogy fúúj milyen az égés, meg a kabin egy kép alapján. jézusom.
  • Zpogi
    Érdekes ez a kép. A jobb oldali messzer kabinján nem lehet átlátni :),nyilván "csak" fénytörés.
  • mijki
    Én biztos fogok csinálni küldiket, abban biztos lehettek, amint megszerzem :D
  • Her Laca

Te Szepy! Lehet nem is olyan csúf ez az égés?
  • Sanyo
    Igen, lesz német kampány is.
  • Zpogi
    Lesz német kampány is,csak elírták,idézem:

Originally Posted by luthier
    There is a full German campaign. Please calm down. The announcement is just a little incomplete.

Sorry about the confusion!
  • Her Laca
    Máshol mintha mást írtak volna. Végül is mindegy, biztos lesz gyors küldi mint az Il2 ben, ott lehet gyakorolni 109 el. Kampány az nem nagyon izgat,majd ügyes kollegák összedobnak jó kis online kampányokat oszt majd megyünk ott. No meg lehet el is kell sajátítani a kezelését ,avval is elmegy az idő.Ja és jut eszembe:) még skineket is kell gyártani a hozzáértőknek. Lesz mivel mókolni.
  • Willenbrock
    Itt azt írják hogy a játékban egy angol pilótát alakítunk és a németekkel csak multiban lehet menni.Ez remélem nem így lesz.
  • Her Laca
    Az amazonon 49,99 EUR a sima verzió. Tehát akkor 20 EUR van köztük.
  • Her Laca
    Jelzem azért jót mosolyogtam amint kiderült ez a név.
    Gondolom a kiadó ragaszkodott ahhoz,hogy valamely formában benne legyen az IL2 Sturmovik is. Bár számomra ez teljesen egyértelműnek tűnik ,nem is értettem miért is hanyagolták.
  • Vogel
    Csak a KÁD 987dik részével :D
  • Her Laca
    Érdekes,hogy a magyar szoftverboltok hogy nem követik az eseményeket.
    Néztem hol lehetne előrendelni,de sem az 576,sem a CD galaxis nem foglalkozik vele. Legalábbis eddig még.
  • Sanyo
    Lesz dedikált szerver, lehet hogy az Ubi is beindít párat, de kb. az Il-2 jelenlegi megoldásaira számítok inkább.
  • Her Laca
    Na jó ,de gondolom ha adnak hozzá támogatást akkor beállítanak egy ,vagy több jóóóóóóóóóó nagy és erős szervert:))
  • Her Laca
    Meg itten is
  • Sanyo
    Ez beépített feature, nem az Ubisoft érdeme. :)
  • Her Laca
    Itten is van róla szó.
  • Her Laca
    ""Szintén jó hír, hogy a Ubisoft komoly multiplayer támogatást biztosít az új epizódhoz, amelyben így egyszerre akár 128 játékos is csatába szállhat egymással. ""

A PC dome .
  • Sanyo
    Az 1C fórumot olvasom, ott nem láttam. Hol olvastad?
  • Her Laca
    Olvasgattam a híreket. Nagy a valószínűsége ,legalábbis úgy értelmezem,hogy az UBI-n keresztül lehet majd multizni.
    Gondolom beállítanak pár szervert,mint annó az Il2 nek.
    Mi lesz a lobbyval?
  • Romeo One
    Számolj tovább. Anno mennyi benzinre volt elég az a pénz, és mennyire elég most?
    :)))))
    vagy inkább :((((((
  • messerharcos
    halljátok mekkora szopás lesz majd amikor a deffiantot hurrinak nézzük és hátulról csapjuk:) úh
  • messerharcos
    én is, ki akar matchboxot venni?:)
  • Solt
    Csak egy kicsit más lett a vásárlóértéke ugyanannak a háromszázezernek... :S
  • Sanyo
    Csak öregebbek lettünk.
  • Her Laca
    Számolgattam,és meglepődtem.
    annó amikor megismerkedtem a pc vel(nem most volt) 250000-300000 volt egy szuper konfig.
    És most is annyi.