91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #34200 megnéztem abban a nézetben, f4-el, 1000-en, 20% benyával, csukott hűtővel, 110-el, 533-at birt. Am a magasság, amit a gunneryí nézetben mutat, az a valós magasság, a földtől mért, és nem a tengerszinttől, ugye? -
messerharcos #34199 oks, kösz, csak a kábelhosz miatt kérdeztem, bocs ha baromság volt -
Semmi köze a kettőnek egymáshoz,direkt azért hoztam 1000m-es értékeket és nem 6000-est,mert itt még elhanyagolható a nyomásérték változás a tengerszinthez képest.
-
"Amugy máris egy kérdés akkor a kollégáktól a freetrackről, a webkamerát mindenképp a monitor tetejére kell tenni?"
Nem . Rakhatod a másik szobába is vagy az asztal alá,csak ugye akkor nem látja a ledeket.
-
messerharcos #34196 katints rá a ctrl+f1-re, a gunnernézetrte, ott irja a földhöz kélpest való reális sebességet.
Amugy máris egy kérdés akkor a kollégáktól a freetrackről, a webkamerát mindenképp a monitor tetejére kell tenni? -
Lysandus #34195 Én is vmi hasonlóban reménykedem. Hogy 4000 m felett is lesz kidolgozott repmodelljük a gépeknek, és hogy valóban repeszthetünk 1000-rel (1000 km/h) a Messzerrel, ahogy arról Tobak Tibi bácsi beszámolt (zuhanásból kivéve szintben alacsonytámadásnál). De ettől az élvezettől nem akarom megfosztani a Spit, Póni, Létra és P-47-es pilótákat sem. :-) -
Pedig érdemes ránézni.Az F-4 110%,1000m 540km/h,K-4 600km/h,ezek köszönő viszonyban sincsenek a tapasztaltakkal.
És ezek elvileg a játékbeli gépek adatai,mégse hozzák ezeket,ez furcsa nekem. -
itt egy másik
Hál istennek nem kell sokat keresgélni:)) -
Ezt nem tudom. Azt a compare-t életemben nem néztem még:)
Az biztos,hogy egy emil kb 5000 méteren ment csutka gázon 550km/h val.
Ha jól rémlik zuhanásban 750 et bírt,leszálláshoz 130 kellett neki.
Nagyjából 2-4 ezer között utazóban reális az a 300 ,hiszen nem az a cél,hogy kifacsarjuk a benzintankot:) -
Hát nem is tudom,érdekes ez az oldal.
Pl.: A B-1 és B-2-es messzer adatait,ha megnézitek a nehezebb(2197) és gyengébb(535LE) B-1-es ugyan olyan gyors és jobban emelkedik,mint a könnyebb(2152) és erősebb(720LE) B-2-es.
-
Általánosságban értettem,a compare szerinti sebesség-értékeket sem érik el a gépek,pedig azok elvileg a játék adatai. -
Itten vannak adatok
600 al emil max ha zuhant:) -
Na ja,viszont a valóságban full gázon cc. 600-al szárnyalt a madár,nem 450-el,mint az Il-2-ben.Mondjuk ezt máig nem értem,hogy szintben miért nem lehet hozni a gyári adatokat a játékban,más kérdés hogy egy 600-al megkezdett B&Z-nek könnyen rossz vége lenne. -
Ez a 20 perc teljesen rendben is lesz asszem. Kérdés az,hogy mennyire reálisan modellezték le a gépek fogyasztását,mert azért ki lehet azt az időt tolni ha spórolósan közlekedik a polgár. Múltkor valamelyik tv csatornán egy emil mociját próbapadon tesztelték ,hogy mennyit fogyaszt .
Csutka gázon igen,igen szomjasnak bizonyult:)) -
Romeo One #34186 Ez valami olyasmi, mint hogy a repülőgép nagyon egyszerű szerkezet:
- gázkar előre -> hangos
- gázkar hátra -> halk
- bot előre -> kis ház
- bot hátra -> nagy ház -
a visszaemlékezések is úgy említik, hogy az emilek kb egy órát lehettek a levegőben full üzemanyaggal, és ebből kb 20 perc jutott az Anglia feletti légiharcra
szvsz teljesen jó a számítás... -
Egy biztos:) nem kell a benzin mennyiségen töprengeni:D
Csurig!! -
Én is arra gondoltam. -
-
Lebowski #34181 én 50x50-esre tippelnék amúgy. de lehet, hogy bődületes nagy marhaság :) -
Mert ugyi a legkisebb távolság Calais és South Foreland között 33km .
Na már most egy 300 al közlekedő vadász akkor ezt a távolságot kb7 perc alatt abszolválja ha jól értelmezem. Az nem is rettenet repülési idő ,még ha nem is ott megy át az emberfia ,tehát kb mondhatjuk egy 20 percbe átlag belefér egy Angliai kiruccanás meg még tíz egy kis csetepaté,no meg vissza is húsz perc. Kb egy óra ha lövöldözni támad kedvünk:) Már ha méretpontosak a távolságok.
-
Véleményetek szerint mekkora az alant linkelt térképen egy szektor mérete? -
Lebowski #34178 naja :D -
Glo #34177 Olyan mint a rep előtti eligazítás: "Odamegyünk, azt' sz@rrá lövünk mindenkit!"
-
Ugyan Dummy:) Olyan ez is mint a másik.
Gázt rászúrod, irány az egyenes oszt ha úgy érzed a botot magad felé húzva elemelkedsz. Ha már a levegőben vagy az meg gyerekjáték,csutka gáz oszt irány az ellen,bekalibrálod a célkereszted megfelelő pontjára és addig tartod nyomva a ravaszt:) amíg az ellen le nem esik.
Egyszerű ez mint a faék. -
Nekem voltak újak, és még csak 150-nél járok a 898-ból :) Bár tény, hogy sok az már szerepelt pcpiloton, vagy máshol :)
Én elnézegetem ... meg legalább egy helyen vannak ...
Joybeállításokra voltam kiváncsi pl: az érdekes ...
Mellesleg pl: AA-s képet még nem magyon mutattak ... én egy dolgot várok nagyon (A megjelenés kivételével ...) - a gépigényt.
Remélem procit és lapot nem kell majd cserélnem ...
Nem nagyon repkedtem mostanában, de a perorder napja óta újra repkedés megy otthon, most főleg il-2 ... hááát ... izé ... ha pozitívan akarok hozzáálni, akkor azt mondom, hogy jó, mert jelenleg csak pozitív irányba tudok fejlődni :) -
ezek közül már az összes képet postolta Sanyo
egyébként nem vagyok elájulva a grafikától, főleg a gépek külső kidolgozása tűnik egyszerűnek (pl messerek festése, stb)
mondjuk nekem nem is ez a fontos, hanem a normáris fm és dm -
Na szóval mik lesznek a távolságok ? akartam feltenni a kérdést -
Hogyrohadjonmegnemtudombetenni ide -
-
No ez itt az érdekes.
-
Urak - Láttátok mér ezt a képgyűjteményt? Csak hogy a szivűnk is fájduljon?
fotóbákit - restranger albuma
@messerharcos: Wii-sben tudok segíteni ...
Kamerásat én sem csináltam ... Bár a fő építés az ugyanaz, mert a ledektől függ :)
Wii-nél mindenképp infraledek kellenek, sima webkamerákban van infraszűrő, azt el kell távolítani, ha IR ledeket akarsz használni, de próbaképpen elég lehet sima ledekből álló sapi is ...
Az a legegyszerűbb - kell 3 led (piros vagy fehér, minél nagyobb állásszögű, de ezen meg segíthet egy körömreszelő), egy előtétellenállás és valami táp (2 ceruzaelem, vagy egy USB kábel, vagy egy régi telefontöltő ... bármi lehet ...)
Az a legfontosabb,hogy a kamera tudjon magas FPS-el rögzíteni, lehetőleg 30 körül ... és akkor nincs gond :)
Ha bármi érdekel, akkor itt az SG-n is van topikja, ezt ne offoljuk szét :)
SG.hu - FreeTrack topik -
Kferro #34168 "Van olyan köztünk aki épitett már ilyet, és tud tanácsot adni majd amikor elakadok valamiben?"
Én már építettem ilyet. Vettem egy kevesebb, mint 4.000 ft-os Logitech E1000-es típusú webcamerát. Ilyet:
Ezután fogtam egy használaton kivüli baseball sapkát, s hajlítottam rá egy keretet, s arra fogattam rá a 4 hagyományos LED-et. A sapka hátuljára felvarrtam egy elemtartót, amibe két ceruzaelem fér be. Kellett valamilyen ellenállás is a rendszerbe, de már nem emlékszem az értékére.
A legnagyobb gond az egészben az volt, hogy hogy vezessem el szép esztétikusan a vezetékeket a sapkán. :)
Bár én hagyományos ledekből csináltam, lehet, sőt jobb is infraledekből a rendszer. Én nem akartam túl sok pénzt költeni rá, s az infrával minta valamilyen gondom is lett volna.
Még annyit, hogy bár én 4 leddel csináltam meg a dolgot, de utána azt olvastam, hogy 3 leddel szebben működik. -
A galériámban van egy-két kép róla. -
Ha a wii-s változatot építed meg, akkor tudok segíteni. Egyébként meg az építés Dummmiboy által készített leírása 100%-ig részletes, nekem egyszerre működött is. :))) -
messerharcos #34165 én is beteg lettem, anya meg pláne, ugyhogy itthon maradtam. Urak elgondolkodtam a lentebb linkelt free track megépitésében. Van olyan köztünk aki épitett már ilyet, és tud tanácsot adni majd amikor elakadok valamiben? -
Ezek az amcsik hatalmas gyökerek. Most néztem a TV-be, hogy amikor 80-as, 90-es években Los Angeles-ben teljes áram szünet volt, több 10 ezer hívta fel az obszervatóriumot, hogy mik azok a fényes dolgok az égen. 
-
Ezt nem értem. valószínű nem telepítetted a drivertét a miniegérnek.
Ugyan úgy funkcionál mint egy rendes egér,a joy al mozgatod a mellette levő pöcök az a egérgomb ,a görgő amiröl beszélsz az meg az egér görgő.
A saitek control paneljában le tudod ellenőrizni. -
Nagyon szarul vagyok. Alig élek, 38 fokos lázam van, Egész nap ágyban fekszek, remélem jobban leszek... -
Azt a miniegeret hogy kell il2 alá bekonfigolni? Nekem nem sikerült, a markolat túloldalán levő görgővel egyetemben