91392

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    WOP mennyire arcade?

Hozzászoktunk a jóhoz. Annak idején a Crimson Skies is le tudott kötni, és szerettem.
  • szekelyland
    Letörölni

Nálam is félórát ült a gépen anno, mikor full nehézségen se dugózott be a fóka, mustang hasrahúzott bottal, akkor kiborultam és letelepítettem, a cd-k pedi apám traktorjának a tükrén kötöttek ki díszként....
  • Lacusch69
    Hagyd a fenébe a CFS-t, ha ezen a konfigon nem fut rendesen (az enyém is hasonló, Il-2 remekül fut rajta)
  • VO101Tom
    Pár tipp: ami légi harcnál kelleni fog (ezeket kell tudnod úgy kezelni, hogy nem engeded el az egeret, joyt):
    - gpu, gpá (nekem a tüzgombon az 1+2 fegyver van beállítva, illetve külön az 1 (kiskaliber), ha csak puttyogtatni, célozgatni kell, de ez nincs annyira kéznél)
    - gáz 0%, 100%, +5%, -5% (légi harcban csak a 0% és a 110% kell, ill hogy kicsit vissza tudd venni, ha melegszik).
    - ívelölap fel, le
    - magassági trimm orra, farokra, semlegesre (legjobb erre egy joy tengely, talán az egérgörgö is)
    - Teamspeak adógomb
    - wide nézet (legtávolabbi)
    - nézet reset vagy center view (joyra tedd, ha el kell engedned az egeret, vagy célzol, jó ha a revi középen van.
    - toggle FOV (váltogat a zoomok között)
    - gunsight view

Ezek mind fontosak, viszont ami nincs a listán, az nem. Futó fel/le pl. tök felesleges joyra, de még a bomba, rakéta is. Azokat úgyis siklásban, elöre nézve használod, akkor elengedheted az egeret.
  • Lebowski
    Magyarország autós térkép?? :)
  • acidrain
    Üdv!

Van-e valakinek olyan Map-ja az IL2-höz, amin rajta van az egész Balaton, és a Velencei Tó, vagy legalább ez a rész:

• gauntka
    :S
    Na a lényeget lefejtettem: Nem tudom miért de a játék szaggat pedig full grafikán mennie kellene. Mit lehetne tenni?

A gépembe a következők vannak:
    -Nvidia Gefforce 9800GT
    -Intel Core 2 duo E8400
    -2GB Ram
    A balkezes egerezés nem is olyan szörnyű.Meg pár gombot átállítgattam,hogy egéren meg jojon legyen és így néha látom is ki lő le
  • Willenbrock
    Régebben játszottam vele,aztán 1 kampány lefagyott és töröltem dühömben.A grafika csak kiegészítővel megy el,a fizika túl egyszerű,a fülkék meg csúnyák finoman szólva.
  • gauntka
    Srácok kérlek ne kövezetek meg ,de valaki játszik CFS3-al?
    Tényleg bocs ,de CFS3 részleg ki van halva azért fordulok hozzátok:S
  • Solt
    Kis érdekesség... :)
  • messerharcos
    spit vs 109 első körében afrikában lekaptam 3 gépet, köviben 5 autót vége, a következő magyar küldit meg végigbombáztam, kinyirtam 92 célpontot és mi nyertük a mappot:D
  • majonur
    silk escape map -kent keresd
    pl itt is van a fotok kozott (ketto az oldal aljan)
  • mijki
    Az drága lesz :D
  • Her Laca
    Akkor meg mit nyűglődsz. Valamelyikünknek ,meglesz az és JÓ:) áron lefénymásolhatod.:D Gondolok itt sörre ,borra ,pálinkára:DD
  • mijki
    Oké, köszönöm.

Azért keresek, mert nem a collectors editiont veszem meg, hanem elviszem a képet a fénymásoló szalonba, kinyomtatom, és felrakom a gép melletti falra. :D
  • Her Laca
    Olyat nem találtam:)
    Google nem csak az én hanem a te barátod is:)
    Azért még nézelődök.
  • mijki
    Laca, lehet hogy túl finnyásnak tűnök, de jók ezek a térképek, csak ilyen stílusú, egész csatorna térkép-et szeretnék. Remélem, ne sértődsz meg.
  • Her Laca
    Itt a tuti
  • Her Laca
    esetleg itt
  • mijki
    Tudtok egy részletes angol csatorna térképet( persze 2.Vh-at.)? Mert nagyon nézegetem a neten őket, de egyik se olyan ami tetszene.
  • Vogel
    Azért a sebességeknek nézzetek utána :) 5000m-en 40%-al kevesebbet mutat a kabinban lévő műszer mint a TAS (valós sebesség). Amikor 10e m-en 350nel mész az majdnem duplája a valóságban. A szelencés műszerek már csak ilyenek.
  • Her Laca
    Nem az Off -al van a baj. Sok minden belefér a beszélgetésbe. No de a jó ízlés határait ne feszegessük:)
  • mijki
    Bocsi az OFF-ért, nem offolok többet.
  • Glo
    Kell egy ilyen otthonra.. ismétlem: KELL!!!!!!

Megvan az idei Karácsonyi ajándék ötlet :D
  • GálTomi
    Mijki fejezd már be a topik állandó szét offolását! Azt isten húzza bele a magasságos hímvesszejét a duda orrodba.
  • Her Laca
    Nem MIKI ez nem vicces! Arra ki sem térek,hogy minek nézem a harcos kedvű lényt! Inkább ne is részletezzük.
  • mijki
    Off:

Bátor a srác :D

On:
  • mijki
    Laca! Mért nem leszünk barátok? Ez a videó vicces. :D
  • acidrain

Valamelyik nap TS-en:

"-Te, hány szektorra van a cél?
    -Kilenc.
    -Akkor kell a 100% üzemanyag a meszába.
    -Milyen enemy vadászok vannak?
    -Spit IX-esek.
    -Jah, akkor elég lesz 40% is, visszefelé nem kell repülni."

:))
  • messerharcos
    bocs egymás mellé csuszott az ott két link
  • messerharcos
    Off: Nemrég készült el a kinai popakódó vadász a j-20 most meg egy saját fejlesztésű harcihelikopter:
    És egy elképzelhető elmélet a lopakodójuikról:

j 20 eredeteitt
  • messerharcos
    az viccesebb lenne amikor a majom csapni akar a csaj megfordulna és egy magnummal szarrá lőné az utolsó pillanatban a fejét
  • acidrain
    Jobbulást!
  • Her Laca
    Miki! Nem leszünk barátok!
  • mijki
    Egy kis off:

On:
  • DummyBoy
    Nem, de ott van a legjobb helyen ...

Nekem volt a monitor alatt is pl: a Wiimote, de az nem sapkás megoldással ...

Valamint a monitor mellett lévő hangfal tetején is ...

Az az egyetlen lényeg, hogy olyan helyre kell rakni, ahol a ledek legnagyobb elmozdulását is képes még rögzíteni ...

Ez valszeg a monitor teteje lesz :)
  • messerharcos
    szerintem a tenregszint lehet a piros "hivatalos" a gunerry nézet pedig a valós, akár a sebesség, ami a valós a földhöz képest. És nagy volt a különbség 1000-en a hivatalos piros és a gunnery nézet műszere közt, mig a piros szám 500 volt, ahogy a kabin műszerén is, addig a gunnery nézetben 533. Ami még mindig nem 540. Beléptem a golyót is, ennek ellenére visszintes repülésben több nem nagyon ment. Szerintem lehet ott a gond hogy nyári a mapp, de az is lehet simán, hogy a compare 4.07-es ha jól tudom, és esetleg 7 km-ert lassult a messzer 4.10-ben. De csak feltételezek:)
  • V Domino #34203
    Passz.Amúgy a magasságot mindig tengerszinttől számítják,ha jól tudom,legalábbis a polgári repülésben biztos.
  • messerharcos
    vagy nem lépem be a golyót! aham itt a kulcs talán