91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #34241 WOP mennyire arcade?
Hozzászoktunk a jóhoz. Annak idején a Crimson Skies is le tudott kötni, és szerettem. -
Letörölni 
Nálam is félórát ült a gépen anno, mikor full nehézségen se dugózott be a fóka, mustang hasrahúzott bottal, akkor kiborultam és letelepítettem, a cd-k pedi apám traktorjának a tükrén kötöttek ki díszként.... -
Lacusch69 #34239 Hagyd a fenébe a CFS-t, ha ezen a konfigon nem fut rendesen (az enyém is hasonló, Il-2 remekül fut rajta) -
Pár tipp: ami légi harcnál kelleni fog (ezeket kell tudnod úgy kezelni, hogy nem engeded el az egeret, joyt):
- gpu, gpá (nekem a tüzgombon az 1+2 fegyver van beállítva, illetve külön az 1 (kiskaliber), ha csak puttyogtatni, célozgatni kell, de ez nincs annyira kéznél)
- gáz 0%, 100%, +5%, -5% (légi harcban csak a 0% és a 110% kell, ill hogy kicsit vissza tudd venni, ha melegszik).
- ívelölap fel, le
- magassági trimm orra, farokra, semlegesre (legjobb erre egy joy tengely, talán az egérgörgö is)
- Teamspeak adógomb
- wide nézet (legtávolabbi)
- nézet reset vagy center view (joyra tedd, ha el kell engedned az egeret, vagy célzol, jó ha a revi középen van.
- toggle FOV (váltogat a zoomok között)
- gunsight view
Ezek mind fontosak, viszont ami nincs a listán, az nem. Futó fel/le pl. tök felesleges joyra, de még a bomba, rakéta is. Azokat úgyis siklásban, elöre nézve használod, akkor elengedheted az egeret. -
Lebowski #34237 Magyarország autós térkép?? :) -
Üdv!
Van-e valakinek olyan Map-ja az IL2-höz, amin rajta van az egész Balaton, és a Velencei Tó, vagy legalább ez a rész:
-
gauntka #34235 :S
Na a lényeget lefejtettem: Nem tudom miért de a játék szaggat pedig full grafikán mennie kellene. Mit lehetne tenni?
A gépembe a következők vannak:
-Nvidia Gefforce 9800GT
-Intel Core 2 duo E8400
-2GB Ram -
#34234 A balkezes egerezés nem is olyan szörnyű.Meg pár gombot átállítgattam,hogy egéren meg jojon legyen és így néha látom is ki lő le
-
Régebben játszottam vele,aztán 1 kampány lefagyott és töröltem dühömben.A grafika csak kiegészítővel megy el,a fizika túl egyszerű,a fülkék meg csúnyák finoman szólva. -
gauntka #34232 Srácok kérlek ne kövezetek meg ,de valaki játszik CFS3-al?
Tényleg bocs ,de CFS3 részleg ki van halva azért fordulok hozzátok:S
-
Solt #34231 Kis érdekesség... :) -
messerharcos #34230 spit vs 109 első körében afrikában lekaptam 3 gépet, köviben 5 autót vége, a következő magyar küldit meg végigbombáztam, kinyirtam 92 célpontot és mi nyertük a mappot:D -
majonur #34229 silk escape map -kent keresd
pl itt is van a fotok kozott (ketto az oldal aljan) -
Az drága lesz :D -
Akkor meg mit nyűglődsz. Valamelyikünknek ,meglesz az és JÓ:) áron lefénymásolhatod.:D Gondolok itt sörre ,borra ,pálinkára:DD
-
Oké, köszönöm.
Azért keresek, mert nem a collectors editiont veszem meg, hanem elviszem a képet a fénymásoló szalonba, kinyomtatom, és felrakom a gép melletti falra. :D -
Olyat nem találtam:)
Google nem csak az én hanem a te barátod is:)
Azért még nézelődök. -
Laca, lehet hogy túl finnyásnak tűnök, de jók ezek a térképek, csak ilyen stílusú, egész csatorna térkép-et szeretnék. Remélem, ne sértődsz meg. -
Itt a tuti -
esetleg itt -
Tudtok egy részletes angol csatorna térképet( persze 2.Vh-at.)? Mert nagyon nézegetem a neten őket, de egyik se olyan ami tetszene. -
Azért a sebességeknek nézzetek utána :) 5000m-en 40%-al kevesebbet mutat a kabinban lévő műszer mint a TAS (valós sebesség). Amikor 10e m-en 350nel mész az majdnem duplája a valóságban. A szelencés műszerek már csak ilyenek. -
Nem az Off -al van a baj. Sok minden belefér a beszélgetésbe. No de a jó ízlés határait ne feszegessük:) -
Bocsi az OFF-ért, nem offolok többet. -
Glo #34217 Kell egy ilyen otthonra.. ismétlem: KELL!!!!!!
Megvan az idei Karácsonyi ajándék ötlet :D -
GálTomi #34216 Mijki fejezd már be a topik állandó szét offolását! Azt isten húzza bele a magasságos hímvesszejét a duda orrodba. -
Nem MIKI ez nem vicces! Arra ki sem térek,hogy minek nézem a harcos kedvű lényt! Inkább ne is részletezzük. -
Off:
Bátor a srác :D
On: -
Laca! Mért nem leszünk barátok? Ez a videó vicces. :D -

Valamelyik nap TS-en:
"-Te, hány szektorra van a cél?
-Kilenc.
-Akkor kell a 100% üzemanyag a meszába.
-Milyen enemy vadászok vannak?
-Spit IX-esek.
-Jah, akkor elég lesz 40% is, visszefelé nem kell repülni."
:))
-
messerharcos #34211 bocs egymás mellé csuszott az ott két link -
messerharcos #34210 Off: Nemrég készült el a kinai popakódó vadász a j-20 most meg egy saját fejlesztésű harcihelikopter:
És egy elképzelhető elmélet a lopakodójuikról:
j 20 eredeteitt -
messerharcos #34209 az viccesebb lenne amikor a majom csapni akar a csaj megfordulna és egy magnummal szarrá lőné az utolsó pillanatban a fejét 
-
Jobbulást! -
Miki!
Nem leszünk barátok!
-
Egy kis off:
On: -
Nem, de ott van a legjobb helyen ...
Nekem volt a monitor alatt is pl: a Wiimote, de az nem sapkás megoldással ...
Valamint a monitor mellett lévő hangfal tetején is ...
Az az egyetlen lényeg, hogy olyan helyre kell rakni, ahol a ledek legnagyobb elmozdulását is képes még rögzíteni ...
Ez valszeg a monitor teteje lesz :) -
messerharcos #34204 szerintem a tenregszint lehet a piros "hivatalos" a gunerry nézet pedig a valós, akár a sebesség, ami a valós a földhöz képest. És nagy volt a különbség 1000-en a hivatalos piros és a gunnery nézet műszere közt, mig a piros szám 500 volt, ahogy a kabin műszerén is, addig a gunnery nézetben 533. Ami még mindig nem 540. Beléptem a golyót is, ennek ellenére visszintes repülésben több nem nagyon ment. Szerintem lehet ott a gond hogy nyári a mapp, de az is lehet simán, hogy a compare 4.07-es ha jól tudom, és esetleg 7 km-ert lassult a messzer 4.10-ben. De csak feltételezek:) -
Passz.Amúgy a magasságot mindig tengerszinttől számítják,ha jól tudom,legalábbis a polgári repülésben biztos. -
messerharcos #34202 vagy nem lépem be a golyót! aham itt a kulcs talán