91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tök8, kívülről úgyis rá lehet tolni az AA-t. -
Már mint működő élsimítás akartam mondani. -
Miből gondolod,hogy nincs élsimítás?
Il2 ben van ,akkor szerinted ebbe mért nincs?
A gépigény miatt is volt sírás, rívás találgatás,aztán tessék.
-
majonur #34277 "azt is mondta sokan felhúzzák majd a szemöldöküket, ha majd elárulják mi lesz az első ilyen bővítés."
remelem mukodo elsimitas, meg nagyfelbontasu texturak lesznek a bovitmenybe,
mert a promo kepek kicsit furcsak.
Vagy pedig elethu Hitler bajusz, estleg Churchill tervbe vett (de, megnem valositott pofaszakalla) szepen lemodellezve :) -
az első kiegészítő a bob-hoz egy spit IX lesz, il2-ből átvett repmodellel :D -
Hát tényleg az, ereszti az olajat, kompresszióteszt, stb... Mondjuk ha ezt is bemodellezte volna Oleg, akkor még két évtized lenne a Bob vagyis Cod kiadásáig.
Megnézném, hogy egy keservesen nyikorgó motrú, csupa lyuk messzernél milyen hibalistát adna elő..... -
Solt #34274 Engem a víz lever ezektől a kokárdás masináktól, de EZ NAGYON DURVA ... ( FSX ) -
Amit Sanyo linkelt rendszerkövetelmények, onnan volt link egy interjúhoz a BOB fejlesztési producerével. Ez korábban téma volt itt is.
Arról beszélt, hogy a játékba több olyan dolog nem került bele a határidő miatt, amit korábban terveztek (nem részletezte mik ezek), de a további fejlesztéseket, bővítéseket "pontosan ugyanazon a módon" tervezik, mint a korábbi játékaiknál. Vagyis nincs DLC, meg gépvásárlásos izék. Egyben kiadott, nagyobb bővítések (azt is mondta sokan felhúzzák majd a szemöldöküket, ha majd elárulják mi lesz az első ilyen bővítés. Nemtom ez jó lesz-e nekünk, vagy sem :) Ja, és az ő kedvence a BoB-ban a damage modellezés, az -szerinte- qrvajó lett :)
Hát, majd meglátjuk :) -
Tour de France 1940 
-
sajrus #34271 Asszem rájöttem.
A térképet kellett másra átállítani, és nyomni egy resetet.
problem solved... -
sajrus #34270 Hali,
Most töltöttem fel a 4.10 et 4.8 és 4.9 után és nem tudok játszani, mert kiírja, hogy "datafile is corrupt". Mi a megoldás?
-
messerharcos #34269 MOSTANRA:) -
Po Lee #34268 Urak !
Behalt a 77-esek TS-e.
Sajnos nem tudom mikorra javul meg. -
Nálam sem működik, küldök pm-et. -
Behalt a 77 esek TS -e? -
Lebowski #34265 jól megy az írás joyon keresztül átnyúlva :):) bocs :) -
Lebowski #34264 viccen kívül. van jeppesen térkép ha kell fénymásolni/scannelni. -
Lebowski #34263 jaj ne viccelj már. egyik legfeljetteb kártaya a mostani piacon, miért ne futna rajta :) csak húztam Laca agyát :) -
Lebowski #34262 a 240 a 8800as csak más néven asszem. ha jóá tudom a 9800 meg a 250. a 260 már teljesen új chopsettel rendelkezik. de javítsatok ki ha tévedek:) -
Köszönöm, már vártam ezt, úgy látom hardware-ilag nálam minden megvan. -
Minden ami legalább DirectX9-et tud, (akár a nem túl régi alaplapra szerelt videókártyák is) minden bizonnyal menni fog rajta. Máshol is felmerült az nVidia 580 támogatás, biztosan támogatja, miért ne lenne így? Alapjaiban a 480-485 továbbfejlesztése/finomítása, nem új architektúra. -
Köszi, jó ötlet, holnap be is megyek valamelyik benzinkúthoz, és veszek egyet.
Majd berakom a joy alá, és akkor tudok majd a teljes Magyarország térképen repülni.
Értem én a viccet, csak nem szeretem. ;):)
-
Fog futni ne aggódj már. -
:D. 580 on gondolkodom:) Bár lehet felesleges lesz. Majd kijön a game feltelepítem ,megnézem és döntök a köv lépésről:) -
az mit jelent hogy nem támogatja? nem fog futni a gém? mert nekem gt 240-em van, amit nem írnak, de a 9800 és a 250-es között van -
Lebowski #34255 momentán az 560-as nvidia nincs támogatva, úgyhogy egyelőre ne vegyél :D -
Nem DX11?:))Hoppácska:)Vagy nem jól értelmezem? -
Lebowski #34253 ez egyáltalán nem vészes. -
Nah, megvan az Ubifórum, csak rossz volt a link. -
Az eredeti Ubi fórum már nem létezik, ki tudja miért. Az én masinám bőven benne van, de azt sajnos nem írták hogy minimum, ajánlott vagy a csúcsgép szerepel a listán. :) -
Na hála az égnek:) Asszem minden komponenssel rendelkezem a tökéletes futtatáshoz:) Ha csak nem a képek megjelenítéséhez adták ezt a rendszerkövetelményt:) -
Csak sikerült elszúrnom, szóval: rendszerkövetelmények. -
-
#34247 Köszönöm :) -
Tibinek. TS-en megadom az elérhetőségét. -
Tom! Kinek is van eladó TracIR je? Asszem kéne egyet vennem:) -
Szívemből szóltál :D -
Romeo One #34243 A Crimsonst végigtoltam már régen, talán egy 450-es Duronom volt akkor. Tetszett a játék, jó ötlet volt a repülőgépépítgetés, meg a küldik, de azért most már max nosztalgiából szórakozik az ember, a játékélmény azért mégiscsak a zilkettő... Hawxról hallottam, sose próbáltam. -
wop tipikus példája a csillivilli arcade játéknak, amik arra jók hogy kiprópáld mert tetszik a graf, de fél óra játék után letörlöd, mert rájössz hogy az il2 után egy gyerekjáték, kb mint a hawx, de a pistikének mégiscsak ez tetszik, mivel van benne arcade mód, és billentyűvel is lehet repülni (mint a hawx), és jó a grafika (mint a hawx), de sz@r a fizika (mint a hawx), úgyhogy ha tetszik az il2 és azzal szoktál játszani akkor nem hiszem hogy ez hosszú ideig le fog kötni, ha meg arcade lövöldöző de csilli játékra vágysz (mint a hawx), akkor inkább játssz a hawx-al
vagy a crimson skies-al, de az meg ugye sosem akarta magát komoly játékként eladni (mint a hawx vagy a wop) -
Romeo One #34241 WOP mennyire arcade?
Hozzászoktunk a jóhoz. Annak idején a Crimson Skies is le tudott kötni, és szerettem.