91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Vogel
    Tök8, kívülről úgyis rá lehet tolni az AA-t.
  • Her Laca
    Már mint működő élsimítás akartam mondani.
  • Her Laca
    Miből gondolod,hogy nincs élsimítás?
    Il2 ben van ,akkor szerinted ebbe mért nincs?
    A gépigény miatt is volt sírás, rívás találgatás,aztán tessék.
  • majonur
    "azt is mondta sokan felhúzzák majd a szemöldöküket, ha majd elárulják mi lesz az első ilyen bővítés."
    remelem mukodo elsimitas, meg nagyfelbontasu texturak lesznek a bovitmenybe,
    mert a promo kepek kicsit furcsak.
    Vagy pedig elethu Hitler bajusz, estleg Churchill tervbe vett (de, megnem valositott pofaszakalla) szepen lemodellezve :)
  • PhantomAss
    az első kiegészítő a bob-hoz egy spit IX lesz, il2-ből átvett repmodellel :D
  • szekelyland
    Hát tényleg az, ereszti az olajat, kompresszióteszt, stb... Mondjuk ha ezt is bemodellezte volna Oleg, akkor még két évtized lenne a Bob vagyis Cod kiadásáig.

Megnézném, hogy egy keservesen nyikorgó motrú, csupa lyuk messzernél milyen hibalistát adna elő.....
  • Solt
    Engem a víz lever ezektől a kokárdás masináktól, de EZ NAGYON DURVA ... ( FSX )
  • VO101Tom
    Amit Sanyo linkelt rendszerkövetelmények, onnan volt link egy interjúhoz a BOB fejlesztési producerével. Ez korábban téma volt itt is.

Arról beszélt, hogy a játékba több olyan dolog nem került bele a határidő miatt, amit korábban terveztek (nem részletezte mik ezek), de a további fejlesztéseket, bővítéseket "pontosan ugyanazon a módon" tervezik, mint a korábbi játékaiknál. Vagyis nincs DLC, meg gépvásárlásos izék. Egyben kiadott, nagyobb bővítések (azt is mondta sokan felhúzzák majd a szemöldöküket, ha majd elárulják mi lesz az első ilyen bővítés. Nemtom ez jó lesz-e nekünk, vagy sem :) Ja, és az ő kedvence a BoB-ban a damage modellezés, az -szerinte- qrvajó lett :)

Hát, majd meglátjuk :)
  • VO101Tom
    Tour de France 1940
  • sajrus
    Asszem rájöttem.
    A térképet kellett másra átállítani, és nyomni egy resetet.
    problem solved...
  • sajrus
    Hali,

Most töltöttem fel a 4.10 et 4.8 és 4.9 után és nem tudok játszani, mert kiírja, hogy "datafile is corrupt". Mi a megoldás?
  • messerharcos
    MOSTANRA:)
  • Po Lee
    Urak !
    Behalt a 77-esek TS-e.
    Sajnos nem tudom mikorra javul meg.
  • acidrain
    Nálam sem működik, küldök pm-et.
  • Her Laca
    Behalt a 77 esek TS -e?
  • Lebowski
    jól megy az írás joyon keresztül átnyúlva :):) bocs :)
  • Lebowski
    viccen kívül. van jeppesen térkép ha kell fénymásolni/scannelni.
  • Lebowski
    jaj ne viccelj már. egyik legfeljetteb kártaya a mostani piacon, miért ne futna rajta :) csak húztam Laca agyát :)
  • Lebowski
    a 240 a 8800as csak más néven asszem. ha jóá tudom a 9800 meg a 250. a 260 már teljesen új chopsettel rendelkezik. de javítsatok ki ha tévedek:)
  • acidrain
    Köszönöm, már vártam ezt, úgy látom hardware-ilag nálam minden megvan.
  • Sanyo
    Minden ami legalább DirectX9-et tud, (akár a nem túl régi alaplapra szerelt videókártyák is) minden bizonnyal menni fog rajta. Máshol is felmerült az nVidia 580 támogatás, biztosan támogatja, miért ne lenne így? Alapjaiban a 480-485 továbbfejlesztése/finomítása, nem új architektúra.
  • acidrain
    Köszi, jó ötlet, holnap be is megyek valamelyik benzinkúthoz, és veszek egyet.
    Majd berakom a joy alá, és akkor tudok majd a teljes Magyarország térképen repülni.
    Értem én a viccet, csak nem szeretem. ;):)
  • Her Laca
    Fog futni ne aggódj már.
  • Her Laca
    :D. 580 on gondolkodom:) Bár lehet felesleges lesz. Majd kijön a game feltelepítem ,megnézem és döntök a köv lépésről:)
  • mijki
    az mit jelent hogy nem támogatja? nem fog futni a gém? mert nekem gt 240-em van, amit nem írnak, de a 9800 és a 250-es között van
  • Lebowski
    momentán az 560-as nvidia nincs támogatva, úgyhogy egyelőre ne vegyél :D
  • Her Laca
    Nem DX11?:))Hoppácska:)Vagy nem jól értelmezem?
  • Lebowski
    ez egyáltalán nem vészes.
  • Sanyo
    Nah, megvan az Ubifórum, csak rossz volt a link.
  • Sanyo
    Az eredeti Ubi fórum már nem létezik, ki tudja miért. Az én masinám bőven benne van, de azt sajnos nem írták hogy minimum, ajánlott vagy a csúcsgép szerepel a listán. :)
  • Her Laca
    Na hála az égnek:) Asszem minden komponenssel rendelkezem a tökéletes futtatáshoz:) Ha csak nem a képek megjelenítéséhez adták ezt a rendszerkövetelményt:)
  • Sanyo
    Csak sikerült elszúrnom, szóval: rendszerkövetelmények.
  • Sanyo
    Köszönöm :)
  • VO101Tom
    Tibinek. TS-en megadom az elérhetőségét.
  • Her Laca
    Tom! Kinek is van eladó TracIR je? Asszem kéne egyet vennem:)
  • Vogel
    Szívemből szóltál :D
  • Romeo One
    A Crimsonst végigtoltam már régen, talán egy 450-es Duronom volt akkor. Tetszett a játék, jó ötlet volt a repülőgépépítgetés, meg a küldik, de azért most már max nosztalgiából szórakozik az ember, a játékélmény azért mégiscsak a zilkettő... Hawxról hallottam, sose próbáltam.
  • PhantomAss
    wop tipikus példája a csillivilli arcade játéknak, amik arra jók hogy kiprópáld mert tetszik a graf, de fél óra játék után letörlöd, mert rájössz hogy az il2 után egy gyerekjáték, kb mint a hawx, de a pistikének mégiscsak ez tetszik, mivel van benne arcade mód, és billentyűvel is lehet repülni (mint a hawx), és jó a grafika (mint a hawx), de sz@r a fizika (mint a hawx), úgyhogy ha tetszik az il2 és azzal szoktál játszani akkor nem hiszem hogy ez hosszú ideig le fog kötni, ha meg arcade lövöldöző de csilli játékra vágysz (mint a hawx), akkor inkább játssz a hawx-al
    vagy a crimson skies-al, de az meg ugye sosem akarta magát komoly játékként eladni (mint a hawx vagy a wop)
  • Romeo One
    WOP mennyire arcade?

Hozzászoktunk a jóhoz. Annak idején a Crimson Skies is le tudott kötni, és szerettem.