91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Amery #34320 Meg megpróbálhatod 5-10 percre forró vízbe rakni, lehet segít rajta. -
Amery #34319 Ha nem akarod később visszaépíteni, akkor nyugodtan törheted a műanyagot, ha jól emléxem azt az alkatrészt nem kell visszaszerelni, csak a mágneseket. -
Na sorjában :)
Nekem van TrackClipem, de nem használom, helyette a régen FreeTrack-hez használt versiont haszálom :) Méretpontos, ami TIR szempontjából fontos, ugyanis míg FreeTrack-nél de adod meg, hogy a pontok milyen távolságra vannak egymástól, addig ez TIR esetében fix!!!
Amery linkje az jó, csak arra kell figyelni, hogy a ledek nem egyvonalban vannak, ez is segít azon, hogy nagyobb fejmozdulást is le tudjon követni anélkül, hogy kitakarják egymást a ledek.
A fekete szívószál? Azok a szárak :) Abban fut a kábelezés :) A végén pedig ott figyelnek a ledek :)
Itt van a galériámban 3 kép az "alfa" változatról :)
Homemade TrackClip Pro front
Homemade TrackClip Pro back
Homemade TrackClip Pro összerakva
@PhantomAss: Én anno az enyémből vékony óráscsavarhúzóval toltam ki ... fostam is rendesen nehogy összetörjem, de aztán végülis engedett :) -
igen de én nem tudom :D úgy bele van ragasztva hogy ihaj -
Lebowski #34316 nemolyan rég valaki lionkelt egy videót, amiben a csóka egy pillanat alatt kikapta belőle. -
kicsit off:
az x52-t szeretném upgardelni :D
nem tudja vki, hogy a hall-jeladóban lévő mágneshez hasonlót hol lehet venni? kb akkora mint egy kvarcóra elem
sajna a joyból rongálás nélkül nem tudom kiszedni
-
Köszönöm:) Ez nagy segítség ! -
Track Clip mire jó? -
Amery #34312 Szia!
Én is agyalok már 1 Track clip legyártásán, ez az oldal hasznos lehet:
Track clip homemade
Ha nem akarsz mégegy vezetéket(usb) a fejedhez, elemmel-elemtartóval is meg lehet táplálni. -
Szerintem jól látod.
Én azt gondolom,hogy kell kb egy 4 magos 3GHZ es proci,4-6 giga ram,no meg egy gtx460-ati 6800 teljesítmény körüli videó kártya a normális futtatáshoz. Persze aztán lehet még feljebb tornázni a dolgot ,de szerintem egy ilyen konfigon jól kell futnia. -
VO101 tvr #34310 Srácok, a rendszerkövetelményekből messzemenő következtetéseket ne vonjatok le. Olvasatomban ez azt jelenti, hogy mi az a minimum konfiguráció, ami szükséges a játék elindításához, futtatásához. Eltérően a javasolt (recommended) konfig-tól, aminek a megléte ugye azt biztosítja a felhasználónak, hogy élvezetesen, medium-max beállításokkal tudjon játszani. A rendszerkövetelménnyel akár futhat egy sima 1v1 dogfight minimum grafikai beállítással 15-20 fps-el... Javítsatok ki, ha rosszul látom. -
Köszke.
Most ütöttem nyélbe asszem egy TR4 pro-t sapis verzsön 26 ba.
Azt mondja a kollega hogy tán ha 4 szer használta de csak kíváncsiságból.
Ezt a ledes dolgot akkor megoldom ha azt mondod ,hogy egyszerű,majd lemegyek itt egy elektronikai boltba ,a ragasztók ,tépőzárak vannak itthon. De majd kérdezlek téged ,az a biztos,hogyan is kell megcsinálni:) -
Lebowski #34308 a szívószál mihez kell? -
Vagy csinálni kell ... kb 500 ... max 1000 forint anyagköltséggel megvan :)
Ami kell hozzá : USB kábel (régi kibelezett egér ...) 3 db hosszú fekete vastag szívószál (csak hogy designes legyen :) ), 1 db 10 ohmos ellenállás, 3 IR led, melegragasztó, és a rögzítéshez 3M ipari tépőzár (Mondjuk ez nem olcsó, de bármilyen tépőzár jó lehet ...) :) -
Rue East #34306 trackclip pro néven keresd, hivatalos oldalon 35 dolcsi
vagy sanyo (ha még foglalkozik ezzel) -
Urak. TR Clippet külön mennyibe lehetne beszerezni ,fülhallgatóra valót.
-
Nincs moderátora a topiknak. Silver-rel beszéltem. Valaki legyen moderátor, és fejlessze a topikot. -
Frissíteni kéne a windows-t, de nem akarom, csupa hülyeséggel van tele :D -
gauntka #34302 Kicsit OFF
Na sikerült beüzemelni a CFS 3at... Bár ne tettem volna. Il-2 és Strike Fighters 2 után hányás az egész , kabin belső, skinek, rep. modell. Csak az miatt akartam felrakni mert régen szedte le hozzá egy rakás éjszakai vadászgép típust,de ahogy megláttam ,hogy milyen a játék: UNINSTALL.
IL-2: amióta kijött 4.10 patch a modosok elégé el tűntek, sajnos sok jó mod nem is működik 4.10 alatt( Messzerpack). Ennyit bánok a patchbe ,de alapjába jó lett szerintem.
Cliffs of Dover: remélhetőleg elindul majd a gépemen nagyon kíváncsi leszek rá. Jó lesz végre a csatorna felett Messzerrel briteket kergetni:P
-
majonur #34301 az ora melletti Nod 32 ikon, nem valami hibat jelol nalad?
en nem tudom, nem ezt a virusirtot hasznalom. de a piros, narancs, egyeb arnyalatok altalaban figyelmezteoek.
en is vartam a 18 eves kort, hogy utana nekem nem okoskodik mar senki, ennek ellenere 20 eves koromig otthon laktam es de, tovabbra is okoskodtak szerencsere.
Igy utolag, visszamennek 16 evesnek haza. persze, lehet hogy te nem ezert varod ennyire a nagykorusagot. -
:D -
Lebowski #34299 vagy mégse?? :D -
Fene essen bele ebbe... -
Belejöttem ebbe:
-
Na mind1, haggyátok azt a vissza számlálót, inkább valaki más keressen. Én csak vackokat találok... -
majonur #34295 minden idok legjobb belinkelese
en is csinaltam mar hasonloan ugyeset :)
szerintem felesleges egy hozzaszolasba visszaszamlalot rakni,
akit erdekel, az beallitja a sajat gepen. -
Vissza számlálót akartam berakni, aki megtudja csinálni légyszíves tegye be. :) -
<embed src="http://www.jellymuffin.com/generators/flash_countdown/show.swf?clickURL=http://www.jellymuffin.com/&clickLABEL=Custom Countdown Clock&pic=http://www.jellymuffin.com/generators/flash_countdown/themes/30.jpg&text=Il%2D2%3A%20Cliffs%20of%20Dover%20release&bgColor=13369599&untilColor=16776960&textColor=16776960&year=2011&month=3&day=25&hour=9&min=30&sec=0" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="300" height="175" name="show" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> -
majonur #34292 persze, ettol fuggetlenul nagyon-nagyon varos a dolog.
Beallitottam a visszaszalalot: 55 nap es kb. 23 ora van hatra, mar.25. ig. -
majonur #34291 vagy, hogy ahogy tanult kollegank eszrevette, a promo video is laggol.
-
majonur #34290 na, ez igy mar tenyleg logikus. Viszont amit a nep egyszeru fianak dobnak kepeket, ott lehetne egy kicsit javitani, legalabb annyira tudjuk mire lehet szamitani. -
Lacusch69 #34289 Nincs mit. Én is tőle tudom... :) -
Lacusch69 #34288 Minimál követelmény, zárójelben az ajánlott. -
Solt #34287 Megint tanultam valamit! :) Köszi... -
Lacusch69 #34286 Asszonykám reklámgrafikus.
Ő azért nem szereti az élsimítást, mert akkor nem látszik, hogy tényleg vízszintes-e (függőleges-e) az adott vonal. -
" ha vmi túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valszeg túl szép, hogy igaz legyen "
Ez pont így van
Nekem csak a remény maradt, remélem lesz hozzávaló gépem mielőtt abandonware lenne belőle.....
Igaz, elvileg csak egy videókari kellene belé, és menne is, a többi megvan (E5300, 4 Gb ddr2) -
Szepy2884 #34284 Hát azt nem ártana tudni, hogy ez most minimal v. maximal mert qrwára nem mindegy. Adja az ég, hogy ez a max, mert akkor az én gépem is simán benne van és csak videókártyát kell vennem.
De attól tartok ez eddig túl szép, hogy igaz legyen. Márpedig ha vmi túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valszeg túl szép, hogy igaz legyen. -
Solt #34283 Volt mát róla szó, hogy a grafikusok direkt nem használnak élsimítást... az okát nem tudom...
Ettől függetlenül a publikált képekre tehettek volna élsimítást. -
majonur #34282 hat, a legtobb kepen eleg recesek a elek, vagy tenyleg nics az Oleg csapatanak egy normalis videokartyaja? -
Na ja:) Hiszen az Ilcvo is úgy műkszik asszem:)