IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Na sorjában :)

Nekem van TrackClipem, de nem használom, helyette a régen FreeTrack-hez használt versiont haszálom :) Méretpontos, ami TIR szempontjából fontos, ugyanis míg FreeTrack-nél de adod meg, hogy a pontok milyen távolságra vannak egymástól, addig ez TIR esetében fix!!!

Amery linkje az jó, csak arra kell figyelni, hogy a ledek nem egyvonalban vannak, ez is segít azon, hogy nagyobb fejmozdulást is le tudjon követni anélkül, hogy kitakarják egymást a ledek.

A fekete szívószál? Azok a szárak :) Abban fut a kábelezés :) A végén pedig ott figyelnek a ledek :)

Itt van a galériámban 3 kép az "alfa" változatról :)

Homemade TrackClip Pro front

Homemade TrackClip Pro back

Homemade TrackClip Pro összerakva

@PhantomAss: Én anno az enyémből vékony óráscsavarhúzóval toltam ki ... fostam is rendesen nehogy összetörjem, de aztán végülis engedett :)