91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
mustangdc35 #34560 jah :D -
Lebowski #34559 :D -
Romeo One #34558 Rosszul fogod fel:
Te csak a kisütőfeszültséget tesztelted... -
mustangdc35 #34557 én onnan tom h pont így jártam egyet sikerült kisütni:) -
Mindig mondom:) Hogy tanult embernek nincs párja:D Csak kiművelem itt magam mikroelektronikából:)
Én betettem mindenesetre. -
Solt #34555 :D:D -
A ledek általában 5-50 mA áramerőséggel mennek, nyitófeszültség 1,6-2,2 Volt, ha ennél kisebbet adsz rá, az ellenállása végtelen, nem vezet. Ha a nyitófeszültsénél nagyobb feszt adsz rá, az ellenállása majdnem 0 ig csökken, ezért már 5 voltnál ellenállás nélkül több száz miliamperig felmegy az áramerősség ami nem tesz jót a ledek egészségének, és lehet hogy az alaplap se veszi jó néven az USB port hegesztésre való használatát... -
Amery #34553 Ha egyszer egy üzlet beidul... :)
"Asszem lassan bármiből megcsinálom amit összekukázok"
Mint a kínaiak :D -
mustangdc35 #34552 azért is kell h ne kapjon túlfeszt mert ha nem lenne ellenállás az 5V kisüti a ledet és annyi is utána neki -
Ha nem állíthatót csinál az ember ,érdemes felpróbálni a fülesére építés közben. Azért ,hogy tökéletesen be lehessen pozicionálni . -
Ha valakinek kell ilyen cucc egy veder páleszért csinálok:)
Már kikísérleteztem miből ,hogy lehet megcsinálni tökéletesen ,az állítható verzsön kb 2 ezer forintból megépíthető. Mert ugye a háztartásban fellelhető alkatrészek végesek:) ,bár tegnap unalmamban összeütöttem még egy clipszet abba került sziló kupaktól gumikupakig,filc tol testen át minden:) Asszem lassan bármiből megcsinálom amit összekukázok:) -
Én úgy tudom,hogy az ellenállás azért kell ,hogy tuti annyi áramot kapjon mindig a led. Mivel itt usb ről kapja a delejt ,úgy gondolom ,ha nincs az se baj,hiszen itt nem ingadozik az áramerősség. De lehet butaságot mondtam. -
Sztem azok a fránya szerelők lehúztak v 40 lityit a gépből és megbuherálták a mutatót, hogy ne látszódjon..... -
Tegnap spit vs 109 szerveren repültem fóka A-8-al. Egy furcsa jelenségre lettem figyelmes. Hazafelé leszállás közben kifogyott az üzemanyag. Nem ez az érdekes hanem, hogy a a mutató épp elérte az 50 litert és a piros lámpát. Találatot nem kaptam, tökéletes ép géppel voltam. Bugged, hogy 50 literes mutató mellett és felfénylő pirosnál kifogy a nafta? Találkozott ilyennel vki? -
Az a 100mA az nem a max? Csak mert általában a maxot szokták megadni :)
Én azért írtam a 10 ohm-ot, mert a nagy fényerejű speckó IR ledeken kívül elvileg majd minden lednek elég 50-75mA :) -
Rue East #34545 ha bekapcsolod a difficulties menüben a realistic navigation-t, akkor offline is olyan lesz
ajánlott olvasmány a 4.10 manualja -
Cliff's of Dover hivatalos Ubi forum.
LINK -
Ezen az oldalon kitudod számolni,hogy mekkora ellenállás kell. -
mustangdc35 #34542 és ha olyan a led aminek 100mA kell?
487 es ledet tudtam szerezni annak az adatlapja szerint ennyi kell
akkor annak 20 ohm os előtét kell és ennyi? -
Hogy ne legyen zsákbamacska, ezt tudja:
meg akár ezt, de ez extrém:
-
Ezt talán érdemes lenne kipróbálnod:
http://il2fovchanger.byethost7.com/ -
Richtofen #34539 A saitek.com contacts oldalán ezt adják meg Hungáriára:
Business Software Center Kft
HUNGARY, 1133 Budapest,Véső u. 7.
Tel:+36 1 452 4683
http://www.bsc.hu
A honlapon nem sok info van, de egy telefont megér. -
mustangdc35 #34538 értem már -
Lacusch69 #34537 NA MOST SEGÍTSEN VALAKI!
Saitek szervizt keresek itthon, garancián túlit.
(Pedál meghalt...) -
Amery #34536 Igen, gyorsabb volt a kezem mint az eszem :) -
Öööö ... nem :) Az előtét a ledekhez az áramerősség miatt kell :)
Soros kapcsolás esetén a ledeken folyó áram így olyan 50mA lesz, ami bőven oké :) -
Amery #34534 :) -
Szepy2884 #34533 vagy csak feszültséget akart kelteni
-
Lacusch69 #34532 Nem. A LED-eket áramerősségre méretezik. -
Amery #34531 Nem kötekedésbűl, de feszültséget akartál írni, ugyi? ;) -
Szepy2884 #34530 Nem tudom észrevettétek-e, hogy a 4.10-ben pl: a Messer és a Fóka irnytű tárcsája statikus és a rádió iránytű repülőt stilizáló mutatója jelöli az aktuális irányt. Én észrevettem, hogy ez csak online van így.
Offline olyan mint a 4.09-ben azaz szabadon mozog. Magyarán a tárcsa elfordulása mutatja az akt. irányt, a rádió iránytű meg az eredeti funkciójának megfelelően a következő fordulópont irányát jelöli. -
Szepy2884 #34529 Az arma topicot nem olvasa, hogy ezt most ide kellett írni
-
Lacusch69 #34528 Nincs mit. Ahogy Solt et. is írta, majd a BoB. (Addig is RoF, ha wide-ot akarsz szim.ben) -
Solt #34527 Nincs mit Uram... majd a BoB... :)) -
Solt, Lacusch, köszönöm a válaszokat.
Akkor ebbe beletörődök. :(
Talán majd egyszer valamelyik patch-ben orvosolják ezt az apró problémát.
-
Lacusch69 #34525 Nem. Ez ilyen, csak 4:3-ban megy az Il-2.
A 16:9(16:10) úgy alakul ki, hogy levágnak kb.80-80 pixelt a kép alsó és felső széléből. -
Solt #34524 Tudtommal nem... sajna szélesvásznúban ez ilyen! :( -
Il2 beállítással kapcsolatos kérdésem lenne:
conf.ini:
[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
Save aspect O-án, ilyen a kép:
Ennél hátrébb nem tudom vinni a revitől a nézetet, csak a magasságmérőig látszik a műszerfal.
Save aspect -et átírom 1-re:
Ez a legtávolabbi nézet, látszik a következő sor műszer is, viszont a kép nem szélesvásznú.
Namármost be lehet-e állítani valahol, hogy a szélesvásznú képen is hátrébb lehessen vinni a nézetet?
Pár napja cseréltem monitort, és nagyon szokatlan, hogy nem látom a golyót csak úgy, ha mindíg lefelé pillantok.
-
Lacusch69 #34522 Egy másodperc alatt írta az egészet? 
Vagy írta 1-2 hónapig és akkor töltötte fel? -
Nohab, gyere armázni! :D