91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • fecska
    Mijki amúgy nem kell köszönni, tényleg olyan bunkó MAGYAR szokás
  • Lacusch69
    Japán játékfilm 1944-ből. Érdemes megfigyelni a hollywoodi hatásoktól mentes légi jeleneteket... :)

• Zoli105
    Magyarok kicsit furán , kicsit részegen!!!:):DxD

• Her Laca
    Ez az! Kicsit feljavította a hangulatom:) Köszke.
  • Zpogi

Ich bin etwas später in ihm
    A német meg a MKHL-nél!
  • mijki
    Okéé...jöhet...AT NOW! or later. I don't know.

Tudod, az angol tudás fontos a RAF-nál :D
  • Zpogi
    Jó lenne már egy kis házi dögfight. Mit szóltok hozzá?
  • acidrain
    Más felvételek, de a zene ugyanaz:

• messerharcos
    azért azt se felejtsük, hogy gyártástechnologiailag a spithez képest amit kézzel raktak össze a messert futószalagon gyártották és saját futóján tologatták, majd a szárnyat pofonegyszerű megoldással tették rá. Jóval hamarabb elkészült egy messer mint egy spit tudtommal.
  • Lacusch69
    Ezek a dolgok megvalósultak, és Friedrichnek hívták.
  • PhantomAss
    na jó, de ez megint a "mi lett volna ha" kategória..
    olyan meg ugye nincs
  • szekelyland
    Itt találtam meg azt a cikket, ahol említi, hogy az emilnek betttek egy 30kg-os ballasztot a gépbe hogy a súlypont a helyén maradjon. (Tldképpen állítólag beraktak egy rend téglát a gép törzsébe.) Néha a német mérnökök se voltak olyan zseniálisak....
    Egy angol tesztpilóta jegyezte meg, ha az emilnek jobban oldották volna meg a kontrolokon fellépő erőket, jobb aerodinamikát adtak volna, pl behúzható farokfutómű, stb akkor lehet a spitfireval a közelébe se tudtak volna jutni....
  • PhantomAss
    nagyon szép állapotban van
    egyébként is a bombázók közül a ju88 a szivem csücske, sztem az egyik legszebb gép volt :)
  • zmok
    Haza kellene hozatni!Kinél kell lobbizni?
  • VO101Tom
    Ez qrvajó
  • acidrain

• Lacusch69
    Kérdezd meg Kurfürst kollégát. Neki a kisujjában van minden a 109-esekről.
    A HT topikba írogat néha, ITT VAN a honlapja, ha esetleg nem ismernéd.
  • istikovacs76
    A bal oldalt, vagy egy ME-109 G-10-es. Na, az pumás gép volt, arizonában van egy múzeumban.
    Idézet a roncskutataás" oldalról:
    "Ezt a repülőgépet az USA-ban őrzik Arizona államban,Valle város repülőterének múzeumában.Biztosan ismeritek néhányan,de aki nem az remélem örül majd neki.Ezt a G 10-est Wiener Neustadt-ban gyártották 1945 elején,és az amerikai csapatok zsákmányolták Neubiberg repterén.A múzeum a II/Jg 52 gépeként azonosítja,de a gyári szám alapján magyar lajstromba került a gyártás után.Punka György A Messzer című könyvében a 101. vadászrepülő ezred III.osztályának megmaradt gépei közt szerepel.Először az Aranysasban olvastam róla hogy létezik, de ott gyári számot nem közölt a cikk írója.Viszont a www.109lair.com oldalon sok jó képet láthattok róla.Kérdés:miért német gépként azonosítják?Lehet,hogy német jelzéssel repült nálunk,csak nem volt idő átfesteni?"

És a link a roncskutatás fórumhoz, ahol taglalják az eredetét.
    Egyébként úgy néz ki, hogy magyar.
  • istikovacs76
    Ha a linkelt odalt nézitek, a bal oldalon még több kiemelt, restaurált/restaulárásra váró paripa van még.
  • istikovacs76
    És a JU-88 mostani állapotában:
    A kiemelés, és restaurálás Héregen
  • Lacusch69
    Szólni kellene Olegnek, hogy a ződlézeres ruszkik ne lőjenek pk.-t szemből...
  • samsung123
    az én is besirtam
  • majonur
    az a panceluveg nagyon durva.
  • Proview
    gazi ritkasággal, egy különleges repülőgép darabjaival bővült a Szolnoki Repüléstörténeti Múzeum kiállítása. Az 1944-ben lezuhant, és 1996-ban a Balatonból kiemelt német éjszakai vadászrepülőgép, a Ju-88G-1-es különlegessége, hogy ebből a típusváltozatból ez az egyetlen maradt fenn az utókorra.
  • fecska
    onlájn csak pattog mission-nál meg csak robban
  • Solt
    Nem esik darabokra, ha arra gondolsz... ( tudtommal ) Már az is valami, hogy ezt belebuherálták! :)
  • szekelyland
    de ezeknek az effesikszes csodáknak van damage modelljük????
  • Solt
    FSX

Megoldották, hogy lehessen lőni is benne... :D Komoly...
  • messerharcos
    hostol valaki és két személyesre vagy jelszavasra csinálja a hostot.:)
  • sajrus
    Hi,
    hogyan lehet online 1 vs. 1 játszani?
  • messerharcos
    Ha az ha nem, nekem nagyon unszimpatikus, nagyon de nagyon nem birom.
  • Kojak23
    Mint a Ne szórakozz Zohannal-ban a Végkiárusítás nevű bolt?
  • Lacusch69
    "Nekem attóül a vén z...... tól a belem felfordult"

Ez a Klapka nem más, mint az 1849-ben Komáromot sikeresen védő Klapka György honvédtábornok ükunokája.

Szepy: Ha jól emlékszem, az övé volt az ország egyik első nyugati használtautó-kereskedése.
    És ő "találta fel" az "Olcsó mosópor" márkanevet, amivel nagy mosószer-gyártó cégeket perelt az összehasonlító reklámok miatt (pl. Ariel vs. olcsó mosópor)

Egyébként zseniális a faszi, azzal a tipikus orgazda ábrázatával :)
    A szegedi Corában is van "Invázió" üzlete, ott évek óta folyamatosan "végkiárusítás" meg "boltürítés" van...
  • Solt
  • Szepy2884
    Off

• Papa01 #34645
    és nem csak azért mert ....

Gratulálok!
  • messerharcos
    Nekem attóül a vén z...... tól a belem felfordult, egyszerűen visszataszitott a stilusa, a hangsúly, meg ugy minden, az egész jelensége, és nem csak azért mert ..... hanem ugy alapból nekem sok volt. De nem is nekem szól a reklám asszem a büdös életben nem fogok aranyat se venni és nem is vágyom rá, meg a gazdagságra se, legyen meg aminek megkell lennie, egy normális szinten, legyen időm majd munka melett meg szabadnapok, és kimehessek vizre heti párszor, mert az az igazi élet:) és legfőbbkép legyen valaki az életemben akivel örömöt-bánatot meg mindent megoszthatok.
    No de jól elkanyarodtam meg amugy is bolond vagyok, kirakom hogy OFF és befejezem mert már most hülyének nézhet mindenki:)xDDDDD
  • Szepy2884
    Abszolúlt jó meglátás, erre már én is gondoltam :)

A Klapka féle reklámot tanítják a marketing szakos barátnőmnek is. Egyszerűen zseniális egy amatőrtől (már ha tudatos. Ha nem, akkor csak egy igénytelen pacák akinek szerencséje volt).
  • Lacusch69
    Korda = Klapka :)
  • V Domino #34641
    Nem vagyok egy marketing szakember,de nekem van egy hátsó gondolatom:nem lehet,hogy ezek a recés képek meg gyemekded videók egy tudatos stratégia részei?Hogy menjen a fanyalgás,siránkozás,minél jobban pörögjön a téma,aztán majd röviddel megjelenés előtt kezdjenek ránk ömölni a szebbnél szebb képek,videók?Hiszen a NEGATÍV reklám is reklám,így még nagyobbat ütne a dolog.

Korda zálogházas reklámja is mindenkinek megvan.Senki nem értette,hogy lehet ilyen igénytelen kartonpapíros sz@rt csinálni,aztán Korda bevallotta később,hogy szándékosan ilyenre tervezte,hogy mindenki erről beszéljen.És tényleg bejött neki,mindenki vágja,hogy mi van a Vámház krt. 9.-ben.:))

Viszont az is lehet,hogy én kombinálom túl,aztán a valóságban tényleg egy félkész mirelit termék még,és csak kiadói nyomásra dobják piacra.De én azért még nem írom le a játékot,ha bughalmaz,ha nem,én alig várom.,kb 10 évig úgyse jön ki más.