91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gratulálok! Sok egészséget kívánok nektek! 
-
Hatalmas gratula a családnak! :) -
Átülés: Minden egyes ellenérvetek értem, és egyet is értek vele ... valszeg nem jól fejezem ki magam ...
Mint írtam én csak a hosszú és nagy létszámú, küldetésalapú bevetések alkalmával tudnám elképzelni a dolgot.
Nem kis missionokon és dogszervereken. Ha félúton lelőnek, akkor felesleges a kiindulópontról elindulni ...
Csak és kizárólag történelmi küldetésekben ... amikor pl: NINCS respawn.
Kicsit vicces, mert én ezt a fajta küldetéstípust pont csak komoly playerekkel tudom elképzelni, pistikéékkel nem.
Publikon az általatok leírtak miatt nem lenne jó. -
Gratula!!!!
-
Lebowski #34796 Gratula:) sok egészséget Nektek! -
Gratulálok!
-
Gratulálok!
Jó egészséget kívánok a picinek, és persze nektek is.
-
Gratulálok! :)
Sok boldogságot, és egészséget! :)) -
Fogadd gratulációmat. 
És minden jó kívánságomat is természetesen.
-
Lacusch69 #34791 OFF, de hálás: tegnap reggel 6:10-kor megszületett Boglárka kislányom!

On: az átülés dogszervereken nem lesz gyakori, ritka ott az AI.
Humán meg nyilván nem engedi, hogy kirugdossuk a gépből.
-
Erre reagálnék, ha megengeded.
Részemről ez az átülős dolog nem igazán jön be.
Remélem csak a vérpistikéknek találták ki., könnyített körülmények között.
Én úgy vagyok vele, hogy ha lelőnek, akkor valamit rosszul csináltam, pl nem figyeltem a légteret kellőképpen, nem jól választottam meg a manővert, rosszul mértem fel az esélyeket.
Ilyenkor igenis jöjjön az ember az elejéről, mert annak nem látom sok értelmét, hogy vérpisti beül full real szerveren, rárepül valakire, megcsapja, vagy nekimegy,és lesz@rja az egészet, hiszen van még gép amibe átülhet. -
Azt lehet e tudni,hogy a multi milyen rendszerű lesz .Gondolom az Il2 es hagyományokat fojtatják. Jó lenne ha a lobby is működne vele előbb utóbb.
Az egy térkép ugye adott,aztán biztos lesznek akik megcsinálják kb úgy mint a bob szerveren. Az jó lenne.
Mindenesetre én megszállom a csatorna feletti légteret egy emillel biztos ami biztos. -
Erre jó lehet amit írsz, de azon sok múlik, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet gépet váltani. De nekem akkor is az a legtisztább, beülsz, repülsz, harcolsz, ha túléled hazamész. Minden könnyítés csak a komolyságát veszi el ennek.
Pörgésre meg zúzásra ott az eddig is bevált szokás, dogszerver, közeli repterek, airstart.
-
Igen, megnéztem én is és azért gondoltam át a dolgot ...
Most nem fullreal szerverbeállításokra gondolok, hanem pl:
Adott egy küldetés ahol egy 10-20 bombázóból álló bombázókötelék repül mondjuk 40-50 vadász kiséretével. Ellenfélnél meg ott van mondjuk 60 vadász védekezni ...
Ennyi van megadva a mission-ben, waypointokkal, parancsokkal ...
Ha nincs 120 player, akkor bukó - oda jó az AI ... ha az AI helyére be lehet csatlakozni, vagy be lehet ülni (Ha már kilőttek, vagy meghaltál!!!) az oké lenne, akkor 10-20 emberrel is lehetne szép nagy légicsatákat szimulálni ...
Ennyi ... Ha elfogynak a gépek akkor vége a mókának.
Ilyen szituációkba tudnám elképzelni az "átülést" ...
Igazad van, még semmit sem tudni róla, ezért sem temetném el a dolgot ... Várjuk ki a végét :)
Amikor megcsináltuk a RoF-hoz a dogfight küldit, ahol minden gép választható volt minden oldalon, és nem kellett sokat repülni, mindenkinek az volt a gondja a hivatalos fórumon, hogy történelmileg nem hiteles, stb ...
Aztán a pcpilot.hu-s szerver volt a legforgalmasabb RoF szerver ...
Nem volt teljesen hiteles, viszont kikapcsoódásra tökéletes volt ...
Természetesen van rengeteg nyitott kérdés, de remélem legkésőbb 26-án kiderül majd :) -
Oké, de te ezt írtad, "Ha megsérül a gép, irány haza, mert ki tudja meddig bírja.". Én csak erre írtam, hogy ránk ez eddig is igaz volt, aki meg harcolt amíg le nem esik, az meg ezután sem megy haza. Ezt egy dolog oldhatja meg, ha semelyik motor nem működik tovább, ha abba belelőnek. -
Nemrég volt ide is belinkelve egy video, amiben konkrétan ez volt: repkedett a spittel, majd klikk, beült ju87 lövésznek.
Átülős dolog. Ha tudsz magad mellé "venni" AI-kat, akkor oké, de ROF-ban sem ért volna ez semmit, amikor egyedül bombázgatsz és lelőnek, ha nincs másik gép amibe beülj, csak ami a reptéren vár ugyanúgy... Dogszerveren is rossz, szarban vagy, ellépsz. Coop-ban sem tudom elképzelni. Ha annak semmi következménye, hogy öngyilkos akciókba megy bele, MÉG ANNYI SEM, hogy újra fel kelljen szállnia, ez szerinted melyik játékos típusnak fog tetszeni? :)
Nagyon keveset tudni még erről, lesz-e távolsági limit, pontosan hogyan működik a váltás menete, milyen infókat kapsz a gépről ahova mész, egyáltalán mit tudsz, milyen infókat kapsz meg?
De annyira mondjuk nem izgat, full real szerveren kizárt, hogy engedve lenne ez. -
Hopp ... elnézést, kicsit futva olvastam át a dolgot ...
Ezt az ide-oda ugrál dolgot amikor még él, max úgy tudnám elképzelni, hogy ha az egyik oldal csak AI gépekből áll ...
Ennek is csak Coop küldetés közben látom értelmét, (Vadászként megvldeni a bombázókat, majd átülni a bombázóba és bombázni ...) viszont igazad van a videóban ép gépből épbe ült át ...
Ez necces ... megvárom a végleges verziót, én látok benne logikát, de csak bizonyos feltételek esetén.
Az hogy bármikor - bárhova lehessen ugrálni ... annak én sem örülnék.
De ez a team nem kezdő ... ha van is ilyen lehetőség, az a minimum, hogy kikapcsolható, de még azt meg merném kockáztatni, hogy konfigurálható ... -
Glo #34783 Aki hülye haljon meg..
Sanyo: a Kobra legalább hálás gép, azt csak kiskalával is ki lehet gyújtani :) -
Azért még mindannyian emlékszünk s füsttel működő Kobrákra. :) -
Kferro #34781 Hát nem tudom. Biztos öreg vagyok már, de én ezen nem tudok nevetni... -
Ez naggyyooonnn viccesss:
LINK -
Nah, a kiskala itt brutál lesz :D
"De eltalálhatja a szárnyfőtartót, ezért leszakad a szárny vagy akár a lőszertartó rakaszba csapódva a teljes gépet is felrobbanthatja." -
Az én olvasatomban akkor lehet majd gépet váltani ha MÁR lelőttek.
Ennek egy "dogfight" szerveren nem sok értelme lenne ... De mondjuk pl. egy coop missizónál, mikor az első 1 óra eltelik azzal hogy az ember elrepül a célig (bombázóval mondjuk), aztán fél perc alatt leszedik a vadászok, ott bizony van létjogosultsága, ugyanis csak "átül" egy másik bombázóba, és folytatja ...
Vagy egy másik vadászba.
"Ha lelőttek, akkor átveszem a saját kísérőm gépének irányítását ..."
Ez a lehetőség nagyon megdobná a coop szervereket :).
Il-2-vel nem multizam, de ROF-ban az eleinte pont ez volt a fő gond. csak Coop lehetett repülni, nincs respawn, nincs átszállás. Ha lelőttek, akkor meg kellett várni a küldetés végét. Nem győztük mókolni a küldiket.
Most már van fasza Respawn rendszer, de bombázni mág mindig nem az igazi ... elindulsz a pálya egyik végéből, EGYEDÜLI bombázóként, vadászfedezet nélkül ... talán eljutsz a feléig ... 3 kóbor vadász szétszed ... indulhatsz megint az elejétől ... megint fél óra tökölés ... nem véletlen hogy alig van coop szerver, vagy küldetésalapú szerver.
Képzeld el ezt ezzel az átülős - beleülős dologgal megfűszerezve: Meg lehetne oldani komoly légicsatákat pár emberrel is, ha az AI jó lesz, akkor főleg. Talán nem lesz szükség 30-50 emberre egy jó coop küldetéshez.
Nem csak dogfight lesz, nem kell összevárni a cimborákat a küldetés alapú szervereken, stb ...
Az más kérdés, hogy egy dogfight szerveren nem sok létjogosultsága lenne a dolognak, de én irgalmatlan lehetőséget látok benne!
Pl: Adott egy küldetés, x oldalról elindul pár bombázó + a vadászfedezet. Y oldalon meg ott vannak a védők. egy ilyen küldetést ezzel a módszerrel nagyon egyszerűen meg lehet oldani public szerveren is, nem csak szervezett repülés keretein belül, stb ... -
Glo #34777 Jaja, ez szerintem inkább offline lesz jellemző, ha benne vagy a harc hevében.
Online tuti ki lesz kapcsolva, különben mi értelme lenne? Akire rálőnek az egyből átmenne egy biztonságosabb gépbe.. -
Hál istennek ez egy kapcsolható funkció lesz és full reál szervereken amin mi repülni szoktunk,szerintem biztosan ki lesz kapcsolva,úgyhogy ez minket nem igen fog érinteni :) -
Nagyon sok minden függ a beállításoktól is, de nekem az, hogy ide-oda ugrálhat amikor csak akar, az első hallásra nagyon rossz. Ott jó lehet, ha elindulsz egy bevetésre, később is tudnak csatlakozni, ha valakinek dolga akadt, rábízta az AI-ra, visszajön, és ha él még folytatja, de az már kevésbé életszerű, hogy valakit üldözöl, szarban van, erre hopp átül a kísérő gépébe, és lelép, vagy lelő (a videón látszott, hogy ép gépből, repülés közben lépett át Spitből Stukába. Na, ez meg végképp gáz, ha oldalak közt is lehet váltogatni. Offline csináljon amit akar, online ne... -
Nem értem miért zavaró ez az átülős dolog, adott szerveren pörőssé teheti a játékmenetet, ahol meg nem kell ott ki kell kapcsolni és kész :)
Ellenben ez a hiányzó diamikus kampány ez sajnálatos nagyon :( -
Waron ez eddig is így volt. Ha viszont nem érdekli a KIA, MIA, vagy épp dogszerveren vagy, azután sem lesz másképp... -
Egyszer egy ilyen versenyre szívesen elmennék,elég sok érdekes masina van.
Reno Air Race 2007
Reno Air Race 2008
Reno Air Race 2009
-
Végre nem lesz füstölő motorral támadó ellenség. :) Ha megsérül a gép, irány haza, mert ki tudja meddig bírja. -
Kferro #34770 Igazad van.
Ha úgy lenne megoldva, hogy akit lelőnek és meghal, az leghamarabb másnap repülhetne csak, nem rögtön visszaülve a gépbe, már akkor is másfajta stílussal talákozhatnánk a szervereken. -
A guncam nem track. Hogy hogyan jutott lőhelyzetbe, azt nem tudhatod. Csak a lövés pár másodpercét látod. Egyébként konstans fordulózás sokszor volt, levett gázzal, tele ívelővel palástorsózás nem volt. De ez nem azért van így, mert a gépek nem tudták volna, hanem mert te egy játékot játszol. A pilóták nem tudták, nem akarták ezt csinálni (Kivéve Mairselle pl, ő szerette). Üss és fuss taktika mindig biztonságosabb. G ruha nélkül, pár repült bevetéssel a hátad mögött, ha az életed függ tőle te sem állnál le átesési sebességen laffogni - pláne ha ellenséges terület fölött vagy - eldobva az esetleges menekülés egyetlen lehetőségét - a sebességed - csak azért, hogy lelőj egyetlen vadászgépet, amit aztán lehet meg sem kapsz, ha senki más nem látja.
A német pilótáknak a nyugati fronton ki volt adva - és a magyarok is így repültek itthon - hogy elsődleges célpont a bombázó, ha bombázót nem tudnak támadni, akkor lépjenek le amilyen gyorsan csak tudnak. Valóságban sosem tudod mennyi és milyen gép repül ellened (na ja, az "azonos évjárat" csak a játékban biztos), azokat észreveszed-e, és ha jobban belegondolsz, guncamot csak azoktól kérhették el, akik hazajutottak... -
Van offline kampány angol és német oldalon is, csak nem dinamikus. -
A Thunder Jet is kijön idén állítólag,az is ígéretesnek látszik. -
Az "azonnal átülök egy másik gépbe és megbosszulom a lelövésem" c. részt remélem elfelejtik,az offline kampányt hiányolni fogom.Folytatásként meg remélem maradnak a 2. vil. háborúnál mert jó lenne az emilen kívül később G-vel is repkedni,utána ráérnek Koreázni-ami amúgy szintén várandós téma lenne. -
messerharcos #34765 én meg arra, hogy, ha a guncamokat nézzük, nem igen látunk hasonló mozgásokat mint amiket mi csinálunk:) vajon továbbra is ilyen őrlült fordulózások maradnak, vagy képtelenek leszünk megcsinálni ezeket. -
Ez inkább egy cop ban elképzelhetö ha lgy .áll!tják be. Qpcióként tudom elképzelni maximum. Nem hiszem hogy elterjedne a használata.A kérdés ink.bb az a számomra hogy milyen keretbenfog a multi megvalósulni. -
Az nem kötekedés, ha hibát találsz. :) Soha nem voltam tökéletes és nem is akarok az lenni. Bátran szólj, ha valami nem stimmel.
Javítottam, thx. :) -
Sanyo, nem szeretnék kötekedni, de nekem innen valami hiányzik: "Az Il-2-ben van néhány kevésbé népszerű, szerény képességű típus, mint például az I-16, a B-239, stb. Mit tartogat a CoD azoknak, akik a lassú, ronda és gyenge teljesítményű repülőgépeket?" -
Közép-Afrikát átírtam, mert "Med"-ként emlegetik, az pedig a Földközi-tenger (Észak-Afrika). Remélem más is így látja. :)