91393

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Én sem azt írtam, hogy nem fordul, hanem azt, hogy nem nagyon.
    Mindegy, majd kiderül.

Sztem a végső verzióval tesztelnek, mivel ha Olegék tényleg ki akarják adni március végén a Cliffs of Dover-t, akkor már a gyártósoron kellene lennie a DVD-k nek. (bár fogalmam sincs, hogy mennyi idő míg elkészítenek nagyüzemben egy csapat DVD-t, és az is relytéj, hogy milyen darabszámmal fogják kiadni)

Ha csak a bétánál tartanak, és még ez után akarják kijavítani a hibákat, akkor a büdös életbe nem fogják kiadni.

• Her Laca
    Nem azt mondják ,hogy nem fordul ,hanem ,hogy nem olyan jól. Persze nem tudom ,hogy a valóságban mennyire volt ez így ,de gondolom ez a béta teszt így biztos kijavítják a hibákat már ha találnak ,és persze ha ez a jobbra fordulósdi tényleg hiányosság.
  • acidrain
    Eredeti felvétel, erősen döntött jobbossal kezdenek:

• acidrain
    Mi az, hogy nem nagyon fordul jobbra???

Olegék ezek szerint nem nézik a tecsövedet:

• Zpogi
    Biztos sokat nézték a historychanel-t. A múltkor volt rajta egy műsor,ott ugyan ezt mondták messerekről :(. Csak pislogtam,mint hal a szatyorban.

Szerintem a béta-teszterek nyomják.
  • Her Laca
  • Kojak23
    Ja, és még valami:
    Nincs MÁS MEGOLDÁS!

Tételezzük fel, hogy: a központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000
    Ft-ot.
    - Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi
    piacon, a pénz Kínába kerül.
    - Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
    - Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül
    - Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé,
    Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
    - Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba,
    Spanyolországba kerül.
    - Ha semmire sem jó elektronikus faszságokra költjük, akkor a pénz
    Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.

Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon,
    ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan
    hazai termékek.

Én ehhez tartom magam! Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy
    mindezt merő hazafiságból teszem!

Egy magyar hazafi.
  • Kojak23
    Off.
    Ehh...egy órája értem haza a Kitörés túráról ( http://www.kitorestura.hu/ ). Alig bírok járni, de teljesítettem a 60km-es távot. Bár tapasztalatlan túrázóként eléggé meggyötört, az utolsó 14 km-en már nagyon fájt a talpam, és a cél előtt 3km-el volt még egy 150 méteres hegy. Arra már csak a robotpilóta vitt fel. Nembaj, megérte. Mindenki nagyon segítőkész volt, nagy volt az összetartás, ott segítettünk egymáson ahol tudtunk, hiába volt mindenki tök ismeretlen a másik számára. Jövőre is ott leszek!
    On.
  • V Domino #34914
    WTF??Ilyet se hallottam még.A levéltárak mélyéről új adatok kerültek elő?:))

Amúgy kik ezek az emberkék,akik már tolhatják a "drágaszággal"?Béta tesztelők vagy mi?
  • Zpogi
    Itt leírnak még néhány tapasztalatot a CoD-ról:
    LINK

Azt írja az E3-as messzer nem nagyon akar jobbra fordulni,de a hurrinál nincs ilyen gond. Bakker!
    És ha jól értettem nem muszáj ejtőernyőt rakni a pilótára.
  • Her Laca
    Bakker :) Igazatok volt. Nézem a videót és forgatom a fejem közben bosszankodom miért csak ennyit fordul.:)
  • VO101Tom
    ööö... lehet, hogy kevertem a spit vs 109-el...
  • Zpogi
    Na! Végre egy hangos videó a CoD-ról:

• Her Laca
    Apropó. Szerdán hívjál fel ,valahogy össze kéne futnunk ,odaadnám az infra cuccot.
    A másik kettő is végső stádiumban van ,majd jelzem ha kész van.
  • Richtofen
    Én már azt is csodálom, hogy 10 év után még van miről beszélni ontopic :)
  • PhantomAss
    Úgyúgy, ott a pont Lacánál

Kedves Tomi
    Ez a hely egy baráti fórum is és az ide írogatók tisztelik egymást
    Ezért nem szeretnénk lesüllyedni más fórumok szintjére, főleg nem szeretnénk elvenni a kedvüket a fiataloknak
    Szóval csak óvatosan az ilyen hsz-okkal
  • Lebowski
    :D
  • fecska
    igen és sajnos nekem nagyon szar az egyensúlyérzékem:)
  • Lebowski
    tudod, van a lovacska, meg a bizonyos oldalai :)
  • fecska
    [hetvenkettesbetűméretcsakGálTomikedvéért]OFF[/hetvenkettesbetűméretcsakGálTomikedvéért]
    Szerintem kurvajo csak engem itthonhagytatok:'(
    nembaj majd maskor;)
    [hetvenkettesbetűméretcsakGálTomikedvéért]ON[/hetvenkettesbetűméretcsakGálTomikedvéért]
  • Her Laca
    Kedves Gál Tomi.
    Javaslom a többi IL2 topik látogatását.
    Van belőlük hál istennek éppen elég ott a prohardveren példának okáért egy ,mondjuk évente egy-két beírással. Na ott a lényegre lehet koncentrálni,nem is kell sokat keresgélni.
    Mindazonáltal ezen topikban bizony sűrűn megjelennek más témák is amik bizony nem kötődnek az IL2 höz. Mondhatom ez egy majdnem baráti társasággá alakult topik,többen személyesen is ismerjük egymást,és mivel semmi értelmét nem látjuk annak hogy más topikokat nyissunk az éppen eszünkbe jutott témákban ,hát itt beszéljük meg. Ha ez zavar ,azt sajnálom,de görbüljek meg ha érdekel egy picit is.
    Ha információt kérsz itt megkapod,asszem még nem volt élő ember aki kérdéssel fordult ide és nem kapott kimerítő információt akár már a türelem határait súrolva is.Talán az SG legtoleránsabb topikjai közé lehet sorolni . És ez azon emberek érdeme akik itt nap mint nap összejönnek beszélgetni ,repkedni.
    Azt pediglen nem tartom elegáns dolognak,hogy a srácok munkáját ledegradálod. Tizenéves gyerekek ,lelkesek, mi több szerintem ügyesek is,de ha egy papírgalacsint hajtogatnának össze és azt dobálnák sem mondanék ilyet ,és ugye nem erről van szó.

Üdvözlettel Herr.
  • Richtofen
  • mustangdc35
    nekem csak a zuti van bent és úgy enged fel bobra
  • DummyBoy
    Lol ... ha ennyire zavar egy repülőmodell egy repülőszimulátoros topikban, akkor kiváncsian várom tőled Laca mester csempeművének értékelését :)

Tuti flémwar lesz
  • messerharcos
    Én is örülnék ha megengedhetnék magamnak táévirányitós gépeket, vagy lenne egy műhelyem hogy balsafát megdolgozzak. De ezek nélkül a panelben marad szórakozásnak a papirgép. örömmel megnézem, te 3 a4-es lapból milyen az igazira nagyjából emlékeztető méretarányos repképes gépet épitesz. Nem mondom hogy nem lehet jobban is csinálni ezt, gondolom szivesen bemutatod te hogy oldanád ezt meg. Várom a képeket meg a videót. Tanitsál. Nekem is van pár ötletem, a következő videó lehet már ütősebb lesz.
    És szerintem, itt akik irnak, sokan majd minden nap beszélünk egymással, együtt repülünk, és nem csak mi offolunk néha. Nagyon rendben van az off szerintem, mi a túróért kéne csak il-2-ről beszélni ha már mindennap sok órán keresztül ezzel foglalkozunk?
    Más is offol, és szerintem ebben nincs kifogásolni való, javitsatok ki ha tévedek. De a kedvedért ezentúl minden egyes alkalommal kiirunk egy bazinagy OFF ot és te azt egyszerűen nem nézed meg mert ahogy irtad, te csak új infót keresel és zavar minden egyéb.
    Ott lesz az OFF te pedig egyszerűen nem nézed meg és nem fog zavarni.
  • mijki
    Válaszoltam volna erre a kommentre, de nem ér ennyit...
  • GálTomi
    Nem is kell hogy egyet értsünk :) A videó gagyi a modell rosszul repül és nem sok köze van az Il2 programhoz. A púpom tele van már ha új infó után keresgélek akkor előbb a sok teljesen felesleges beirkálást kell végignyálazni.
  • zmok
  • messerharcos
    köszönjük!
  • acidrain
    Köszönöm!

Az egyik videóból szedtem ki:
    Nagy RAF jelzés a messzer szárnyán. JÁÁÁJ!

• Szepy2884
    Hat neked akkor inkabb reszvetem :)) vagy ahogy mondani szokas, "az epito ipar mar csak ilyen" :)))

Diak koromban dolgoztam egy gipsz kartonos mellett 1 nyaron. Jol fizetett, de inkabb vissza mentem a lakatos muhelybe 3-ad annyi penzert. :)))

• Her Laca
    Ja ez műemlék a 120 éves csempét ugyanúgy megcsinálták,még a máz repedezettségei is megvannak. De ku.va szer csinálni.
  • Her Laca
    Engem is dicsérj meg:)
    Ma ebben a szép időben ilyen
    [IMG][/IMG]
    csempéből
    ilyet
    [IMG][/IMG]
    kellett csinálnom:)
    2 kor már a hócipőm is tele volt az élettel.
  • Szepy2884
    Nem értek veled egyet!

Miki, Mester,

Gratulálok ez tényleg jó video és nagyon szép lett a makett és milyen jól repül . Külön dícséret, hogy a kimentetek ebbe a szép időbe.
  • mijki
    Köszönjük.
  • Her Laca
    De! Ez igenis dicséretre méltó,legalábbis nekem nagyon tetszik.
    Szépen megcsináltátok a papírmasinát ,és ráadásul repül is, ez kiváló. Gratula.
  • GálTomi
    A túróért kell állandóan összeszemetelnetek a topikot?
  • messerharcos
    anyira nem fontos
  • mijki
    Ez meg a mi mesterművünk, pls nézzétek meg:LINK
  • mijki
    Ez de nagyon aranyosLINK