91392
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #35081 Az ffb motorok húzzák vissza középre, csak ilyenkor nincsenek effektek.
A G940-t miért akarnád az x-52 gázkarjával használni? Ezt nem igazán értem... :) -
Dög ez a soundmod:
-
Dummy:
jól értem a g940-et lehet ffb nélkül is használni bármilyen játékban, és mégis van középállása? Ha ez így van, milyen módon van megoldva? Olyasmi rugós hülyeség mint az x52? (remélem nem)
még valami: a g940-et szted lehetne az x52 gázkarral együtt használni?
többiek:
ezt a csapágykosaras témát nem igazán értem amúgy
a csapágy csak egy síkban forog, de a joynak kell egy picit vertikálisan is ahogy mozgatod körbe
vagy egyátalán mi az a csapágykosár? és mitől jobb ha azt rakok bele? attól még ugyanaz a rugós megoldás tartja középen nem?
-
Ja, azt vágom, csak ha már szóba került az XP, ezt nem árt tudni róla. Egyébként ami miatt én még a Win7-et használom, az a Ready Boost. 4GB-os pendrive-ra is kiírja a swap file-t, windows alap funkciói (Böngésző megnyitás, ablakkezelés, ilyesmik) rohadt gyorsak tőle. Hogy játékok használják-e esetleg azt nemtom, majd megnézem játék közben dolgozik-e a pandrive.
A rof belvilágát nem ismerem, de nem hiszem, hogy a cod le lenne korlátozva 2gb memóriára. Ilyen részletes modellekkel az szívás. -
Ezt a MSFFB-k miatt írtam ...
Igen, a 32 bites oprendszerek max 4GB memet tudnak címezni (És ebben MINDEN bennevan ...) de legalább nem muszáj XP-nél leragadni, ami viszont a szálkezeléssel ál hadilábon ... És szerintem egy COD többet profitál majd a fejlettebb - jobb szálkezelésből mint a + fél - 1GB memóriából ... Valamint az MSFFB-ket is lehet majd használni ...
Pl: A ROF esetén is kiborult a bili, mikor kiderült, hogy hiába a som mem, a játék max 2GB-ot használ, hogy a kisebb gépeken ne okozzon ez problémát ...
Akinek ezek nem okoznak gondot, azoknak Win7 64 bit :) -
A 32 bites oprendszer viszont csak 3.2 GB RAMot lát maximum, ami nemtom pl. CoD-hoz nem lesz-e kevés, ha fullban akarod játszani. -
Semmit nem tudni erről, hogy mit és hogyan engednek majd. Armában pl bármihez hozzányúlhatsz, de nagyon szigorú a mod-kezelés, host dönti el mikor mit enged, és ezt normálisan figyeli is a játék. Il-2ben lehetett külsős modelleket játékba tenni, de csak nagyon szigorú felügyelet mellett, és nagyon nehézkesen (modellezést csinálták külsősök, programozást Olegék). Hogy a két véglet között hol álnak meg, nem tudni. -
X-52-esekhez még a mágnes modot érdemes megcsinálni, az jelentősen javít a pontosságán :)
A G940-ben meg az a legjobb, hogy ha nincs FFB, akkor meg olyan rugóerőt állítok be amilyet csak akarok ...
32 bites win7-en életet lehet verni a gameport-ba (Nekem is sikerült egyszer ...), egy gameportos hangkártya kell hozzá, fél karton cigi, egy üveg pálinka, egy box-zsák valamint végtelen türelem :)
Sajnos 64 bit alatt sehogy nem működik. -
majonur #35073 Nekem is van egy MS Sidewinderem, meg 2001 ben szereztem be a il-2 miatt :)
egyebkent nagyon szeretem de szerintem tul konnyen mozog, ez a x52 pro dupla rugos megoldas jobban kezre all nekem. -
Lacusch69 #35072 Nem túl bonyolult, csak figyelni kell a sorrendre.
Egyetlen buktató: a csőben futó vezetékeket könnyen el lehet tépni, amikor a stiftet átdugja az ember. (Nekem 2x is sikerült... )
De továbbra is fenntartom, hogy a MS SW-nek a nyomába sem ér, a sok kapcsolót kivéve. -
majonur #35071 jaja, en nemreg szetszedtem alulrol, elkezdtem kipakolni, de kozben volt egy olyan erzesem, hogy ez nem lesz a regi osszerakas utan, ezert inkabb visszapakoltam. Egyebkent hibatlan most, csak gondoltam, hatha meg finomabban lehet korozni a karral egy csapaggyal megtamogatva. -
majonur #35070 Koszi! teszik ez a modszer amit te csinaltal, kiprobalom.
az en csapagyam egy egyszeru bicikli kormany csapagy 3.5 cm atmerovel. -
már hallottam róla, de őszintén megmondom nem merem szétszedni :(
próbáltam de annyi ketyere van ott hogy félek vmit elszabok :) -
Én nem szedtem szét semmit, csapágykosarat (nemtom a méretét de otthon megnézem) elvágtam egy helyütt, és annyira feszítettem hogy tudjam betenni a tányér alá, majd bezsíroztam
Laca kollégát kérdezd, ő komplexebb munkálatott vitt végre rajta, én nem akartam nagyon belepiszkálni. -
messerharcos #35067 ez ilyesztő, ugye a repmodellbe nem tudnak beleronditani majd? -
majonur #35066 ez a csapagykosar tuning engem is erdekelne. Csak egy hulye kerede:
alulrol vagy felurol erdemes szetszedni hozza a kart? ugy ertve, hogy eleg e lebontani a kart a csonkrol, vagy szedjem szet alulrol az egesz mechanikat? (a csapagyat mar bezereztem) -
Nem kell azt megnyitni, a CoD "hivatalosan" moddolható lesz... -
Bakker...
Kell francnak CoD.....
Kiváncsi leszek, majd ha a modder közösség megnyitja a CoD-t, akkor mit fognak belőle kihozni....
@Phantomass - X52-n meg lehet tuningolni a centírozást (csapágykosár tuning a műanyag tányér helyett + kis grafitzsír...)
-
köszi, ez elég kimerítő válasz volt :)
igazából egy kicsit félek a logitól, volt 3 ffb-s joyom de mind tönkrement hamar
a legjobb az lenne, ha tudnék venni vmi olyan joyt, ami nagyon pontos, tehát nem úgy van megoldva a center rajta mint az x52-n (gyűlölöm azt a rugós megoldást), együtt tudom használni a saitek gázkarral, és a win7 kezeli
jó lenne a g940, de azért még gondolkodnom kell rajta, mert anyit nem repülök mostanában
ki kéne próbálni igazából.. -
@PhantomAss:
G940 ügyben ... mindjárt linkelek egy postot ...
Szóval a G940-nek elég sok nyűgje van, de nem bántam meg a vásárlását :)
Mielőtt rátérek a dolgokra: Sajnos a gameportos dolgok nem működnek 64 bit alatt ... irgalmatlanul sok jó dolgot olvastam az MSFFB joyokról, de ha megszűnik az XP támogatás a játékok részéről akkor bukta lesz ...
Első szó a G940-ről. Ha tényleg venni szeretnél, 50k környékén, akkor menj át ide:
Szimulátor Cockpit Topik
Kifli kollégának van 35%-os kedvezményre jogosító logitech kuponja, azzal most vadiúj G940-est kapsz garival 5x ezerért ...
Szóval itt egy rövidebb szösszenet a G940-ről tőlem ROF topikból:
RoF topikos leírás
Valamint olvastam hogy a Pumák közül többnek is van, ők biztos több dolgot tudnak elmondani Il2 viszonylatban a joyról.
Pár szóban a lényeg: X52 Pro-ról és Saitek Pedálokól váltottam, és qrvára nem bántam meg ... van pár idegesítő bug (Reversal bug pl, bár ez az irányoknál már megoldott, azért a többi potinál még megvan ...) de együtt lehet velük élni. (Igazság szerint, ha nem tudtam volna róluk, lehet észre sem veszem némelyiket ...)
FFB szempontból hosszú távon gyakorlatilag nincs alternatíva ...
A SW jó, használható, de elvileg készül az új változat ami büntetni fog (fejlett makrózás, stb ...)
Firmware-t toldozzák - foltozzák, remélem rendberakják mire jön a CoD ...
Jelenleg is tökéletesen használható (amatőr szinten, lehet egy profit zavarnának a hibái, engem nem nagyon ...), van pár nyűgje, de 50k körül az osztott gázkar, az FFB, valamint a pedál együtt az nem is olyan vészes (Ha azt nézzük hogy újonnan az X-52 és a pedál is 22k körül van ...)
Sokmindent leírtam öszevissza ... Olvasgasd el, és ha bármi kérdésed van, azt várom :) -
Mig-29 is hasonló elven mozgatja. Legegyszerűbb, ha lock onba megnézed. -
Rue East #35060 amiről te beszélsz az a normál stabilator, vagyis, hogy az egész vízszintes vezérsík egy kormányfelületet képez
Pogi meg arról a speciális esetről kérdezett, amikor ezek külön mozgathatóak, vagyis ezzel végzi az orsózást a gép, ezt taileron-nak hívják és nem új keletű dolog, elég sok vadászrepülőgépen megtalálható -
Ez a videó nagyon odab@sz!
Plutonium Maximum Effects V.1
-
Igen ezt epp beszeltuk valamelyik nap a hangsebesseg atlepese utani kormanyzas kapcsan ez is szoba keult -
sakkay #35057 Húúúú 
azt inkább hagyjuk...betiltanám. -
Sanyónál láttam ezt a videót és azt vettem észre,hogy az F-35-nél a magassági egyben csűrőként is szolgál.
Ez csak nekem új?
2:58-nál
-
Köszönöm!
-
Feró Flex #35054 Nekem igen és nagyon durva.... -
OFF
Én azt hiszem még nem cserélem az 5850-emet,alig van különbség a tesztek alatt. A 6970-hez képest DX10 alatt általában csak 10 fps,árban meg a duplája,ez elég vicces.
Teszt
De az átlagot nézve sem vészes(és akkor még nem húztam rajta):
ON -
majonur #35052 ok. -
Lysandus #35051 Volt. -
Lysandus #35050 Olvastam. Jó könyv. Arra készülj fel, hogy a harcok stratégia-taktikai szintjére koncentrál, emlékeim szerint nemigen vannak benne pilótasztorik, vagy légiharc leírások. De napról napra, hétről-hétre korrekten beszámol a harcok alakulásáról. Hogy mikor csökken a gyártott vadászgépek száma a RAF napi vesztesége alá, vagy hogy mikor csökkent kritikus érték alá a RAF bevethető gépeinek száma, stb. -
Szepy2884 #35049 Ez volt már?
-
Szepy2884 #35048 Az én kedvenc pilótám meg Dálnoki Kenyeres Miklós. Csak ezután jönnek a többiek pl: Szentgyörgy, E. Hartmann, H.J.M, és még sorolhatnám napestig. -
Szepy2884 #35047 Akkor nézzed csak a History-na Közelharcot 
Amit ott olykor előadnak attől én néha agybajt kapok. Úgy átalában az egész műsortól. Pedig az animációk eléggé jók benne... -
Szepy2884 #35046 ejnye Laca, erre szokás mondani, hogy mindenki magából indul ki 

-
Szepy2884 #35045 Ilyet én is olvastam, de az a koreai háború lökös gépeinek harcmodoráról szólt.
Viszont volt egy elég jó dokumentum film valamelyik tudományos csatornán, ahol nagyon jól elmagyarázták és szemléltették az I.vh-s repülők manőverezhetőségét. Kiemelve, hogy azoknak a gépeknek a az irányítása gyakorlatilag gyökeresen eltért a mai gépek irányításától a precesszió miatt. Magyarán a botkormány funkciója szinte 90°-al el volt fordulva. Már nem emlékszem pontosan, de valami olyasmit mondtak, hogy ha pl: a botkormányt jobbra döntötték, akkor a gép nem borítva fordúlt, hanem emelkedett. Mindegy is, a lényeg az volt, hogy a botkormány a lábkormánnyal szoros összhangban kellett használni a forgató nyomatékok kompenzálás érdekében. -
Basszus Szepy:))))))
Hirtelen másra asszociáltam az ffb-s joyod meg a kezed meg a rázkódás:D no meg a feeling. -
Glo #35043 Engem ez a tank szim az Armored Fist2-re emlékeztet. Legalábbis az, hogy a gyalogok hason fekvésből szaltóval halnak meg ha legéppuskázod őket.. az már akkor is vicces volt :D -
Szepy2884 #35042 Teljesen mindegy, hogy van-e videó a jelenségről vagy sem. Az ilyesmit érezni kell nem látni.
Példáúl az én ffb-s joyom rázkódását sem lehetne látni egyetlen videón sem, hacsak nem a kezemre (is) irányúlna a kamera. De a feelinget akkor sem adná vissza semmi.