91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Rufe-val repülgetett valaki? Ha jól veszem ki az adatokból, bő 500 lityis az üzatartály (518-545ig több adatot is találtam). A mutató 25-ig van kalibrálva. Tehát kb fele tanktól, 250 litertől kezd mutatni?
  • Glo
    Mindenképp számolj be a tapasztalataidról.
  • Romeo One
    néha nekem is elállítódik, de a "center" gomb éppen erre való, nem?
  • szekelyland
    Ja és főleg légiharc közepén szokott megvadulni, hirtelen oldalra dőlve fejjel lefelé kezd bámulni a pilóta, miközbe hátulról kezd kopogni az áldás, ilyenkor ALt+Tab, freetrack újraindít stb..... Na ezt már azér meguntam....
  • szekelyland
    Engem zavar hogy sokszor elállítódik a freetrackem, meg én nem használok fejhallgatót, és kényelmesebb ha semmi sincs a fejemen.
  • Romeo One
    Fejhallgatót amúgy is felrakok. Annak is van zsinórja, mellette elfér a másik. Az a három led meg alig nagyobb, mint a fülhallgató oldalrésze. Engem nem zavar. Bár amikor még barkácsoltam, kedvenc nejem vigyorogva kijelentette, hogy végre ő is élvezni fogja a repüléseimet, és már előre vizionálta a neonzöld, és narancssárga, kocsányokon rugózó, világító lámpácskákat, Maja a méhecske ufónak öltözve stílusban. Kicsit csalódott volt, amikor meglátta, hogy egy tenyérnél nem nagyobb, két pálcikás fekete valmiről van szó, ami a fejhallgató oldalára tépőzárazva szinte fel sem tűnik.
  • szekelyland
    ma este ha emberi időbe érek haza, feltelepítem, lássuk hogy megy
  • asztaja
    Sziasztok!

Korábban próbálkoztam ezzel a FaceTrackNoIR programmal (a gépem miatt eredménytelenül), és az installhoz engedjetek meg néhány jótanácsot.
    Először töltsd le a faceAPI programot és telepítsed fel a gépedre. Ez a megfelelő IPP segédprogramot teszi fel (a FaceTrackNoIR sajnos valamiért olyan verziót telepít amivel nem hajlandó futni). Ezután telepítheted a FaceTrackNoIR.
    Ha mégis fent lenne valahogy a gépeden a rossz verzió a ebből az IPP programból, akkor a FaceTrackNoIR install könyvtárában van egy IPP534 könyvtár. Ebben az MSI file-on jobb gombbal kattintva vissza tudod installálni a rossz verziót, és utána mehet fel a faceAPI által telepíthető.
    Sok sikert!
  • VO101Tom
    És ez működik sötétben, vagy monitorfénynél is? :)
  • szekelyland
    Ez ingyen kapható......
  • Zpogi
    Hát igen,de azt pénzért adják.
  • szekelyland
    Egy dolog a bloom, de a FaceAPI, az nem semmi!

Ha minden igaz, akkor vége a fejen csüngő led füzéreknek és kábeleknek, ma este ki is próbálom!
  • Zpogi
    Működik :)

Ilyen a menü:

Viszont a játékon belül ilyet produkál :(

Valakinek valami ötlet?
    Itt a conf.ini-m:

[window]
    width=1440
    height=900
    ColourBits=32
    DepthBits=24
    StencilBits=8
    ChangeScreenRes=1
    FullScreen=1
    DrawIfNotFocused=0
    EnableResize=0
    EnableClose=1
    SaveAspect=0
    Use3Renders=0
  • Zpogi
    Bloom effekt IL2 alá.

Bloombox mod
  • acidrain

• acidrain
  • Romeo One
    Hogy aza............................................

Kifagyás előtt NEM mentette el az aktuális állást. Most qúva ideges vagyok.....
  • Romeo One
    Ezt én is nagyon utálom. Most dobott ki a savetrackből, pedig 4 SBD és egy Corsair lehullását szerettem volna megnézni...
    Ja, az mennyire normális, hogy kb 20-30 perc repülés után a nafta még mindig ugyanannyi? Vagy csak az utolsó 250 litert mutatná? A6M2-N
  • Zpogi
    jaj,de kár.
  • acidrain
    Csináltam, de sajnos megsérült a track, valszeg az IL2 kifagyása miatt.
    El sem tudtam indítani, hogy visszanézzem. :(
  • Zpogi
    Savas, te csináltál track-et az utolsó map-on, amikor 4-es kötelékben repültünk és megtámadtuk az IL 2-eseket?
    Ha igen akkor légyszíves küld már át mail-en.
    Köszi
  • Her Laca
  • Her Laca

Mit találtam:)
  • fecska
    Po, Drebil!
    Nehogy csinaljatok valamit a TS szerverrel, meert sikerult belepnem esmost jo!
    De azert koszonom a segitseget!!!
  • Romeo One
    A Héjának a valóságban is rossz volt a kis sebességen nyújtott teljesítménye. Horthy István halálát is ehhez kötik. (a szokásos merénylet, és részegen szállt fel elméleteken túl)
  • messerharcos
    gyakorolgattam most de 5-ből ha háromszor sikerült... nagyon gonosz
  • VO101Tom
    Re 2000-el nem szabad alapgázon leszállni, olyan 30%-al húzasd kilebegtetéskor, megtartod kevéssel horizont fölött az orrát, és várod, hogy leszálljon. Így is pattogós lehet, de sokkal kezesebb, mint amikor alapgázon, nagy állásszöggel laffog.
  • Kojak23
    Bocs, mellé nyomtam. Mester üzenetére ment a válasz természetesen.
  • Kojak23
    Én is így vagyok vele. A korabeli gépekkel felveszi a versenyt, fordulékonyságban nagyon jó, a fegyverzete nem a legjobb, de 1-2 gépet le lehet vele szedni mielőtt elfogyna a lőszer. Leszállásnál nem érzem annyira az átesés határát mint pl. a 109-esnél. Lassulok, és egyszer csak vagy lebillen a gép orra, vagy elkezd meredeken süllyedni. De ezt betudhatjuk az orrsegédszárny hiányának. A sebessége viszont elég szar, én 400-420-nál többet nem tudok belőle kihozni vízszintes repülésnél.
  • acidrain
    Igen.
  • Romeo One
    Baromi szép állapotban van. Sok élményt Vele.
  • messerharcos
    Kellemesen csalódtam ismét az re-2000-ben. Spit vs 109-en afrika, elindulok egy messával, emelkedek 5k-ig, erre megcsap egy spit 7k-ról, és lekap. Azt mondom, fracnak repülök enyit, megyek a közeli, levegőből indulós pontról vmi olasz szutyokkal. Ugy is lett, re-2000-rel indulok nem sok bizalommal. lelőttem 6 gépet, és egyszer sem lőttek le vele. Csak 2-szer összetörtem magam leszállásnál, szégyen, de nem érzem valahogy a leszállást ezzel a géppel. 2 spitet, 3 wildcatet lekaptam, és egy p-40-et állómotorúra lőttem, de azt lenyulták. A két kiskalával amire lövök az füstöl, ki is gyulad, ki is lyukad, el is törik, hatékony:D
    Lefordulja a spitit és még sztem a wildcatet is megszorongattja, nekem legalábbis megszoritotta. Nagyon jó kis gép ez:)
    Megkell vele tanulnom jól leszálni meg nem ártana tudni melyik műszer mire való, és használható madár lesz:D
    És nem utolsósorban formás, szép magyar vonatkozású gép:) Aztán csak lehet áldott nagy szerencsém volt
  • Willenbrock
    Szép motor,nekem a ez a Trophy jobban tetszik a későbbi MZ-nél.Szépen van restaurálva,semmi felesleges tuning-olyan mint eredeti állapotában lehetett.Te újítottad fel?
  • acidrain
    Köszi srácok!
  • Szepy2884
    Ez igen! Ez még mindig motor
  • Szepy2884
    OFF

Nagyon szépen kösz

Én kerestem a marketen, de azok mind gagyik voltak és már kezdtem feladni. De ezek

Azt hiszem így könnyebben kibítom majd a cod-ig :))
  • Sanyo
    Nagyapám nyomta ilyennel, egy kis ideig én is. :)
  • Her Laca

Ez a hang:) Ifjúkorom idézi:)
  • Lebowski
    mz per x jelentkezz:)
    nagyon csinos :)
  • acidrain
    Off:

Ma délután elindítottam a fegyvert.
    Ezzel is lehet "repülni" :)

On: