91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #35323 Rufe-val repülgetett valaki? Ha jól veszem ki az adatokból, bő 500 lityis az üzatartály (518-545ig több adatot is találtam). A mutató 25-ig van kalibrálva. Tehát kb fele tanktól, 250 litertől kezd mutatni? -
Glo #35322 Mindenképp számolj be a tapasztalataidról. -
Romeo One #35321 néha nekem is elállítódik, de a "center" gomb éppen erre való, nem? -
Ja és főleg légiharc közepén szokott megvadulni, hirtelen oldalra dőlve fejjel lefelé kezd bámulni a pilóta, miközbe hátulról kezd kopogni az áldás, ilyenkor ALt+Tab, freetrack újraindít stb..... Na ezt már azér meguntam.... -
Engem zavar hogy sokszor elállítódik a freetrackem, meg én nem használok fejhallgatót, és kényelmesebb ha semmi sincs a fejemen. -
Romeo One #35318 Fejhallgatót amúgy is felrakok. Annak is van zsinórja, mellette elfér a másik. Az a három led meg alig nagyobb, mint a fülhallgató oldalrésze. Engem nem zavar. Bár amikor még barkácsoltam, kedvenc nejem vigyorogva kijelentette, hogy végre ő is élvezni fogja a repüléseimet, és már előre vizionálta a neonzöld, és narancssárga, kocsányokon rugózó, világító lámpácskákat, Maja a méhecske ufónak öltözve stílusban. Kicsit csalódott volt, amikor meglátta, hogy egy tenyérnél nem nagyobb, két pálcikás fekete valmiről van szó, ami a fejhallgató oldalára tépőzárazva szinte fel sem tűnik. -
ma este ha emberi időbe érek haza, feltelepítem, lássuk hogy megy -
asztaja #35316 Sziasztok!
Korábban próbálkoztam ezzel a FaceTrackNoIR programmal (a gépem miatt eredménytelenül), és az installhoz engedjetek meg néhány jótanácsot.
Először töltsd le a faceAPI programot és telepítsed fel a gépedre. Ez a megfelelő IPP segédprogramot teszi fel (a FaceTrackNoIR sajnos valamiért olyan verziót telepít amivel nem hajlandó futni). Ezután telepítheted a FaceTrackNoIR.
Ha mégis fent lenne valahogy a gépeden a rossz verzió a ebből az IPP programból, akkor a FaceTrackNoIR install könyvtárában van egy IPP534 könyvtár. Ebben az MSI file-on jobb gombbal kattintva vissza tudod installálni a rossz verziót, és utána mehet fel a faceAPI által telepíthető.
Sok sikert! -
És ez működik sötétben, vagy monitorfénynél is? :) -
Ez ingyen kapható...... -
Hát igen,de azt pénzért adják. -
Egy dolog a bloom, de a FaceAPI, az nem semmi!
Ha minden igaz, akkor vége a fejen csüngő led füzéreknek és kábeleknek, ma este ki is próbálom! -
Működik :)
Ilyen a menü:
Viszont a játékon belül ilyet produkál :(
Valakinek valami ötlet?
Itt a conf.ini-m:
[window]
width=1440
height=900
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
-
Bloom effekt IL2 alá.
Bloombox mod -
-
-
Romeo One #35307 Hogy aza............................................

Kifagyás előtt NEM mentette el az aktuális állást. Most qúva ideges vagyok..... -
Romeo One #35306 Ezt én is nagyon utálom. Most dobott ki a savetrackből, pedig 4 SBD és egy Corsair lehullását szerettem volna megnézni...
Ja, az mennyire normális, hogy kb 20-30 perc repülés után a nafta még mindig ugyanannyi? Vagy csak az utolsó 250 litert mutatná? A6M2-N -
jaj,de kár.
-
Csináltam, de sajnos megsérült a track, valszeg az IL2 kifagyása miatt.
El sem tudtam indítani, hogy visszanézzem. :( -
Savas, te csináltál track-et az utolsó map-on, amikor 4-es kötelékben repültünk és megtámadtuk az IL 2-eseket?
Ha igen akkor légyszíves küld már át mail-en.
Köszi -
-
Mit találtam:) -
Po, Drebil!
Nehogy csinaljatok valamit a TS szerverrel, meert sikerult belepnem esmost jo!
De azert koszonom a segitseget!!! -
Romeo One #35299 A Héjának a valóságban is rossz volt a kis sebességen nyújtott teljesítménye. Horthy István halálát is ehhez kötik. (a szokásos merénylet, és részegen szállt fel elméleteken túl) -
messerharcos #35298 gyakorolgattam most de 5-ből ha háromszor sikerült... nagyon gonosz -
Re 2000-el nem szabad alapgázon leszállni, olyan 30%-al húzasd kilebegtetéskor, megtartod kevéssel horizont fölött az orrát, és várod, hogy leszálljon. Így is pattogós lehet, de sokkal kezesebb, mint amikor alapgázon, nagy állásszöggel laffog. -
Kojak23 #35296 Bocs, mellé nyomtam. Mester üzenetére ment a válasz természetesen. -
Kojak23 #35295 Én is így vagyok vele. A korabeli gépekkel felveszi a versenyt, fordulékonyságban nagyon jó, a fegyverzete nem a legjobb, de 1-2 gépet le lehet vele szedni mielőtt elfogyna a lőszer. Leszállásnál nem érzem annyira az átesés határát mint pl. a 109-esnél. Lassulok, és egyszer csak vagy lebillen a gép orra, vagy elkezd meredeken süllyedni. De ezt betudhatjuk az orrsegédszárny hiányának. A sebessége viszont elég szar, én 400-420-nál többet nem tudok belőle kihozni vízszintes repülésnél. -
Igen. -
Romeo One #35293 Baromi szép állapotban van. Sok élményt Vele. -
messerharcos #35292 Kellemesen csalódtam ismét az re-2000-ben. Spit vs 109-en afrika, elindulok egy messával, emelkedek 5k-ig, erre megcsap egy spit 7k-ról, és lekap. Azt mondom, fracnak repülök enyit, megyek a közeli, levegőből indulós pontról vmi olasz szutyokkal. Ugy is lett, re-2000-rel indulok nem sok bizalommal. lelőttem 6 gépet, és egyszer sem lőttek le vele. Csak 2-szer összetörtem magam leszállásnál, szégyen, de nem érzem valahogy a leszállást ezzel a géppel. 2 spitet, 3 wildcatet lekaptam, és egy p-40-et állómotorúra lőttem, de azt lenyulták. A két kiskalával amire lövök az füstöl, ki is gyulad, ki is lyukad, el is törik, hatékony:D
Lefordulja a spitit és még sztem a wildcatet is megszorongattja, nekem legalábbis megszoritotta. Nagyon jó kis gép ez:)
Megkell vele tanulnom jól leszálni meg nem ártana tudni melyik műszer mire való, és használható madár lesz:D
És nem utolsósorban formás, szép magyar vonatkozású gép:) Aztán csak lehet áldott nagy szerencsém volt
-
Szép motor,nekem a ez a Trophy jobban tetszik a későbbi MZ-nél.Szépen van restaurálva,semmi felesleges tuning-olyan mint eredeti állapotában lehetett.Te újítottad fel? -
Köszi srácok!
-
Szepy2884 #35289 Ez igen! Ez még mindig motor
-
Szepy2884 #35288 OFF
Nagyon szépen kösz
Én kerestem a marketen, de azok mind gagyik voltak és már kezdtem feladni. De ezek
Azt hiszem így könnyebben kibítom majd a cod-ig :)) -
Nagyapám nyomta ilyennel, egy kis ideig én is. :) -

Ez a hang:) Ifjúkorom idézi:) -
Lebowski #35285 mz per x jelentkezz:)
nagyon csinos :) -
Off:
Ma délután elindítottam a fegyvert.
Ezzel is lehet "repülni" :)
On: