91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Azért nem kell ám ,hogy elszaladjon velünk a ló.
    Valószínű,hogy jól lehet skálázni a beállításokkal ,és szép élvezhető játék lesz az gyengébb hardveren is. Ebben biztos vagyok.
  • acidrain
    Phenom II X4 940BE -om van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
    Csak tokozásban tér el a 945-től. (940 AM2+os, a 945 AM3-as, az órajelek cache-ek ugyanazok)
    Alapórajelen használom, gyors, nem melegszik (mondjuk egy Zalman CNPS9700 NT hűti, mivel a gyári hűtő betyárhangos volt), kifogástalan.

Ár-érték arányban én az AMD-t ajánlom.

• istikovacs76
    Akkor az enyém K széria talán ? (i5-760)
  • Her Laca
    Mindig mondom ,hogy tanult embernek nincs párja:)
    Eszembe se jutott az általad felvázolt lehetőség:)
    De most ,hogy említetted:))))))))) jó az ötlet:)
  • Solt
    Az új i7 2600 i5 2600-ról van szó! Az újak esetében csak a K széria húzható! Laca kérdése meg ugye arra irányult, hogy mi a különbség a K széria, és a sima közt... a tuning lehetősége...

@Lacusch69: Pont a minimum fps a releváns... az határozza meg, hogy játszható egy játék, vagy sem.

• Sir Cryalot
    Ez a játék sosem lesz cpu limites, borítékolható. Meg kell várni amíg kiderül megy -e 60fps-t középkategóriás SLI-vel, ha nem akkor meg kell venni valami szemérmetlenül erős kártyát :(.
  • Vogel
    Gondoljatok bele, ha nem teszel fényjelzőt, nem is szúrnak ki egy könnyen még nappal sem. Érdekes és tetszetős elgondolás.
  • Lacusch69
    Szerintem a minimum fps feltétlenül nem releváns, mert pont az Il-2-nél van olyan, hogy az első lövéskor leesik az fps.
  • istikovacs76
    Nekem i5-760-asom van. Miért is nem lehet húzni? Gyárilag 2.8 Ghz, de az alaplap simán engedi húzni egészen 3.36Ghz-ig. (az alaplap Gigabyte H55M usb3) A gyári easy tune6-al.
    Laca, én anno a 955 vs i5 között vacilálta, de nem bántam meg az i5-öst. Mikor vettem, akkor jött ki a sandy bridge. Az elején még bántam volna, hogy nem azt vettem, de már nem bánom. Az első szériák eléggé hibásak voltak, de gondolom azért a hibát már megoldották.
    Ha tanácsot adhatok, én már i7-est vennék a helyedben, de nem akarok a pénztárcádban turkálni.
    mikor én vettem, akkor 55e volt a procim. Az i7-es meg még elég drága. Mostnra már egy i7-est is meg lehet kapni annyiért.
  • Her Laca

Ez tetszik még:)

Bár itt meg az a bajusz nagyon nem jön be:)
  • Solt
    Az lenne a zárójeles? Na basszus... eddig ezt észre sem vettem, és ágáltam ez ellen a teszt ellen! Utólag is elnézést mindenkitől... :(
  • Her Laca
    Magam részéről egy játék menüje ,nem tud lázba hozni:)
    Lehessen beállítani amit kell ,oszt annyi.
    A tárazás témakörhöz annyit tennék hozzá,hogy a feladathoz alkalmazkodva kell ezt megejteni.
  • Zpogi
    Itt ír minimum fps-t is.,de sajna csak i3 és i5 van intel oldalon.
  • Solt
    Elég az 955BE... kiváló ár/érték arányú cpu, ráadásul a lapok is olcsóbbak hozzá.
  • Solt
    Solten az más...

A 6970-t azért említettem, hogy az a minimum, annál erősebb ( 5970, 6990, GTX580 ) vga fog kelleni annak, aki maxon akarja játszani... :)

Ezek még sima i7 tesztek... az i7 2600K ( sanyihíd ) már jobb... ráadásul nagyon bírja a tuningot. 4.8GHz-t szinte mind tudja léggel.

Én megvárom amíg jön a buldózer... ha nem hozza az i7K-t ( már, ha a játék profitál belőle ) akkor i7K lesz a következő cpu... ha meg minimum fps terén nem lesz lényeges különbség, akkor azt veszem amelyik ár/érték arányban jobb. :)
  • SnowF
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a CoD menüje, nagyon pofás lett, sokkal informatívabb és szebb mint ami IL-2ben van. Külön tetszik, hogy gép képe alapján tudsz pl. választani.
    Ez a tárazás meg marha jó ötlet, eddig nem tudom miért hallgattak róla :) Szerintem mindenki a saját "tuti" tárazását fogja majd használni :) Mondjuk egy csak nyomjelzőből álló tárra kíváncsi lennék, hogy néz ki... meg mennyire hatékony :D
  • mijki
    Phenom X4 965 33 ezer ft és jónak tűnik hájg grafikán
  • Solt
    Ez abban segít, hogy vedd a drágábbat! :) Ezekkel a tesztekkel az a baj, hogy átlag fps-t írnak ki, ami fals eredményt ad, mivel az intel maximum fps értékei nagyon jók... csak ugye a maximum fps pont egy olyan dolog, ami hulla lényegtelen...

Nekünk játékosoknak a minimim fps a lényeg... abban azonos órajelen szinte nincs különbség az intel és az amd felső kategóriás processzorai közt.

Olyan teszteket kell keresni, ahol az általunk játszott felbontáson feltüntetik a minimum fps-t is...
  • Her Laca
    Ahogy nézem csak alacsony felbontáson domborítanak az I7 esek .
    Magasabb felbontás és részletesség mellet végül is mindegy ahogy nézem.
    arra azért kíváncsi leszek vajon melyik gyártó videó kártyája fog jobban muzsikálni vele. Ha egy Solten által említett 6970 es jobb lesz vele mint egy 580 as(bár kétlem) akkor lehet meghasonlok önmagammal. Mondjuk ennek asszem kicsi lesz az esélye:)
  • Zpogi
    Ez hátha segít:

Intel teszt

AMD teszt
  • Solt
    Ha intel, akkor i7K... de tudtommal most nem is lehet kapni socket 1155-s alaplapokat, mivel gondok voltak.

A vga már nem kérdéses... a 6970 a minimum lesz ( nekünk ). A cpu-val viszont várni kell... mert, ha nem használja ki úgy ahogy kéne, akkor felesleges lesz drágát venni...
  • Her Laca
    De :) Azért megvárom a megjelenést:) ahogy megbeszéltük,csak érdeklődöm.
    Aszt hiszem nincs mit töprengeni a dolgon ,veszek egy brutál procit ,meg egy videó kártyát:) lapot ,ramot. A többi az jó. Csak most azon agyalok ,AMD vagy Intel. I7 es nem tudom megéri e,nagyon nem vagyok képben Intel dolgokban. De a Phenom is érdekes ,ahogy mondtad hogy most jelennek meg új procik ,lehet azok még jobbak lesznek. Bár most az a I5 piszkálja a csőröm.
  • mijki
    Ha ezen a hardveren 40-70 fps, közepesen, akkor nekem 20-30 low graf-on. Na mind1.
  • Solt
    A K szériát lehet csak húzni, a többit nem. Nem vársz tovább?
  • Her Laca
    Na gyerekek. Kérdésem a következő. Intel I5 vagy Phenom.
    Meg mi a különbség az I5 ök között ,mert van a 2500 és a 2500K azonos órajelek,csak a K-s drágább .
  • Her Laca
    Mit tudom én. A nap éppen kel fel ,vagy nyugszik sok árnyék nem szokott lenni akkortájt. De nekem nem is hiányzott úgy őszintén:)
  • repvez
    hol a gép árnyéka ? :)
  • Her Laca
    Jut eszembe,saját jelzést lehet e majd ráaplikálni?
  • Her Laca

ej de gyönyörűek.
  • Her Laca
    ja ez Totó műve.
    Jelzem itt komoly gépfejlesztés elé nézünk ,ahogy olvasom,már ha a max grafika szempont valakinek.
  • Zpogi
    Egy jó párat megnéztem,de olyat én sem találtam. :(
  • Lebowski
    basszus most nézem, hogy ez már 5 éve volt.
  • Lebowski
    oké:) ha jól emlékszem, mikor polót akartunk csináltatni, akkor kapott rá ilyen képek megalkotására, de végül is nem lett repülő a polón. de lehet, hogy másokr esett neki :)
  • Zpogi
    Azt nem tudom ki csinálta,de az biztos,hogy Lacáék honlapjáról szedtem le még régebben.
    www.102vo.hu

Most,hogy néztem a linket,igen ő csinálta.
  • Zpogi
    Ha az lenne akkor pálcával kellene csapkodnia a pilóta fejét,mert nincs középen a golyó.
  • Lebowski
    ezt még Toto csinálta?
  • Szepy2884
    Köszönöm Pogi mester a segítő szándékot, de sajna ez nem az a video. Abban sok sötét tónusú fülke kép volt gyönyörű revikkel (sajnos nagy részt angol gépek). Sehol nem találom :(((
  • fecska
    Pogi, Pogi...
    Az csak a vizsgáztató:)
  • acidrain
    Állítható géppuska hevederezés. Nagyon tetszik!
  • acidrain
    Köszönöm!
    Már nagyon várom, hogy kipróbhassam!